DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Gävle 17/10

15 Oktober 2020 - 21:41

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Gävletravet. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 5 T.B.´S Tröllgutt i fjärde avdelningen och 3 Indra´s Secret i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Gävle Lördag 17/10

V75-1 3,4,9,11,12
V75-2 3,5,6,11,14,15
V75-3 3,4,7,8
V75-4 5 T.B.´S Tröllgutt
V75-5 1,2,6
V75-6 3 Indra´s Secret
V75-7 3,4,5,6,8,9,10

2520 rader x 0,55 = 1260 kr


DD Tips Gävle Lördag 17/10

DD1: 3 Indra´s Secret
DD2: 4,5,9,10

4 rader x 80 kr = 320 kr


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


V75 TIPS Gävle Lördag 17/10

V75-1 2640 volt
Sörens Erikssons lopp, Ett lopp över den något längre distansen 2640m inleder dagens V75 tävlingar. Ett lopp där två av tre betrodda hästarna återfinns längst bak i startlistan. 

11 Gardner Shaw har två raka segrar på imponerande vis. Man meddelar även från stallet att loppet senast bara fört fram Gardner Sahw ännu mer. Allt ser bra ut inför denna starten, förutom såret. Men Jörgen Westholm är en skicklig kusk i volten och löser det sig bara någorlunda med positionerna från start så är man med där framme. Han står väldigt bra inne för klassen och måste räknas som ett hett segerbud här. Anmäld barfota bak - jänkarvagn - öppet huvudlag.   

12 SpeedyTilly stod för en rykande avslutning för två starter sedan, och i senaste starten fick man segerdefilera efter man tagit hand om ledningen och sen höll man den positionen hela loppet. Formen är på topp och man ska inte räkna bort Speedy Tilly här. Man har anmält barfota - hybridvagn - halvstängt huvudlag. 

4 Dream Creation är den av de betrodda i loppet som fått framspår. Man har börjat med att vinna tre av sina fyra starter för sin nya tränare Svante Ericsson. Man har styrkan som sitt främsta vapen och tagit sina två senaste segrar från utvändigt ledaren. Dock tycker jag man går upp rejält i klass till dagens start med tanke på att man tjänat snabba pengar via segrarna på slutet. Man möter nu tuffa rutinerade V75 hästar, samt står man inför ett snävt fjärdespår i volten. Så jag rankar ner honom och vill se att man acklimatiserar sig till klassen först innan jag går tror på honom som en vinnare på V75. Kommer dock med på kupongen som sista häst.

3 Jareth Boko imponerade verkligen i sin senaste start på Solvalla, när man intog dödens och gasar på i jämnt fint tempo för att avsluta den fina prestationen med att sätta nosen först och vinna loppet. Från stallet menar man att Jereth Boko känns lika fin nu hemma i träning som inför senaste starten. Man är också intresserade av ledningen i denna idag, dit jag också tror man kommer efter en bit. Tror inget av ekipagen på framspår skulle missgynnas av ett rygglopp på starke 3 Jareth Boko. Anmält med skor bak - jänkarvagn - ¾ stängt huvudlag. 

9 Royce Rolls är en bra häst för klassen som har formen på topp. Från stallet tycker man att Royce Rolls ska duga väl i ett lopp som detta. Löser Carl Johan Jepson starten och man hittar en bra position kommer man kunna gå med i ryggarna in på slutvarvet och det förvånar mig inte om 9 Royce Rolls är med och slåss om en framskjuten placering här. 

Värt att nämna också är att det snackas om barfota runt om för första gången på nr 10 Dominic Wibb. Håll utkik efter detta närmare start. Skulle det bli barfota är det ett stort plus för denna individ.

Min Vinnare: 11 Gardner Shaw
Spets efter 500m: 3 Jareth Boko
Skrällen: 3 Jareth Boko
Ranking: A 11,12,3, B 9,4,10,1,5,8 C 2,7,6

V75-2 2140 volt
15 Mille Millionaire visade inte upp sig från sin bästa sida senast och har därför fått lite vila inför denna starten. Vilket gör att det finns en del frågetecken för formen till dagens start. Men när man hör optimismen nu direkt från tränaren Fredrik Wallin så kommer jag ändå hålla 15 Mille Millionaire som min första häst i loppet. Är bara formen där som det verkar på tränaren så är finns kapacitet att runda samtliga i detta loppet. Anmält barfota fram - hybrid vagn - norskt huvudlag. 

14 Mily är ett sto som tvärt emot min förstahäst i loppet står för bevisad formtopp. Vann senast även om det va ett billigt lopp, men är framförallt det positiva intrycket som syntes då från 14 Mily som man tar med sig till den här starten. Lever hon bara upp till samma intryck som i senaste starten kommer hon bli att räkna med även i detta gänget. Anmält barfota - hybridvagn - halvstängt huvudlag.

6 Klara Zonett stod för en fin avslutning ute i spåren senast via 11,7 sista 600m. Klara Zonett är betydligt mera stark än snabb och kan få en bra resa här och ska inte nonchaleras av spelarna. 

5 Fixi Mearas visade näst senast att man kan göra endel själv i och under loppen. Avslutade då en 11 tid sista 800m. Fixi Mearas besitter en bra grundkapacitet och efter att visat att man även kan göra endel själv i loppen ska hon räknas som ett segerbud i loppet. Från stallet meddelar man att krånglar det bara inte för mycket från innerspåret i volten så har vi en fin prestation att vänta.   

Min Vinnare: 15 Mille Millionaire
Spets efter 500m: 3 Stiernhööks Siri
Skrällen: 6 Klara Zonett
Ranking: A 15,14 B 6,5,11,3,12,13 C 2,8,1,7,10,4,9

V75-3 2140 auto
8 Leave Your Sox On har vunnit sina fem av karriärens åtta starter. Senast fick man se sig besegrad trots ett bra slutvarv där klockan stannade på 13,8 sista 1000m. Lottad till ett dåligt utgångsläge idag, men Leave Your Sox On tål verkligen att göra grovjobbet själv. Jag ser det inte som omöjligt att man laddar iväg från början och intar döds positionen tidigt. Det ryktas också om första gången barfota på denna häst som jag tror kommer gynnas kraftigt som så blir fallet. Värt att hålla koll närmare start om så blir fallet. Det är i alla fall anmält barfota runt om - hybridvagn - helstängt huvudlag. 

3 Nairajah som är min troliga spetsvinnare. Man kommer göra allt man kan för att nå den positionen, då man har två av tre raka spetssegrar. Man meddelar att han känns fin hemma i träning men att han också möter tuffare hästar nu. Det är anmält barfota - jänkarvagn - helstängt huvudlag. 

4 Global Above All kommer senast från en ruggig prestation, klev på i spåren med 1200m kvar till mål och avslutade sista 1000m via 12,5. Det räckte till en andraplats då. Han har nu två starter i kroppen efter ett längre uppehåll, från tränarhåll meddelar man att det är en starkare och bättre häst nu än före uppehållet. Man funderar på att ladda iväg lite från start, men det är hästen som avgör hur upplägget blir i starten då humöret kan variera lite från gång till gång. Men väl i loppet är han oöm och trivs bäst i hårt och jämnt tempo. Anmält med skor runt om - vanlig vagn - öppet huvudlag. 

7 Global Agreement har gjort två lopp efter vila, så formkurvan borde peka uppåt. Mötte 3 Nairajah senast utan att kunna utmana, men avslutade sista 700m via 11,9. Man har tagit karriärens samtliga segrar från ledningen, men man meddelar från stallet att man även får bra bakifrån. Anmält barfota bak - vanlig vagn - halvstängt huvudlag. 

Min Vinnare: 8 Leave Your Sox On
Spets efter 500m:3 Nairajah
Skrällen: 4 Global Above All
Ranking: A 8,3,4 B 7,2,10,11,5 C 9,6,12,1

V75-4 2140 volt
I V75-4 hittar vi omgångens första spik. Det är 5 T.B.´S. Tröllgutt. Man blev senast avslagen i ledningen, men när man hör tränaren ifrån den starten så låter det som man valde att inte offra allt där och då. Utan man körde lite på säkerhet istället, med vetskapen om att andraplatsen också räckte till den här finalen. På pappret ska detta vara en fin uppgift, loppet är 500m kortare än senast vilket borde vara ett plus med tanke på krånglet senast sista 100m senast. Han har verkligen kommit igång nu och tror även på en fin utveckling framöver då karriären grusats lite på grund av en del skadebekymmer. Man har även varit fin i två raka segrar innan senaste loppet. Når man dessutom ledningen idag som jag tror man hittar till efter en bit så ökar segerchansen ytterligare. När man även från stallet meddelar att man tycker detta ska vara en bra vinstchans så plitar jag ner singelstrecket. 

Utmanarna 15 Spikfaks radar upp segrar och fina prestationer. Vann senast en final i Dubbelcupen där man slog 10 S.T.C.C Faksen med nästan 30m. Nu står man däremot 20m sämre till än den gången och man har dessutom många hästar att runda i spåren. Det är en häst som ändå tål att göra jobbet själv ute i spåren. Men från detta utgångsläge kan mycket hända och det kan strula längs vägen. Vilket gör att jag väljer att stå över 15 Spikfaks när man blir favorit på V75. Men jag är väl medveten att man kan runda samtliga vid klaff.

10 S.T.C.C Faksen är ändå värd att nämna då man står 20m bättre till idag jämfört med senast gentemot favoriten 15 Spikfaks. Skulle det bara lösa sig från innerspåret på tilläggsvolten så är han med långt framme när det ska avgöras. 

Min Vinnare: 5 T.B.´S. Tröllgutt
Spets efter 500m: 5 T.B.´S. Tröllgutt
Skrällen:10 S.T.C.C
Ranking: A 5 B 15,4,10,8,2,3,14 C 6,13,11,12,7,1,9

V75-5 2140 auto
1 Milligan´s School är en topphäst som de flesta känner till på många olika sätt och som är härdad i absoluta traveliten. Senast avslutade man 10,0 sista 800m utan att få vinna. Kommer få en fin resa och löser bara Ulf Eriksson den största utmaningen för dagen, att hitta ut från innerspåret så kommer 1 Milligan´s School vara ett hett segerbud.

För ledningen tar troligtvis 2 From The Mine hand om, som är ruskigt startsnabb. Senast stod man för en bra insats då man plockade ner ingen mindre än Disco Volante utvändigt. Man meddelar från stallet att 2 From The Mine tagit det loppet på ett bra sätt. Till dagens start kommer man göra allt för att nå ledning, väl där så tror jag man kör så länge lampan lyser och man blir därför min förtahäst i loppet. Anmält barfota - jänkarvagn - helstängt huvudlag. 

En som kan gynnas av lite för snabb inledning är 6 Hachiko De Veluwe. Såg dunderfin ut vid comebacken senast via en 11 tid sista 1000m Man lär gå framåt rejält med det loppet i kroppen. Han är ett oprövat kort i dessa sammanhang, men kommer bli spännande och se hur han tar sig an dagens uppgift. Från stallet tror man även på chans direkt trots att man är väl medveten om konkurrenternas kapaciteter. Detta gör att 6 Hachiko De Veluwe åker med som tredjehäst på mitt system. Anmält skor - vanlig vagn - helstängt huvudlag. 

11 Heavy Sound besitter fin form och har även bra statistik på Gävletravet. Man är nämligen obesegrad på sina tre försök. Hittar man bara en vettig position från start och det blir ett högt tempo i loppet får man inte räkna bort 11 Heavy Sound. 

Min Vinnare: 2 From The Mine
Spets efter 500m: 2 From The Mine
Skrällen: 6 Hachiko De Veluwe
Ranking: A 2,1,6 B 11,7,10,3 C 12,5,9,4,8

V75-6 3140 auto
I detta lopp över 3140m hoppas jag på en favorit i repris. Spikade 3 Indra´s Secret från dubbla tillägg senast. Hon blir även min spik i dagens omgång. Hon imponerade kraftigt senast på V75 när hon bara gick runt samtliga ute i spåren och avgjorde säkert. Idag är det ett öppnare lopp på förhand och jag väljer därför att ta ställning för 3 Indra´s Secret. Spår 3 denna gången och bilstart ser jag som ett plus. Har nio segrar av elva möjlig på lång distans. Står dessutom perfekt inne i loppet. Jag tvekar inte, utan med vetskapen om att de andra måste vara riktigt bra för att slå henne så väljer jag att singelsträcka. Anmält barfota - hybridvagn - öppet huvudlag. 

Motbuden 1 Born Unicorn som gjorde debut hos Redén senast och vann direkt. Står också perfekt inne i loppet pengamässigt, får dessutom upp Örjan Kihlström i vagnen för första gången. Blir att räkna med. Blir innerspåret en fälla?

Noterbart är att Hans Crebas gått ut och sagt att man kommer ladda iväg 7 Lucky Base allt vad som går från start. Når ledningen kommer man heller inte att släppa den ifrån sig. Dock har 7 Luckey Base varit struken inför denna starten vilket såklart väcker en del frågetecken trots allt. 

4 Hands Down A.E har gjort två fina lopp på slutet. Man är nöjda med formen från stallet och meddelar att hästen håller hög klass. Anmält barfota - jänkarvagn - troligtvis norskt huvudlag. 

10 Rally Hans har toppform för dagen. För två starter sedan var han trea bakom Ultion Face och Karat Band. Senast va han ute över den aktuella distansen tre varv och lämnade ovalen med en seger. Kommer plocka ner många med sin spurt. 

Min Vinnare: 3 Indra´s Secret
Spets efter 500m: 7 Lucky Base
Skrällen: 10 Rally Hans
Ranking: A 3 B 9,1,10,4,7,5,6 C 11,12,2,8

V75-7 2140 auto
I den avslutande avdelningen på V75 blir 5 Vagabon Bi favorit. Klart berättigad i mina ögon även om jag väljer att gardera loppet. Man kommer närmast med en seger på bra sätt med tanke på det tuffa loppet man fick utstå näst senast. Startsnabbheten saknas till viss del vilket gör att man inte kommer kunna ladda fram direkt, utan försöka söka position. Från bricka fem som det är idag borde man kunna få en hygglig position. 5 Vagabon Bi har även sin bästa polett tillslut och får man dessutom bara lite tempo på loppet kommer vi få se en ryckande slutfinish in på upploppet. Anmält barfota - jänkarvagn - öppet huvudlag. 

Främste utmanaren för mig även om jag tar en del streck i den avslutande avdelningen så är 10 Athos Race en riktig flygmaskin som man inte får glömma. Athos Race har fått en riktig nytändning hos Ulf Stenströmer. Dessutom verkar Ulf ha ett riktigt formstall att tillgå för dagen. Han segerprocent är nämligen på hela 29% senaste månaden. Självklart behövs ett högt tempo på loppet för att Athos ska komma in i det på allvar. Men får han spara speeden länge och får vettiga ryggar att få i på slutvarvet kommer ni förhoppningsvis få se en riktig flygande avslutning på upploppet. Anmält barfota bak - ev jänkarvagn. 

9 Cogan presterar jämt och fint hela tiden, han gör nästan aldrig dåliga lopp. Från detta spår med några startsnabba framför sig är 9 Cogan garanterad ett bra lopp. Härifrån kommer man också slippa göra något jobb själv utan kan spara krafterna så länge som möjligt. Räknas inte bort vid gardering. Anmäld barfota bak - vanlig vagn - norskt huvudlag.

Min Vinnare: 5 Vagabon Bi
Spets efter 500m: 3 Kick Off Classic
Skrällen: 10 Athos Race
Ranking: A 5,3,10, B 9,4,6,8,1,2 C 12,11,7


Lycka till med spelet idag

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
20:56  Lopp 8 - 5 Hemisphere
Fotboll - Åby - Plats
1.90
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
01:00  NY Rangers - Philadelphia
Ishockey - NHL - 1
2.00
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming