DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 24/7

23 Juli 2020 - 15:45

På fredagen så avgörs V65-spelet på Solvalla. Nedan följer min lösning.

Jag spelar med en spik. 4 Got To Dash i den fjärde avdelningen.

V65 Tips Solvalla Fredag 24/7
V65-1 6,10
V65-2 Alla
V65-3 1,5,6,12
V65-4 4 Got To Dash
V65-5 2,10
V65-6 1,3,10

576 rader x 1 = 576 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS SOLVALLA FREDAG 24 JULI

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 J.J.Another Vinn försvann med en startgalopp i ett V86 lopp på Lindesberg för ett par veckor sedan. Hon hade innan det misslyckandet radat upp bra prestationer. Hon avslutade sylvasst på upploppet för tre starter sedan men hon fick aldrig tag i Love No Pain så det slutade med en andraplats bakom denne. Gången efter det så landade hon i dödens med dryga varvet till mål och från den positionen så la hon en rejäl press på den ledande Bicc's Avalon och tog över befälet med 400 meter kvar av loppet och sedan så stegade hon undan till en lätt seger. Nu är det autostart istället så felfri här så blir hon inte helt lätt att stå emot när Jevgeni Ivanov väljer att sätta in slutstöten.

6 One Direction gjorde det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Valkyria K. för tre starter sedan. Senast så hade han ett dåligt utgångsläge i ett sprinterlopp på Rättvik. Då hamnade han långt bak i kön och han var aldrig segeraktuell men när han fick fritt spelutrymme på upploppet så avslutade han mycket bra fast då var Bottnas Future som vann loppet redan i mål så det slutade med en fjärdeplats. Bättre läge nu och dessutom en rejäl kuskförstärkning då Ulf Ohlsson tar plats i vagnen för första gången. Kan han slinka ner i en vettig position innan han går till anfall så kan han vara långt framme.

I övrigt kan 12 Eddy West som avslutade strålande och plockade meter på meter på Boiling Point som satt i ledningen in på upploppet men han fick ge sig med en liten marginal så det slutade med en andraplats senast vara tänkbar. Läget är mindre bra men om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig med en liknande spurt här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 J.J.Another Vinn
Spets efter 500m: 3 Sara Hall
Skrällen: 8 Come Together
Ranking: A 10,6 B 12,4,11,7,8,5 C 3,1,2,9

V65-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 5 Concrete Artist har två segrar hittills i karriären efter sju starter. Båda dessa är tagna från ledningen. Nu är han anmäld barfota runt om och så har han aldrig tävlat tidigare. Vid en lyckad start här så borde han kunna slinka ner i en vettig position eventuellt i ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

4 Freckless har inlett sitt tävlande bra. För tre starter sedan på Romme så tog han över ledningen med dryga varvet till mål sedan den ledande Rose Run Voyage galopperat. Från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Nu hoppar Kim Eriksson upp bakom honom för första gången och med en fin resa i den främre träffen här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Knight Single är som många hästar i fältet utan seger så här långt. Han visade inget extra och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Pappajonnys Ilse senast. Han är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn nu och det kanske kan hjälpa honom att avlägga maiden.

7 Upside Face har inte startat sedan oktober ifjol så formen nu är svårbedömd. Han vann i tävlingsdebuten men efter det så blev det lite blandade resultat. Är han inte alltför ringrostig och om Peter G Norman kan slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan det räcka en bit mot det här gänget.

9 Maja Tooma tog ner den ledande Silver And Gold från dödens till seger för fem starter sedan på Lindesberg. Det var karriärens första seger och den vinsten försvinner från raden nu. På Visby senast så kördes hon väldigt offensivt och pressade på ledaren men det gjorde att hon stumnade rejält och hon kom i mål långt efter Benjamin S.H. som vann det loppet. Med en bättre styrning av Jevgeni Ivanov så kan hon ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 5 Concrete Artist
Spets efter 500m: 5 Concrete Artist
Skrällen: 9 Maja Tooma
Ranking: A 5,4 B 2,7,9,6,3,10,1 C 8,11,12

V65-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Yieldson debuterar under sadel. Han har tidigare visat att han kan öppna snabbt. Med en duktig Emilia Leo på ryggen på Claes Sjöström tränat här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här.

12 Avena Jet har gjort två raka starter i montédisciplinen. Hon gick rätt bra som trea bakom Victoria Tilly näst senast. Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande. Hon vinner inte så ofta vilket två vinster på 18 starter visar men felfri nu och om Jennifer Persson kan få till en bra styrning så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

6 Amour Amour höll starkt i dödens senast även om han stumnade lite den sista biten och fick nöja sig med tredjeplatsen bakom M.T.Montpelier. Nu handlar det om debut i montédisciplinen. Detta är ett test då Markus Pihlström är lite sugen på att starta honom i montéloppet under Jubileumspokalen. Sofia Adolfsson är en duktig ryttarinna och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med här.

5 Head For Home gjorde det bra som tvåa bakom Livi Majesty i montédebuten för tre starter sedan. Efter det har det strulat men hon sköter träningen på bästa vis meddelar Fredrik Wallin. Jonathan Carre är vass och motståndet ser rätt överkomligt ut så får hon ett passande lopp så kan hon slå till med en seger.

Min Vinnare: 1 Yieldson
Spets efter 500m: 1 Yieldson
Skrällen: 4 Milton Sigel
Ranking: A 1,12 B 6,5,7,11,4,2,9 C 10,3

V65-4
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 Got To Dash som har gjort tre starter efter lång frånvaro. I comebacken så fick han en resa i andra utvändigt innan han vreds ut i tredjespår på upploppet och då tog han ner den ledande Pastorn väldigt enkelt till seger. Gången efter det så kom han med en bra avslutning som tvåa bakom Mas Capacity. Senast på Bollnäs så satt han fast och kom i mål med sparade krafter. Han trivs på Solvalla där han har tagit fyra av sina fem vinster. Ulf Ohlsson har kört honom vid alla segrarna. Samma kusk nu och barfota runt om för första gången i år och från ett trevligt utgångsläge så tror jag på tidig ledning och väl i spets så blir han svårslagen.

Vid gardering kan 8 Mr Southwind som är väldigt startsnabb och är ett hot i kampen om ledningen. Han har dock dragit ett spår längst ut på vingen och det kan kosta mycket krafter för att komma till från det här läget. Kan Kim Eriksson som finns i vagnen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han ha vissa möjligheter här.

3 Odds Indicator fullföljde hyggligt som femma i ett lopp som vanns av O'Man Flax senast. Det var första starten sedan början av året så med det loppet innanför västen nu så är en vassare insats här att vänta. Örjan Kihlström upp nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Got To Dash
Spets efter 500m: 4 Got To Dash
Skrällen: 12 Dusktodawn Sisu
Ranking: A 4 B 8,3,7,6,12,2 C 9,10,5,11,1

V65-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 d'Amore inledde året på bästa vis med två raka segrar. Gången efter det så fick hon ge sig från ledningen mot Ale' Pride Gar. För tre starter sedan så galopperade hon i starten men hon gjorde sedan en godkänd upphämtning. Hon kördes till spets och hon var under press på upploppet av Plato At Work men då slog denne på en galopp kort före mål och då blev segern väldigt enkel näst senast. Senast på Visby så hamnade hon i en trött rygg och hon kunde inte ta så mycket så hon kom in som sexa i ett lopp som vanns av Gelatiamo.

Hon kan öppna bra och lyckas hon svara ut 3 Global Agency som är startsnabb är det läge för ledningen och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte ledningen så borde hon ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

10 Walk Out har gjort det bra i tre starter för Pekka Korpi. Han kördes till ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen näst senast. Gången efter det så gick han bra som tvåa bakom Enge Eros. Med en vettig startrygg så borde han kunna komma igenom rätt så hyggligt och får han lite draghjälp innan han sätter in slutstöten så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

Vid ytterligare gardering kan 6 Marres Diva som har vunnit tre av de fem senaste loppen vara tänkbar. Näst senast så fick hon ett lopp i vinnarhålet och när hon tog sig loss så satte hon klorna i den ledande Livi Online och då höll hon undan för övriga motståndare till seger. Gången efter det så gjorde hon en stark avslutning och då räckte det till en andraplats bakom Charm. Kan Kai P Jussila som finns i vagnen servera henne en fin resa så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

3 Global Agency har inte startat sedan maj så formen nu är oviss. Han är startsnabb fast det kan bli tufft att ta en längd på d'Amore men skulle han lyckas med det så kan han leda loppet länge men han vinner inte så ofta och han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 d'Amore
Spets efter 500m: 2 d'Amore
Skrällen: 4 Xanthis Daiquiri
Ranking: A 2,10 B 6,3,12,4,8 C 11,1,9,5,7

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Djokovic fick det inte att stämma och galopperade dubbelt i comebacken på Lindesberg senast. Han fick ändå en nyttig genomkörare i kroppen och han är väldigt kapabel så kan Mattias Djuse se till att hålla honom i rätt gångart så kan han bli svår att stå emot över upploppet. Barfota fram är det anmält nu.

1 Absurd är jämn och säker men hon har inte vunnit på ett tag. Hon hade ett dåligt läge senast men hon avslutade mycket positivt och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Ghostintheshell. Trevligt utgångsläge nu och löser det sig från innerspåret här så kan hon bli farlig över upploppet. Barfota runt om precis som hon tävlade näst senast.

3 Jackpot Band har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Han avslutade positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Oilsheik från dödens näst senast. Han fick en tung resa i dödens senast och tappade mycket till slut och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Avantis Red Witch. Trevligt läge bakom bilen så här kan han få ett passande lopp i den främre träffen och då kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 10 Djokovic
Spets efter 500m: 4 Blownaway
Skrällen: 4 Blownaway
Ranking: A 10 B 1,3,4,11,12,6,5,9 C 2,8,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Brighton - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
2.65
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Columbus
Ishockey - NHL - 2
2.97
12:30  Roma - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.94
13:30  WBA - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
2.50
15:00  Verona - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.95
15:00  Liverpool FC - Fulham
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.15
15:00  Kristianstad - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
15:00  BK Häcken - Helsingborg
Fotboll - Svenska Cupen - Under 3 mål
1.99
16:15  Atletico Madrid - Real Madrid
Fotboll - La Liga - X
3.25
17:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Svenska Cupen - 2
4.50
17:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.38
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.74
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 -2.5 hörnor
1.80
20:15  Tottenham - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - CP ö 3.5 hörnor
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.61
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Umåker 7/3
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 7/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:45  DD Tips Umåker 7/3
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming