DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Umåker Lördag 23/5

22 Maj 2020 - 16:40

Lördagskvällens V65 tävlingar hämtar vi ifrån Umåker och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i V65-2 på nummer 10 Jagger Boko som har varit riktigt bra i årets tre starter. Efter en andraplats i årsdebuten har det nu blivit två raka segrar. Han travade utvändigt om den ledande Sparkle Sober senast och i den sista svängen så satte han klorna i ledaren och stack sedan undan till en enkel seger. Kan Jan-Erik Erikson som kör hästen få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 1.70 hos bet365

Min andra spik kommer i V65-6 på nummer 5 Jagger Zon som kommer från en seger. Han satt i tredje utvändigt innan han gick till anfall i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning tog han ner Titan As till seger kort före mål. Innan det så hade han gjort flera bra prestationer så formen är god. Femtespår i volten här är väl inte så bra men löser han det problemet och om Jonny Länsimäki som kör hästen kan få till en bra styrning så tror jag han blir svårstoppad. Vinnarodds 2.35 hos bet365

V65 Tips Umåker Lördag 23/5
V65-1 3,4
V65-2 10 Jagger Boko
V65-3 4,10,11,12
V65-4 Alla
V65-5 2,3,4,5,6,7,11,12
V65-6 5 Jagger Zon

576 rader x 1 = 576 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med Umåker Cup, Försök 1 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Bastian Boom har gått bra en längre tid men han har bara en seger så här långt i karriären. Senast så öppnade han fort men kom aldrig förbi Kainai Goj som så han kröp sedan ner i rygg på denne och han fick sedan luckan på upploppet och han gick i närkamp med ledaren men tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Det var första gången som han gick barfota runt om och det gav en härlig effekt. Det blir inga skor den här gången heller så kan Per Linderoth servera honom ett passande lopp så kan han dyka upp i segerstriden.

3 Gogobet Sisu har gjort två starter i ny regi för Mika Haapakangas. Det blev en imponerande seger i debuten men senast så slog han på en tidig galopp fast han kom tillbaka bra och räddade tredjeplatsen i nyss nämna lopp som vanns av Kainai Goj från ledningen. Kan Jonny Länsimäki som kör hästen se till att hålla honom i rätt gångart och om han kan hitta en vettig position innan han sätter in attacken så kan han bli farlig.

I övrigt kan 7 Power Swirl som avslutade positivt efter en invändig löpning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Jagger Boko senast vara tänkbar. Kan Sandra Eriksson som kör hästen få en bra start från springspåret här så kanske han kan ramla ner i ett hyggligt slagläge och då kan han utmana om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Bastian Boom
Spets efter 500m: 4 Bastian Boom
Skrällen: 8 My Night
Ranking: A 4,3 B 7,1,8,5 C 6,2

V65-2
Umåker Cup, Försök 2 - K100 över 2140 meter. Jag har spikat nummer 10 Jagger Boko som har varit riktigt bra i årets tre starter. Efter en andraplats i årsdebuten har det nu blivit två raka segrar. Han travade utvändigt om den ledande Sparkle Sober senast och i den sista svängen så satte han klorna i ledaren och han stack sedan undan till en enkel seger. Kan Jan-Erik Erikson som kör hästen få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 2 One Of Us som har årsdebuten avklarad och kan vara klart förbättrad med det loppet i kroppen vara tänkbar. Han avslutade positivt i skymundan till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Pleasure For Cash då. Här kan kanske Mikael Östman köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit.

4 Dreams Patric kommer från en bra insats. Han fick vandra först i andraspår då. Han knäckte ledaren men han fick se sig besegrad av Dyrgripen som kom med en stark avslutning så det slutade med en andraplats. Kan Roger L Berglund som sitter upp bakom hästen slinka ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Jagger Boko
Spets efter 500m: 2 One Of Us
Skrällen: 9 Blue Bell
Ranking: A 10 B 2,4,9,5,11,12,6 C 3,1,8,7

V65-3
Damklubbens Ungdomsserie, avd. 2 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 11 Eder Bob satt djupt nere i kön innan han gick med i anfall med knappa varvet till mål och han fick bra draghjälp av Cobourg Hanover och han tackade för det med att spurta in till en säker seger. Tufft utgångsläge nu med 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten och det är inte det lättaste men ett par strykningar underlättar att det inte är lika många hästar att runda så kan Oskar Florhed som kör hästen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

4 Global Teardrop fick en dryg inledning på loppet innan hon landade utvändigt om Vanessa F.B. med knappa varvet kvar av loppet och det blev lite för tufft men hon höll ändå godkänt till tredjeplatsen senast. Med bara två motståndare på startvolten så tror jag att hon kan komma till spets efter en bit och skulle så bli fallet så stiger hennes chanser att ta en seger.

12 Still Loving You har två vinster men han har också tre stycken galoppmisslyckanden i raden. Kan Tomi Haapio se till att hålla honom i rätt gångart nu och om han kan hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig den sista biten.

10 Coal Trader gjorde sitt senaste framträdande i ett försök i bronsdivisionen i slutet av fjolåret så formen nu är oviss. Han har gott kunnande och är han inte alltför ringrostig i comebacken här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 11 Eder Bob
Spets efter 500m: 4 Global Teardrop
Skrällen: 3 Sheilah Laday
Ranking: A 11 B 4,12,10,7,3,5,2 C 9,6

V65-4
Ung i Norr - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla nio hästarna. 8 Amperage Hanover vann lätt från ledningen näst senast. Gången efter det så fick han vandra en stor del av loppet utvändigt om den ledande Finland och han tog ner denne men kunde inte stå emot en bra avslutande Västerbo Cobber. Kan Per Linderoth servera honom en fin resa så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt.

7 Mandela Zon tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så drog han sedan undan till en klar seger näst senast. Gången efter det så fullföljde han bra utvändigt om ledaren och han fick bara ge sig mot Chestnut som vann det loppet. Kan Jonny Länsimäki som sitter i vagnen servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden.

2 Rally Idolen vann väldigt enkelt från ledningen senast. Motståndet är tuffare nu men kommer Ove A Lindqvist som kör hästen till täten utan att ödsla alltför mycket krafter så tror jag han provar i den positionen så länge lampan lyser och då kan det räcka långt.

9 Västerbo Cobber kom med en härlig avslutning och han fångade sedan in tipsettan till seger för tre starter sedan. Kan Jimmy H Andersson som kör hästen få smyga med i en vettig rygg och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med.

Min Vinnare: 8 Amperage Hanover
Spets efter 500m: 2 Rally Idolen
Skrällen: 6 Vendetta Face
Ranking: A 8,7 B 2,9,6,5 C 4,3,1

V65-5
Svensk Travsports Kallblodsserie över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 6 Guli Orkan hade ett fint år i fjol med tre vinster på fem starter. Nu har han två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Senast gick han fullt godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Järvsö Micke. Kan Ove A Lindqvist som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han blanda sig i segerstriden.

12 Stålviktor har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen så kan en vassare insats vara att vänta här. Han ville bara springa rakt fram då och Mats Gällerstedt fick inte ut honom i banan men han gjorde det bra som fyra i ett lopp som vanns av Holter Oda. Här ser motståndet överkomligt ut och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt.

2 Nordvinn höll ihop travet bra och plockade tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Häsern Räsern senast. Här sitter han bra till i den främre träffen omgående och med bara en motståndare på startvolten så kanske Stefan Edin kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt.

7 Rote Lin höll undan till en knapp seger från ledningen näst senast. Gången efter det så gick hon en godkänd avslutning som trea i ett lopp som vanns av Smedheim Snerta. Kan hon hålla sig till rätt gångart så duger hon en bit mot det här motståndet.

5 Guldhagens Kevin gjorde det bra i årsdebuten senast. Han gick då en vass avslutning men Järvsö Micke blev för tuff att rå på så han fick nöja sig med andraplatsen. Lopp i kroppen nu och om Christian Månsson kan få till en bra styrning så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 6 Guli Orkan
Spets efter 500m: 2 Nordvinn
Skrällen: 4 Karlängs Oskar
Ranking: A 6,12 B 2,7,5,3,11,4 C 10,8,9,13,1

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat nummer 5 Jagger Zon som kommer från en seger. Han satt i tredje utvändigt innan han gick till anfall i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning tog han ner Titan As till seger kort före mål. Innan det så hade han gjort flera bra prestationer så formen är god. Femtespår i volten här är väl inte så bra men löser han det problemet och om Jonny Länsimäki som kör hästen kan få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 3 Pacino Brave som såg fin ut vid vinsten i den senaste starten vara tänkbar. Han satt då i invändigt läge innan han fick luckan i den sista svängen och då plockade han sedan ner ledaren väldigt lätt och han stegade sedan undan på ett bra vis till seger. Motståndet är tuffare nu men får han spara speeden så länge som möjligt så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

4 Kattis Palema hade ett liknande läge i volten senast. Hon öppnade då fort och tog hand om ledningen och från den positionen så höll hon bra men Filippa Am kom med en härlig spurt så det räckte bara till en andraplats. Kommer hon till spets och om hon får fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan hon nypa en fin placering.

Min Vinnare: 5 Jagger Zon
Spets efter 500m: 4 Kattis Palema
Skrällen: 7 Way To Go
Ranking: A 5 B 3,4,6,7,12,11 C 2,9,10,1,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:36  Lopp 7 - Viva La Vida Fac
Trav - Halmstad - Vinnare
2.65
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.08
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.95
19:00  Djurgården - HV71
Ishockey - SHL - 1
2.20
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Halmstad 25/1
Insats: 525 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Halmstad 25/1
Insats: 210 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming