DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 4/11

3 December 2020 - 22:31

V65 från Solvalla sparkar vi igång helgen med och jag spelar med en spik i omgången som jag tror har toppchans att vinna och vi hittar den i V65-avslutningen i form av Mas Capacity.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Solvalla 4/11

V65-1 3.4
V65-2 1.2.6
V65-3 2.4.10
V65-4 1.2.4.5.8.10
V65-5 1.2.7.8.10.11
V65-6 7 Mas Capacity

648 rader x 1kr = 648kr

Lunchdubbel Solvalla 4/11

LD-1 2.8.10.11
LD-2 7 Mas Capacity

4rader x 60kr= 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
3 Matamoros verkar besitta en hög kapacitet och kommer säkerligen klättra en del i klasserna framöver. Man är snabb ut och når man ledningen är det såklart en vettig chans igen. Nu tvingas man som alla andra att gå med skor runt om denna start och man har nästan enbart gått med barfotabalans på slutet. Det är noterbart att man har gått med skor runt om vid fyra tillfällen och har galopperat vid samtliga dessa starter. Det kanske inte betyder någonting att det var för att man gick med skor utan kan mycket väl ha varit för att hästen var grön och inte hade fattat vad det hade gått ut på än men jag tar ändå med mig den statistiken här.

Jag väljer att dubbla systemet med 4 Eldorado som jag har sett i Danmark tidigare innan den nu på slutet har startat i Sverige. Man har gjort fyra starter på svensk mark och har galopperat vid två av dessa tillfällen men vid de andra två starterna har man visat hög kapacitet. För tre starter sedan startade man från spår 1 och visade då startsnabbhet och ledde från start till mål i ett hyggligt gäng. Näst senast var man ute i tufft sällskap och fullföljde bra i ryggar bakom bland annat Vulcano O.P och Don Cash. Man är som sagt startsnabb och skulle man kunna snuva favoriten på ledningen eller om favoriten skulle komma bort så ligger vägen öppen för seger. Hur som helst så får man en vettig position och jag tror inte att man är mycket sämre än Matamoros och är ett intressant motbud här.

Jag nöjer mig med dessa två streck men garderar man vidare så är 1 Star Roc Joli inte så tokig. Man är kuskförstärkt med Erik Adielsson och kan få loppet här bakom mina två streck och har en bra speed att utnyttja den sista biten.

Min Vinnare: 3 Matamoros
Spets efter 500m 3 Matamoros
Skrällen: 4 Eldorado
Rankingen A:3.4 B:1.10.12.2.8.5.9 C: 11.7.6

V65-2 2140m Auto
1 Cash gör första starten på svensk mark och det är en segerrik herre som har segrat vid fem tillfällen på sju starter under 2020. Vad jag har kunnat se i det norska lopparkivet så är man hygglig från start men ingen blixt. Når man spetspositionen omgående här så är det förmodligen en toppchans att vinna loppet men jag är inte helt övertygad om det och då är man sårbar.
6 Blue Max Inn visade prov på att man är riktigt startsnabb i sin senaste start och spetsade med lätthet den gången från spår 2. Man var ute i ett tufft gäng och släppte sedermera ledningen och kunde därefter inte alls fullfölja och slutade oplacerad men det var i ett väldigt tufft gäng där man bland annat mötte Behind Bars och Magnificent Tooma och att den inte kunde haka på dom var inte speciellt oväntat. Det är lättare emot denna gång och lyckas man snuva favoriten från ledningen så kan man rinna undan här.

2 Bara Du Chene är under utveckling och jag gillar intrycket på hästen. Man har ännu inte varit överst på prispallen men man har sett bra ut vid två raka andraplatser och senaste avslutade man riktigt vasst efter sen lucka i ett lopp i ledarryggen och man var inte långt ifrån att besegra ledarhästen Freckless. Hade man fått fritt tidigare så hade man sannolikt vunnit det loppet och får man spara på speeden igen så kan man ta sin första seger i karriären här.

Min Vinnare: 2 Bara Du Chene
Spets efter 500m: 6 Blue Max Inn
Skrällen: 6 Blue Max Inn
Rankingen: A:2.1.6 B: 5.7.3 C:9.4.8

V65-3 2140m Auto
2 Lyckans Cash är bästa hästen och ska ses med högst segerchans i loppet. Man är ingen raket från start och ledarpositionen är förmodligen upptagen men är säkert bra nog att vinna loppet utvändigt ledaren. Det finns dock en viss chans att man kanske kan få överta ledningen i ett andra skede beroende på hur initiala spetshästen Lady Bug Lara väljer att lägga upp loppet. Den här gången får Örjan chansen bakom hästen igen och han har bra statistik bakom Lyckans Cash med två segrar och en andraplats på tre försök. Hästen går alltid med skor och gynnas av att flertalet konkurrenter tvingar att sätta på skorna här. Förstastreck men inget att gå på rakt ut då det inte saknas motbud och man är inte helt att lita på och galopperar emellanåt.

4 LadyBug Lara är intressant här. Man är startsnabb och lär laddas från start och vid felfri avgång så kan man leda runt om här. Hästen är bara tre år och under utveckling och det är alltid tufft att stå emot äldre konkurrenter men om man får bestämma i ledningen tror jag det kan bli svårt att slå hästen. Man har galopperat en hel del på slutet men när man har varit felfri har man visat kapacitet och senast var man ute i ett tufft lopp som Vici Volantes vann. Man kunde inte riktigt hänga med i det loppet men det är lättare emot denna gång och ett tidigt motbud till min tipsetta här.

10 Jeetske Beemd visade inget extra i sin senaste start när man tappade från ledarpositionen över upploppet men man kördes väldigt offensivt för att få överta ledningen och det blev helt enkelt för tufft den gången. För tre starter sedan avslutade man bra efter ett lopp i ryggar och ett sådant upplägg är nog att föredra denna gång. Det finns en hel del fart i den här hästen vilket den har visat tidigare på såväl svensk mark men framförallt under regi Frode Hamre i Norge. Med rätt resa och om man löper upp till sitt kunnande blir man farlig här.

Jag försöker hålla ner systemkostnaden med tre hästar här men om man garderar vidare så är 8 Hazelnut Sisu som fått ett lopp i kroppen samt 11 Ella Pace värda ett streck. De får dock stå åt sidan på mitt system den här gången.

Min Vinnare: 2 Lyckans Cash
Spets efter 500m: 4 LadyBug Lara
Skrällen: 10 Jeetske Beemd
Rankingen A: 2.4.10 B:8.11.1.6 C:5.7.3.9

V65-4 2140m Auto
2 Joe Frazier Boko har jag talat mig varmt om tidigare och det är smått otroligt att man inte har fått sätta nosen först någon gång på slutet. Nu har man fått ett utmärkt läge och har goda chanser att sitta i spets i ett tidigt skede och det är ett givet förstastreck för mig här. Den här gången blir man förmodligen hårt betrodd och man ska gå med skor denna gång. Jag tror inte det är något jätteminus men man har trots allt gått med barfotabalans i nio raka starter. Det kombinerat med att man verkar ha otroligt svårt att vinna gör att jag väljer att gardera.

8 Very Charming lär inte låta Joe Frazier Boko sitta ifred i tät då man är stark och rejäl och tål tuffa upplägg. Kapacitetsmässigt så är det troligen den bästa hästen i fältet också och jag tror att man styr fram utvändigt ledare i ett tidigt skede och gör livet surt för ledaren. Skor är såklart ett minus även för denna häst men jag blir inte förvånad om man avgör den tunga vägen. Hur som helst så öppnar det upp loppet om man sätter upp tempot utvändigt ledaren.

10 Grevin Sisu är väl kanske bäst i den främre träffen men man duger bra kapacitetsmässigt. Senast tog man en lugn dödens och fullföljde bra som tvåa bakom duktiga Eddy West så formen känns god och kommer man bara till från bakspåret så har man absolut med segerstriden att göra om det blir lite körning där framme.

Det roliga draget är 11 Digital Download som inte har någon rolig rad med tre raka galopper men man har matchats tufft en längre tid och i somras så vann man ett lopp där man bland annat slog just Grevin Sisu och hade även framskjutna placeringar i andra tuffa sällskap. Örjan upp igen och även om det blev galopp senaste gången Örjan körde så är det såklart ett plus här. Med den tråkiga raden blir man säkert lite bortglömd och är en rolig skräll i loppet!

Min Vinnare: 2 Joe Frazier Boko
Spets efter 500m: 2 Joe Frazier Boko
Skrällen: 11 Digital Download
Rankingen: A: 2.8.10 B: 11.7.1.12.3.9 C:.4.6.5

V65-5 2140m Auto
4 Cherry Oh Baby tror jag har bra chans att vinna det här loppet från spetspositionen och Åke Lindblom brukar sällan vara blyg. Det blir förmodligen full gasning här. I sin senaste start blev det startgalopp och näst senast startade man från bakspår vilket inte passar lika bra. För tre starter sedan var man mycket bra i ett tufft gäng från ett liknande läge. Man spetsade från start och höll sedan ett jämnt tempo där framme innan man försökte skaka av sig konkurrenterna med ett litet ryck in mot upploppet och skaffade sig några längder ner till konkurrenterna, men tröttnade in mot mål och blev ner-spurtad av 11 Mahara Gutha den gången. Kan man hushålla lite mer med krafterna hela vägen in i mål så har man bra chans att hålla undan och inkassera en seger.

1 I Am Rapida satt fast på upploppet i sin senaste start och det såg ut som att det fanns en hel del krafter kvar att utnyttja om man hade fått fritt. Här Får man en bra resa tror jag då det ser ut som att man kan få ledarryggen på 4 Cherry Oh Baby. Formen känns bra, man vann för tre starter sedan och senast så hade man som sagt en hel del krafter sparade. Får man bara luckan och hittar ut över upploppet så kan man speeda ner sina konkurrenter här.

8 Mimiro är toppstammad efter Bold Eagle och det finns kapacitet att ta av här. Hästen har haft problem att ta i under loppen och inte visat någon riktigt vinnarskalle men kapacitet finns och polletten kanske trillar ner rätt vad det är.

2 Naima Sjöhammar har visat form och svarade bra vid segern från spets senast. Skor är ett minus och tuffare emot nu, men form skall inte underskattas.

Min Vinnare: 4 Cherry Oh Baby
Spets efter 500m:4 Cherry Oh Baby
Skrällen: 8 Mimiro
Rankingen A: 4.1.8.2 B: 10.5.11.9.7 C:6.3

V65-6 2140m Auto
7 Mas Capacity var ute i ett v65-lopp på Solvalla förrförra fredagen och jag valde att gardera den gången eftersom jag fortfarande inte litade på att hästen hade kommit över sina gamla problem helt. Man har hoppat bort massor med pengar men man verkar ha stabiliserats och ekipaget vann i övertygande stil och det ser ut som att det finns betydligt mer att hämta ur den här hästen. Det känns som ett överkomligt motstånd nu och Jorma kör med ett otroligt självförtroende för dagen. Mas Capacity verkar vara i god form och kommer med tre raka segrar och jag tror inte att konkurrenterna kommer bråka alltför mycket när Jorma kör framåt och man sitter troligen i spets i ett tidigt skede. Även om det skulle bli svar invändigt så känns man kapacitetsmässigt huvudet högre och det skall vara en toppchans från samtliga positioner. Spik!

Utmanare:
11 Opalis är den som ett närmast ett streck på kupongen om man vill försöka fälla den stora favoriten. Man hoppade bort en seger i sin näst senaste start och följde upp med ytterligare en galopp i sin senaste start men formen är säkert intakt och vid felfri avgång så bör man fälla många över upploppet. Att man ska kunna slå en felfri favorit är dock inte sannolikt.

4 Mikkel H.R var lite utav en ”snackis” när den debuterade för Goop i sin senaste start men galopperade tidigt då. Gjorde det bra efter galoppen men jag är inte superimponerad över det jag sett av hästens intryck. Stallet verkar tro att det finns en del att hämta här dock och om man garderar så är det ett tänkbart streck.

Min Vinnare: 7 Mas Capacity
Spets efter 500m: 7 Mas Capacity
Skrällen: 11 Opalis
Rankingen: A:7 B:11.6.2.3.5.12.1 C:10.4.9


Lycka till med spelet 


Oliver Bergman 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming