DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 12/6

11 Juni 2020 - 15:45

På fredagen så avgörs V65 tävlingarna på Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i den första avdelningen på 1 Fille Am och den andra spiken kommer i femte avdelningen på 4 Estelle Nordique.

V65 Tips Solvalla Fredag 12/6
V65-1 1 Fille Am
V65-2 5,7,9
V65-3 1,2,6,7,8,12
V65-4 4,6,12
V65-5 4 Estelle Nordique
V65-6 Alla

648 rader x 1 = 648 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65 TIPS SOLVALLA FREDAG 12 JUNI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat 1 Fille Am som har vunnit hälften av sina 12 starter. Han var väldigt bra vid vinsten i årsdebuten näst senast. Han kom då med en härlig avslutning från kön och spurtade ner den ledande E.V.Mici till seger kort före mål. Gången efter det så var han sjuk i ett Klass II försök på Umåker. Han har tränat på bra nu och Fredrik B Larsson låter nöjd med honom för dagen. Han har tagit de flesta vinsterna från ledningen så från ett perfekt läge här så tror jag han gasar mot spets och skulle han sedan få bestämma som han vill där framme i täten så tror jag han blir svårfångad.

Vid gardering kan 10 Eddy West som blev het i ledningen och var slagen redan med 500 meter kvar av loppet och han tappade sedan mycket och slutade oplacerad senast vara tänkbar. Nu får han attackera bakifrån istället men om han kan få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

4 Boiling Point kommer från en färsk seger. Hon fick då en perfekt löpning i rygg på den ledande Isa och när sedan Mellby Hawaii i dödens galopperade så fick hon luckan och då avgjorde hon väldigt enkelt. Kan Ulf Ohlsson hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan det räcka en bit även mot det här motståndet men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 1 Fille Am
Spets efter 500m: 1 Fille Am
Skrällen: 10 Eddy West
Ranking: A 1 B 10,4,2,6,7,11 C 3,8,9,5,12

V65-2
Ett Spårtrappa lopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Aurora Borealis tog karriärens första seger i den senaste starten när hon avgjorde på ett bra vis trots en tung resa. För tre starter sedan gick hon starkt efter en startgalopp och hon räddade andraplatsen bakom en överlägsen Dream On då. Bra läge nu så Jörgen Westholm provar nog mot spets här och skulle ledningen nås så stiger hennes chanser. Hon visade fin styrka vid vinsten senast och hon kan vinna från dödens med om det skulle bli aktuellt så oavsett så ska hon räknas tidigt.

7 Fair Enough Am har på sex starter hittills endast missat att vara topp tre vid ett tillfälle. Nu har hon inte startat sedan november så formen är svårbedömd. Hon har dock gott kunnande så kan Jorma Kontio få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken här.

9 Ganette Am har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen här så kan hon vara klart förbättrad nu. Hon fick då ett lopp i fjärde invändigt och hon avslutade sedan starkt i skymundan till tredjeplatsen bakom Doyouknow som vann från ledningen. Kan Kenneth Haugstad hitta en vettig rygg att gå i innan hon spelar ut speeden så kan hon bli farlig över upploppet.

6 Digital Literacy drar en del streck. Hon vann ett billigt lopp senast. Det blir barfota runt om och jänkarvagn igen men motståndet nu är betydligt tuffare så hon ratas på systemet.

Min Vinnare: 5 Aurora Borealis
Spets efter 500m: 5 Aurora Borealis
Skrällen: 2 Delilas Magi
Ranking: A 5,7,9 B 6,8,10,2,4 C 3,11,12,1

V65-3
Ett Spårtrappa lopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 6 Paris By Cash verkar trivas bra i den nya regin för Sandra Luomala. Två raka segrar har det blivit. Hon spurtvann i fin stil på Solvalla näst senast. Det följde hon upp med att köra sig till ledningen i ett tidigt skede av loppet och sedan var hon aldrig hotad. Magnus A Djuse provar nog mot ledningen igen och når hon till spets smärtfritt så kan hon bli svår att ta ner. Skulle det istället vankas svar så kan det bli tuffare att vinna loppet.

2 Love No More höll farten godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Jagger Boko senast. Efter det loppet så har Katja Melkko tagit över träningen. Hon har inte visat någon direkt startsnabbhet hittills men utgångsläget är passande för här sitter hon i andraspår omgående. Kan hon sitta i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet. Rikard N Skoglund upp för första gången är intressant.

12 Anakin As felade tidigt i ett V75 lopp på Charlottenlund senast. Hon har efter det lämnat Alessandro Gocciadoros träning och gör nu debut i ny regi för Timo Nurmos. Tufft utgångsläge nu men får hon hjälp med att tempot hålls uppe och om Jorma Kontio kan servera henne ett passande lopp så kan hon slå till med en seger.

7 Lutecia vann ett billigt lopp från ledningen senast. Hon kan lägga iväg bra från start så kommer Emilia Leo som kör hästen ner i en hygglig position här så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt.

1 S.G.'s Accenta landade utvändigt om den ledande Paris By Cash med varvet till mål och från den positionen så höll hon bra till andraplatsen senast. Hon kan knappast hålla upp ledningen men kan Jörgen Westholm hitta loss i god tid före mål så kan hon dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 6 Paris By Cash
Spets efter 500m: 6 Paris By Cash
Skrällen: 8 Simb Rubinette
Ranking: A 6,2 B 12,7,1,8,10,9,3 C 4,5,11

V65-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Bicc's Avalon har visat en härlig form på sistone. Han tryckte till och tog över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll han sedan undan för en duktig Icona Pop till seger senast. Här har han ett spår lite långt ut men hittar han ner i en hygglig position innan han sätter in attacken så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

4 Tricky Treat försvann med en startgalopp senast. Gången innan det så travade han i ledningen men då åkte han dit på målfoto mot Iceland Radio. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag att Torbjörn Jansson kör i ledningen så länge lampan lyser. Barfota runt om nu kan göra honom lite vassare.

12 J.J.Another Vinn har radat upp bra prestationer. Han avslutade sylvasst på upploppet senast men fick aldrig tag i Love No Pain så det slutade med en andraplats bakom denne. Iskallt utgångsläge nu men kan Jevgeni Ivanov få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut med en liknande spurt som i den senaste starten.

I övrigt drar 1 Glacier en del tidiga streck. Han kommer från en seger där han plockade ner den ledande Zio Paperone Jet till seger kort före mål. Nu är det anmält barfota runt om och blir det så till loppet så blir det första gången han tävlar så men med Stefan Melander så vet man ju aldrig. Kan Jorma Kontio ge honom ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter här men han får ändå inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Bicc's Avalon
Spets efter 500m: 4 Tricky Treat
Skrällen: 9 Xanthis Daiquiri
Ranking: A 6 B 4,12,1,9,8,7 C 5,11,3,2,10

V65-5
Ett Spårtrappa lopp - Ston över 2140 meter. Jag har spikat 4 Estelle Nordique som näst senast klev fram utvändigt om den ledande Rotate efter ett varv och ur den sista svängen så hade hon satt klorna i ledaren men då kom Quickatore med en vass avslutning så hon fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så slog hon på en galopp när hon var under frammarsch. Felfri nu så är hon väldigt stark och hon tål att göra en hel del grovjobb på egen hand så jag tror hon blir svår att stå emot här.

Vid gardering kan 8 Be The One som har vunnit 4 av 10 starter så här långt vara tänkbar. Nu kommer hon ut i en intressant årsdebut här. Hon är van vid att möta rätt tufft motstånd och Timo Nurmos brukar ha hästarna i god författning när de återkommer till tävlingsbanan så löser det sig med positionerna från ett knivigt utgångsläge här så kan hon ha vissa möjligheter direkt i comebacken.

2 Whitestripe Maid höll positivt som tvåa bakom A Deal Is A Deal från ledningen näst senast. Kommer hon till spets igen så kan hon leda loppet länge men hon får ses främst som ett platsbud.

1 Blown Away Ås har en del anhängare. Hon har vunnit hälften av sina starter och hon har två raka segrar i raden. Hon har dock inte startat sedan oktober ifjol så nej det är ingen häst jag tror på här.

Min Vinnare: 4 Estelle Nordique
Spets efter 500m: 2 Whitestripe Maid
Skrällen: 3 Valletta
Ranking: A 4 B 8,2,1,12,3,10,9 C 7,5,6,11

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 9 Dream Cash fick ge sig mot en smygkörd Avantis Red Witch i årsdebuten men efter det så har han plockat två raka segrar. Näst senast så höll han undan till en knapp seger från ledningen och gången efter det så kom han med en härlig avslutning och fångade in Staro Mojito som hade kopplat greppet till seger kort före mål. Får han gå med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan det räcka långt här.

11 Cargo Door har på fyra starter under året inte varit sämre än trea som han blev senast. Tråkigt utgångsläge här så det behövs en del klaff och hjälp med tempot men klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

2 Manuzio Hanover kommer från en seger. Han kördes då offensivt och från dödens så plockade han ner Tucson Dei Greppi till en säker seger. Han tål att göra en hel del av grovjobbet på egen hand så kan Kenneth Haugstad servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme på nytt.

5 Happy Romeo har ett lopp i kroppen och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna bra så här borde Claes Sjöström som sitter upp bakom hästen kunna slinka ner i en hygglig position och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering. Barfota runt om och bike.

12 Mellby Hoffa fungerade inte fullt ut senast och har pausat. Han rapporteras träna bra och han är stark och rejäl så med lite klaff så är han inte borta trots att utgångsläget är mindre bra.

3 Global Tuxedo tog ledningen och fick bestämma men han hade inte sin bästa dag och kom i mål först på en femteplats bakom Idreamicanfly näst senast. Med den startsnabbheten han besitter kan det var loppets tidiga ledare och skulle Rikard N Skoglund få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 9 Dream Cash
Spets efter 500m: 3 Global Tuxedo
Skrällen: 10 Vulcano O.P.
Ranking: A 9,11 B 2,5,12,3,6,10,1 C 8,7,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
20:15  Manchester City - Crystal P
Fotboll - Premier League  - 1 & under 3,5 mål
2.05
20:45  Inter - Juventus
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp 0
2.16
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.75
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Axevalla 16/1
Insats: 750 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming