DrTrav

V75 lördag 01/06

31 Maj 2019 - 16:14

Det är V75 tävlingar ifrån Mantorp i eftermiddag och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V75-6 på nummer 10 Who's Who som vann Svenskt Travderby ifjol och gör nu debut mot äldre hästar i Gulddivisionen. Han var överlägsen i årsdebuten senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en bra löpning så tror jag att han visar sig vara starkast i det här gänget. Den långa distansen får ses som ett plus och jag tror han har bra chans att vinna från dödens om det skulle behövas. Fortsatt barfota runt om och helstängt huvudlag men första gången i jänkarvagn nu är intressant.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 4 Radagast som satt fast med alla krafter sparade näst senast och gången efter det så fick han en tung löpning i tredjespår innan han nådde dödens och höll bra till andraplatsen bakom vinnande New Steel från den positionen. Från ett bra utgångsläge här så tror jag att Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och då tror jag att han blir farlig och visar sig vara starkast över upploppet.

V75-1 1,3,6,9
V75-2 1,4,5,6,8
V75-3 4,5
V75-4 1,6,11,12
V75-5 1,2,3,4,8,9
V75-6 10 Who's Who
V75-7 4 Radagast

960 rader x 0,50 = 480 kr

Dagens Dubbel
DD1: 10 Who's Who
DD2: 4 Radagast

1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Ina Scots Ära - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Thrust Control tog ledningen och släppte i Kungapokalen varpå farten hölls bra som trea bakom vinnande Campo Bahia senast. Här är det ett passande läge och jag tror på tidig ledning här och om Björn Goop som kör hästen kan nå spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och han ska räknas tidigt här, 9 Forfantone Am har årsdebuten avklarad nu och är troligen rejält uppåt med det loppet i kroppen nu och med de rätta ryggarna under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 1 Smokin Joe kan lägga iväg bra från start men jag tror att tipsettan tar sig förbi fast oavsett så kan han få ett bra lopp i antingen spets eller vinnarhålet och kan då göra sig gällande här, 6 Brothers N.Arms tävlade barfota runt om senast men det fungerade inte utan han galopperade bort sig med 1200 meter kvar av loppet fast felfri nu så kan han bli att räkna med här om Kevin Oscarsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning. Bakskor på nu meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 3 Thrust Control
Spets efter 500m: 3 Thrust Control
Skrällen: 6 Brothers N.Arms
Ranking: A 3 B 9,1,6,10,5,7,4 C 2,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 3 i Meeting 4 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Sandsjöns Enzo har vunnit två av de tre senaste starterna och varit riktigt bra. Han saknar dock fortfarande startsnabbhet och behöver lite tid på sig innan han får upp farten så den långa distansen är nog ett litet plus. Han visade finfin styrka och moral vid sin seger utvändigt ledaren senast och med Björn Goop upp nu så kan han blanda sig i segerstriden igen, 6 Ivanhoe galopperade i starten senast fast upphämtningen efter den var bra och löser det sig från start så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Global Warrior kommer från en bra insats när han vann från ledningen och här tror jag att spets kan nås i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 4 Key West Snapper galopperade bort segern kort före mål senast. Han kan öppna bra och om Erik Adielsson som kör hästen kan slinka ner i en fin position så kan han bli att räkna med här. Han har fungerat bra såväl i spets som i ryggar och om han kan undvika galoppen nu så kan det bli en framskjuten placering här, 1 The Real Face kommer från en seger när han gick undan via 13,7 sista varvet. Han är stark men från det här spåret riskerar han att bli över från start fast om Adrian Kolgjini som kör hästen kan hitta loss från innerspåret så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 8 Sandsjöns Enzo
Spets efter 500m: 5 Global Warrior
Skrällen: 11 Mcgarret
Ranking: A 8,6 B 5,4,1,11,3,2,10,12 C 7,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Klass I, Försök 2 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 U.R.Amazing har knallform och satt alldeles för långt bak när attacken sattes in men han spurtade rejält via 10,2 sista 800 meterna och nådde andraplatsen bakom vinnande Sanda Love senast. Nu förstärker Örjan Kihlström i vagnen och om han kommer iväg bra från ett snävt fjärdespår i volten här så kan han blanda sig i segerstriden här, 5 Short In Cash var överlägsen i årsdebuten senast då hann vann på en fin tid och det var inte tomt in över mål. Han har säkert flyttats fram formmässigt med det loppet i kroppen och han har alldeles för lite pengar på sig mot vilken kapacitet han har fast spår 5 i volten här kan bli besvärligt men om han skulle kliva iväg hyggligt så tror jag Björn Goop som kör hästen kan servera honom en bra löpning och då kan han bli farlig den sista biten, vid ytterligare gardering kan 10 Zinco Jet som var strålande vid vinsten senast när han vann direkt efter vila vara tänkbar. Med bra ryggar och ett uppskruvat tempo på loppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 U.R.Amazing
Spets efter 500m: 1 Tony Afrika
Skrällen: 6 Roofie
Ranking: A 4,5 B 10,6,1,8,2,12 C 11,3,7,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Arne Erikssons Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Digital Track visade prov på gott kunnande ifjol men hon har inte fått det att stämma i år. Hon kan öppna rätt så vettigt i volten och jag tror att Örjan Kihlström som kör hästen kan hålla upp ledningen här och skulle så bli fallet så kan hon bli svårslagen från den positionen. Det blir helstängt huvudlag för första gången meddelar Stefan Melander, 6 Callmeawinner höll klart godkänt till andraplatsen senast när han åkte dit mot en smygkörd I'm A Believer som kom längst in på open stretchen. Hon trivs i ledningen och om Erik Adielsson som kör hästen kan få en bra start från tilläggsvolten så är det inte omöjligt att hon kan köra till sig en bra position direkt och då kan hon vara långt framme, 12 Ginny Weasley har brottats mot de bästa stona och nu kliver hon ner i klass. Senast gick hon bra som tvåa bakom Shadow Gar och om Christoffer Eriksson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så har hon en vass avslutning och kan då göra sig gällande här, 11 Waffle Cone debuterade i ny regi senast och vann direkt och om Thomas Uhrberg som kör hästen kan smyga med och bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 1 Digital Track
Spets efter 500m: 1 Digital Track
Skrällen: 7 Tindra Star
Ranking: A 1 B 6,12,11,7,5,14,13,15,10 C 2,9,4,8,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 M.T.Joinville blev het i comebacken senast men med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han behöver inte vara med och köra om ledningen här utan han kan kliva in i matchen när de andra har kört rommen av sig och då tror jag att han kan krossa allt den sista biten. Eventuellt helstängt huvudlag kan vara intressant nu, 1 Västerbo Exact är härdad i klassen och går bra efter vila. Han är kvick iväg och skulle han hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Wingait C.H. har hög kapacitet och han gick bra bakom Heart Of Steel på Charlottenlund näst senast och senast fick han inte chansen bakom samma häst i finalen på Solvalla. Han kan öppna snabbt och är en av flera spetskandidater här fast det kan kosta att komma till spets här fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 8 Mack Dragan slog till med seger i Örebro Intn'l senast och visade att formen är på topp. Här är spåret inte det bästa men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 3 M.T.Joinville
Spets efter 500m: 1 Västerbo Exact
Skrällen: 9 J.H.Mannerheim
Ranking: A 3,1 B 4,8,2,9 C 5,11,12,6,7,10
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Östgötaloppet - Gulddivisionen över 2640 meter och jag har spikat nummer 10 Who's Who som vann Svenskt Travderby ifjol och gör nu debut mot äldre hästar i Gulddivisionen. Han var överlägsen i årsdebuten senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en bra löpning så tror jag att han visar sig vara starkast i det här gänget. Den långa distansen får ses som ett plus och jag tror han har bra chans att vinna från dödens om det skulle behövas. Fortsatt barfota runt om och helstängt huvudlag men första gången i jänkarvagn nu är intressant, vid gardering kan 5 Racing Mange som var ute i Copenhagen Cup senast där det slutade med en femteplats vara tänkbar. Han är kvick iväg och är loppets spetsfavorit här och om Joakim Lövgren som kör hästen skulle få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här, 8 Rajesh Face såg fin ut innan loppet senast, men dubbla galopper förstörde hans chanser då. Nu har han blivit kastrerad efter det senaste framträdandet och om Adrian Kolgjini som kör hästen kan ge honom en bra löpning så kan han vara långt framme här men han han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Who's Who
Spets efter 500m: 5 Racing Mange
Skrällen: 2 Lucifer Lane
Ranking: A 10 B 5,8,2,3,4,11,7 C 1,12,6,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 4 över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Radagast som satt fast med alla krafter sparade näst senast och gången efter det så fick han en tung löpning i tredjespår innan han nådde dödens och höll bra till andraplatsen bakom vinnande New Steel från den positionen. Från ett bra utgångsläge här så tror jag att Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och då tror jag att han blir farlig och visar sig vara starkast över upploppet, vid gardering kan 1 Vincent Chase som är ny i klassen och möter tuffa hästar här vara tänkbar. Han kan öppna hyggligt och om Björn Goop som kör hästen skulle lyckas hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Jacques Noir fick trava i dödens senast och höll bra till andraplatsen via 10,3 sista varvet bakom vinnande Ad Hoc. Från ett bra spår här så sitter Erik Adielsson som kör hästen bra till direkt och kan då duga en bit mot det här gänget men han han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Radagast
Spets efter 500m: 1 Vincent Chase
Skrällen: 10 New Steel
Ranking: A 4 B 1,2,9,10,6,3,7,11 C 12,5,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Timrå - Södertälje
Ishockey - Hockeyallsvenskan - Över 4,5 mål
1.61
19:50  Evil Geniuses - Mousesports
E-Sport - ESL Pro League Season 10 Finals - ö 2.5 maps
1.95
20:30  Frankfurt - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 3 mål
1.90
20:30  Panathinaikos – Olympiacos
Basket - EuroLeague - 2 hcp +7,5
1.90
20:45  Inter - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
2.00
20:45  Nimes - Lyon
Fotboll - Bundesliga - 2
1.80
21:00  Baskonia – Anadolu Efes
Basket - EuroLeague - Över 161,5 poäng
1.90
21:00  Villarreal - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.35
21:15  Lopp 9: Alhambra
Trav - Kalmar - Vinnare
2.55
01:05  CHA Hornets – BKN Nets
Basket - NBA - 2 hcp -2,5
1.90
13:00  Real Madrid - Espanyol
Fotboll - La Liga - BLGM
2.02
15:15  Skellefteå - Leksand
Ishockey - SHL - 2
4.70
16:00  Tottenham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.89
18:00  Brynäs - Växjö
Ishockey - SHL - 1
2.40
18:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - BLGM
1.88
21:00  Barcelona - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 + håller nollan
1.80
14:00  Betis - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.90
15:00  Aston Villa - Leicester
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
2.09
21:00  Osasuna - Sevilla
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
21:00  West Ham - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
1.94
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Kalmar Fredag 6/12
Insats: 640 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 6/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7 december
Insats: 128 / 1024 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7/12
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7 dec
Insats: 972 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7/12
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Färjestad Söndag 8/12
Insats: 648 kr - DrTrav

Livestreaming