DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 17/4

16 April 2020 - 20:18

På fredag avgörs V65 spelet på Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spikar i två av loppen dels i V65-5 på nummer 1 Galileo Am som har vunnit 3 av 9 starter i karriären. Näst senast så gjorde han debut i ny regi för Katja Melkko och det slutade på bästa vis med seger. Han travade då en stor del av loppet utvändigt om den ledande Constantin men hade inga problem med att plocka ner denne och även hålla undan för övriga motståndare. Senast så blev det dubbla galopper så han är inte att lita på men kan han hålla ordning på benen här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet om inte innerspåret ställer till med bekymmer. 

Min andra spik kommer i V65-6 på nummer 9 Choco Garline som hade tre raka segrar innan han näst senast startade i ett V75 lopp på Axevalla och där höll han mycket starkt till andraplatsen bakom I.T.Inventor efter att han fått göra mycket av grovjobbet på egen hand. Gången efter det så visade han inget extra men nu är han anmäld barfota runt om och det är klart intressant så får han lite draghjälp under slutrundan så tror jag han kan bli svår att stå emot den sista biten när Linda Sedström väljer att sätta in slutstöten. 

V65 Tips Solvalla Fredag 17/4
V65-1 2,5,8,9
V65-2 2,3,4,5,6,7,8,9
V65-3 1,5,10,11
V65-4 1,2,5,7,11  
V65-5 1 Galileo Am 
V65-6 9 Choco Garline

640 rader x 1 = 640 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Quickatore kommer med fyra vinster på de fem senaste starterna. När han inte vann för tre starter sedan så galopperade han bort sig på upploppet. Senast så tryckte han sig till ledningen och höll undan före en bra Totte C.D. till seger. Gången innan det visade han att han går bra bakifrån också för han satt en bit bak innan han fick full marschorder och avgjorde han sedan lätt sedan enda hotet Global Wonderland försvarat sig med galopp på upploppet. Kan Mika Forss servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Mr Alabama har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han travade då i andra utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och då gick han i närkamp med den ledande Big Shot och plockade ner denne till en säker seger över upploppet. Iskallt läge nu men han besitter gott kunnande för den låga klassen han befinner sig i och kan Örjan Kihlström få till en bra styrning här så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

2 Aft Galley hade innerspår bakom bilen i ett V86 lopp på Solvalla senast och öppnade väldigt långsamt och in i den första kurvan så galopperade han bort sina chanser. Kan han hålla sig i rätt gångart nu och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan det räcka en bit mot det här motståndet. 

5 Svempa Laday satt fast med sparat senast. Han kan kliva iväg bra från start så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge. Blir det inte spets så kan han ändå få ett passande lopp i den främre träffen och kan då vara intressant som inte så mycket streckad. 

Min Vinnare: 9 Quickatore
Spets efter 500m: 5 Svempa Laday
Skrällen: 5 Svempa Laday
Ranking: A 9 B 8,2,5,3,4,6,1,7,12 C 11,10

V65-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 6 Chapitre Un har gjort bra insatser i Finland även om det ännu inte har blivit någon seger efter sex starter. Han har varit borta från tävlingsbanorna länge så han kanske kan behöva ett lopp i kroppen och han är heller inte så snabb iväg men kan Juha Utala som kör hästen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

2 Eagle Owl kommer med fin form och två raka andraplatser till den här starten. Trevligt utgångsläge nu och han kan öppna rätt så vettigt så här kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Spotlight Vixi har heller ingen seger i karriären och han har mest gjort bort sig med galopp på sistone. I början av året så gick han rätt bra som tvåa i ett lopp som vanns av Gladiator d'Am. Klaffar det med löpningsförloppet nu och om han kan hålla sig i rätt gångart så kan han vara långt framme här.

7 Hector Eck satt i tredje utvändigt innan han vreds ut till attack på upploppet och via en stark avslutning så var han först i mål för tre starter sedan. Lyckas Andre Schiller slinka ner i ett vettigt slagläge och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en bra spurt att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

5 Anything Goes är åter i nygammal regi för Petri Salmela. Hon är anmäld barfota runt om nu och skulle hon tävla på den balansen så är det första gången och det är intressant. Ulf Ohlsson som sitter i vagnen körde även vid hennes hittills enda seger så får hon ett passande lopp så kan hon vara med och kriga om segern här.

Min Vinnare: 6 Chapitre Un
Spets efter 500m: 2 Eagle Owl
Skrällen: 9 Borups Tiger
Ranking: A 6,2 B 8,7,5,3,9,4 C 1,12,10,11

V65-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Digital Promise svarade för en stark insats i den senaste starten. Hon travade då utvändigt om den ledande Adamant och plockade ner denne till seger kort före mål. Kan Anna Erixon som sitter upp på hästen servera henne ett passande lopp så kan hon vara med och kämpa om en fin placering igen.

11 Simb Triumph har segrat i samtliga fyra starter han gjort under sadel. Senast så tog han över ledningen med dryga varvet kvar till mål och dundrade på i den positionen till en klar seger. Josefine Ivehag har vunnit med honom tre gånger tidigare och klaffar det med löpningsförloppet här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

10 Barney Granit provade i ledningen näst senast och det blev alldeles för tufft och han tappade mycket den sista biten. Gången efter det lade han bort mycket mark på en startgalopp men han ställde sig och kom ifatt och lyckades även avgöra till seger kort före mål när han plockade ner VästerboNightShade som ledde loppet den sista biten. Felfri nu så har han bra farter i sig och kan då vara med vara med långt framme igen.

1 Zola Wind försvann med en tidig galopp i årsdebuten senast. Nu får Emilia Leo chansen för första gången på länge och kan han få en fin smygare på innerspår här så kan han överraska.

Min Vinnare: 5 Digital Promise
Spets efter 500m: 3 Dreaming Blues
Skrällen: 1 Zola Wind
Ranking: A 5 B 11,10,1,8,2,3 C 4,7,6,9

V65-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Extrem Brodde har vunnit fem av åtta starter hittills och är ännu obesegrad felfri. Han gjorde bort sig med galopp i årsdebuten senast och blir troligen över i starten från innerspåret här men kan Rikard N Skoglund som kör hästen nu hitta loss i god tid före mål så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

5 Listas Terminator hade två raka segrar innan den senaste starten. Hon satt då en bit bak och var aldrig segeraktuell men hon avslutade positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av No Limit La Ma då. Efter det skulle hon ha startat i början på mars men ströks då för dåliga blodvärden. Nu får Carl Johan Jepson chansen för första gången och kan hon få ett passande lopp i den främre träffen så kan hon vara långt framme här.

7 Global Agency är jämn och säker men vinner inte så ofta. Han har bara varit sämre än trea vid ett tillfälle men det var i den senaste starten när han blev sexa i ett lopp som vanns av Empire Grim. Med lopp i kroppen nu så kan han vara vassare till den här starten. Han kan kliva iväg bra från start så här kanske han kan komma till ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Bunch Of Budgies satt i femte utvändigt och avslutade sedan positivt i skymundan till tredjeplatsen i ett lopp där I Keep Tabs drog det längsta strået. Kan Örjan Kihlström smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan det vara läge för en vinst. 

11 Moonlight Black har gjort det bra utan att räcka till seger på sistone. Med lite klaff och ett uppskruvat tempo på loppet så kan han komma in i matchen.  

Min Vinnare: 1 Extrem Brodde
Spets efter 500m: 7 Global Agency
Skrällen: 11 Moonlight Black
Ranking: A 1,5 B 7,2,11,9,8,4,3 C 6,12

V65-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Galileo Am som har vunnit 3 av 9 starter i karriären. Näst senast så gjorde han debut i ny regi för Katja Melkko och det slutade på bästa vis med seger. Han travade då en stor del av loppet utvändigt om den ledande Constantin men hade inga problem med att plocka ner denne och även hålla undan för övriga motståndare. Senast så blev det dubbla galopper så han är inte att lita på men kan han hålla ordning på benen här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet om inte innerspåret ställer till med bekymmer.

Vid gardering kan nummer 3 Go Around som är startsnabb och vann på ett bra vis från spets i den senaste starten vara tänkbar. Med en lyckad start här är det inte omöjligt att han kan ta sig förbi min spik och nå spets på nytt och skulle så bli fallet är mycket vunnet här och slipper han då att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här. Fast når han inte till ledningen så är han sårbar.

6 Surprise Rose har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro nu. Med den genomköraren innanför västen så kan hon vara klart vassare nu och skulle det bli ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon smälla till med en överraskning här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Galileo Am
Spets efter 500m: 1 Galileo Am
Skrällen: 6 Surprise Rose
Ranking: A 1 B 3,6,2,10,11,7,4,12 C 5,9,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Choco Garline som hade tre raka segrar innan han näst senast startade i ett V75 lopp på Axevalla och där höll han mycket starkt till andraplatsen bakom I.T.Inventor efter att han fått göra mycket av grovjobbet på egen hand. Gången efter det så visade han inget extra men nu är han anmäld barfota runt om och det är klart intressant så får han lite draghjälp under slutrundan så tror jag han kan bli svår att stå emot den sista biten när Linda Sedström väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 12 Uret som klev runt sitt motstånd till seger för tre starter sedan vara tänkbar. Senast så svarade han för en stark insats utvändigt om Djokovic där han höll bra till andraplatsen bakom denne. Iskallt läge nu men han tål att göra en del grovjobb på egen hand så får han inte alltför långt fram så kan han bli att räkna med på nytt.

11 Flexible Journey kommer nu ut i årsdebut. Kan Juha Utala som kör hästen hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och då kan det räcka en bit här om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men jag tror mer på min spik så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Choco Garline
Spets efter 500m: 3 Niklas M.J.
Skrällen: 5 Hersey Boko
Ranking: A 9 B 12,11,7,8,5,3 C 1,4,2,10,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming