DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 29/5

28 Maj 2020 - 16:28

Elitloppshelgen inleds med V65-tävlingar från Solvalla. Det är en Jackpot på 3 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels 5 Hector Sisu i den första avdelningen och 1 Laleh Pellini i den fjärde avdelningen.

V65 Tips Solvalla Fredag 29/5
V65-1 5 Hector Sisu
V65-2 2,3,4,5,9
V65-3 3,4
V65-4 1 Laleh Pellini
V65-5 1,2,3,4
V65-6 Alla

600 rader x 1 = 600 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65 TIPS SOLVALLA FREDAG 29 MAJ

V65-1
Vi inleder V65 med ett Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter. Jag har spikat 5 Hector Sisu som var riktigt bra när han plockade ner ett litet fält till seger i årsdebuten för tre starter sedan. Efter det så var han ute i ett Breeders' Crown lopp på Färjestad. Då fick han vandra i dödens på den ledande Forever Melon och gjorde ett starkt lopp men han fick ge sig med minsta möjliga marginal. Gången efter det så blev det ett lopp i rygg på Hell Bent For Am som vann från ledningen och han hakade då på bra som tvåa bakom denne.

Han kan öppna rätt så vettigt från start så Ulf Ohlsson provar nog mot spets här och kommer han till täten i ett tidigt skede så blir han svårstoppad. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med god segerchans i det här loppet.

Vid gardering kan 1 Selected News som inledde karriären på ett bra vis med två raka segrar vara tänkbar. Gången efter det så höll han tappert till andra platsen bakom Magical Princess. Han hade ett risigt utgångsläge senast men han gick bra i spåren under slutrundan och det slutade med tredjeplatsen bakom Hell Bent For Am som vann det loppet från ledningen. Han är knappast snabb nog att han kan hålla upp ledningen men hittar Torbjörn Jansson loss i god tid före mål så kan han vara med och kämpa om segern.

8 Önas Prince var duktig vid vinsten i Vårfavoriten på Solvalla från ledningen senast. Spår längst ut på vingen här så det blir nog tuffare att nå till täten den här gången men kan Erik Adielsson som kör åt Per Nordström nu slinka ner i en vettig position innan han går till anfall så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 5 Hector Sisu
Spets efter 500m: 5 Hector Sisu
Skrällen: 3 Ozzy's Melody
Ranking: A 5 B 1,8,2,7,3 C 4,6

V65-2
Guldklockan 2020 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Dream Cash gjorde årsdebut näst senast. Han tog då över ledningen med varvet kvar till mål men han fick ge sig mot en smygkörd Avantis Red Witch som kom loss från vinnarhålet så det slutade med en andraplats. Gången efter det så tog han över ledningen i ett tidigt skede sedan ledaren galopperat och från den positionen så lyckades han hålla undan till en knapp seger före Mas Capacity som kom med en våldsam avslutning långt ute i banan. Kan Marcus Lilius få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

4 Staro Mojito har vunnit eller galopperat bort sig varannan gång på slutet. Ska den trenden fortsätta så är det läge för en ny seger här. Han vann rätt lätt från ledningen näst senast. Trevligt utgångsläge nu så kan Maxime Marais som sitter upp bakom hästen servera honom ett passande lopp så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

2 Attack Photo tog hand om ledningen och från den positionen så stack han undan till en klar seger i den senaste starten. Bra startspår nu så kan Henna Halme trycka av honom fort från start så tror jag det kan bli tidig ledning igen och skulle så bli fallet så körs han nog i den positionen så länge lampan lyser och slipper han att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till en ny seger.

3 Ace To Play är härdad mot tufft motstånd inom V75 spelet. Han återkom efter en tids frånvaro senast. Han tog då hand om ledningen i den första svängen och han ledde loppet in på upploppet men de sista 100 meterna så var det lite trötta ben och då slutade det med en tredjeplats bakom Pagano. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan Isac Lindberg ge honom ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka långt.

5 Balder D.K. öppnade fort och fick ett lopp i vinnarhålet och från den positionen så hakade han på godkänt till andraplatsen bakom Lovemore som var överlägsen från ledningen senast. Kan han få en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 9 Dream Cash
Spets efter 500m: 2 Attack Photo
Skrällen: 11 Barry Wadd
Ranking: A 9 B 4,2,3,5,11,6,8,1 C 12,7,10

V65-3
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Quantal Quetzal är jämn och säker men hon har hittills bara vunnit en gång på nio starter. Hon har avslutat starkt i två lopp på raken. I ett litet fält här så borde hon kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och sitter hon i en trevlig position när det ska avgöras så har hon en härlig spurt att tillgå och då kan det vara läge för en efterlängtad seger.

4 Ester Wibb höll bra näst senast efter att ha fått vandra i dödens under slutrundan men Tiny Rocket höll undan så det slutade med en andraplats då. Det följde hon upp med en invändig löpning där hon slutade på fjärdeplatsen bakom Hill's Angel som var överlägsen från spets. Hon är både stark och snabb och från ett vettigt startspår så kan hon bli att räkna med.

I övrigt kan nummer 1 G.R.Tuwa Lee som har inlett karriären fint med två raka segrar på lika många starter vara tänkbar.
Hon fick bestämma i ledningen och hon vann sedan rätt enkelt i en snabb avslutning från den positionen senast. Kommer Jörgen Sjunnesson som kör hästen till täten här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Fear Of Heights debuterade på bästa vis med seger näst senast. Efter en resa i tredje invändigt så tog hon sig loss på den sista bortre långsidan och via en bra repa i tredjespår i slutsvängen så kopplade hon greppet på sitt motstånd och hon gick sedan undan på ett bra vis till seger. Hon var sämre i den efterföljande starten men får hon ett passande lopp här så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 3 Quantal Quetzal
Spets efter 500m: 1 G.R.Tuwa Lee
Skrällen: 7 Crevisse
Ranking: A 3,4 B 1,2,7,5 C 8,6

V65-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Laleh Pellini som tog sin hittills enda seger för tre starter sedan. Hon travade då större delen av loppet utvändigt om den ledande Someone Skift och då plockade hon ner denne till seger kort före mål. Hon har nu två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. I den senaste starten så höll hon upp ledningen från innerspåret i volten och från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men den sista biten så tog sig Chris Crystal förbi så det slutade med en andraplats.

Nu har hon innerspår igen men nu är det autostart så då är det inte säkert att hon kan nå spets men hon är anmäld barfota runt om för första gången så jag tror att Björn Goop gör ett rejält försök att nå till täten här och skulle det lyckas så tror jag hon säljer sig dyrt från den positionen.

Vid gardering kan 11 Love No Pain som gjorde en stark upphämtning efter galopp och räddade andraplatsen i ett lopp som vanns av Alaska Kronos näst senast vara tänkbar. Senast så travade hon en stor del av loppet utvändigt om den ledande Mellby Harissa i ett tufft Margaretalopp och det blev för jobbigt för hon stumnade den sista biten så hon slutade oplacerad. Utgångsläget nu är lite chansartat men får hon smyga med i en bra rygg innan hon går till anfall så fäller hon många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

8 Ring of Fire galopperade kort före start men hon gick sedan en stark upphämtning och hon kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Queen Adele senast. Gången innan det så var hon duktig när hon vann från ledningen. Kan hon hålla sig till rätt gångart nu så kan hon vara långt framme även om utgångsläget här är mindre lyckat.

Min Vinnare: 1 Laleh Pellini
Spets efter 500m: 1 Laleh Pellini
Skrällen: 4 Someone Special Ås
Ranking: A 1 B 11,8,4,5,3,2 C 9,7,10,6,12

V65-5
Gränges - MälardalsCupen, Försök - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Dixie Brick galopperade bort sig i Breeders' Crown finalen för de fyraåriga stona ifjol som vanns av Conrads Rödluva. Hon gjorde en vass årsdebut senast när hon från ett jobbigt utgångsläge avslutade starkt men åt In Royalty Boko som vann från ledningen fanns det inget att göra så hon fick nöja sig med tredjepriset. Med lopp i kroppen nu så tror jag hon är klart förbättrad till den här starten. Nu rycker man alla skorna och från ett bra läge så sitter hon fint till omgående och då kan hon vara med och tampas om segern i det här loppet.

3 No Limit Queen gick helt okej som femma i ett tufft Breeders' Crown lopp som vanns av American Hill i Halmstad senast. Hon är härdad mot tufft motstånd och kan Björn Goop servera henne en fin resa i den främre träffen så kan hon utmana om en framskjuten placering.

1 Alhambra Mail har vunnit 8 av 9 starter i Magnus Dahléns regi. Den enda gången hon inte vann så galopperade hon. Felfri nu så kan hon öppna fort och lyckas Carl Johan Jepson som kör hästen hålla upp ledningen här så kan hon bli svår att plocka ner om hon skulle bestämma en del där framme i täten. Skulle det inte bli spets så kan hon bli farlig från rygg på ledaren med en eventuell lucka till slut.

4 Digital Class landade utvändigt om den ledande Pastorns Lady med knappa varvet till mål och från den positionen så avgjorde hon sedan på ett bra vis till seger för tre starter sedan. Efter det så har hon ägnat sig åt galopp vid två lopp på raken. Felfri nu så besitter hon gott kunnande och klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 2 Dixie Brick
Spets efter 500m: 1 Alhambra Mail
Skrällen: 11 D'Laina
Ranking: A 2 B 3,1,4,11,9,5,6 C 10,12,8,7

V65-6
Vi avslutar V65 med Lilla Harpers över 3140 meter och jag har streckat alla femton hästarna. 8 Kalashnikov har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara ännu vassare nu med det loppet innanför västen. Han klev fram utvändigt om den ledande Ecco Hornline med varvet till mål då och han knäckte sedan ledaren på den sista bortre långsidan och sedan så stack undan till en klar seger. Han trivs väldigt bra över den dryga distansen och kan Nicklas Westerholm få till en bra styrning så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt.

13 Indy D. ståtar med två raka segrar och han segrade över den aktuella distansen senast. Kan Örjan Kihlström som kör hästen få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Estelle Nordique har radat upp bra prestationer en längre tid. Senast så klev hon fram utvändigt om den ledande Rotate efter ett varv och ur den sista svängen så hade hon satt klorna i ledaren men då kom Quickatore med en vass avslutning så hon fick nöja sig med andraplatsen. Hon är väldigt stark och hon tål att göra en hel del grovjobb på egen hand så hon ska räknas tidigt.

9 Rally Hans var ute i ett tufft fyraåringslopp till Ina Scots Ära senast. Där fullföljde han klart godkänt även om han var en bit efter segerstaplaren Ecurie D. som vann igen och Armour As som slutade tvåa men han plockade tredjeplatsen. Här är det inte lika hårt motstånd så klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme.

1 Prime Lini har hunnit bli sju år men han har bara gjort fyra starter. Han har vunnit tre av dessa. Senast så fick han det fint serverat i rygg på ledaren innan han hittade loss och då avgjorde han enkelt till seger. Bra läge nu och Jorma Kontio brukar vilja köra i ledningen och får han styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit mot det här motståndet också.

Min Vinnare: 8 Kalashnikov
Spets efter 500m: 1 Prime Lini
Skrällen: 3 Forjane De Segries
Ranking: A 8,13,6 B 9,1,11,5,12,3,15 C 2,4,7,10,14

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.76
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Milan - Sparta Prag
Fotboll - Europa League - BLGM
1.68
18:55  Antwerpen - Tottenham
Fotboll - Europa League - Under 28,5 fri
1.72
19:00  Rögle - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  IK Sirius - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.02
19:00  Frölunda - Örebro
Ishockey - SHL - 1
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
3.25
20:56  Lopp 8 - Lisa S.E.
Trav - Gävle  - Plats
2.50
21:00  Roma - CSKA Sofia
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1.5
1.95
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.76
21:00  Arsenal - Dundalk
Fotboll - Europa League - Dun u 2,5 skott
1.80
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 29/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Gävle
Insats: 700 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Gävle
Insats: 240 kr - DrTrav
21:00  Topptipset Tips Torsdag 29/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming