DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 20/3

19 Mars 2020 - 17:26

På fredagslunchen bjuder Solvalla på V65 tävlingar och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V65-1 på nummer 9 L.L.Royal som näst senast hade innerspår bakom bilen och hade inga problem med att hålla upp ledningen och sedan så gick han undan till en ohotad seger från den positionen. Gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Färjestad där det blev en fin resa i andra utvändigt innan han rundade hästen i dödens på den sista bortre långsidan och gick sedan en bra avslutning men åt Claes Svenssons fina King Of Everything fanns inget att göra så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Här har han springspår på tilläggsvolten och med endast två motståndare på startvolten så kan han med en lyckad start här sitta i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Vinnarodds 1.90 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V65-4 på nummer 6 Born Winner som inledde karriären med att vinna sina två första starter som tvååring. Efter det provade han även att kvala in till Svensk Uppfödningslöpning men där slutade det med en femteplats bakom Global Badman. När han nu kommer ut i årsdebut här så tror jag han är väl förberedd inför den här starten och i ett litet fält här så borde Mattias Djuse kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten trots avsaknaden av lopp i kroppen. Vinnarodds 1.55 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Den tredje spiken kommer i V65-5 på nummer 8 Grace Journey som näst senast hade springspår och Jorma Kontio prickade perfekt och satt i ledningen omgående och från den positionen så hade han full kontroll på händelserna och vann i ohotad stil. Det var karriärens första och hittills enda seger på de sex gångerna hon har startat. Senast fick hon göra en del grovjobb på egen hand och det blev för tufft så hon slutade sexa i ett lopp som vanns av Secondary Stall. Jorma Kontio upp igen precis som vid vinsten och trots ett spår långt ut här så tror jag hon kan trycka sig till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag hon kan dubbla segerskörden här. Skulle hon inte nå ledningen så kan hon vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 3.85 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V65 Tips Solvalla Fredag 20/3
V65-1 9 L.L.Royal
V65-2 Alla
V65-3 1,2,8,10,12
V65-4 6 Born Winner
V65-5 8 Grace Journey
V65-6 Alla

600 rader x 1 = 600 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 L.L.Royal som näst senast hade innerspår bakom bilen och hade inga problem med att hålla upp ledningen och sedan så gick han undan till en ohotad seger från den positionen. Gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Färjestad där det blev en fin resa i andra utvändigt innan han rundade hästen i dödens på den sista bortre långsidan och gick sedan en bra avslutning men åt Claes Svenssons fina King Of Everything fanns inget att göra så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Här har han springspår på tilläggsvolten och med endast två motståndare på startvolten så kan han med en lyckad start här sitta i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här.

Vid gardering kan 6 Cutaway som ett lopp i kroppen efter lång frånvaro vara tänkbar. Hon höll då fullt godkänt till sjätteplatsen i ett Margareta lopp som vanns av Musett Af Djupmyra. Snävt spår i volten här kan dock ställa till det och hamnar hon illa till från början så kan det bli tufft att plocka igen det till slut, 7 Master Of Trix satt långt ner i kön men han kom med en stark avslutning men på upploppet så slog han ihop och galopperade och det var en framskjuten placering som försvann i det läget även om det troligen inte hade räckt till seger senast. Han är bättre än raden och kan Mattias Djuse servera honom ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 L.L.Royal
Spets efter 500m: 9 L.L.Royal
Skrällen: 7 Master Of Trix
Ranking: A 9 B 6,7,8,13,2 C 3,4,11,10,14,5,12,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-2
Ett lågklassigt lopp över 2640 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 6 Ecco Qui har gjort en start tidigare och klarade då ett snävt spår och gjorde också ett mycket bra lopp från utvändigt ledaren som tvåa i ett lopp som vanns av Global Above All. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så kan Kaj Widell servera honom en fin löpning så kan ta karriärens första seger, 4 Enjoy's Hardcash gjorde comeback efter lång frånvaro och galopperade då i ett tidigt skede senast. Jorma Kontio upp för första gången nu är intressant och dessutom är det debut över den dryga distansen här men nu felfri så kan han vara med och utmana om en fin placering.

10 Garri Westwood är enda hästen i fältet som har vunnit. Det gjorde han för fem starter sedan avgjorde till en enkel seger i ett billigt gäng. Kan han få gå med i en bra rygg och få vänta med slutstöten fram till upploppet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Tommy Jovalley är ingen stjärna men det är ingen häst i det här loppet. Han har två tredjeplatser i år på fem starter och kanske kan dra nytta av ett fint utgångsläge här och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Ecco Qui
Spets efter 500m: 6 Ecco Qui
Skrällen: 1 Tommy Jovalley
Ranking: A 6,4,10 B 1,3,8 C 9,7,5,2
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Listas Spartacus trivs under sadel och han var aldrig hotad efter ett lopp i ledningen senast. Kan Sophia Olsson Jacobsen servera honom en fin löpning så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering på nytt, 8 Simb Triumph gjorde första starten på ett par månader i ett Klass I försök på Färjestad senast. Han travade då i ledningen men orkade inte riktigt fullfölja utan han fick nöja sig med sjundeplatsen bakom Personal Goals som vann det loppet. Han har tre segrar i montédisciplinen och Josefine Ivehag som sitter upp på hästen nu har styrt in honom till två av dessa. Här tror jag att han laddas mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så kan det räcka till en ny seger här. Skulle det inte bli ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

2 Mr Matjes kommer ut i sin blott andra start under sadel. I debuten i disciplinen så slutade det med en fjärdeplats bakom Heartbeat som vann det loppet. Kan Emilia Leo ge honom ett bra lopp här så kan han duga en bit mot det här gänget, 1 Adamant vann i sin senaste montéstart. Det följde han upp med att bli tvåa i ett sulkylopp på Axevalla så formen är god. Med en duktig ryttarinna i Sofia Adolfsson på ryggen så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 10 Digital Promise galopperade bort sig i ett V75 lopp på Axevalla senast. Innan det misslyckandet så hade han gjort många bra insatser under sadel så felfri nu så kan han vara intressant till en låg procent på spelet här.

Min Vinnare: 12 Listas Spartacus
Spets efter 500m: 8 Simb Triumph
Skrällen: 10 Digital Promise
Ranking: A 12,8 B 2,1,10 C 7,6,9,3,11,5,4
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Born Winner som inledde karriären med att vinna sina två första starter som tvååring. Efter det provade han även att kvala in till Svensk Uppfödningslöpning men där slutade det med en femteplats bakom Global Badman. När han nu kommer ut i årsdebut här så tror jag han är väl förberedd inför den här starten och i ett litet fält här så borde Mattias Djuse kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten trots avsaknaden av lopp i kroppen.

Vid gardering kan 2 Firstclass U.M. som har årsdebuten avklarad vara tänkbar. Hon var sjuk då men nu känns hon fin i jobben igen fast formen är ändå lite svårbedömd meddelar Svante Båth men gör hon en normal prestation så kan hon vara långt framme här, 5 Street Dance kördes till ledningen efter 600 meter och gick sedan undan till seger näst senast. Kan Rikard N Skoglund servera honom ett bra lopp här så kan han duga en bit mot det här gänget också men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Born Winner
Spets efter 500m: 4 Certainly
Skrällen: 4 Certainly
Ranking: A 6 B 2,5,4 C 3,1,7
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-5
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 8 Grace Journey som näst senast hade springspår och Jorma Kontio prickade perfekt och satt i ledningen omgående och från den positionen så hade han full kontroll på händelserna och vann i ohotad stil. Det var karriärens första och hittills enda seger på de sex gångerna hon har startat. Senast fick hon göra en del grovjobb på egen hand och det blev för tufft så hon slutade sexa i ett lopp som vanns av Secondary Stall. Jorma Kontio upp igen precis som vid vinsten och trots ett spår långt ut här så tror jag hon kan trycka sig till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag hon kan dubbla segerskörden här. Skulle hon inte nå ledningen så kan hon vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Amour Hill som vann i debuten som tvååring vara tänkbar. Efter det har hon gjort tre starter till utan att ta någon ny seger. Hon är snabb iväg och felfri här så kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan det räcka långt här, 5 J.J.Another Vinn var hårt betrodd senast men galopperade då i starten men hon kom sedan med en stark avslutning och räddade tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Enge Eros. Kan hon hålla ordning på benen nu så kan hon ha vissa möjligheter här om Jevgeni Ivanov kan få till en bra styrning.

Min Vinnare: 8 Grace Journey
Spets efter 500m: 8 Grace Journey
Skrällen: 10 Bag In Box
Ranking: A 8 B 4,5,10,6,3,7,9 C 2,11,12,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 8 Total Recall kommer till den här starten med fin form. Han har ingen tur med utgångslägena för senast hade han spår 11 bakom bilen och nu har han dragit spår 8. Han gick till attack på den sista bortre långsidan och fick en del draghjälp och in på upploppet så flög han fram men fick inte tag i Mr Southwind som höll undan till seger från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Löser det sig med positionerna så kan han bli farlig med en liknande spurt som senast, 1 Betting Rebel travade först i andraspår och hade inga problem med att plocka ner den ledande Al's Orlando Boy och även hålla undan för övriga ekipage till seger näst senast. Det följde han upp med att bli tvåa i ett V75 lopp på Färjestad som vanns av Personal Goals. Han kan öppna rätt så vettigt men det är ändå inte säkert att han kan hålla upp ledningen men blir det inte spets så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut.

4 Arras Cando har varit borta länge men han tränar på plusbetonat för dagen meddelar Svante Båth. Från ett trevligt utgångsläge här borde Erik Adielsson som kör hästen kunna hitta ner i en vettig position och är han inte alltför ringrostig så kan han utmana om en framskjuten placering direkt i comebacken här, 3 Pecorino följer bilen och kan vara den som tar hand om ledningen och kommer Magnus A Djuse till spets så är det inte säkert att han vill släppa över den korta distansen och då kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 5 Tale Of Jacks hade ett mycket starkt fjolår där han bland mycket annat vann ett Klass I försök på Hagmyren. Nu är det årsdebut så det är ovisst hur formen är men kan Kaj Widell ge honom ett bra lopp så kan han dyka upp i segerstriden direkt i återkomsten här.

Min Vinnare: 8 Total Recall
Spets efter 500m: 3 Pecorino
Skrällen: 3 Pecorino
Ranking: A 8,1 B 4,3,5,6,9,11,12,2 C 10,7
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming