DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 26/6

25 Juni 2020 - 14:25

På fredagen så avgörs V65 spelet på Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 3 A Nice Gift S.H. i den sista avdelningen.

V65 Tips Solvalla Fredag 26/6
V65-1 1,2,3,7
V65-2 1,6
V65-3 4,7,13,14
V65-4 4,7
V65-5 2,3,4,5,6,9,10,11,12
V65-6 3 A Nice Gift S.H.

576 rader x 1 = 576 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS SOLVALLA FREDAG 26 JUNI

V65-1
Vi inleder V65 med Delningsprop - Spårtrappa över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Pearl On Stage kommer från en färsk seger. Hon tog då hand om ledningen omgående och från spets så vann hon sedan i ohotad stil. Bra läge och kommer Mika Forss iväg bra från början så kan det bli tidig ledning på nytt och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hon är dock inte helt att lita på för hon har ett par galopper i raden.

7 Zolid Wise As har inte fått med sig något av priskakan i de två senaste starterna. Hon har efter det varit struken inför en tilltänkt start på Vaggeryd för ett par veckor sedan för feber så formen nu är oviss. Hon har fått ett spår lite långt ut på vingen här men om Wim Paal kan slinka ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

1 Jordan är jämn och säker men han har inte lyckats fullt ut på ett tag för den senaste segern togs i oktober ifjol. Här kan han få en fin resa på innerspår och nu förstärker Örjan Kihlström i vagnen och med en eventuell lucka till slut så kan han bli att räkna med den sista biten.

2 Gulf gjorde det bra vid vinsten på Lindesberg för tre starter sedan. Han fick då ett lopp i rygg på den ledande S.O.S.O'Malley och han hittade sedan loss i den sista kurvan och plockade sedan ner sitt motstånd på ett bra vis till seger förvisso i ett billigt lopp. Kan han få smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 3 Pearl On Stage
Spets efter 500m: 3 Pearl On Stage
Skrällen: 2 Gulf
Ranking: A 3 B 7,1,2,11,8,6,5 C 12,4,9,10

V65-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 6 Jerka Sting är obesegrad så här långt efter två starter. Han fick bestämma i ledningen näst senast och vann lätt. Gången efter det så satt han djupt ner i kön innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så plockade han ner den ledande Comand till en rätt säker seger. Skulle han komma till ledningen här så blir han inte lätt att plocka ner men han visade senast att han tål att göra en del grovjobb också så spets är inget måste för att han ska ses med en god segerchans.

1 Powerbank tog karriärens hittills första seger näst senast. Han travade då en stor del av loppet utvändigt om den ledande Stonelake Marilee och tog ner denne och han höll sedan undan för övriga motståndare på ett bra vis. Senast var det debut bakom startbilen och han öppnade bra men det blev ingen ledning för Jonathan Bank A.B. öppnade ännu bättre. Han höll sedan farten bra och det slutade med en fjärdeplats. Skulle han lyckas hålla upp ledningen den här gången så kan det räcka en bit här.

I övrigt kan 4 Cup Of Tea som gjorde en bra debut som slutade med seger vara tänkbar. Efter det har det inte blivit någon mer vinst på fyra starter. Han var ute i ett tufft sällskap senast och sänkte sitt rekord en hel del men det räckte bara till sistaplatsen i ett femhästarsfält där Mister Hercules vann. Kan Örjan Kihlström servera honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 6 Jerka Sting
Spets efter 500m: 1 Powerbank
Skrällen: 2 Hoho Haha Sisu
Ranking: A 6,1 B 4,5,2,3 C 8,7

V65-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Alien Scout har årsdebuten avklarad. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han kördes då offensivt och tog över ledningen efter 700 meter och från den positionen så höll han bra men han fick släppa Prime Lini och en vasst avslutande Astronascente Zac förbi sig så det slutade med en andraplats. Med en lyckad start ur volten här så tror jag att Tuomas Korvenoja är uppe och känner på ledaren i ett tidigt skede och skulle han få ta över ledningen smärtfritt så kan han bli svår att fånga in om han skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten.

13 Forjane De Segries kommer från en seger. Hon fick då trava utvändigt om ledaren men hon visade en härlig styrka och avgjorde på ett bra vis. Iskallt utgångsläge nu men om det löser sig med positionerna och om Magnus A Djuse kan servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

7 Bravo Pointjack gjorde det bra när han vann från spets för tre starter sedan. Gången efter det så avslutade han klart godkänt men då räckte det inte hela vägen så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Faster Than You som vann det loppet. Senast så hade han inte sin bästa dag. Femtespår i volten är inte det roligaste men klarar Jan I Jönsson det momentet så kan han vara långt framme här.

14 Love No More återkom efter en tids frånvaro när hon debuterade i ny regi för Katja Melkko senast. Tråkigt läge nu men intressant med Jorma Kontio upp för första gången och stämmer det lite med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 Alien Scout
Spets efter 500m: 4 Alien Scout
Skrällen: 14 Love No More
Ranking: A 4 B 13,7,14,3,5,10,8,9,6 C 1,2,12,11

V65-4
Customserien - K50 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 7 Livi Nike H.M. har två vinster på sex starter. Hon gjorde comeback efter väldigt lång frånvaro senast. Hon hade ett dåligt läge och hon togs då ur loppet med varvet till mål. Hon gjorde det annars bra i kvalloppet nyligen och kommer Richard L Jansson som kör hästen ner i en hygglig position här så kan hon blanda sig i segerstriden här om det klaffar med löpningsförloppet.

4 Plato At Work har gjort det bra som tvåa i årets båda starter. Senast så avslutade hon positivt men då var Brunello Hall som vann loppet redan i mål. Trevligt utgångsläge nu så här kan hon få en fin löpning i den främre träffen och då kan hon bli att räkna med här när Jan I Jönsson väljer att sätta in slutstöten.

I övrigt kan 3 d'Amore som inledde året på bästa vis med två raka segrar vara tänkbar. Gången efter det så fick hon ge sig från ledningen mot Ale' Pride Gar. Senast så galopperade hon i starten men hon gjorde sedan en godkänd upphämtning. Felfri nu så kanske Anders Källberg kan hitta till ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 7 Livi Nike H.M.
Spets efter 500m: 3 d'Amore
Skrällen: 1 Sunday Rhyme
Ranking: A 7,4 B 3,8,11,1,2 C 5,10,9,6,12

V65-5
Delningsprop - Spårtrappa över 1640 meter och jag har streckat nio hästar. 11 Mas Capacity är opålitlig fast han besitter väldigt gott kunnande. Han var strålande bra vid seger trots galopp för tre starter sedan. Han är van vid att få dras med dåliga utgångslägen som han återigen har fått här. Senast när Kajsa Ljunghager körde honom så hade han dock ett bra startspår och då fick han en invändig löpning och han avslutade positivt i skymundan som trea bakom Southwind Queen som hade den bästa farten. Han har en härlig speed att tillgå så sitter Jorma Kontio i ett hyggligt slagläge inför avgörandet så fäller han många hästar till slut.

2 Iwan Boko kom med en stark avslutning som tvåa bakom Redneck Woodland näst senast. Gången efter det så hade han bakspår på Åby och han spurtade då klart godkänt på open stretchen men det gick inte att ta så mycket så han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna. Trevligt utgångsläge nu så här sitter Wim Paal bra till omgående och får han en fin resa i den främre träffen så kan det vara läge för en fullträff.

6 Diggerman kommer från en seger. Han tog då hand om ledningen in i den första kurvan och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen. Med en lyckad start här så kanske det kan bli tidig ledning igen och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme på nytt.

3 Lennart Sjöhammar är lite ojämn. Den senaste segern togs i april med Anders Eriksson som även kör den här gången. Han vinner inte direkt ihjäl sig vilket 3 vinster på 32 starter hittills visar men han har fått ett bra läge nu så med lite klaff så kan det räcka långt här. Han är anmäld barfota runt om nu och så har han inte tävlat sedan april ifjol så det kan bli en kick här.

9 No Limit Royalty har årsdebuten avklarad. Då blev han fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Happy Romeo. Får han smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan de krafterna komma till väl användning här och då kan han överraska här.

Min Vinnare: 11 Mas Capacity
Spets efter 500m: 6 Diggerman
Skrällen: 9 No Limit Royalty
Ranking: A 11,2 B 6,3,9,12,4,5,10 C 8,7,1

V65-6
Vi avslutar V65 med Delningsprop - Spårtrappa över 1640 meter. Jag har spikat 3 A Nice Gift S.H. som har gjort tre starter i år och senast kom årets första seger. Hon öppnade fort från ett spår långt ut i banan och hon tog då hand om ledningen och från den positionen så gick hon sedan undan till en ohotad seger senast. Bättre startspår här så jag tror att Per Lennartsson som kör hästen nu kan trycka sig till ledningen och från spets så tror jag hon blir svår att plocka ner över den korta distansen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Vid gardering kan 7 Dark Roadster som inte orkade från ledningen senast och kom i mål först på en åttondeplats i ett V86 lopp på Bollnäs där Stonecapes Superb vann vara tänkbar. Jorma Kontio gillar spets så han provar säkert en bit men jag tror att det vankas svar och från utvändig position blir det tuffare för honom att vinna loppet.

5 Double Knight var inte långt ifrån segern i ett V75 lopp på Örebro i början på maj men han fick ge sig mot T.Rex Face den sista biten. Efter det har han inte varit lika bra men skulle han lyckas snuva min spik på ledningen så stiger hans chanser att plocka en seger här men jag tror det blir tufft så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 A Nice Gift S.H.
Spets efter 500m: 3 A Nice Gift S.H.
Skrällen: 8 Blown Away
Ranking: A 3 B 7,5,2,8,10,1,4 C 6,9,11,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
2.20
21:00  Porto - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.72
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 1/12
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Jägersro 1/12
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 1/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming