DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Umåker Fredag 21/2

20 Februari 2020 - 19:26

Fredaglunchens V65 tävlingar körs på Umåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V65-6 på nummer 1 Redhot Tap Dancer som kommer med fin form till den här starten. Näst senast på Bergsåker hade han innerspår bakom bilen precis som nu och öppnade fort men utifrån kom Pelle Roc som flög till ledningen och det slutade sedan med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Merritt.

Gången efter det så hade han återigen innerspår bakom bilen men den gången över lång distans och han öppnade bra men Hulk Boko tryckte sig till spets och sedan så travade han hela loppet i rygg på denne fram till upploppet när han fick en sen lucka och han spurtade klart bra men fick inte tag i Kalashnikov som avgjorde till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Så för tredje starten i rad har han nu innerspår bakom bilen och den här gången tror jag att det kan bli ledningen men skulle det inte bli spets så kan det bli ett lopp i vinnarhålet och med en eventuell lucka till slut så blir han svår att stå emot här. Vinnarodds 3.50 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V65 Tips Umåker Fredag 21/2
V65-1 Alla
V65-2 6,10
V65-3 2,3,4,5,7,8
V65-4 1,5,8
V65-5 2,6
V65-6 1 Redhot Tap Dancer

648 rader x 1 = 648 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla nio hästarna, 9 Anaheim Kemp fick ett lopp i rygg på ledaren senast och blev sedan fast och gick i mål med sparade krafter. Den korta distansen trivs han bra på och kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut. Troligen goggles huvudlag den här gången meddelar man från stallet, 8 Le Chapeau gick en bra avslutning till en knapp seger för fyra starter sedan. Efter det har han gjort rätt bra prestationer utan att det har blivit någon mer seger. Han är startsnabb och trots spår längst ut här så är det inte omöjligt att han laddas och kan Malin Viklund som kör hästen hitta ner i en vettig position eventuellt i ledningen efter en bit så kan han bli att räkna med här.

1 Toutre fick göra lite för mycket jobb på egen hand senast och fick nöja sig med en femteplats i ett lopp som vanns av Zorro Swing. Innan det gjorde han gjort det bra med två raka segrar. Innerspår över kort distans nu är lite lurigt och han riskerar att hamna illa till men det är inte så många hästar med i loppet så han kanske kan hitta loss i god tid före mål och då kan han blanda sig i segerstriden här, 6 The Swede gick en bra avslutning till andraplatsen bakom Toutre sist han gästade svensk mark. Ove A Lindqvist får chansen i sulkyn för första gången och kan han få till en bra styrning här så kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 9 Anaheim Kemp
Spets efter 500m: 8 Le Chapeau
Skrällen: 9 Anaheim Kemp
Ranking: A 9,8 B 1,6,2,7 C 4,5,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Mias Sardonyx har galopperat en hel del tidigare men när Susanne H Osterling har kört honom vid tre tillfällen så har han skött sig. Han forcerades till ledningen efter 600 meter och från den positionen så var han sedan aldrig hotad i den senaste starten. Här har han 40 meters tillägg men felfri här så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt.

6 Ivarsviking är osäker och har galopperat i de flesta av starterna han har gjort hittills men när han galopperar så brukar han ställa sig i trav relativt snabbt efteråt. Han kan öppna rätt så vettigt och kan John Östman som kör hästen hålla honom i rätt gångart och kan servera honom en fin löpning här så kan det vara läge för en ny seger, vid ytterligare gardering kan 3 Guldhagens Leopold som har visat gott kunnande efter en tids frånvaro vara tänkbar. Det har ännu inte har blivit någon seger men med bara två motståndare på startvolten så kanske det kan bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Mias Sardonyx
Spets efter 500m: 3 Guldhagens Leopold
Skrällen: 5 Djärv Elden
Ranking: A 10,6 B 3,5,12,2,8,1,7 C 11,9,4
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-3
Ett Fördelslopp K25 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Mr Sånna var mycket bra när han vann när Umåker hade V75 tävlingar i julhelgen. Gången efter det så fick han vandra utvändigt ledaren och det blev för tufft och nu senast så blev han trea på den finska rikstoton i Uleåborg. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin resa i den främre träffen och han kan då blanda sig i segerstriden här, 8 Kahlua Bishop kommer med två segrar på de tre senaste starterna. Dåligt utgångsläge här men om Maria Bodin som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så är han bra nog att han kan runda det här gänget och ta ytterligare en seger.

2 Nacrous gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Hon fick det inte att stämma och galopperade då in i den första svängen men hon ställde sig och sedan så blev hon störd till en ny galopp i den sista kurvan men hon hade inte haft med segern att göra ändå. Felfri nu så är hon kvick iväg så här tror jag hon körs till ledningen och skulle hon få bestämma en del i spets så kan hon bli svår att fånga in, 3 Pacino Brave tog sin senaste seger i juni ifjol. Här har han ett bra läge och kan han få gå med i en bra rygg fram till upploppet så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 4 Mr Sånna
Spets efter 500m: 2 Nacrous
Skrällen: 3 Pacino Brave
Ranking: A 4,8 B 2,3,7,5,10,11,6 C 1,9,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Make Someone Happy kördes till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så vann han sedan mycket enkelt senast. Det var karriärens första seger i den fjortonde starten. Det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen här men Magnus A Djuse är duktig och hittar han bara loss i god tid före mål så kan han dyka upp i segerstriden igen.

8 Kallis Tooma satt i tredje utvändigt innan hon forcerades till spets med halvvarvet kvar till mål och sedan så vann hon på ett bra vis från den positionen senast. Nu har hon inte startat på två månader och har ett dåligt utgångsläge här men om Mika Forss som kör hästen kan hitta ner i en bra position och om hon kan få en del draghjälp under slutrundan så har hon en bra avslutning och då kan det räcka en bit här, 5 Young Lavec kommer från en seger i ett billigt lopp. Han gick då en stark avslutning från kön och vann på ett bra vis. Från ett trevligt läge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme igen.

Min Vinnare: 1 Make Someone Happy
Spets efter 500m: 1 Make Someone Happy
Skrällen: 7 Wasa Rebel
Ranking: A 1,8,5 B 12,9,14,7,3,4,2 C 13,11,10,6,15
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-5
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Järvsö Bukefalos startade med tillägg över sprinterdistans i sin förra start och det blev för tufft men han gjorde det ändå bra som blev trea i ett lopp som vanns av Järvsöjerka. Gången innan det så blev det en enkel seger från ledningen och från ett perfekt utgångsläge här så tror jag att han kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här.

6 Rappodina startade så sent som i söndags i Boden. Hon var då ensam på startvolten och tog hand om ledningen men släppte efter ett halvvarv och sedan fick hon aldrig riktigt fritt utan hon fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Järvsögrej. Hon vinner inte så ofta men sist hon var ute över sprinterdistans för fyra starter sedan så blev det seger. Kan Krister Söderholm som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge och om hon kan få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så har hon en bra avslutning och kan då dyka upp i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 1 Källsjöviking som har fin form vara tänkbar. Innerspåret är inte det bästa och det finns risk att han blir fast men skulle det lösa sig så har han chans att vinna loppet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Järvsö Bukefalos
Spets efter 500m: 2 Järvsö Bukefalos
Skrällen: 7 Guli Vinn
Ranking: A 2,6 B 1,7,9,5,11,4 C 12,3,8,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Redhot Tap Dancer som kommer med fin form till den här starten. Näst senast på Bergsåker hade han innerspår bakom bilen precis som nu och öppnade fort men utifrån kom Pelle Roc som flög till ledningen och det slutade sedan med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Merritt. Gången efter det så hade han återigen innerspår bakom bilen men den gången över lång distans och han öppnade bra men Hulk Boko tryckte sig till spets och sedan så travade han hela loppet i rygg på denne fram till upploppet när han fick en sen lucka och han spurtade klart bra men fick inte tag i Kalashnikov som avgjorde till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Så för tredje starten i rad har han nu innerspår bakom bilen och den här gången tror jag att det kan bli ledningen men skulle det inte bli spets så kan det bli ett lopp i vinnarhålet och med en eventuell lucka till slut så blir han svår att stå emot här.

Vid gardering kan 4 Mycrazydream som gjorde det bra när han avgjorde till en säker seger näst senast vara tänkbar. Han kan inte öppna så han kommer hamna långt ner i kön här men kan Robert Dunder som kör hästen få en del draghjälp under slutvarvet så har han en bra avslutning och kan då vara långt framme här, 12 Cash'Em gjorde comeback efter lång frånvaro för tre starter sedan och hade då inga problem att runda sitt motstånd till seger. I de två efterföljande starterna så har det blivit galopp men felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Redhot Tap Dancer
Spets efter 500m: 1 Redhot Tap Dancer
Skrällen: 7 Emmeline Follo
Ranking: A 1 B 4,12,11,7,5,10,2,6,8 C 3,9,13
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming