DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 3/4

2 April 2020 - 17:54

På fredagslunchen bjuder Solvalla på V65 tävlingar och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-4 på nummer 6 Staro Mojito som var ute i flera V75 lopp i vintras. För tre starter sedan så var han ute i ett Klass II försök på Eskilstuna och han var då gott gåendes i spåren när han rullade över i galopp i den sista kurvan och det var en fin placering som försvann i det läget. Senast så startade han i ett stayerlopp inom V86 spelet och hade då ett bra utgångsläge och satt i spets efter ett drygt halvvarv och från ledningen så höll han sedan undan till seger. Fjärdespår i volten nu är väl inte det bästa utgångsläget men om han klarar av det momentet så tror jag han blir svår att stå emot när det ska avgöras här. 

V65 Tips Solvalla Fredag 3/4
V65-1 2,3,4,5,6,7,8
V65-2 4,5,6,7,8,9,10
V65-3 4,10
V65-4 6 Staro Mojito
V65-5 8,9
V65-6 3,11,12

588 rader x 1 = 588 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 8 Blownaway var för tre starter sedan ute i ett Margaretalopp och travade då en stor del av loppet i dödens och hon knäckte ledaren och hon höll sedan starkt till fjärdeplatsen bakom Musett Af Djupmyra som vann det loppet. Det följde hon upp med en enkel spetsseger innan hon senast fick nöja sig med andraplatsen bakom Greta Sisu. Nu har hon inte startat på en dryg månad men om formen är bibehållen så tål hon att göra en del grovjobb under slutrundan så trots ett mindre bra utgångsläge här så ska hon räknas tidigt, 3 Crash Axe har två lopp i kroppen nu och närmar sig formen. Senast så sköt han till bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av L.L.Royal efter en sen lucka. Trevligt utgångsläge nu så kan Emilia Leo få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden här.

2 Pelle Roc kommer från en seger. Han tog då över ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll han undan för övriga motståndare till seger. Han är kvick iväg så här tror jag att siktet är inställt på ledningen igen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 6 Mooney kommer med två raka andraplatser i raden. Kan Kenneth Haugstad som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten och då kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 8 Blownaway
Spets efter 500m: 2 Pelle Roc
Skrällen: 7 Hersey Boko
Ranking: A 8,3 B 2,6,4,7,5 C 12,9,11,1,10

V65-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 4 Arctic Fun jagar första vinsten på svensk mark. I den senaste starten så fick han ett bra lopp i rygg på den ledande Secondary Stall men han fick aldrig någon lucka så han kom i mål med en del sparat på fjärdeplatsen i ett lopp där Rally Hans drog det längsta strået. Trevligt utgångsläge nu och om Janne Korpi är offensiv här så kanske han kan trycka sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 10 Global Agency missade inte pallen på sina sex starter som treåring ifjol och kommer nu ut i en spännande årsdebut här. Löser det sig med positionerna och om Mattias Djuse kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han bli att räkna med direkt i återkomsten här.

7 Llama Tooma visade inget extra i årsdebuten senast men med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad nu. Risigt läge här men en invändig strykning underlättar lite så kan Jevgeni Ivanov som kör hästen ramla ner i en vettig position så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering, 9 Moonlight Black kom med en stark avslutning från kön till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av I Keep Tabs senast. Fint smygläge här så får han lite draghjälp under slutrundan så biter hans avslutning bra till slut och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 4 Arctic Fun
Spets efter 500m: 4 Arctic Fun
Skrällen: 6 Empire Grim
Ranking: A 4,10 B 7,9,6,5,8 C 11,12,2,3

V65-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Remain In Light satt i tredje utvändigt innan han gick med i anfall med knappa varvet kvar till mål och via en stark slutrunda så nådde han andraplatsen men ledande Rocking Flax blev för tuff att rå på. Det var första starten på länge så normalt sett borde formen vara framflyttad en bit till den här starten. Han kan öppna bra så här tror jag att Erik Adielsson kan köra till ledningen i ett tidigt skede och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan det räcka långt här.

10 Fille Am plockade fyra raka segrar i somras. Han bytte efter det tränare till Fredrik B Larsson där han har gjort en start men då blev det bara en sjätteplats men då gick han med skor och vid vinsterna i somras tävlade han barfota runt om. Nu är det anmält barfota runt om igen och löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot den sista biten, vid ytterligare gardering kan 2 Commander Victory som har ett fint utgångsläge här vara tänkbar. Han har årsdebuten avklarad och kan vara bättre nu med det loppet i kroppen. Kan Christer Otterström som kör hästen lyckas med en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Remain In Light
Spets efter 500m: 4 Remain In Light
Skrällen: 9 Heads Down
Ranking: A 4,10 B 2,9,11,1,6,3 C 12,5,7,8

V65-4
Customserien - K50 över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Staro Mojito som var ute i flera V75 lopp i vintras. För tre starter sedan så var han ute i ett Klass II försök på Eskilstuna och han var då gott gåendes i spåren när han rullade över i galopp i den sista kurvan och det var en fin placering som försvann i det läget. Senast så startade han i ett stayerlopp inom V86 spelet och hade då ett bra utgångsläge och satt i spets efter ett drygt halvvarv och från ledningen så höll han sedan undan till seger. Fjärdespår i volten nu är väl inte det bästa utgångsläget men om han klarar av det momentet så tror jag han blir svår att stå emot när det ska avgöras här.

Vid gardering kan 3 B.B.S.Day Dream som var duktig när han tog två raka spetssegrar för en tid sedan vara tänkbar. Här har han innerspår i volten men det är bara två hästar på start så om Zeb Jonasson som kör hästen kan ta sig loss så tror jag att han siktar mot ledningen här och skulle han komma till täten och få bestämma en del där framme så kan han duga en bit mot det här gänget, 7 Herakles hade gjort det bra en längre tid innan han näst senast fick full utdelning när han spurtade ner sitt motstånd till seger på Axevalla. Han är jämn och säker och kan Lennart Svensson sitta i ett bra slagläge in på upploppet så har han en vass spurt att ta till och då kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 6 Staro Mojito
Spets efter 500m: 3 B.B.S.Day Dream
Skrällen: 8 Pelas Ethos
Ranking: A 6 B 3,7,8,9,1,5,12 C 11,10,2,4,13,14

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Surprise Rose vann 6 av 15 starter under fjolåret och kommer nu ut i en spännande debut på svensk mark. Hon har inte startat sedan september så det är lite ovisst hur formen är men löser det sig med positionerna och om Mika Forss kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan hon bli svår att stå emot den sista biten så trots avsaknaden av lopp i kroppen nu så ska hon räknas tidigt här.

8 Jackpot Tooma kommer med mycket fin form till den här starten. Näst senast så satt han en bit ner i kön innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och via ett rejält slutvarv så rundade han sitt motstånd och stack undan till en klar seger. Gången efter det så gjorde han mycket av grovjobbet på egen hand i dödens och knäckte ledaren men kunde inte stå emot Charlock Wiking som kom med en vass avslutning så han fick nöja sig med andraplatsen. Dåligt läge här men om Jegeni Ivanov kan hitta ner i en hygglig position så kan han bli farlig om han kan få lite draghjälp under slutrundan.

Vid ytterligare gardering kan 7 Come Together som kom med en rejäl svepning i vida spår men när han kom till ledningen så slog han på en galopp i samma lopp som Jackpot Tooma vann näst senast vara tänkbar. Han har bara vunnit 2 av 18 starter men får han ett passande lopp så kan han vara långt framme här, 2 Christer drar en del streck. Trevligt utgångsläge här så han kan få en fin löpning i den främre träffen men han får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 9 Surprise Rose
Spets efter 500m: 3 Crazeman
Skrällen: 7 Come Together
Ranking: A 9,8 B 7,2,3,11,12,1 C 6,4,5,10

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Solkattens Chiron travade en stor del av loppet utvändigt om ledaren vid vinsten för tre starter sedan. Efter det så spurtade han bra till andraplatsen i ett Klass I försök på Halmstad som vanns av Four Guys Dream. Han är stark och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så trots att utgångsläget inte är det bästa så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

12 Tale Of Jacks har gjort en start efter lång frånvaro. Han såg då stark ut utvändigt om den ledande Betting Rebel in på upploppet men slog på en galopp och då var den dagen förstörd. Felfri nu så kan han få sin revansch här om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 3 Gordon Mearas forcerades till ledningen efter ett drygt halvvarv senast och var fortfarande i ledningen in på upploppet men de sista 100 meterna så tröt krafterna och han fick nöja sig med sjätteplatsen i ett V75 lopp på Bergsåker som vanns av Merritt. Han är gynnad av att gå på innerspår så här tror jag att Erik Adielsson provar mot spets igen så han kan hushålla med krafterna i ledningen så kan det räcka långt här, 8 Wingmaster har en del anhängare. Han är härdad mot tufft motstånd men det är årsdebut och ett risigt utgångsläge nu så han rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 11 Solkattens Chiron
Spets efter 500m: 3 Gordon Mearas
Skrällen: 12 Tale Of Jacks
Ranking: A 11 B 12,3,8,2,9,10,4 C 5,1,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
21:00  Eibar - Cadiz
Fotboll - La Lga - 1 asian hcp 0
1.70
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:00  Betis - Elche
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming