DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 fredag 23/08

23 Augusti 2019 - 12:56

V75 Premium Week har nu landat på Bergsåker och här följer min lösning av kvällens omgång.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-2 på nummer 2 Tangens Lilja som tillsammans med Ingvar Nyberg i vagnen har tagit tre raka segrar. Hon vann från ledningen över lång distans i början av juli och senast så sänkte hon sitt rekord till 26,4 över medeldistans. Nu är det ett varv längre distans men med tidig ledning här så tror jag att hon blir svår att fånga in för övriga ekipage.

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 1 Trilly Of Nando som som nu har två lopp i kroppen efter en lång frånvaro och borde ha gått framåt formmässigt. Hon tog hand om ledningen senast och såg helt lysande ut när hon vann enkelt. Hon är snabb den första biten och här tror jag att Ulf Ohlsson som kör hästen kan hålla upp ledningen och över den korta distansen här så tror jag hon leder loppet runt om.

V75-1 2,7
V75-2 2 Tangens Lilja
V75-3 5,6,8,9,10
V75-4 1,3,4,5,6,7,9,10
V75-5 1 Trilly Of Nando
V75-6 1,2
V75-7 2,3,6,7,8,9,12,14

1280 rader x 0,50 = 640 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2
DD2: 6 Frida Zonett

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Tsar d'Invernes lopp - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 El Gumpert har fin statistik med fyra vinster på sex starter hittills. Han vann från ledningen senast och med en offensiv Jorma Kontio i sulkyn här så tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen, 2 Lolee Trizzofrock är obesegrad efter två starter i sin nya regi för Per Linderoth och från ett perfekt andraspår och med Carl Johan Jepson i sulkyn här så ska han räknas tidigt. Han har inte startat på två månader nu och har varit struken efter det senaste framträdandet men barfota runt om för första gången och troligen även jänkarvagn meddelar man från stallet nu kan ge en extra växel på en småtrög häst, vid ytterligare gardering kan 11 Enriko Ha som kommer med två raka segrar och har endast en förlust på sina fem starter hittills vara tänkbar. Här står han illa till men om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 7 El Gumpert
Spets efter 500m: 7 El Gumpert
Skrällen: 10 Redhot Tap Dancer
Ranking: A 7,2 B 11,10,12,4,1 C 8,9,3,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Kallblodslopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 2 Tangens Lilja som tillsammans med Ingvar Nyberg i vagnen har tagit tre raka segrar. Hon vann från ledningen över lång distans i början av juli och senast så sänkte hon sitt rekord till 26,4 över medeldistans. Nu är det ett varv längre distans men med tidig ledning här så tror jag att hon blir svår att fånga in för övriga ekipage om hon drar i ett jämnt hårt tempo där framme, vid gardering kan 5 Brenne Järven som gjorde debut i ny regi för Jörgen Westholm senast och vann direkt för sin nya tränare vara tänkbar här om Örjan Kihlström som får chansen i vagnen den här gången kan servera hästen en bra löpning, 14 Sjö Vinn var ute mot eliten i Bollnäs senast och slutade då oplacerad. Här står han illa till och har 80 meter att hämta in på min spik och det tror jag blir för tufft och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Tangens Lilja
Spets efter 500m: 2 Tangens Lilja
Skrällen: 7 Vertigo Knekten
Ranking: A 2 B 5,14,3,1,8,7,4,15,13 C 10,12,6,11,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Malabar Circle Ås lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Dreammoko gjorde debut för Björn Goop senast och gick då ifrån sitt motstånd till en överlägsen seger via 09 tempo sista 800 meterna. Bakspår nu är inget plus fast jag tror han kan komma igenom rätt så vettigt och får han spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 5 Elian Web tog en säker seger från ledningen senast och med spetsläge på nytt över kort distans så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det är finska mästerskapen nästa vecka och med tanke på det så blir det lätta skor fram meddelar Katja Melkko, 6 Caid Griff har gott kunnande när han får aktionen att fungera och senast vann han övertygande från utvändigt ledaren. Efter det har han varit struken för en sårskada men om Örjan Kihlström kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med här, 8 Diamanten har varit borta från tävlingsbanorna länge och kan behöva loppet men om det löser sig från ett svårt utgångsläge och blir överpace på loppet så kan det räcka en bit i återkomsten här.

Min Vinnare: 9 Dreammoko
Spets efter 500m: 5 Elian Web
Skrällen: 6 Caid Griff
Ranking: A 9,5 B 6,8,10 C 7,3,2,4,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Bergsåkers Stora Amatörpris över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 7 B.B.S.Jhonny gick bra som tvåa i ett Bronsdivisionsförsök som vanns av Grandfather Bill näst senast. I finalen sedan så blev det en sjätteplats bakom vinnande Global Undecided och om Mikael Lindqvist som kör hästen här kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här och ska räknas tidigt, 9 Balotelli Crown har avslutat bra från omöjliga lägen på sistone. Kan Jessica Sidbäck hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutrundan så fäller han många hästar till slut, 3 Buzzer Beater tog sin senaste seger från ledningen och från ett trevligt läge här så tror jag att Niclas Benzon kan trycka sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen. Han går bra även med ett lopp i ryggar om det inte skulle bli ledningen, 1 Global Thunder var klart bra när han vann näst senast men gången efter det så visade han inget extra. Löser det sig från innerspåret här så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 7 B.B.S.Jhonny
Spets efter 500m: 3 Buzzer Beater
Skrällen: 9 Balotelli Crown
Ranking: A 7,9 B 3,1,5,10,6,4 C 2,8,11,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Trilly Of Nando som nu har två lopp i kroppen efter en lång frånvaro och borde ha gått framåt formmässigt. Hon tog hand om ledningen senast och såg helt lysande ut när hon vann enkelt. Hon är snabb den första biten och här tror jag att Ulf Ohlsson som kör hästen kan hålla upp ledningen och över den korta distansen här så tror jag hon blir svårfångad för övriga ekipage, vid gardering kan 2 A Nice Gift S.H. kommer med två raka segrar tillsammans med Rikard N Skoglund i vagnen. Hon kan öppna bra men jag tror inte hon tar sig förbi min spik av egen kraft och då kan hon få trava i dödens istället och det kan bli tufft att plocka ner min spik från utvändig position, 4 Melizza har ett bra spår nu och hon är väldigt jämn och säker och kan få en fin löpning i den främre träffen här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Trilly Of Nando
Spets efter 500m: 1 Trilly Of Nando
Skrällen: 4 Melizza
Ranking: A 1 B 2,4,6,8,12,5 C 10,11,7,3,9
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Nahars lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Power har varit mycket bra i de senaste starterna. Näst senast så gjorde han ett topplopp men kunde inte plocka ner en mycket vass Global Adventure som höll undan från ledningen. Senast så var han tillbaka i vinnarcirkeln när han avgjorde via 10,5 sista 800 meterna. Han är ingen blixt ut men jag tror att Robert Bergh sitter i ledningen in i första sväng och från den positionen så tror jag han drar i ett jämnt hårt tempo där framme och blir då mycket svår att hämta in för tilläggshästarna, 2 Ubiquarian Face har bara en seger hittills i karriären men gjorde det bra som tvåa bakom Acciaio på Jägersro under Hugo Åbergs-kvällen senast. Här har han ett intressant läge och kan få ett bra lopp i vinnarhålet och kan då vara intressant till en låg procent på spelet, vid ytterligare gardering kan 5 Fleet Admiral som hade två raka galoppmisslyckanden innan det blev en seger i ett Fyraåringslopp i tveksam aktion på Rättvik senast. Nu ska han hämta in 40 meter på hästarna på startvolten och det tror jag blir för tufft och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Power
Spets efter 500m: 1 Power
Skrällen: 2 Ubiquarian Face
Ranking: A 1,2 B 5,8,6,4,12,7,10 C 11,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Diamantstoet, Försök 4 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 6 Frida Zonett har utvecklats fint hos Daniel Wäjersten där hon nu har tagit två raka segrar. Hon vann på 12,6 från dödens över aktuell distans senast och med en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Hankypanky Peyton har gjort allting rätt hittills i karriären och är ännu obesegrad efter sju tidigare starter. Bakspår nu är inte det bästa men om Jorma Kontio kan komma igenom rätt så vettigt så kan hon bli att räkna med över upploppet, 2 Peat Chimney hade tre raka segrar innan hon gjorde bort sig med en startgalopp senast. Felfri nu så tror jag på tidig ledning här och om Ulf Ohlsson kan få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här, 12 Intake kommer närmast från en seger i finalen av Diamantstoet på Åby. Kan Jörgen S Eriksson hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och är mycket intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Frida Zonett
Spets efter 500m: 2 Peat Chimney
Skrällen: 12 Intake
Ranking: A 6 B 9,2,12,14,7,8,3 C 1,11,10,15,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Norwich - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.37
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
16:00  Leicester - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - Lei ö 15,5 skott
2.37
17:00  Mikkel Michelsen
Speedway - EM - Vinnare
13.00
17:15  Juventus - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.06
17:27  Lopp 8: Ies Juvel
Trav - Halmstad - Plats
2.00
17:30  Brage - Halmstad
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.95
18:30  Wolves - Arsenal
Fotboll - Premier League - Ars ö10,5 frisparkar
1.61
20:00  Leverkusen - Bayern M
Fotboll - Tyska cupen - 2 asian hcp -1,5
1.82
21:00  Chelsea - Watford
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.15
21:45  Lazio - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
22:00  Granada - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 -1.5 mål
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips 4/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4 juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 4/7 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback

Livestreaming