DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Vaggeryd Lördag 27/6

26 Juni 2020 - 15:20

På lördagen så avgörs V65 tävlingarna på Vaggeryd. Omgången kryddas av en Jackpot på 1,5 miljoner kronor. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 4 Bravo Santana i den femte avdelningen.

V65 Tips Vaggeryd Lördag 27/6
V65-1 2,4
V65-2 3,4,6,9,12
V65-3 2,3,5,7
V65-4 2,4,5,7,10
V65-5 4 Bravo Santana
V65-6 1,7,10

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS VAGGERYD LÖRDAG 27 JUNI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Fyraåringslopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 2 Bravo Sabotage tog hand om ledningen och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil näst senast. Gången efter det i ett V86 lopp så hade han fått ett iskallt utgångsläge men han fullföljde klart godkänt till tredjeplatsen bakom Vice Versa Diamant som vann det loppet. Bättre läge här så jag tror på tidig ledning och skulle Ola Samuelsson få styra och ställa som han vill där framme i täten så blir han inte lätt att plocka ner.

4 Jeppas Tarpon har radat upp jämna och bra insatser. Han har lämnat Johan L Sundgrens träning och kommer nu ut i en mycket intressant debut för Hanna Lähdekorpi. Här har han 20 meters tillägg att hämta in på tipsettan men löser det sig med positionerna här så kan han bli att räkna med över upploppet.

Vid ytterligare gardering kan 7 Cutaway som galopperade när hon hade avgjort spetsstriden senast vara tänkbar. Hon ställde sig dock och hon kom sedan tillbaka starkt och räddade fjärdepriset i ett lopp som vanns av Mister Selfie. Kan hon hålla ordning på benen nu så kan hon vara långt framme om André Eklundh kan servera henne ett passande lopp men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Bravo Sabotage
Spets efter 500m: 2 Bravo Sabotage
Skrällen: 1 Go For Fun
Ranking: A 2,4 B 7,6,8,1 C 3,5,9

V65-2
Dubbelkampen - Montélopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Zebrina Font plockade en övertygande seger i montédisciplinen senast. Det var första starten på länge så med det loppet innanför västen så kan hon vara minst lika bra till den här starten. Tova Bengtsson är en vass ryttarinna så hittar hon en vettig position innan hon sätter in slutstöten så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

6 So Bear gjorde det bra när hon vann från ledningen under sadel på Visby näst senast förvisso var motståndet inte det blodigaste men insatsen var positiv. Senast var hon ute i ett sulkylopp på Mantorp och där höll hon farten bra som trea i ett lopp som vanns av Yoghurt Composite. Vid en lyckad start här så kanske Jennifer Persson kan trycka sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här.

4 G.K.Trixy har verkligen fått ett lyft i den här disciplinen. Hennes båda segrar är tagna i monté. Hon gick en godkänd avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Hon är inte helt att lita på men kan Henriette Larsen servera henne ett passande lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en ny seger.

12 Sarracenia P.R. kommer från en färsk seger under sadel i ett lopp på Tingsryd. Hon fick då ett lopp i ryggar innan hon fick fritt spelutrymme mellan hästar och då avslutade hon strålande och vann lätt. Klaffar det med löpningsförloppet och om hon får hon spara speeden fram till upploppet så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon bli farlig den sista biten.

3 Laza Magic har inte startat sedan september ifjol så formen nu är oviss och han kan behöva loppet. Han trivs annars väldigt bra under sadel där han har tagit 8 av karriärens 9 segrar. Är han inte alltför ringrostig i comebacken här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 9 Zebrina Font
Spets efter 500m: 6 So Bear
Skrällen: 12 Sarracenia P.R.
Ranking: A 9 B 6,4,12,3,11,10,1,2 C 5,8,7

V65-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Nydalens Finity fick bestämma i ledningen och vann sedan i överlägsen stil från den positionen över kort distans senast. Inte säkert att han kan komma till ledningen den här gången men kan Ralf Karlstedt servera honom ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

3 Bottom Line tog karriärens första seger när han vann från ledningen senast. Efter det har han varit struken inför en tilltänkt start för en sårskada. Det har gått två månader sedan det senaste framträdandet men nu är han redo för comeback igen. Mikael J Andersson i vagnen med spetsläge så här kan det bli tidig ledning och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Stepping Moneyboy gick en stark avslutning men åt C.M.T.Queen Bee som vann från ledningen så fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Här sitter André Eklundh som kör hästen bra till andraspår omgående och får han spara speeden fram till upploppet så kan han avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en seger.

7 Rado S.W. har ännu ingen seger efter 13 starter. Han gick godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Havbergs Photo senast. Spår lite långt ut på vingen här men kan Magnus R Johansson hitta ner i en hygglig position så kan han duga en bit mot det här motståndet om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 5 Nydalens Finity
Spets efter 500m: 3 Bottom Line
Skrällen: 4 Tamara Face
Ranking: A 5,3 B 2,7,6,12,4,10 C 1,9,11,8

V65-4
Ett K50 lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 The Lucky One har inte riktigt fått till det på sistone men han var duktig vid vinsten för fem starter sedan. Trevligt utgångsläge nu så kan Dick S Jansson hitta en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan det räcka en bit mot det här motståndet så han ska räknas tidigt här.

7 Herakles fullföljde starkt som tvåa i ett lopp som vanns av Borups Racing för tre starter sedan. Efter det har han inte fått till det från dåliga startspår. Löser det sig med positionerna så har han en vass avslutning att tillgå och blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

5 Hope Of Joy höll farten godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Zlatan Knick senast. Han tog två raka segrar i sina första starter för Ulf Stenströmer men efter det så har det inte blivit någon mer vinst. Bra startspår här och med en lyckad start så kanske Jesper Rydberg kan trycka sig till ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Felix Am var duktig när han tog ner sitt motstånd till seger för fem starter sedan. Senast på Mantorp så återkom han efter ett par månaders frånvaro och då höll han farten okej som sexa i ett lopp som vanns av Yoghurt Composite. Lopp i kroppen nu så han kan vara klart förbättrad till den här starten. Kan Åsa Svensson hitta rätt väg här så kan han blanda sig i segerstriden.

10 Jaguar Zon fick stryk på målfoto mot B.B.S.Lezzy näst senast. Gången efter det så fick han inte riktigt fritt. Tråkigt utgångsläge här men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 4 The Lucky One
Spets efter 500m: 5 Hope Of Joy
Skrällen: 10 Jaguar Zon
Ranking: A 4 B 7,5,2,10,3,11,12 C 9,6,1,8

V65-5
Dubbelkampen över 2640 meter. Jag har spikat 4 Bravo Santana som kommer från en färsk seger. Han tog då spets från ett spår långt ut på vingen och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Det var första starten sedan januari så med den genomköraren i kroppen nu så tror jag han kommer vara minst lika bra den här gången. Kan Iina Aho som kör hästen få en bra start ur volten så tror jag han sitter i spets in i den första svängen och från ledningen här så blir han inte lätt att plocka ner. Skulle det inte bli spets så kan det bli tuffare att vinna loppet men får han en fin resa i den främre träffen så kan han bli svår att stå emot över den dryga distansen.

Vid gardering kan 5 Mr Maha som fick göra allt jobb utvändigt om ledaren senast och tröttnade och slutade sedan oplacerad i ett lopp som vanns av Farlander Am senast vara tänkbar. Det finns risk att han tvingas till mycket av grovjobbet även den här gången och då tror jag inte han räcker till seger.

6 Syria Då har tagit två segrar och två andraplatser på sina fyra starter i år. Han gick starkt ute i spåren senast men åt Perfekt Gehör som vann loppet fanns det inget han kunde göra så han fick nöja sig med andrapriset. Kan Tova Bengtsson pricka bra i startögonblicket från springspåret så kan han få ett passande lopp och då kan det räcka en bit här också men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 4 Bravo Santana
Spets efter 500m: 4 Bravo Santana
Skrällen: 5 Mr Maha
Ranking: A 4 B 5,6,2,7,12,10,3 C 1,8,9,11

V65-6
Vi avslutar V65 med ett B-Tränarlopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Sioux Femme Fatale har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Näst senast så travade hon i ledningen och från den positionen så höll hon hyggligt till fjärdeplatsen i ett lopp där Geena Journey drog det längsta strået. Här har hon läge för ledningen och skulle Mikael J Andersson som kör hästen få styra och ställa där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

7 Run And Repeat gick en godkänd avslutning som fyra bakom Havbergs Photo senast. Fjärdespår i volten nu är inte helt optimalt men kan Hanna Lähdekorpi hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut om det blir ett bra tempo på loppet.

10 Bouncing Ball O.O. står tufft placerad här med dubbla tillägg över medeldistans. Han gjorde det bra vid vinsten på Axevalla för fyra starter sedan. Han är inte att lita på men kan André Eklundh som sitter i vagnen se till att hålla honom i rätt gångart så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

6 Je T'aime Glider drar en del streck. Han kommer från en seger i ett breddlopp på Tingsryd. Oscar Ginman körde honom till seger då och samma kusk får chansen igen. Med lite klaff så kan han duga här men han ratas på systemet.

Min Vinnare: 1 Sioux Femme Fatale
Spets efter 500m: 1 Sioux Femme Fatale
Skrällen: 10 Bouncing Ball O.O.
Ranking: A 1 B 7,10,6,12,5,4,2,3 C 14,8,9,11,15

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Wolverhampton - WBA
Fotboll - Premier League - WBA ö 2,5 hörnor
1.68
15:00  Helsingborg - Dalen
Innebandy - Superligan Dam - 2
2.20
15:00  Bologna - Verona
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
15:15  Linköping - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
2.25
16:00  West Ham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.80
16:00  Leeds - Brighton
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.88
18:00  Leksand - Växjö
Ishockey - SHL - 2
2.55
18:30  Fulham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Ful ö 3,5 hörnor
2.25
18:30  Fulham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Ful ö 9,5 skott
2.00
20:45  Sampdoria - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.93
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.70
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 16/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Jägersro 16/1
Insats: 1440 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming