DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 7/2

6 Februari 2020 - 19:16

Solvalla står som värd för fredaglunchens V65 tävlingar och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V65-3 på nummer 9 Champion Chip som kommer till den här starten med fyra raka segrar i montédisciplinen. Gemensamt för alla dessa vinsterna är att han har körts till spets om inte med en gång så efter en bit och då han är kvick iväg så tror jag att Emilia Leo sänder honom mot ledningen igen och kan han hushålla med krafterna där framme i täten så tror jag han har god chans att ta en ny seger här. Skulle det inte bli spets så är han bra nog att han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. Vinnarodds 1.45 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V65-5 på nummer 9 Nimbus Tabac som kommer till den här starten med två raka segrar och en fin resultatrad. I den näst senaste starten så satt han i fjärde utvändigt innan han gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så var han först i mål trots att han krokade ihop med ett annat ekipage på upploppet. Gången efter det så kördes han fram utvändigt ledaren med varvet kvar och från den positionen så knäckte han sitt motstånd. Med formen på topp så tror jag han blir svår att stå emot här om Mats E Djuse kan servera honom en fin löpning. Vinnarodds 3.50 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V65 Tips Solvalla Fredag 7/2
V65-1 2,3,5,6,8
V65-2 4,5,6,7
V65-3 9 Champion Chip
V65-4 1,2,4,6,9,11
V65-5 9 Nimbus Tabac
V65-6 1,2,10,11,12

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 La Plus Belle har vunnit i två av sina tre starter hittills. Näst senast slutade hon sexa i ett lopp som vanns av Mimiro och då hade hon en del problem med aktionen. Senast var hon tillbaka i vinnarcirkeln när hon gick på i tredjespår med dryga varvet kvar och fick en del draghjälp innan hon tog över ledningen med halvvarvet kvar till mål och stack sedan undan till en fullständigt överlägsen seger. Då mötte hon bara ston men nu ställs hon även mot hingstar och valacker men här sitter hon bra till i andraspår omgående så hon ska räknas tidigt här, 5 Linares är jämn och säker men har ännu ingen seger efter sex starter. I den senaste starten så öppnade han fort men tog sig inte förbi Quattro Roc som hade spår innanför så han kröp sedan ner i rygg på denne och fick sedan aldrig se dagens ljus utan han blev fast med gott om krafter kvar. Från ett spår mitt i banan här så tror jag Erik Adielsson laddar mot spets och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i ledningen så kan det vara läge för den första vinsten.

3 Rapido S.W. travade i ledningen senast men in på upploppet så var krafterna slut och han kastade in handduken fullständigt. Det har gått två månader sedan den insatsen nu men med en fin löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering, 8 Timorol kommer till den här starten med två raka segrar. Uselt läge nu men det är inte så många hästar med i loppet så om Kaj Widell kan slinka ner i en vettig position så kan han duga en bit även mot det här gänget, 6 Gentiane Evening tryckte sig till spets efter 300 meter och i den positionen så stretade hon emot länge men fick ge sig på upploppet när Iceland Radio tog sig förbi till seger näst senast. Gången efter det fastnade hon med sparade krafter. Örjan Kihlström i vagnen istället för tränaren själv nu och löser det sig med positionerna så kan hon ta sin första seger.

Min Vinnare: 2 La Plus Belle
Spets efter 500m: 5 Linares
Skrällen: 6 Gentiane Evening
Ranking: A 2,5 B 3,8,6 C 4,7,9,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Nikita Sunrise har gjort en start i karriären. Hon tog då hand om ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så vann hon rätt enkelt från den positionen. Dåligt läge i volten här men om hon klarar av det momentet så är det ett litet fält med endast sex motståndare och kan Claes Sjöström servera henne en fin löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget också, 6 Global Bootleg gjorde det bra under fjolåret och var aldrig sämre än femma på fem starter men det har ännu inte blivit någon seger. Han känns fin i jobben och trots att formen knappast är på topp direkt i årsdebuten nu så kan han vara med och utmana om segern här.

7 Honesty Sisu har en andraplats som bästa resultat. Med en lyckad start från springspåret här så kanske Jorma Kontio kan trycka sig till ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Hoho Haha Sisu fick en invändig löpning och avslutade sedan positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Frost Tabac senast. Kan Örjan Kihlström ge honom ett bra lopp så har han en bra avslutning och kan då vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Nikita Sunrise
Spets efter 500m: 7 Honesty Sisu
Skrällen: 7 Honesty Sisu
Ranking: A 4 B 6,7,5 C 3,1,2
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Champion Chip som kommer till den här starten med fyra raka segrar i montédisciplinen. Gemensamt för alla dessa vinsterna är att han har körts till spets om inte med en gång så efter en bit och då han är kvick iväg så tror jag att Emilia Leo sänder honom mot ledningen igen och kan han hushålla med krafterna där framme i täten så tror jag han har god chans att ta en ny seger här. Skulle det inte bli spets så är han bra nog att han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas.

Vid gardering kan 8 Ashbury Park som har gjort det bra under sadel vara tänkbar. I den senaste starten så kördes han till ledningen med 400 meter kvar av loppet och var på väg mot segern men blev infångad av en bra avslutande Power Memphis så han fick nöja sig med andrapriset. Kan Jennifer Persson som sitter upp på hästen servera honom en fin löpning så kan det räcka en bit här också, 1 Sean Banan gör ofta bra insatser i montédisciplinen även om han inte direkt vinner ihjäl sig. Han höll fullt godkänt till andraplatsen bakom en överlägsen Mellby Galanga senast. Från innerspåret här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och då kanske han kan lifta med till en topp tre placering här.

Min Vinnare: 9 Champion Chip
Spets efter 500m: 9 Champion Chip
Skrällen: 1 Sean Banan
Ranking: A 9 B 8,1,3,7,4,6 C 2,5,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Miramaris Futura avslutade plusbetonat när hon tog sig loss på sista bortre långsidan efter en invändig löpning fram till andraplatsen bakom en överlägsen La Plus Belle och det var sedan lika långt ner till trean i mål senast. Kan hon få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 11 Bitch Up Front gjorde det bra vid vinsten näst senast och gången efter det så fullföljde hon bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Twigs Got U. Kan Kaj Widell som kör hästen servera henne en fin resa så kan hon dyka upp i segerstriden på nytt.

6 Red Rooster kommer ut i första starten sedan oktober 2018 i ny regi för Anna-Karin Rundqvist. Han kan förstås behöva loppet efter den långa frånvaron men klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka långt direkt i comebacken här, 4 Jori Boko kommer med två raka vinster. Han har kört sig till spets vid båda dessa vinsterna så Oskar Svanberg gör säkert ett försök att nå ledningen även här och skulle han komma till täten smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 1 Flash Fire har också han två raka vinster från ledningen. Innerspår nu är kanske inte det bästa men om han kan ta sig loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med här, 2 Black Caviar körde sig till spets efter en bit och vann sedan från den positionen näst senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 9 Miramaris Futura
Spets efter 500m: 4 Jori Boko
Skrällen: 6 Red Rooster
Ranking: A 9,11 B 6,4,1,2 C 10,7,5,3,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Nimbus Tabac som kommer till den här starten med två raka segrar och en fin resultatrad. I den näst senaste starten så satt han i fjärde utvändigt innan han gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så var han först i mål trots att han krokade ihop med ett annat ekipage på upploppet. Gången efter det så kördes han fram utvändigt ledaren med varvet kvar och från den positionen så knäckte han sitt motstånd. Med formen på topp så tror jag han blir svår att stå emot här om Mats E Djuse kan servera honom en fin löpning.

Vid gardering kan 3 Phoenix Photo som hade tre raka segrar innan han galopperade bort sig i ledningen efter 400 meter senast vara tänkbar. Kan Svante Ericsson som kör hästen nå ledningen på nytt och få fuska bort en del av loppet i spets så kan han vara långt framme igen, 4 Big Shot har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han avslutade positivt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Cash Cowboy senast och kan Örjan Kihlström som kör hästen ge honom ett passande lopp så kan han utmana om en framskjuten placering här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Nimbus Tabac
Spets efter 500m: 3 Phoenix Photo
Skrällen: 5 See Yah Broline
Ranking: A 9 B 3,4,10,5,1,2,6 C 7,11,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Nesta Bob var duktig vid vinsten för tre starter sedan men efter det så har det blivit två raka galoppmisslyckanden. Felfri nu så kan han få ett bra lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig över upploppet, 11 Angel Raziel svarade för en rejäl prestation när han kördes fram utvändigt ledaren och från den positionen så höll han bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Lovely Secret näst senast. Det följde han upp med att spurta in till seger i den efterföljande starten. Han riskerar att få göra en del grovjobb på egen hand men han är stark och kan blanda sig i segerstriden på nytt.

12 Toreador är inte att lita på och galopperade bort sig när han gick till attack senast. Kan han få gå med i en vettig rygg och få vänta med slutstöten fram till upploppet så biter hans spurt bra till slut och då kan han vara med och göra upp om segern här, 2 Janis Joplin Boko gjorde det bra som tvåa bakom Come Together senast. Hon kan öppna bra så här kanske det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Raijin Face är inte heller att lita på men han skötte sig senast och då gick han på i tredjespår under slutvarvet och fick trava utan rygg och höll klart godkänt till femteplatsen bakom vinnande Lovely Secret. Felfri nu och lite draghjälp på vägen så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 1 Nesta Bob
Spets efter 500m: 2 Janis Joplin Boko
Skrällen: 10 Raijin Face
Ranking: A 1,11 B 12,2,10,3,6,5,4 C 9,8,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Malmö FF - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
2.03
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
15:00  Tottenham - Newcastle
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1
1.75
16:00  Atletico Madrid - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
2.60
16:53  Lopp 11: Double Exposure
Trav - Solvalla - Vinnare
3.00
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.02
17:30  Man City - Leicester
Fotboll - Premier League - Lei u 9,5 skott
1.72
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
18:00  Napoli - Genoa
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1.5
2.02
19:00  Steelers - Texans
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.70
20:00  West Ham - Wolverhampton
Fotboll - Premier League  - 2
2.10
20:45  Roma - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Barcelona - Villarreal
Fotboll - La Liga - Ö2,5 & BLGM
1.83
22:25  Seahawks - Cowboys
Amfotboll - NFL - D.K.Metcalf TD
2.00
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 27/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 27/9
Insats: 800 kr - DrTrav
16:50  DD Tips Solvalla Söndag 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming