DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 30/4

29 April 2021 - 22:55

Vi kickar igång helgen med v65 från Solvalla och det är fin sport vi får se även om loppen känns något skiktade och det känns inte som att vi kan vänta oss några större skrällar på förhand. Jag spelar med en spik i omgången, 3 James Gonzales som startar i den första avdelningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Solvalla Fredag 30/4
V65-1 3 James Gonzales
V65-2 3.5.7.12
V65-3 2.6.9
V64-4 4.6.7.12
V65-5 1.7.9
V65-6 1.2.4.8

576 rader x 1kr = 576kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel 30/4
LD-1 1.7.9
LD-2 4 Ajusco

3 rader x 70 kr= 210kr

V65-1 2140m Auto
Vi inleder omgången med en spik i form av talangfulla Muscle Hill-avkomman 3 James Gonzales. Han blev vinnaren i spårlottningen och trots att det är årsdebut och att motstånd inte saknas bör det här vara en lämplig uppgift om hästen är någorlunda i ordning direkt. Han är snabb från start och Jorma lär sitta i ledningen tidigt och jag har svårt att se vem som ska sätta upp tempot utvändigt och jag tror James Gonzales får rinna undan till en seger.

Motbud
7 Activist har kunnandet och räcker vanligtvis långt i den här typen av lopp. Intrycket vid senaste starten var dock trögt och han var inte alls att känna igen även om motståndet var väl tufft den starten. Nu har han fått pusta ut en dryg månad och kommer säkerligen vara bättre den här gången och vid sunda vätskor är det den främsta utmanaren till min spik.

Letar man skräll i loppet förespråkar jag främst 5 Eagle Hall som har fått några lopp i kroppen och stod för en positiv avslutning vid andraplatsen senast. Även 2 Olimp har visat form och det var ett fint intryck över mål vid segern.

Min Vinnare: 3 James Gonzales
Spets efter 500m: 3 James Gonzales
Skrällen: 5 Eagle Hall
Rankingen A: 3 B: 7.5.2.11.1.8.12 C: 9.4.6.10

V65-2 2140m Auto
3 Oskar of Sand har imponerat så här långt i sin korta karriär och har radat upp fyra raka segrar. Det är såklart en bra chans till ytterligare en seger i raden och skulle han bli släppt till ledningen är förmodligen loppet över. Jag hoppas och tror att det kan bli svar om ledningen och det finns ett par värdiga motståndare i fältet. Även om jag inte blir ett dugg förvånad om han skulle vinna från dödens vill jag försöka gå emot honom.

5 Carelya släppte ledningen inledningsvis senast när han fick en het häst utvändigt men det var bara temporärt och han kunde snabbt återta ledningen och vann sedan enkelt. Det var barfota för första gången då och hästen såg ut att växa ett par klasser med den balansen. Jörgen Westholm har bra snurr på stallet nu och hästen får Erik Adielsson i sulkyn nu. Jag tror att Erik laddar i väg till ledningen omgående och jag hoppas att han inte har allt för stor respekt för favoriten och väljer att köra i spets och då tror jag att Carelya blir svårpasserad.

12 Happy Socks Sisu gjorde några riktigt bra insatser under fjolåret och har årsdebuten avklarad nu. Läget är såklart inte bra och det krävs lite tur med positioner och tempo för att komma in i matchen men kapacitetsmässigt tror jag inte han är mycket sämre än favoriten och till den här starten väljer man att lätta lite på balansen.

7 Breeze Kronos var bra i skymundan senast mot ett alldeles för tufft motstånd och det känns som att han är på väg att hitta formen på allvar nu och mot ett något mer överkomligt motstånd den här gången är han farlig att nonchalera.

Min Vinnare: 3 Oskar Of Sand
Spets efter 500m: 5 Carelya/3 Oskar Of Sand
Skrällen: 12 Happy Socks Sisu
Rankingen A: 3.5 B:12.7.2.6.9.1 C: 4.8.10.11

V65-3 2140m Auto
2 Condior är ytterligare en stark favorit med en bra uppgift på pappret. Senast fick han göra mycket grovjobb i ett betydligt tuffare gäng där han ställdes mot bland annat Mandela Zon, Zeolit och Lucky Truc. Condior galopperade över upploppet i segerstriden i ett lopp där Mandela Zon till slut segrade och formen lär vara intakt. Nu ser det ut att bli tidig ledning och det är såklart en bra chans att leda loppet från start till mål. Tänkbar spik men jag vill betala för ytterligare ett par hästar.

9 Amorcer Levallo är en häst jag verkligen har tagit till mig och han hade förmodligen vunnit senast om inte kusken valt en lite märklig väg över upploppet. Nu galopperade hästen strax innan mållinjen som tvåa men intrycket var återigen fint och Ulf Ohlsson lär vara offensiv den här gången och söka sig framåt omgående för att utmana favoriten. Tidigt motbud.

Ovan nämnda hästar borde vara de som främst gör upp om segern men jag vill även betala för en kantboll om 2 & 9 skulle köra lite mot varandra. 6 Joe Frazier Boko har väl inte varit som bäst med sulky på slutet men senast var han nära segern efter en rapp avslutning i ett montélopp och han har kanske tänt till igen efter det loppet. Han har sin speed som det främsta vapnet och är han i ordning är hans avslutningar över upploppet alltid att räkna med.

Min Vinnare: 2 Condior
Spets efter 500m: 2 Condior
Skrällen: 6 Joe Frazier Boko
Rankingen A: 2.9 B:6.10.1.7.3.8.11.12 C:5.4

V65-4 2140m Auto
12 Usain Tilly har högst grundkunnande i loppet och inledde karriären lovande men fick sedan grus i maskineriet med mycket galopper i raden. Senast fick han äntligen visa vad han kan igen när han vann på en för sammanhanget mycket bra tid från ledningen före bland annat Hilltop Hawk (som hade en sämre dag). Nu är det andra förutsättningar och många hästar att runda men om han är lika fin som senast kan han mycket väl svepa hela fältet. Jag vill dock se honom leverera mer regelbundet innan han får mitt förtroende fullt ut.

7 Boycott testades barfota senast igen och precis som vid första tillfället man testade den balansen blev det en galopp. Nu återgår man till skor igen och galopprisken borde inte vara särskilt hög. Det är en häst som har hängt med bra på V75 i tuffa gäng och han var fantastiskt fin vid segern för tre starter sedan. Han satt då längst bak i kön när upploppet närmade sig och trots att läget såg hopplöst ut kunde han runda konkurrenterna till en seger i en imponerande avslutning.

4 Son Of Quarcio kommer med stor sannolikhet att spetsa utan några större bekymmer men över medeldistans är det väl mest sannolikt att han överlåter ledningen till någon annan. Han känns klart bäst över kort distans men från innerspåret borde han få en bra resa och med fritt över upploppet har han en vass speed till slut.

6 Global Approval söker efter formen men han skulle kunna vara den som är först fram till 4 Son Of Quarcio och ställer frågan om ledningen och hittar han dit skulle han kunna rinna undan.

Jag vill även nämna 1 Jordan som imponerade vid segern senast trots att det kostade mycket att komma till ledningen. Innerspåret är lurigt den här gången och jag tror det blir svårt att komma till den här gången och står över hästen på min kupong även om han ska räknas om det löser sig från läget.

Min Vinnare: 12 Usain Tilly
Spets efter 500m: 4 Son of Quarcio/6 Global Approval/ 7 Boycott
Skrällen: 4 Son Of Quarcio
Rankingen A: 12.7 B:4.6.1.8.2.3.10 C:9.11.5

V65-5 2140m Auto
7 Jaguar Dream var inte alls lika bra senast när han fick skor på hovarna men det var samtidigt fel uppgift med bakspår över kort distans. Ingen missade väl prestationen han gjorde för två starter sedan på V75 med barfotabalans från ledningen och det är ingen tvekan om det är loppets mest talangfulla häst. Det ser ut som att man sparar på barfotabalansen inför större uppgifter framöver men det känns som att han kommer att få överta ledningen från 3 Riptide R.D och från ledningen bör det vara en toppchans trots skor. Det är dock inte det viktigaste loppet i karriären och jag var ändå något besviken på insatsen senast.

1 Love No Pain har lottats till spår 1 bakom bilen och det är såklart ingen fördel då han inte är speciellt snabb från start men om Janne Soronen bara kan lirka sig ut i ett andraspår kommer han att vara med och göra upp om segern. Hans avslutningar brukar alltid vara av högsta kaliber och hade bara Janne Soronen gett sig i väg lite tidigare i spåren senast hade det med all sannolikhet slutat med en seger. Vi hoppas att han sitter några hack längre fram den här gången inför upploppet och då kan han bli svår att stå emot.

9 Digital Class har en förmåga att bli bortglömd av spelarna men efter två raka skrällsegrar borde spelarna ta hästen på allvar den här gången. Han har en rejäl speed den sista biten om han får lite draghjälp på vägen och med den form han håller för dagen måste han räknas tidigt nu.

Min Vinnare: 7 Jaguar Dream
Spets efter 500m: 3 Riptide R.D/7Jaguar Dream
Skrällen: 1 Love No Pain
Rankingen A: 7.1.9 B:3.6.4.11.10.8.5 C: 12.2

V65-6 2140m Auto
4 Ajusco är bara medelsnabb ut men skulle han komma före Knifetown Hall i starten är det inte omöjligt att han kan få överta ledningen efter en bit. Skulle han hitta den positionen tror jag att han vinner loppet och precis som vid segern senast när han vann den tunga vägen sitter Örjan Kihlström upp bakom hästen. Örjan har kört hästen vid tre tillfällen i karriären och det har slutat med två segrar och en andraplats. Det finns dock risk för grovjobb även denna gång och då blir såklart uppgiften tuffare även om han har visat att han tål att göra jobb på egen hand. Garderar på V65 men väljer att ta ställning på LD. 

8 Knifetown Hall är ojämn i sina prestationer men visade senast vilken nivå han kan prestera på och är han lika bra nu är det ett tidigt segerbud. Han kan ladda i väg riktigt snabbt från start och det finns en viss chans att han kan nå ledningen trots spår 8 även om det är något långsökt. Han är dock inte beroende av någon ledning för att vinna lopp även om det var från den positionen han vann senast.

2 Bottnas Explosive håller bra form för dagen och kommer hit med tre raka pallplatser även om det har varit i något lättare gäng. Han kan öppna snabbt från start och vann från ledningen för tre starter sedan. Hittar han ledningen borde han köra i den positionen men om han väljer att släppa över till någon mer betrodd kommer han att få en passande resa här.

1 Matamoros har inte varit lika bra i sina senaste starter men det är ingen tvekan om att det är en talangfull häst. Han kommer förmodligen att bli över här från start men om det löser sig på vägen måste han ändå räknas. Han känns inte superhet men jag vågar ändå inte plocka bort från mitt system.

Min Vinnare: 4 Ajusco
Spets efter 500m: 2 Bottnas Explosive/4 Ajusco/8 Knifetown Hall
Skrällen: 2 Bottnas Explosive
Rankingen A: 4.8.2.1 B:3.6.11.12.10.9 C:7.5

Lycka till med spelet 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming