DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 14/2

13 Februari 2020 - 19:34

Solvalla står som värd för fredaglunchens V65 tävlingar och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-5 på nummer 10 Go Around som näst senast kördes i ledningen och vann sedan mycket lätt från den positionen med sparade krafter. Gången efter det så var han ute i ett Klass II försök på Eskilstuna och slog då på en tidig galopp men gick sedan rätt bra efter den och räddade sjätteplatsen bakom vinnande Indy D. Nu är det ett halvvarv längre distans än senast och kan han hålla sig i rätt gångart nu och om Lars-Åke Söderholm som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten när kusken väljer att sätta in slutstöten. Vinnarodds 5.00 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V65 Tips Solvalla Fredag 14/2
V65-1 Alla
V65-2 4,6,7
V65-3 5,9,11
V65-4 3,7,11
V65-5 10 Go Around
V65-6 6,7

594 rader x 1 = 594 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 9 Happy Romeo håller mycket fin form för dagen. I den näst senaste starten så vann han enkelt från ledningen. I den efterföljande starten så fick han trava större delen av loppet i dödens och det blev för tufft så han fick nöja sig med andraplatsen i ett lopp som Die Kaiserin vann från ledningen. Den långa distansen är passande och kan Claes Sjöström servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 11 Pyrolator har varit ute mot hårt motstånd på slutet och har gjort det okej även om det inte har räckt till någon seger. Lång distans trivs han bra på och kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning här så kan han bli att räkna med här.

10 It Happend Again har inte vunnit sedan juli ifjol. Han är inte så tokig och löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan Göran Wester ställa till med en rejäl överraskning här, 3 Banzai Merci travade i rygg ledaren innan han tog sig loss på sista bortre långsidan och tog sedan över ledningen och stack sedan ifrån till en överlägsen seger för tre starter sedan. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Rauno Pöllänen provar mot spets efter en bit och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge. Han är dock inte beroende av att gå i ledningen utan han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Min Vinnare: 9 Happy Romeo
Spets efter 500m: 3 Banzai Merci
Skrällen: 10 It Happend Again
Ranking: A 9,11 B 10,3,7,5,8,1 C 4,2,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Radetzky är en femårig Scarlet Knight avkomma som har gjort två starter i ny regi för Mattias Djuse och båda dessa loppen har slutat med segrar. Näst senast så kördes han till spets i ett tidigt skede och vann lätt och gången efter det så plockade han ner sitt motstånd till seger från utvändig position. Med endast en motståndare på startvolten så tror jag han provar framåt mot ledningen direkt och skulle han komma till spets så är mycket vunnet här men han visade senast att dödens inte är några problem om han skulle få den positionen istället så oavsett så ska han räknas tidigt här.

7 Stonecapes Superb kommer från en seger. Han travade då först i andraspår under större delen av loppet och knäckte ledande Constatin in på upploppet och kunde även stå emot en bra spurtande Mogas Cassandra till en knapp seger. Med en lyckad start från springspåret här så borde Ulf Ohlsson som kör hästen kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och då kan bli att räkna med här, 6 Galba Ringeat kommer till den här starten med två raka andraplatser i raden. Han gick en stark slutrunda i tredjespår i ett lopp som vanns av Nimbus Tabac senast. Kan Jörgen S Eriksson som kör hästen få till en bra styrning här så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 Radetzky
Spets efter 500m: 4 Radetzky
Skrällen: 8 Ian Boko
Ranking: A 4 B 7,6,8,2,5 C 3,1,10,9
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-3
Hjärtats Minneslopp - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Anthara Bi har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Näst senast så kördes hon till ledningen efter 400 meter och fick bestämma och vann sedan lätt med krafter kvar och gången efter det så var hon ute i ett V75 lopp på Eskilstuna där hon fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande I'm A Believer. Dåligt läge här över den korta distansen men om hon kan få en del draghjälp under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

9 Greta Sisu har inte startat sedan hon vann ett V75 lopp från rygg ledaren mellan jul och nyår senast. Kan Jorma Kontio som kör hästen komma igenom bra och om hon kan hitta ner i ett vettigt slagläge här så kan hon utmana om en framskjuten placering igen, 5 Blownaway tryckte sig till ledningen efter 400 meter och fick sedan dämpa tempot och vann sedan på ett bra vis från den positionen näst senast. Gången efter det så landade hon i dödens med varvet kvar av loppet och från den positionen så höll hon sedan klart godkänt till fjärdeplatsen i ett Margaretalopp som vanns av Musett Af Djupmyra. Från ett bra läge här så kanske hon kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här men det är inte säkert och det kan lika gärna bli dödens efter en bit men hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas.

Min Vinnare: 11 Anthara Bi
Spets efter 500m: 3 Caribbean Blue Ås
Skrällen: 3 Caribbean Blue Ås
Ranking: A 11 B 9,5,3,1,2 C 6,7,4,12,8,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Quartam De Victor har gjort det bra och ståtar nu med två raka segrar. I den senaste starten så tog han hand om ledningen och stack sedan undan till en säker seger från den positionen. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en bra start och då tror jag att Mika Forss som kör hästen har ledningen i sikte och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han är inte beroende av att gå i ledningen utan kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

7 Brandy Flame utvecklades fint under hösten och gjorde flera bra insatser. Han har inte startat på ett tag nu och han är inte vässad till den här starten och han kommer förmodligen att behöva loppet meddelar Svante Båth. Han är rätt startsnabb och den långa distansen är passande så kan han hitta ner i en vettig position så kan det räcka långt i comebacken här, 11 Bourbon Rain är en sjuårig valack som endast gjorde en start förra året och fungerade då inte alls för sin nya tränare Timo Nurmos. När han nu kommer ut till en ny start här så tror jag han är väl förberedd och kan Jorma Kontio som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han nypa en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 3 Quartam De Victor
Spets efter 500m: 3 Quartam De Victor
Skrällen: 11 Bourbon Rain
Ranking: A 3 B 7,11,9,1,5,10,8 C 12,6,2,4
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 10 Go Around som näst senast kördes i ledningen och vann sedan mycket lätt från den positionen med sparade krafter. Gången efter det så var han ute i ett Klass II försök på Eskilstuna och slog då på en tidig galopp men gick sedan rätt bra efter den och räddade sjätteplatsen bakom vinnande Indy D. Nu är det ett halvvarv längre distans än senast och kan han hålla sig i rätt gångart nu och om Lars-Åke Söderholm som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten när kusken väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 3 Ready Doc som tryckte sig till ledningen efter 750 meter och vann sedan enkelt från den positionen näst senast vara tänkbar. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Jörgen S Eriksson testar mot ledningen efter en bit och skulle han komma till täten gratis så kan det räcka långt här, 6 E.V.Mici kommer med två raka andraplatser till den här starten. I den senaste starten så travade han i rygg på den ledande Cash Cowboy och när han fick luckan på upploppet så spurtade han in till andraplatsen. Kan Hannu Korpi som kör hästen hitta ner i en bra position och få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Go Around
Spets efter 500m: 3 Ready Doc
Skrällen: 6 E.V.Mici
Ranking: A 10 B 3,6,8,9,7,12,2 C 11,1,5
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Rasmus Raz har gjort två starter efter en tids frånvaro och kommer med god form till den här starten. Senast så hade han ett dåligt utgångsläge i ett Klass I försök på Eskilstuna och hamnade längst bak i kön men han smög sedan fram invändigt i slutsvängen och spurtade bra till fjärdeplatsen bakom Ingo som vann det loppet. Kan Micael Stjernström som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så har han en vass avslutning och kan då bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

7 Alvena Warrior gick en bra avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Die Kaiserin senast. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en minst lika bra insats här. Kan han få smyga med och få ett lopp på rulle så är han vass i ett par hundra meter men han ska inte göra alltför mycket grovjobb på egen hand men om han kan få en del draghjälp så fäller han många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 11 Jamil Cortina som är ett osynat kort som gör debut i ny regi för Björn Goop vara tänkbar. Han har inte startat på två år så han kan nog behöva loppet innan vi kan förvänta oss några stordåd men får han smyga med och vänta med slutstöten fram till upploppet så kan det räcka en bit här men jag tror inte det blir någon seger.

Min Vinnare: 6 Rasmus Raz
Spets efter 500m: 4 Scoccans Finest
Skrällen: 4 Scoccans Finest
Ranking: A 6,7 B 11,8,12,1,2,3,4 C 5,10,9
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 + Under 3,5 mål
2.15
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming