DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 9/10

8 Oktober 2020 - 16:57

Fredagens V65 tävlingar hämtar vi ifrån Solvalla. Nedan följer mitt V65-tips.

Jag spelar med en spik. 10 Umberto Tilly i den andra avdelningen.

V65 Tips Solvalla Fredag 9/10
V65-1 1,2,5,7
V65-2 10 Umberto Tilly
V65-3 4,8,10,12
V65-4 3,5,7
V65-5 4,6,12
V65-6 2,4,8,10

576 rader x 1 = 576 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS SOLVALLA FREDAG 9/10

V65-1
Vi inleder V65 med ett Delningsproposition - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Fille Am har segrat i sju av sina 16 starter så här långt i karriären. Han kommer från en färsk seger. Han tog då över ledningen efter ett knappt halvvarv och från spets så höll han undan till en säker seger. Han kan öppna bra och skulle Fredrik B Larsson lyckas hålla upp ledningen så är mycket vunnet. Blir det inte spets så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut.

7 Ornstein har gjort elva starter i Kenneth Haugstads regi sedan flytten gick från Per Linderoths träning. Han väntar ännu på den första segern för den nuvarande tränaren. För fyra starter sedan så gick han en bra avslutning efter en startgalopp och kom i mål som tvåa bakom Ajusco. Han galopperade i början av loppet senast men kom ifatt fast han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Husar Norrgård. Nu har han pausat ett tag så formen är lite oviss och han har ett spår lite långt ut på vingen men kan han hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här. Intressant med Örjan Kihlström upp för första gången nu.

5 Come Together var efter tre raka galoppmisslyckanden ute i ett kvallopp som han klarade av bra. Senast så startade han i ett breddlopp på Solvalla. Han fick då en fin löpning i rygg på den ledande Margareta Tooma innan han fick luckan på upploppet och då sänkte han ledaren och Pomeroll Am som gjorde ett starkt lopp i utvändig position till en lätt seger. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten och kan han hålla ihop aktionen och om Anders Eriksson kan hitta en bra väg med honom så kan det räcka långt här.

2 Borin T.N. har dragits med dåliga startspår en längre tid men har nu äntligen fått ett vettigt utgångsläge. Han kördes offensivt och landade utvändigt om Gazoline Mearas efter 750 meter senast. Han orkade dock inte och tappade mycket och kom i mål som oplacerad. Jorma Kontio upp nu och slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet på egen hand nu så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 1 Fille Am
Spets efter 500m: 1 Fille Am
Skrällen: 7 Ornstein
Ranking: A 1 B 7,5,2,8,3,9,12,6 C 4,11,10

V65-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 10 Umberto Tilly som tog karriärens första seger i den senaste starten. Han hade då precis som nu bakspår bakom bilen och han gled igenom bra och satt i ledningen efter 600 meter. Han var sedan fullständigt överlägsen. Kan Magnus A Djuse som finns i vagnen nu hitta ner i ett vettigt slagläge och om han är lika bra som senast så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

1 Holy Ground hade samma utgångsläge bakom bilen på Solvalla näst senast. Han öppnade då bra och han lyckades hålla upp ledningen. Han fick dock inte vara ifred där framme i täten och in på upploppet så tröt krafterna och han slutade oplacerad i ett lopp där Kryptonite Hanover spurtade in till seger. Han kom med en godkänd avslutning och då räckte det till femteplatsen bakom Kirsi Boko senast. Lyckas Örjan Kihlström hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 First Tartar har galopperat en hel del tidigare men han har skött sig i två raka lopp nu. Han travade i ledningen men han fick ge sig mot Dynamit Reptor näst senast. Gången efter det så fullföljde han bra långt bakom Umberto Tilly till tredjeplatsen. I ett felfritt lopp nu så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Umberto Tilly
Spets efter 500m: 1 Holy Ground
Skrällen: 2 First Tartar
Ranking: A 10 B 1,2,5,9,6,4,7 C 3,8

V65-3
Delningsproposition - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Inge B.Svärlig hade fyra raka segrar innan han senast startade i ett V75 lopp på Solvalla. Där hade han ingen lycka för han försvann med en startgalopp då. Han har ett spår lite långt ut på vingen här men kan Petter Lundberg som sitter upp bakom hästen slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden igen.

10 Cash Cowboy har gjort två starter efter lång frånvaro så formen nu kan vara i antågande. Han hängde med okej och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Amorcer Levallo senast. Läget nu är inte det bästa men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med när det ska avgöras.

4 Steps From Heaven gjorde bort sig med galopp i ett montélopp som vanns av Selfie Brodde näst senast. Gången efter det så fick hon ett lopp i rygg på Opulent Tile som vann från spets och hon hade lite svårt att följa med på upploppet så hon kom i mål som fyra då. Hon hade innerspår senast men nu har hon ett spår mitt i banan och då tror jag hon kan öppna lite fortare och kommer Claes Sjöström till ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

12 Ready Doc har två raka galoppmisslyckanden i raden. Han var ute i Klass II finalen på Bergsåker i slutet av juni som vanns av Bordeaux S. senast så formen nu är oviss efter så lång frånvaro. Felfri nu så har han gott kunnande och om det löser sig med positionerna från ett tufft utgångsläge så kan han bli farlig under den sista delen av loppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 8 Inge B.Svärlig
Spets efter 500m: 4 Steps From Heaven
Skrällen: 5 Follow The Stream
Ranking: A 8,10 B 4,12,2,6,3,5 C 9,7,1,11

V65-4
Delningsproposition - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Galileo Journey inledde tävlandet strålande och tog tre raka segrar. Gången efter det så blev det ett galoppmisslyckande och i starten efter det så fick han göra en del grovjobb så han fick nöja sig med sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Gizelle Nyx. Nu har han inte startat på fem månader så han kan behöva loppet. Han har öppnat bra tidigare och Jorma Kontio trivs mycket bra i ledningen så här tror jag han har ställt in siktet på att försöka komma till täten. Kostar det inte alltför mycket krafter att komma till spets så kan han leda loppet länge om han inte är alltför ringrostig i comebacken här.

7 Bunch Of Budgies löste det sig perfekt för och han tackade för det med att spurta in till en seger näst senast på Romme. Gången efter det så fullföljde han bra och kom i mål som trea bakom Mr Caviaro som vann mycket lätt. Kan Örjan Kihlström hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Cassius Ima har bara vunnit en gång på 17 försök. Han har gjort två starter efter ett par månaders paus men han har inte fungerat för det har blivit startgalopper vid båda de loppen. Det har varit voltstart vid galopperna på slutet och nu är det autostart istället och då kanske han behagar att sköta sig. Intressant att Rikard N Skoglund får chansen nu på Oskar Svanberg tränat för första gången och får han ett passande lopp så kan han bli farlig när det ska avgöras.

Min Vinnare: 5 Galileo Journey
Spets efter 500m: 5 Galileo Journey
Skrällen: 3 Cassius Ima
Ranking: A 5,7 B 3,6,4,9,11,1,10 C 8,2,12

V65-5
Delningsproposition - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Got To Dash gjorde det bra när han tog två raka spetssegrar i juli-augusti. Gången efter det så hade han ett risigt utgångsläge så han fick backa sig sist och han var aldrig med någon segerchans. I Klass I finalen senast så tog han ett par galoppsteg från start och han hamnade på nytt långt bak i kön. Han spurtade sedan mycket vasst i vida spår i skymundan och kom i mål som sexa bakom Viscount som vann det loppet. Bra läge nu och vid full laddning här så tror jag på tidig ledning och från spets så kan det räcka långt här. Han har gått barfota runt om på sistone men nu har Petri Salmela anmält med skor.

6 Vine Vision kom med en stark avslutning och var inte så långtifrån segern men Rocky Tilly höll undan så han fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan. Han avslutade starkt och kom i mål som trea bakom He's Marvelous näst senast. Senast så hade han ett dåligt utgångsläge så han hamnade långt bak. Han gick sedan starkt ute i spåren fast i platsstriden bakom Speedy Tilly som vann från ledningen så slog han på en galopp kort före mål. Kan han hålla sig till rätt gångart så är han stark och han tål att göra en del grovjobb så han ska räknas tidigt här.

12 Everest Sisu var riktigt bra när han med en stark avslutning sänkte Anything For You som hade kopplat greppet till seger i ett försök i Bronsdivisionen på Solänget näst senast. I den efterföljande finalen på Solvalla senast så fick han en tung löpning i dödens och han orkade inte riktigt hela vägen och kom in som sexa bakom Mr Clayton J.F. som drog det längsta strået den gången. Tråkigt läge nu men löser det sig med positionerna och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så är han stark den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 4 Got To Dash
Spets efter 500m: 4 Got To Dash
Skrällen: 7 Cesar F.C.
Ranking: A 4,6,12 B 7,1,9,10,11 C 2,5,3,8

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Delningsproposition - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Eddy West avslutade mycket bra när han fick fritt spelutrymme på upploppet men han slutade ändå oplacerad i ett lopp där He's Marvelous avgick med segern senast. Senast så tog han ledningen och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag på tidig ledning igen och skulle Göran Wester få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här.

8 Mas Capacity gjorde comeback efter en tids frånvaro näst senast. Han fick det inte att stämma då och galopperade. Gången efter det så gick han en godkänd avslutning i skymundan och kom i mål som sexa i ett lopp där He's Marvelous drog det längsta strået. Han är väldigt galopplysten men i ett felfritt lopp så har han gott kunnande. Klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka en bit här.

10 Dark Roadster tog över ledningen med 1450 meter kvar av loppet. Från den positionen så höll han sedan undan till en knapp seger före en bra avslutande Azarayah Ridge för fyra starter sedan. Han galopperade innan bilen släppte fältet gången efter det. Näst senast så fastnade han med mycket sparade krafter i ett lopp som vanns av Isan. Han gick bra som trea i ett Klass I försök där Victory's Club satte nosen först senast. Med de rätta ryggarna att gå i och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista delen av loppet.

2 Grevin Sisu svarade för en mycket vass prestation i den senaste starten. Han travade då hela loppet i dödens och han knäckte den ledande Giordano Soa in på upploppet men han fick ge sig mot Gooner som kom med en stark avslutning så det slutade med en andraplats. Här finns det risk att han tvingas till en del grovjobb på nytt men han är stark och rejäl så han tål att göra en del på egen hand och då kan det räcka hela vägen till en seger.

Min Vinnare: 4 Eddy West
Spets efter 500m: 4 Eddy West
Skrällen: 11 Odds Indicator
Ranking: A 4 B 8,10,2,11,5,3,6 C 9,12,7,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming