DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 15/5

14 Maj 2020 - 20:09

På fredagen avgörs V65 spelet på Solvalla och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels 7 Stonecapes Superb i V65-4 som har varit riktigt bra vid två raka spetsvinster på slutet. Vid vinsten näst senast så höll han ifrån sig Dwayne Zet till seger och gången efter det så var han fullständigt överlägsen i ett V75 lopp på Gävle i påskhelgen. Spår lite långt ut på vingen här men han är väldigt startsnabb så jag tror att han blåser till ledningen även här och från spets så blir han inte lätt att plocka ner. Det har varit barfota runt om och jänkarvagn vid vinsterna på sistone och det blir troligen samma även den här gången. Vinnarodds 1.90 hos bet365

Den andra spiken kommer i V65-6 på 4 Better Boss som har segrat i hela 19 av sina 48 starter. Näst senast var han ute i ett försök i bronsdivisionen på Umåker. Då fick han en fin resa och spurtade ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Gången efter det så hamnade han illa till från ett dåligt utgångsläge men sedan så avslutade han klart bra i skymundan men det gick inte att ta så mycket så han slutade först på en sjätteplats bakom Seismic Wave som vann det loppet. Bättre läge nu och han är kvick iväg så här tror jag att Iikka Nurmonen gasar till ledningen och från spets här så tror jag han tar en ny seger. Vinnarodds 2.45 hos bet365

V65 Tips Solvalla Fredag 15/5
V65-1 2,4,5,6,8,10,11
V65-2 Alla
V65-3 2,10
V65-4 7 Stonecapes Superb
V65-5 2,5,6
V65-6 4 Better Boss

504 rader x 1 = 504 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 2 Will I Am travade en stor del av loppet utvändigt om den ledande Double Night och gjorde det bra men tog sig aldrig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Gången efter det så provade han lyckan i ett uttagningslopp inför Kungapokalen och där hängde han med bra i skymundan men han slutade ändå oplacerad. Han kan öppna rätt så hyggligt så här kanske Leif Witasp kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så stiger hans chanser.

4 Leon Zon har ett par segrar i raden. Han är inte att lita på men han har ett trevligt utgångsläge här. Han är anmäld barfota runt om nu och går han så i loppet är det klart intressant för på den balansen har han aldrig tävlat tidigare så kan Kim Eriksson få till en bra styrning så kan det räcka långt.

6 Sauron Pil kommer ut i en mycket intressant debut i ny regi för Peter G Norman. Han har hunnit bli åtta år nu och han har vunnit 7 av 13 starter i karriären men han har inte startat på mer än två år så att gå ut och begära seger direkt i comebacken här är tufft efter så lång frånvaro. Han gjorde det förvisso bra i kvalloppet nyligen och får han ett passande lopp så blir han farlig direkt i återkomsten.

8 Ninepoints Yankee har gjort fyra starter för Hans R Strömberg. Han spurtade ettrigt i debuten som tvåa bakom Otroligosåfin och gången efter det så satt han fast med sparade krafter. I den efter följande starten så vann han väldigt lätt från ledningen och nu senast så travade han åter i spets men han tappade stilen och galopperade bort sina möjligheter när han var under hård press i slutsvängen. Kan Kaj Widell hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

11 Puketorps Ikaruz hade två raka segrar inför den senaste starten. Han satt då långt ner i kön och vreds på till attack i vida spår i den sista kurvan men fick en galopperande häst framför sig och tappade en del på det men sedan så avslutade han plusbetonat i skymundan till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Donatello Wibb. Erik Adielsson upp istället för Klaus Kern är positivt och får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet.

Min Vinnare: 2 Will I Am
Spets efter 500m: 2 Will I Am
Skrällen: 10 Crazeman
Ranking: A 2,4,6 B 8,11,5,10 C 1,7,9,3,12

V65-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 9 Iceland Radio var näst senast ute i ett försök till Drottning Silvias Pokal. Hon satt då långt bak men avslutade positivt i skymundan men hon fick inte ta någon del av priskakan för hon slutade precis utanför de placerade hästarna. Gången efter det så höll hon godkänt som trea i ett lopp som vanns av Fast Cash S.F. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

2 Amorcer Levallo satt i tredje utvändigt innan han gick med i attack på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så fångade han in ledaren och höll även undan för övriga ekipage till seger näst senast. Gången efter det så gick han en mycket stark avslutning och det var en tät strid mot två motståndare och på målfotot så fick han nöja sig med andrapriset bakom Rhapsody Point som satte nosen först. Här sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då vara med och tampas om en ny seger.

8 J.J.Another Vinn tog över ledningen efter ett knappt halvvarv och från den positionen så höll hon sedan undan på ett bra vis till seger näst senast. Gången efter det så orkade hon inte hela vägen från ledningen och hon fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Anthara Bi som vann det loppet. Tråkigt utgångsläge längst ut på vingen men är Jevgeni Ivanov offensiv så kanske hon kan trycka sig till spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan hon bli att räkna med här.

7 Zorro Kronos har varit sjuk efter senaste starten men har nu återhämtat sig och känns fin i jobben igen meddelar Svante Båth. Det kan saknas lopp i kroppen innan toppformen sitter där men han duger annars bra i klassen och klaffar det med löpningsförloppet så kan han nypa en god placering direkt i comebacken här. Det blir barfota fram den här gången.

5 Ian Boko är lite ojämn och han är inte att lita på. Han gick en godkänd avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Empire Grim näst senast. Han kan öppna rätt så vettigt så kommer Hannu Korpi ner i en hygglig position så kan han vara med och göra upp om segern.

Min Vinnare: 9 Iceland Radio
Spets efter 500m: 8 J.J.Another Vinn
Skrällen: 10 Jordan
Ranking: A 9,2,8 B 7,5,12,1,4,10,11 C 3,6

V65-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Mas Capacity har 10 segrar på 27 starter men han är även väldigt galopplysten och han hade inför den senaste starten fyra raka galopper i raden. För sex starter sedan togs den senaste segern när Torbjörn Jansson som körde hästen då tryckte till och överrumplade Jorma Kontio som satt och sov i ledningen med Timotee Journey och från spets så vann han sedan lätt.

Han är van vid att dras med tråkiga utgångslägen som han även hade i den senaste starten. Han satt då djupt ner i kön innan han kom med en rykande avslutning på upploppet och plockade meter för meter på den ledande Dream Cash men nådde inte riktigt ända fram så det slutade med en andraplats. Kan han hålla ordning på benen nu så kan han med en liknande spurt som senast bli svår att stå emot den sista biten.

2 Frankenstein Am satt fast och letade lucka länge och sedan så trängde han sig ut en del på upploppet och fick inte behålla den fjärdeplatsen han kom i mål på bakom Cargo Door senast. Trevligt utgångsläge här och nu kanske han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Hannu Torvinen upp nu för första gången är intressant.

I övrigt kan nummer 12 Got To Dash som var smällfin vid segern i årsdebuten senast vara tänkbar. Iskallt utgångsläge här men får han gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han vara långt framme igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Mas Capacity
Spets efter 500m: 2 Frankenstein Am
Skrällen: 11 Avena Jet
Ranking: A 10,2 B 12,9,5,11,8,4 C 1,3,6,7

V65-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 7 Stonecapes Superb som har varit riktigt bra vid två raka spetsvinster på slutet. Vid vinsten näst senast så höll han ifrån sig Dwayne Zet till seger och gången efter det så var han fullständigt överlägsen i ett V75 lopp på Gävle i påskhelgen. Spår lite långt ut på vingen här men han är väldigt startsnabb så jag tror att han blåser till ledningen även här och från spets så blir han inte lätt att plocka ner. Det har varit barfota runt om och jänkarvagn vid vinsterna på sistone och det blir troligen samma även den här gången.

Vid gardering kan 11 Easy Cash som har årsdebuten avklarad vara tänkbar. Han var då ute i ett Klass II försök i Örebro och där fick han ett lopp i tredje utvändigt innan han vreds på i vida spår på upploppet och han avslutade mycket bra men det räckte inte till mer än en fjärdeplats bakom T.Rex Face som tog ner den ledande Double Night den sista biten. Med lopp i kroppen nu är en vassare insats här att vänta och skulle min spik få svar i kampen om ledningen och om tempot hålls uppe så stiger hans chanser.

8 Gazoline Mearas har gjort det bra i årets starter där han har blivit tvåa vid båda loppen och formen borde bli bättre och bättre. Här har han fått ett tråkigt läge mot tufft motstånd vilket drar ner möjligheterna men klaffar det med positionerna och blir överpace på loppet så är han inte borta.

Min Vinnare: 7 Stonecapes Superb
Spets efter 500m: 7 Stonecapes Superb
Skrällen: 2 Sideslip
Ranking: A 7 B 11,8,2,6,10,5,3 C 4,9,12,1

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Amazing Warrior svarade för en riktigt bra insats för tre starter sedan. Han travade då först i andraspår en bit bakom Toreador som rusade i ledningen och in på upploppet så satte han klorna i ledaren och dansade sedan undan till en överlägsen seger. I den efterföljande starten hamnade han i en kall rygg men han avslutade sedan starkt och kom i mål som trea bakom Ivory Di Quattro som vann det loppet. Han fick dock inte behålla den placeringen utan han blev diskad för att han tryckte sig ut på den sista bortre långsidan.

Senast var han hårt betrodd men försvann då med galopp innan bilen släppte fältet. Felfri nu så är han startsnabb och kan då ta hand om ledningen här men han är inte beroende av att gå i ledningen för att vinna det här loppet så oavsett så ska han räknas tidigt.

5 Mr Southwind dundrade på till en ohotad seger från ledningen för tre starter sedan. Senast så öppnade han vasst men galopperade i den första kurvan. Han är startsnabb och tar han sig förbi tipsettan i starten eller om denne skulle göra bort sig så kan det vara Kim Eriksson som sitter i spets och då kan han bli svår att plocka ner. Blir det inte spets så kan han ändå få en fin resa i den främre träffen och då kan det bli en fin placering igen.

6 Valiant Dream har varit riktigt bra den sista tiden. Senast så höll han upp ledningen från innerspåret och från den positionen så gick han undan på ett bra vis till seger i ett Klass I försök i Örebro. Här blir det nog tuffare att nå till ledningen men kan Mika Forss nå en bra position så kan han vara långt framme igen. Han är klar för finalen under Elitloppshelgen så man växlar ner från barfota runt om och jänkarvagn till skor och vanlig sulky men jag vågar ändå inte plocka bort honom från systemet.

Min Vinnare: 2 Amazing Warrior
Spets efter 500m: 2 Amazing Warrior
Skrällen: 3 Kaiser Southwind
Ranking: A 2,5,6 B 12,3,8,7 C 11,4,9,10,1

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 4 Better Boss som har segrat i hela 19 av sina 48 starter. Näst senast var han ute i ett försök i bronsdivisionen på Umåker. Då fick han en fin resa och spurtade ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Gången efter det så hamnade han illa till från ett dåligt utgångsläge men sedan så avslutade han klart bra i skymundan men det gick inte att ta så mycket så han slutade först på en sjätteplats bakom Seismic Wave som vann det loppet. Bättre läge nu och han är kvick iväg så här tror jag att Iikka Nurmonen gasar till ledningen och från spets här så blir han inte lätt att plocka ner.

Vid gardering kan 11 Sir Henry P.Hill som kommer från en seger vara tänkbar. Han klev då på i tredjespår med dryga varvet till mål och han tryckte sig sedan till ledningen in i slutsvängen och från den positionen så höll han sedan undan för Sliding Home till seger. Han är stark och rejäl och är anmäld med jänkarvagn nu och kan Jörgen Westholm servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

5 My Dream Art har ännu ingen seger på fyra starter i Timo Nurmos regi. Senast så travade han en stor del av loppet i dödens och knäckte Empire Garbo i ledningen men kunde inte stå emot Valley Brodde som kom med en härlig spurt så det slutade med en andraplats. Här finns det risk att han får göra en del grovjobb på egen hand igen och då kan det bli tufft att nå hela vägen till seger.

Min Vinnare: 4 Better Boss
Spets efter 500m: 4 Better Boss
Skrällen: 7 All Star
Ranking: A 4 B 11,5,9,7,6,3,12 C 8,1,2,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.08
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.95
19:00  Djurgården - HV71
Ishockey - SHL - 1
2.20
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Halmstad 25/1
Insats: 525 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Halmstad 25/1
Insats: 210 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming