DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Umåker Fredag 17/7

16 Juli 2020 - 17:13

På fredagen så avgörs V65 spelet på Umåker. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 2 Dante Godiva i den tredje avdelningen samt 4 Magnifik Brodde i den femte avdelningen.

V65 Tips Umåker Fredag 17/7
V65-1 5,6,7,12,14
V65-2 2,3,4,7,9,10,11,12
V65-3 2 Dante Godiva
V65-4 4,5,8,13,14
V65-5 4 Magnifik Brodde
V65-6 7,10,13

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS UMÅKER FREDAG 17 JULI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 14 B.W.T.Devil travade i ledningen och när sedan det enda hotet galopperade så vann på ett bra vis från den positionen för fyra starter sedan. Senast så gick han i mål med sparade krafter i ett lopp som vanns av Vanja. Här står han tufft placerad med många hästar att runda men får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han duga en bit mot det här gänget. 

5 Avaboy höll godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Excellent Ima senast. Han visade fin startsnabbhet för tre starter sedan och kommer han till ledningen smärtfritt så kan han leda det här loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. 

7 Brida är ännu efter 10 starter hittills utan seger. Hon kom med en positiv avslutning som tvåa bakom Gun Runner näst senast. Hon testades barfota runt om för första gången senast. Då fick hon ett lopp i rygg på den ledande Yankee Blue och fick aldrig se dagens ljus så hon kom i mål med en del sparade krafter som fyra i ett lopp där Dante Godiva avgjorde till seger från dödens. Nu är hon anmäld med skor igen men om Ove A Lindqvist som finns i vagnen kan komma ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan det vara läge för en efterlängtad seger. 

6 Our Hope är rätt ojämn och hon är inte att lita på. Hon gjorde det bra när hon trots en startgalopp vann på Umåker för fem starter sedan. Då som nu så var det Jonny Länsimäki i sulkyn. Felfri nu så kan hon öppna bra och får hon en passande resa så kan hon vara långt framme här. 

12 Soleil d'Inverne gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han höll då farten godkänt till tredjeplatsen bakom M.T.Lecavalier. Får han smyga med i en trevlig rygg innan han går till anfall så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. 

Min Vinnare: 14 B.W.T.Devil
Spets efter 500m: 5 Avaboy
Skrällen: 1 Global Under Cover
Ranking: A 14,5 B 7,6,12,1,11,9,2,4 C 3,15,10,13,8

V65-2
Svensk Travsports Kallblodsserie över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 10 Guli Frodo har ännu inte vunnit lopp efter 10 starter. Han har galopperat i 8 av dessa. Felfri så har han dock en del kunnande vilket han har visat med en andra- och en tredjeplats när han lyckats hålla sig till rätt gångart. Näst senast så hakade han på klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Elsås Storm. Felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om han kan få lite draghjälp under slutrundan.

7 Myrs Meja galopperade i början av loppet senast men hon kom tillbaka och landade i andra utvändigt men i den sista kurvan var krafterna slut och hon tappade väldigt mycket så hon slutade precis utanför de prisplacerade hästarna. Gången innan det gjorde hon det godkänt när hon bestämde i ett jämnt tempo i ledningen och då räckte det till tredjeplatsen bakom Myllkärrs Alma som vann det loppet. Hon är segerrikast i fältet med sina två segrar. Nu förstärker Magnus A Djuse i vagnen och felfri här så kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så stiger hennes chanser till att ta en ny seger. 

4 Husnäs Tilja visade gryende form i den senaste starten. Hon hängde då på bra som tvåa bakom Lotus Atom. Hon har bara en seger hittills i karriären efter elva tidigare starter men kan Amelie Nilsson som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så kan det räcka en bit här. 

9 Ängsjokern gör comeback efter drygt fyra månaders frånvaro. Precis som många av hästarna i fältet så har han aldrig fått besöka vinnarcirkeln. Är han inte alltför ringrostig i sin comeback här och om Krister Söderholm kan hitta en bra väg med honom så fäller han många hästar till slut. 

Min Vinnare: 10 Guli Frodo
Spets efter 500m: 7 Myrs Meja
Skrällen: 4 Husnäs Tilja
Ranking: A 10,7 B 4,9,11,3,12,2 C 1,5,6,8

V65-3
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 2 Dante Godiva som har gjort tre starter efter lång frånvaro. I årsdebuten galopperade han från start och togs bara lugnt efter det. Gången efter det så kördes han offensivt och då höll han godkänt som trea i ett lopp som vanns av Gerry. Senast i Boden så travade han i dödens på den ledande Yankee Blue och på upploppet så plockade han ner denne och han höll även undan för en starkt avslutande Greenwich till seger. Han har vunnit 7 av 13 starter och här tror jag han kommer till ledningen i ett tidigt skede och väl i spets ser det ut som en toppchans. 

Vid gardering kan 7 Lexington Tooma som kommer med fin form till den här starten vara tänkbar. I den senaste starten så satt han i tredje utvändigt innan han kom med ett hastig angrepp på den sista bortre långsidan och då svepte han till ledningen med halvvarvet till mål och från den positionen så dansade han sedan undan till en förkrossande seger. Nu är han anmäld barfota runt om och kan Jens Eriksson servera honom en fin resa så kan han ha vissa möjligheter här men att han ska vinna loppet det tror jag blir tufft. 

6 Redhot Tap Dancer har inte räckt till på V75 i tre lopp på raken. Han har annars vunnit 10 av 35 starter så här långt så han vet var mållinjen ligger. Han är härdad mot tufft motstånd så kan Magnus A Djuse hitta en bra väg här med honom så kan han nypa en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Dante Godiva
Spets efter 500m: 2 Dante Godiva
Skrällen: 6 Redhot Tap Dancer
Ranking: A 2 B 7,6,5,3 C 4,1

V65-4
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 14 Tangens Lilja var för tre starter sedan ute över lång distans på Umåker. Hon travade då i dödens på den ledande Järvsö Micke innan hon tryckte till ut på slutvarvet och tog över ledningen och från den positionen så krigade hon heroiskt men hon fick se sig slagen med liten marginal mot Norrbo Odin. Senast så höll hon farten bra till tredjepriset i ett lopp som vanns av Björs Idun. Hon tål att göra en del grovjobb under slutrundan och löser det sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden.

13 Norrbo Odin plockade ner tipsettan i en tät slutstrid till seger näst senast. Gången efter det så slog han på en galopp men han avslutade ändå godkänt efteråt och då räckte det till sjätteplatsen i ett lopp som Orvar Mollyn ledde från start till mål. Kan John Östman se till att hålla honom i rätt gångart nu så är han stark den sista biten och då kan det bli en ny seger. 

5 Laxfaks har inte lyckats fullt ut i Lise-Lotte Lindkvists regi. Han gick bra efter galopp senast men det räckte bara till en sjätteplats i ett lopp som vanns av Guli Major då. Felfri nu så kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så stiger hans chanser här. Rejält kuskplus nu då Ove A Lindqvist får chansen bakom honom för första gången. 

8 Ålia Rännil inledde året starkt med två raka segrar. Efter det har det blivit två stycken galoppmisslyckanden. Den här gången får Magnus A Djuse chansen bakom och kan han hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan det räcka en bit mot det här motståndet. 

4 Vik Jet var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Han fick då trava i ledningen och från den positionen blev det en säker seger förvisso i ett billigt gäng. Fjärdespår i volten nu men klarar han av det momentet och om Peter Wikström som finns i vagnen kan hitta en hygglig position så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 14 Tangens Lilja
Spets efter 500m: 5 Laxfaks
Skrällen: 4 Vik Jet
Ranking: A 14,13 B 5,8,4,10,6,7,1,15 C 2,3,11,12,9

V65-5
Julisprintern över 1640 meter. Jag har spikat 4 Magnifik Brodde som kommer med fin form till den här starten. Näst senast så slutade det med en tredjeplats i ett lopp i Torneå. I Lycksele senast så vandrade han först i andraspår och han plockade då ner den ledande Vacqueyras på upploppet och han höll även undan för en vasst spurtande Te Quiero Grif till seger. Han kan kliva iväg bra från start fast det är ändå inte säkert att det går att komma till ledningen men ett passande lopp i den främre träffen borde det kunna bli och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget. 

Vid gardering kan 7 From The Mine som kommer från en färsk spetsseger i finalen av Silverdivisionen på Bergsåker i slutet av juni vara tänkbar. Han drog en nitlott i spårlottningen här men han är snabb iväg och skulle ledningen nås igen så kan han bli svår att fånga in. Skulle det vankas svar så blir det tuffare för honom att ta en ny seger här. 

1 Selmer I.H. gick bra i Finland som tvåa bakom Brooklyn Hill näst senast i comebacken. I den efterföljande starten så försvann han med en startgalopp. Han är inte att lita men felfri nu så har han ett intressant utgångsläge så här kan han få en fin löpning på innerspår och då kan det räcka en bit mot det här motståndet över den korta distansen men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 4 Magnifik Brodde
Spets efter 500m: 4 Magnifik Brodde
Skrällen: 2 Mr Golden Quick
Ranking: A 4 B 7,1,2 C 6,5,3

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Aqua Photo var tidigare i träning hos Flemming Jensen men sedan en tid tillbaka så återfinns han i Erica Sandströms träning. Han visade gott kunnande i tidigare regi och trots ett spår lite långt ut på vingen här så tror jag Krister Söderholm som finns i vagnen söker sig framåt omgående. Skulle han då bli släppt till ledningen så kan det räcka långt här men även från dödens eller en annan utvändig position så kan han duga en bit mot det här motståndet. 

10 Self Explosive svarade för en strålande insats när han trummade på till en smått överlägsen seger från ledningen näst senast. Gången efter det var han ute i ett montélopp. Han tryckte då till och tog över ledningen på den sista bortre långsidan och in i slutsvängen så var han i en klar ledning men då började han fuska med travet och galopperade då bort en trolig seger. Nu är han tillbaka i sulkylopp men från bakspåret här blir det tufft att komma till spets men får han gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut. 

13 Kalles Caviar Ås gjorde första starten på två månader i ett montélopp på Bergsåker senast. Han stumnade då en hel del på upploppet och kom in som femma bakom Ävja Palema som drog det längsta strået där. Med det loppet innanför västen nu så tror jag han kan vara betydligt vassare här. Klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass avslutning att tillgå och om det blir ett uppskruvat tempo på loppet så kan det räcka långt här.

4 Erase The Law drar en del streck. Han kommer från en färsk seger på Boden där han med en stark avslutning tog ner Russjkat på upploppet. Kan Jonny Länsimäki som finns i sulkyn nu servera honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 7 Aqua Photo
Spets efter 500m: 7 Aqua Photo
Skrällen: 10 Laurenti
Ranking: A 7 B 10,13,4,14,5,3,12,15,11,8 C 2,1,6,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Brighton - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
2.65
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Columbus
Ishockey - NHL - 2
2.97
12:30  Roma - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.94
13:30  WBA - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
2.50
15:00  Verona - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.95
15:00  Liverpool FC - Fulham
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.15
15:00  BK Häcken - Helsingborg
Fotboll - Svenska Cupen - Under 3 mål
1.99
16:15  Atletico Madrid - Real Madrid
Fotboll - La Liga - X
3.25
17:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Svenska Cupen - 2
4.50
17:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.38
18:00  Kristianstad -
Fotboll -
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.74
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 -2.5 hörnor
1.80
20:15  Tottenham - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - CP ö 3.5 hörnor
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.61
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Umåker 7/3
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 7/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:45  DD Tips Umåker 7/3
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming