DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 6/3

5 Mars 2020 - 15:55

På fredagen avgörs V65 spelet på Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-1 på nummer 6 Iron Creek som har vunnit hälften av sina 18 starter hittills. Senast på Bergsåker så gick han till attack på den sista bortre långsidan och in på upploppet så hade han satt klorna i den ledande Amour Amour fast Dollar Hornline som hade liftat med där bakom såg farlig ut men då denne galopperade bort sig på upploppet så blev segern odiskutabel. Samma distans nu som senast och kan Emilia Leo hitta ner i ett vettigt slagläge och få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot här. Vinnarodds 2.35 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V65 Tips Solvalla Fredag 6/3
V65-1 6 Iron Creek
V65-2 4,5,7,10,11
V65-3 3,8,10
V65-4 12,14
V65-5 1,2
V65-6 Alla

660 rader x 1 = 660 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med Victory Tilly 25 år - Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Iron Creek som har vunnit hälften av sina 18 starter hittills. Senast på Bergsåker så gick han till attack på den sista bortre långsidan och in på upploppet så hade han satt klorna i den ledande Amour Amour fast Dollar Hornline som hade liftat med där bakom såg farlig ut men då denne galopperade bort sig på upploppet så blev segern odiskutabel. Samma distans nu som senast och kan Emilia Leo hitta ner i ett vettigt slagläge och få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot här.

Vid gardering kan 8 Happy Romeo som är väldigt startsnabb vid laddning och trots ett spår långt ut här så är det inte omöjligt att Claes Sjöström kan hitta till ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota runt om och bike nu, 1 Isco Boko har ingen vidare rad och han har dessutom dragit ett för honom dåligt läge då han är väldigt trög den första biten. Han hade innerspår bakom bilen senast också och hamnade då sist och galopperade sedan bort sig redan i den första kurvan. Nu är han anmäld barfota runt om och det blir första gången han går barfota på alla fyra hovarna isåfall och skulle han hålla ordning på benen här så kan det räcka en bit här men han har trots allt galopperat i 8 av 15 starter hittills så jag tror ändå han får svårt att rå på min spik.

Min Vinnare: 6 Iron Creek
Spets efter 500m: 8 Happy Romeo
Skrällen: 1 Isco Boko
Ranking: A 6 B 8,1,3,11,2,5,7 C 10,4,9
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Hadrianos har gjort flera fina lopp utan att det har blivit någon vinst men tre raka andraplatser har han plockat. Han tog över ledningen efter ett halvvarv senast och höll bra men han kunde inte stå emot Bill Gates den sista biten. Med en offensiv Jörgen Westholm i vagnen här så tror jag han körs till spets i ett tidigt skede här och skulle han få bestämma en del där framme i ledningen så kanske det kan räcka hela vägen till seger den här gången istället, 4 Sandra Tilly kommer ut i ny regi för Björn Goop. Hon tog som bäst en fjärdeplats för sin tidigare tränare Per Fromell på elva starter. Första gången Carl Johan Jepson ska köra henne nu är intressant och dessutom är hon anmäld barfota runt om även det första gången och kan hon få en fin resa i den främre träffen så kan det räcka långt här.

10 Arctic Fun var inte som bäst senast efter en tids frånvaro. Med lopp i kroppen nu så kan han vara bättre nu och kan han få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten, 11 Athletic Lane har heller ingen seger efter sju starter. Han är jämn och säker och blir det överpace på loppet så kan han komma in i matchen, 7 Miramaris Futura gick en bra avslutning som tvåa bakom en överlägsen La Plus Belle näst senast. Kan Tina Thorsson som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Hadrianos
Spets efter 500m: 5 Hadrianos
Skrällen: 9 Janie Jones
Ranking: A 5,4 B 10,11,7,9,6,2,3,12 C 8,1
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Ancora tog över ledningen efter en bit senast och ledde länge men hon orkade inte stå emot en bra avslutande Body Contact så hon fick nöja sig med andraplatsen. Kan Claes Sjöström servera henne en fin löpning så kan hon bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här. Första gången barfota runt om nu är intressant.

3 Black Caviar slutade oplacerad i ett V75 lopp på Mantorp som vanns av Winner Bac senast. Nu är det inte lika tufft motstånd och från ett bra utgångsläge här så kanske Mika Forss kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 8 Mellby Hurricane gjorde det bra vid vinsten från ledningen näst senast. Nu handlar det om årsdebut så formen är ett frågetecken men Timo Nurmos tränade hästar brukar sällan behöva lopp i kroppen så löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 10 Ancora
Spets efter 500m: 3 Black Caviar
Skrällen: 12 Marjons Sleipner
Ranking: A 10,3,8 B 6,12,2 C 4,9,1,5,7,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-4
Customserien - K50 lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 12 Frodo Vip öppnade fort och kom ner i vinnarhålet och när han sedan fick luckan så avslutade han bra men långt ut i banan kom Pelas Ethos med den bästa farten så han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Gången efter det så slutade det med en tidig galopp. Vi får gå så långt tillbaka som till maj 2016 för att hitta den senaste segern fast jag tycker han verkar vara lite på gång nu vilket tre andraplatser på den fem senaste starterna visar. Klaffar det med löpningsförloppet så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

14 B.B.S.Daydream visade gryende form när han skrällde rejält vid seger från ledningen senast. Helt annat läge nu men kan Zeb Jonasson som sitter upp bakom hästen få gå med i en bra rygg och få spara spurten fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten om det blir överpace på loppet, vid ytterligare gardering kan 5 Guilty Pleasure som dundrade på i ledningen långt före övriga ekipage näst senast vara tänkbar. Kan Mats Holmstedt som kör hästen få ta över ledningen efter bit här och om han kan hålla sig lite lugnare den här gången så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Frodo Vip
Spets efter 500m: 5 Guilty Pleasure
Skrällen: 10 Wunder Dream
Ranking: A 12,14 B 5,11,10,15,4,1 C 6,2,8,9,13,7,3
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Radetzky har gjort allt rätt för sin nya tränare och tagit tre raka segrar på lika många starter. Senast så landade han utvändigt om ledaren med 1250 meter kvar till mål och från den positionen så plockade han ner sitt motstånd till seger. Han visade vid vinsten för tre starter sedan att han kan öppna rätt så vettigt och kan han trycka sig förbi den invändiga hästen och nå ledningen här så är mycket vunnet men det är inte säkert och han är bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

1 Ranch Steady Go var fin i årsdebuten när han tog över ledningen ut på slutvarvet och från den positionen så gick undan undan på ett bra vis till seger. Innerspåret nu kan vara lite lurigt för det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen men skulle han misslyckas med det så kanske Jorma Kontio kan hitta loss om han kan få en lucka och då kan han utmana om en framskjuten placering här, vid ytterligare gardering kan 9 E.V.Mici som radar upp bra prestationer utan att få sätta nosen först vara tänkbar. Med en bra startrygg här så borde han kunna komma igenom rätt så vettigt och kan Hannu Korpi servera honom ett bra lopp så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Radetzky
Spets efter 500m: 2 Radetzky
Skrällen: 9 E.V.Mici
Ranking: A 2,1 B 9,5,11,12 C 6,7,4,3,10,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 11 Vine Vision satt en bit ner i kön men kom med en rejäl avslutning men han rullade över i galopp kort före mål och blev diskad i ett lopp som vanns av Give Me Ten senast. Nu kommer han att tävla barfota runt om istället vilket är en fördel och kan han få gå med i en bra rygg fram till upploppet så har han en vass avslutning och kan då bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 3 It Happend Again kom med en sylvass spurt på upploppet senast men fick inte tag i Banzai Merci som vann loppet från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Göran Wester servera honom ett passande lopp i ryggar fram till upploppet så biter hans avslutning bra till slut och då kan det vara läge för en seger.

5 Solkattens Chiron satt långt ner i kön innan han gick till attack med 1200 meter kvar till mål och via en stark slutrunda i tredjespår så var han sedan först i mål näst senast. Kan Rikard N Skoglund ge honom ett bra lopp så kan det räcka långt här, 7 Die Kaiserin hade två raka segrar innan hon galopperade bort sig i ett V75 lopp på Mantorp där American Hill var fullständigt överlägsen senast. Kan hon hålla ordning på benen här och om Mika Forss kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och göra upp om segern här.

Min Vinnare: 11 Vine Vision
Spets efter 500m: 6 Pecorino
Skrällen: 3 It Happend Again
Ranking: A 11,3 B 5,7,5,9,1,2,4 C 10,8
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming