DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 13/3

12 Mars 2020 - 19:30

Det är V65 tävlingar ifrån Solvalla på fredaglunchen med en Jackpot på 2,5 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-2 på nummer 2 Galileo Journey som är orutinerad och endast har gjort en start i karriären men vann då. Han öppnade då kvickt och tog hand om ledningen omgående och från den positionen så sprintade han undan till en ohotad seger. Med en lyckad start här så tror jag han sitter i ledningen direkt och från spets här så tror jag han säljer sig dyrt om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Vinnarodds 2.00 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V65 Tips Solvalla Fredag 13/3
V65-1 2,5,8,9,11
V65-2 2 Galileo Journey
V65-3 3,5,9,10
V65-4 1,2,5,7
V65-5 4,10,11
V65-6 2,4,10

720 rader x 1 = 720 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 11 She Follow Me gav ett mycket gott intryck vid vinsten senast i årsdebuten. Hon kördes då offensivt till utvändigt ledaren efter 700 meter och hon var bara starkast över upploppet. Tufft läge igen men kan Markus B Svedberg lyckas med en bra styrning så kan hon bli att räkna med här, 8 Mogas Casandra är ännu segerlös efter 13 starter. Hon har radat upp bra prestationer på sistone utan att det har räckt till någon seger. Senast så kom hon med en stark avslutning men nådde aldrig Enjoy's Jagger som vann det loppet så hon fick nöja sig med andraplatsen. Dåligt läge här men nu är hon anmäld barfota runt om och blir det så till loppet så är det första gången hon tävlar så vilket kan ge ytterligare en växel och blir det bra tempo på tillställningen så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

5 And Stitch tog karriärens första seger näst senast. Hon blev då fint framdragen innan hon gick på i vida spår i slutsvängen och via en stark avslutning så var hon först i mål. Det följde hon upp med att bli tvåa från ledningen i det loppet som tipsettan vann senast. Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen så tror jag siktet är inställt på ledningen igen men det kan vankas svar invändigt och då kan det bli dödens istället och då kan det bli tuffare att vinna loppet. Första barfota runt om även här kan ge ytterligare en växel, 2 Double Formula vann enkelt från spets näst senast och den här gången ska hon tävla utan skor. Det kan bli tidig ledning igen och får han bestämma en del i täten så kan han ta en ny seger här, 9 Mellby Helios inledde med fyra raka segrar men i de två efterföljande loppen så räckte han inte riktigt till. Nu har han varit borta länge och formen är ett frågetecken och det kan tänkas att han behöver loppet men med lite klaff så kan han bli farlig direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 11 She Follow Me
Spets efter 500m: 2 Double Formula
Skrällen: 8 Mogas Casandra
Ranking: A 11 B 8,5,2,9,4,1 C 10,12,3,6,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Galileo Journey som har gjort en start i karriären och vann då. Han öppnade då kvickt och tog hand om ledningen omgående och från den positionen så sprintade han undan till en ohotad seger. Med en lyckad start här så tror jag han sitter i ledningen direkt och från spets här så tror jag han säljer sig dyrt om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Vid gardering kan 12 Street Dance som pressade sig till ledningen efter en tuff öppning men han gick sedan undan till en säker vinst senast vara tänkbar. Han är ensam treåring i loppet och har ett risigt läge så det kan bli tufft att ta en ny seger här, 10 Xanthis Millpond har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten. Med en lyckad start från springspåret här så borde Kaj Widell som kör hästen kunna slinka ner i en vettig position och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud. Han är anmäld barfota runt om och blir det den balansen så är det första gången han tävlar så och det kan ge ytterligare en extra växel här.

Min Vinnare: 2 Galileo Journey
Spets efter 500m: 2 Galileo Journey
Skrällen: 10 Xanthis Millpond
Ranking: A 2 B 12,10,8,1,6,5,11 C 4,9,7,13,3
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 B.B.S.Day Dream kommer till den här starten med två raka segrar. Han vann lätt från ledningen näst senast och från ett bra läge här så tror jag att Claes Sjöström har siktet inställt på ledningen igen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här, 5 Takata hade tre raka andraplatser innan han var ute på V75 senast. Då öppnade han bra och fick en fin resa i rygg på ledaren och sedan så fick han luckan och spurtade sedan ner sitt motstånd till seger. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin resa i den främre träffen igen och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

10 Red Attack satt långt ner i kön men gick på i vida spår in i slutsvängen och via en mycket stark avslutning så spurtade han in till andraplatsen i ett lopp som vanns av G.R.J.'s Wolverine. Kan han hitta en bra position så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka en bit här om det blir bra tempo på tillställningen men Andre Schiller som kör hästen vinner inte lopp varje dag, 9 G.R.J.'s Wolverine hade suttit fast i två starter på rad inom V75 spelet innan han fick ge sig kort före mål mot en smygkörd Father Of Sun näst senast. Det följde han upp med att trycka sig till ledningen efter 700 meter och från den positionen så höll han undan till seger senast. Kan Micael Stjernström som sitter upp bakom hästen få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 3 B.B.S.Day Dream
Spets efter 500m: 3 B.B.S.Day Dream
Skrällen: 8 Arctic Agent
Ranking: A 3 B 5,10,9,8,6,2,12 C 11,1,4,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-4
Guldklockan 2020 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Ace To Play kommer till den här starten med två raka andraplatser. I den senaste starten så hade han innerspår bakom bilen i ett V75 lopp på Axevalla men han hittade fram i dödens i ett tidigt skede och från den positionen så knäckte han ledaren och såg ut att gå mot segern men då kom Martin Tooma med en visslande avslutning och slog av honom kort före mål. Nu är det ett varv längre distans men det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen fast blir inte innerspåret en fälla här så tror jag han är långt framme på nytt, 7 Frankenstein Am har årsdebuten avklarad och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han avslutade då klart bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Uret. Utgångsläget är inte det bästa så det finns risk att han hamnar illa till här men med lite klaff så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering här.

2 Staro Mojito har varit ute i V75 på slutet. Senast så galopperade han bort sina möjligheter men felfri nu så kan han kliva iväg rätt bra från början och då kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Showtimejackflower kördes till ledningen efter 600 meter och från den positionen så stegade han undan till seger i ett billigt lopp näst senast. Kan Linus Lönn få till en bra styrning här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då dyka upp långt framme igen.

Min Vinnare: 1 Ace To Play
Spets efter 500m: 2 Staro Mojito
Skrällen: 5 Showtimejackflower
Ranking: A 1 B 7,2,5,9,8,4,3 C 10,6
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Arnie Express tog två raka spetssegrar över kort distans i februari. I den senaste starten så var han ute i ett litet fält på Solvalla och öppnade återigen fort men kom aldrig förbi Karat Band som ledde loppet från start till mål och han fastnade då i rygg på ledaren. Han är kvick iväg så jag tror han kan nå spets här och skulle han ha trolla bort en del av loppet i ledningen så kan han rinna undan till en ny seger.

10 Die Kaiserin tog två raka segrar i januari men i de efterföljande två starterna har det inte blivit lika bra resultat. Hon tryckte sig till spets efter knappt ett varv senast och från den positionen så höll hon bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Solkattens Chiron. Kan Mika Forss servera henne en fin resa här så kan hon bli farlig den sista biten, 11 Pirate Broline kom med en stark avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Cobbys Nana senast. Kan han få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och då fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 4 Arnie Express
Spets efter 500m: 4 Arnie Express
Skrällen: 7 New Dawn
Ranking: A 4,10,11 B 7,8,9,12,5,2 C 6,1,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 E.V.Mici har radat upp bra prestationer och har varit topp tre i samtliga fem starter i år men det har inte blivit någon seger. Här sitter han bra till i andraspår omgående och kan Emilia Leo servera honom ett bra lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en fullträff. Vanlig vagn nu istället för jänkarvagn som det var senast.

4 Flying Knight gjorde bort sig med en startgalopp senast. Felfri nu så kan hon öppna rätt så vettigt så här tror jag att Rikard N Skoglund som sitter i vagnen provar mot ledningen i ett tidigt skede och skulle hon nå spets smärtfritt så kan det räcka långt här. Hon har gått med skor på sistone men nu är hon anmäld barfota fram och det var när hon tävlade så som hon tog sin senaste vinst, 10 Jackpot Tooma satt långt ner i kön innan han gick på i vida spår i slutsvängen och han avslutade starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av B.B.S.Day Dream senast. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan det vara läge för en seger om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 2 E.V.Mici
Spets efter 500m: 4 Flying Knight
Skrällen: 10 Jackpot Tooma
Ranking: 2 B 4,10,11,9,3,8 C 5,7,1,6,12
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming