DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 lördag 05/10

4 Oktober 2019 - 17:33

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Skellefteå och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-2 på nummer 2 Majet Af Djupmyra som står bra inne i loppet och hon har verkligen hittat nya växlar i två raka segrar i Daniel Wäjerstens regi. Hon var mycket imponerande vid vinsten i den senaste starten när hon plockade ner sitt motstånd från dödens via 13,1 sista varvet. Här tror jag att hon kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårfångad från den positionen. Vinnarodds 3.50 Unibet & bet365

V75-1 2,3,7,8,10
V75-2 2 Majet Af Djupmyra
V75-3 3,5,8,11,12
V75-4 2,4,12
V75-5 1,4,10,11
V75-6 6,14
V75-7 1,5,12

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Carmine Am
DD2: 1,5,7,9,12

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 3 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Giant Shadow har radat upp segrarna och är ännu obesegrad i sin nya regi för Björn Goop efter fem starter. Spår åtta bakom bilen är givetvis inte det bästa fast hans två senaste segrar är tagna från spår elva och senast så var han rejäl när han rundade sitt motstånd via 10 tempo sista 800 meterna så löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot den sista biten, 7 Gold Narva gjorde bort sig med dubbla galopper sist han var i Sverige när det var V75 tävlingar i Solänget i september. Han visade bra fart mellan galopperna. Han är väldigt startsnabb så här tror jag att Johnny Länsimäki kan nå spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage om han skulle få bestämma en del i ledningen. Eventuellt barfota runt om nu, 10 Tempel L.B. höll mycket bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Arras Cando efter att ha fått trava en stor del av loppet i dödens senast. Med en vettig rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen. Intressant med Magnus A Djuse i vagnen för första gången.

Min Vinnare: 8 Giant Shadow
Spets efter 500m: 7 Gold Narva
Skrällen: 10 Tempel L.B.
Ranking: A 8 B 7,10,2,3,1,6,4,12 C 5,9,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Norrlands Elitserie, försök - Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Majet Af Djupmyra som står bra inne i loppet och hon har verkligen hittat nya växlar i två raka segrar i Daniel Wäjerstens regi. Hon var mycket imponerande vid vinsten i den senaste starten när hon plockade ner sitt motstånd från dödens via 13,1 sista varvet. Här tror jag att hon kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårfångad från den positionen, vid gardering kan 10 Vanessa F.B. som kommer med fin form och hon gjorde det bra som tvåa från dödens bakom vinnande Hope And Dreams senast vara tänkbar. Nu har hon springspår på tilläggsvolten och om hon kan få en bra start och hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara långt framme på nytt, 7 Jazza Håleryd fastnade med en del sparade krafter senast. Helst hade man velat ha ett lopp till i kroppen men då hade man riskerat att bli av med poängen för att komma med här. Med en fin löpning här så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud. Carl Johan Jepson upp nu är intressant och eventuellt barfota runt om.

Min Vinnare: 2 Majet Af Djupmyra
Spets efter 500m: 2 Majet Af Djupmyra
Skrällen: 7 Jazza Håleryd
Ranking: A 2 B 10,7,9,11,15,5,6,14 C 4,13,8,1,3,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Steggbest Minne - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Vixus var i sin senaste start ute och mötte Josveis och Tähen Toivimus som är två av Finlands bästa kallblod och gick då godkänt till tredjeplatsen. Han kan öppna rätt så bra så om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 3 Art Kjarvald tog sin första vinst sedan februari ifjol senast när han avslutade piggt till seger i ett billigt gäng. Han kan öppna bra men han är som allra bäst med ett lopp i ryggar så det är inte omöjligt att man släpper om man skulle nå spets initialt då det finns ett open stretch spår att tillgå fast oavsett så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 8 Pave Faks orkade inte hänga på den norska stjärnduon Odd Herakles och Roli Eld i Unionskampen på Färjestad näst senast. Han är väldigt galoppbenägen men om han skulle hålla ordning på benen här så kan han duga en bit mot det här gänget om det löser sig med positionerna.

Min Vinnare: 5 Vixus
Spets efter 500m: 3 Art Kjarvald
Skrällen: 11 Joker C.D.
Ranking: A 5,3 B 8,11,12,9,1 C 7,4,6,10,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Staro Mary Lou var väldigt bra vid seger för tre starter sedan i Norge och var även duktig som trea bakom Highspeed Dynamite och Mellby Galanga gången efter det. Senast så var det felbalanserat så den starten kan vi glömma. Nu är det ett tråkigt fjärdespår i volten men om hon kan kliva iväg i rätt gångart så kan hon göra sig gällande här. Carl Johan Jepson upp nu är intressaant, 2 Gossip's Lord satt fast med alla krafter kvar i vinnarhålet senast. Han öppnar bra i volt och spetsade från just spår två näst senast på Solvalla så här tror jag att Tomas Pettersson har ledningen i sikte och skulle han komma till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och han ska räknas tidigt här, 12 Redhot Tap Dancer kördes i ledningen men åkte dit mot Gaius F. som hade liftat med i rygg och fick nöja sig med andraplatsen senast. Med en vettig rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut. 9 Ellis Pride har gjort tre bra lopp efter skadeuppehåll och drar en del streck. Nu har han bakspår och som streckfavorit får han inte plats på systemet.

Min Vinnare: 4 Staro Mary Lou
Spets efter 500m: 2 Gossip's Lord
Skrällen: 12 Redhot Tap Dancer
Ranking: A 4 B 2,12,9,1,6,10 C 3,8,7,11,5
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Antonio Trot var ute i en tuff Silverfinal i lördags. Han avslutade då klart bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Milliondollarrhyme med en del sparade krafter. Nu är motståndet lite enklare men han har ett sämre läge fast han är stark och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas, 4 Weekend Fun gör bra lopp hela tiden och här tror jag han laddas mot ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan han bli svårfångad om han skulle få fuska bort en del av loppet i täten, 1 Eder Bob gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande On Track Piraten senast. Han kan öppna bra men innerspåret är inte det bästa så det är långt ifrån säkert att han kan hålla upp ledningen men det kan lösa sig bra från vinnarhålet då det finns open stretch att tillgå. Intressant med första gången i bike på tre år, 11 Island Life gör en spännande comeback efter fyra månaders frånvaro och kan bli farlig direkt trots att läget inte är det bästa. Han har gått två rejäla banjobb och rapporteras vara väl förberedd inför den här uppgiften så kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 10 Antonio Trot
Spets efter 500m: 4 Weekend Fun
Skrällen: 9 Wasa Warrior
Ranking: A 10 B 4,1,11,2,9 C 8,6,7,5,3
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Stig Lindmarks Styrkeprov över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Carmine Am har gjort två starter för Timo Nurmos och efter att ha galopperat bort sig i starten i debuten så var han duktig vid en enkel seger efter att ha nått ledningen efter ett knappt halvvarv senast. Med en strykning för nummer 2 Highspeed Dynamite som var ett hot mot ledningen här så tror jag att han sitter i spets i ett tidigt skede om Ulf Ohlsson kan få en bra start från springspåret och skulle han få trolla bort en del av loppet i spets kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage, 14 Ragazzo Da Sopra överraskade med seger i debuten i den högsta klassen senast. Han fick en fin resa i den främre träffen då men har nu många hästar att runda så det kan strula längs vägen fast får han bra draghjälp under slutvarvet kan han blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 1 Littlemisscorvette som har fin form och är startsnabb vara tänkbar med ett passande smyglopp på innerspår här.

Min Vinnare: 6 Carmine Am
Spets efter 500m: 6 Carmine Am
Skrällen: 1 Littlemisscorvette
Ranking: A 6,14 B 1,12,13 C 8,9,5,7,10,15,4,3,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Kövras So Far galopperade bort sig direkt näst senast men gången efter det så skötte han sig och då blev det tidig ledning och från den positionen så höll han undan till seger. Här tror jag att han trycka sig till spets eller vinnarhålet och med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Macelleria har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Senast så fick han ge sig mot en smygkörd M.T.Mighty Winner och fick nöja sig med andrapriset. Han har spetsat från innerspåret tidigare så det är inte omöjligt att han kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad fast oavsett så ska han räknas tidigt från ett trevligt utgångsläge, 12 Pascha Tilly gick på från kön med 600 meter kvar av loppet och via en stark avslutning på 10,1 sista 400 meterna så var han först i mål senast. Här är det ett risigt läge men om det blir överpace på loppet och han kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så har han en härlig speed som biter bra till slut.

Min Vinnare: 5 Kövras So Far
Spets efter 500m: 5 Kövras So Far
Skrällen: 12 Pascha Tilly
Ranking: A 5,1 B 12,9,7,8,6,3,4 C 11,2,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Bayern M - Schalke
Fotboll - Bundesliga - 1 och håller nollan
2.06
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
13:30  Everton - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.92
16:00  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:27  Lopp 8: Jaxon V.S.
Trav - Färjestad - Vinnare
4.65
17:30  J Södra - Öster
Fotboll - Superettan - 1
2.05
18:30  Dortmund - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 1
1.67
20:45  Verona - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.06
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.30
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.05
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål + BLGM
1.83
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Årjäng Fredag 18/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Östersund Fredag 18/9
Insats: 800 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 18/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 850,50 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming