DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 8/5

7 Maj 2020 - 19:24

På fredagen avgörs V65 tävlingarna på Solvalla och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V65-2 på nummer 4 Gala Journey som avslutade godkänt som femma i ett lopp som vanns av Totte C.D. senast. Gången innan det så höll hon upp ledningen från innerspåret i volten och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis. Nu har hon inte startat på ett tag men utgångsläget här är passande och med Kaj Widell i sulkyn så tror jag hon kan komma till spets in i den första kurvan och från den positionen så tror jag hon blir svårstoppad här. 

Min andra spik kommer i V65-4 på nummer 9 Galileo Journey som inledde karriären strålande och tog tre raka segrar. I karriärens fjärde start senast så slutade det dock med en tidig galopp. Nu har han bakspår men tar Jorma Kontio en lugn start för att han ska trava in sig så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet när han väljer att sätta in slutstöten. 

V65 Tips Solvalla Fredag 8/5
V65-1 1,2,5,8,10,11,12
V65-2 4 Gala Journey
V65-3 2,3,5,11
V65-4 9 Galileo Journey
V65-5 Alla
V65-6 3,6

672 rader x 1 = 672 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 1 Global Agency har två lopp i kroppen efter lång frånvaro nu så formen borde vara i antågande. Han flög till ledningen från ett spår en bit ut i banan och från den positionen så ledde han länge men han fick ge sig mot Llama Tooma som tog sig förbi den sista biten senast. Han är väldigt startsnabb så jag tror Mattias Djuse sitter i ledningen igen och från spets så är det hästen att slå. Han är anmäld barfota runt om och så har han aldrig tidigare tävlat så blir det den balansen i loppet här så är det mycket intressant.

8 Llama Tooma har varit bra en längre tid. Han gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande Global Agency kort före mål till seger näst senast. Gången efter det så satt han långt bak i kön innan han satte in attacken men han klev runt sitt motstånd då och hade kopplat greppet men innan mållinjen så kom det två ekipage mitt i banan så han fick nöja sig med tredjepriset bakom Phoenix Photo som drog det längsta strået. Utgångsläget nu är inte det bästa men löser det sig på vägen så är han stark till slut.

2 Moonlight Black är jämn och säker men han har bara vunnit en gång på 25 starter hittills i karriären. Här sitter Mika Forss som kör hästen perfekt till i andraspår omgående och får han en fin resa i den främre träffen så kan han vara med och utmana om segern här.

5 Bon Bini höll upp ledningen från innerspåret och släppte sedan till Super Sarah med 1500 meter kvar av loppet och från rygg på ledaren så hakade hon på klart godkänt till tredjeplatsen senast. Hon kan öppna fort men det kan bli svårt att nå spets här men hittar Jorma Kontio ner i en vettig position så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering.

10 Dooley's U.N.G. har varit borta från tävlingsbanorna i ett drygt år. Hon klarade kvalloppet inför den här starten på ett bra vis och får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon bli att räkna med direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 1 Global Agency
Spets efter 500m: 1 Global Agency
Skrällen: 11 Aguero
Ranking: A 1,8 B 2,5,10,11,12,9,3,4 C 6,7

V65-2
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 4 Gala Journey som avslutade godkänt som femma i ett lopp som vanns av Totte C.D. senast. Gången innan det så höll hon upp ledningen från innerspåret i volten och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis. Nu har hon inte startat på ett tag men utgångsläget här är passande och med Kaj Widell i sulkyn så tror jag hon kan komma till spets in i den första kurvan och från den positionen så tror jag hon blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 1 Silver Grace som ännu väntar på den första segern i karriären vara tänkbar. Hon gick en godkänd avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Her Majesty Mearas senast. Hittar Jörgen Westholm loss från innerspåret i god tid före mål så kan hon utmana om segern här. Hon är anmäld med jänkarvagn nu och det vore intressant om det blir så.

5 Mats Tooma galopperade senast men gick godkänt efteråt. Gången innan det så satt han i tredje utvändigt innan han avancerade framåt på den sista bortre långsidan och då landade han som andra häst men han fick aldrig tag i Estelle Avenue som höll undan till seger från ledningen. Lyckas Jevgeni Ivanov få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Gala Journey
Spets efter 500m: 4 Gala Journey
Skrällen: 10 Rally Helge
Ranking: A 4 B 1,5,10,7,9,3 C 11,8,6,12

V65-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Quickatore hade två raka segrar innan den senaste starten. Då avslutade han positivt i skymundan men han blev tempotorsk så det räckte bara till fjärdeplatsen bakom Mr Alabama då. Här har han ett passande utgångsläge och Hannu-Pekka Korpi kan nog komma till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan plocka en ny seger här. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från dödens om det skulle behövas.

11 Galileo Am har gjort tre starter för Katja Melkko. Två vinster och ett galoppmisslyckande är facit så här långt. Han hade innerspår bakom bilen senast och från den positionen lyckades han hålla upp ledningen och sedan vann han på ett bra vis från den positionen. Nu får han attackera bakifrån istället men får han gå med i en vettig rygg innan han går till anfall så kan han blanda sig i segerstriden igen.

2 Dallas Brick vann ett billigt lopp näst senast. Gången efter det så slutade det i ett galoppmisslyckande. Kan Ulf Ohlsson se till att hålla honom i rätt gångart nu så kan han nypa en god placering här.

5 Yrwing kommer ut i första starten sedan juni ifjol. Han har gott kunnande och är han inte alltför ringrostig i återkomsten nu så kan han bli att räkna med direkt i återkomsten här.

Min Vinnare: 3 Quickatore
Spets efter 500m: 3 Quickatore
Skrällen: 5 Yrwing
Ranking: A 3,11 B 2,5,12,1,9,7,8 C 6,10,4

V65-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 9 Galileo Journey som inledde karriären strålande och tog tre raka segrar. I karriärens fjärde start senast så slutade det dock med en tidig galopp. Nu har han bakspår men tar Jorma Kontio en lugn start för att han ska trava in sig så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet när han väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 10 Spotlight Vixi som kommer med fin form till den här starten vara tänkbar. Han tog hand om ledningen och från den positionen länsade han sedan undan till en förkrossande seger senast. Här blir det ingen ledning men kan Kim Eriksson som kör hästen hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

4 Bunch Of Budgies avslutade godkänt som trea i ett lopp som vanns av Llama Tooma senast. Han har bara en seger så här långt och den togs för längesedan. Trevligt läge här så kan Örjan Kihlström hitta en vettig position så kan han nypa en fin placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Galileo Journey
Spets efter 500m: 6 Gizelle Nyx
Skrällen: 6 Gizelle Nyx
Ranking: A 9 B 10,4,6,2,12,8 C 1,7,3,5

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 5 Jas fick en fin resa innan han gick till attack och via en stark avslutning så såg han ut att gå mot segern i ett V86 lopp på Solvalla nyligen men då slog han på en galopp på upploppet och det var en framskjuten placering som försvann i det läget. Felfri nu så kan han ta en snabb revansch här om Oskar Svanberg kan få till en bra styrning.

4 Pretty Boy Floyd har årsdebuten avklarad och med den genomköraren i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han har tagit ledningen från spår långt ut tidigare och här har han ett bra spår så med en lyckad start nu så tror jag att Ulf Ohlsson kan nå ledningen in i första sväng och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Nu aviserar Svante Båth att det kan bli jänkarvagn och barfota runt om för första gången och det är klart intressanta ändringar.

7 Announcement var borta länge men har nu två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande nu. Senast så satt han långt bak men avslutade positivt i skymundan men det räckte inte till mer än en sjätteplats bakom Choco Garline. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen ramla ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han vara segermogen här.

10 Lennart Sjöhammar klev fram i dödens med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så sänkte han Come Together till en knapp seger näst senast. Formen är god och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så han kan bli att räkna med på nytt.

11 Mas Capacity är hopplöst osäker och har galopperat i fyra lopp i rad. Kan han hålla ihop aktionen nu så besitter han gott kunnande och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

6 Dream Cash tog över ledningen med varvet till mål men fick ge sig mot Avantis Red Witch som kom loss från vinnarhålet så det slutade med en andraplats senast. Det var första starten på länge så han borde vara vassare nu med det loppet i kroppen. Kan Jörgen Westholm ge honom ett passande lopp så är han inte borta här.

Min Vinnare: 5 Jas
Spets efter 500m: 4 Pretty Boy Floyd
Skrällen: 8 Slaghöken
Ranking: A 5,4,7 B 10,11,6,1,9,8,3 C 12,2

V65-6
Vi avslutar V65 med Baron Gruffs hederslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Amazing Warrior svarade för en riktigt bra insats näst senast. Han travade då först i andraspår en bit bakom Toreador som rusade i ledningen och in på upploppet så satte han klorna i ledaren och dansade sedan undan till en överlägsen seger. Gången efter det var han ute i ett V75 lopp på Åby. Då hamnade han en bit ner i kön i en kall rygg men han avslutade sedan starkt och kom i mål som trea bakom Ivory Di Quattro som vann det loppet. Han fick dock inte behålla den placeringen utan han blev diskad för att han tryckte sig ut på den sista bortre långsidan. Han är kvick iväg så här luktar det tidig ledning och från spets så kan han bli svår att fånga in.

6 Surf'n Turf har stångats i tuffa omgivningar på sistone. Han hade ett risigt utgångsläge i ett uttagningslopp till Kungapokalen senast och han missade finalen där för det slutade med en sjätteplats bakom Osterc som vann det loppet. Han hade en härlig formtopp i vintras där han vann fyra lopp på fem starter. Kan Ulf Ohlsson som sitter i vagnen servera honom en fin löpning så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering även här. Han är anmäld barfota runt om och blir det den balansen till loppet är det klart intressant för det skulle vara första gången han tävlar så.

I övrigt kan nummer 11 Hector Boko som är härdad mot hårt motstånd vara tänkbar. Näst senast så fick han inte riktigt fritt och kom i mål med en del sparade krafter i ett försök i bronsdivisionen som vanns av Adde S.H. Kan Kim Eriksson som kör hästen få en del draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på loppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Amazing Warrior
Spets efter 500m: 3 Amazing Warrior
Skrällen: 11 Hector Boko
Ranking: A 3,6 B 11,2,10,7 C 12,5,1,8,4,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming