DrTrav

V75 lördag 06/04

5 April 2019 - 17:05

Det är V75 tävlingar ifrån Jägersro i eftermiddag med Olympiatravet Deltävling 2 som höjdpunkt och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V75-2 på nummer 4 Campo Bahia som imponerade stort som treåring ifjol. Hans senaste insats resulterade i en andraplats bakom Inti Boko i Kriteriet. Det rapporteras att han inför den här uppgiften har gått ett provlopp efter 12,7 full väg. Här tror jag att Conrad Lugauer som kör hästen hittar till ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir han mycket svårslagen här men han kan vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V75-3 på nummer 3 Racing Mange som har ett lopp i kroppen nu. Han visade i årsdebuten när han var ytterst nära att sno ledningen från Handsome Brad att han kan öppna rejält fort den första biten och trots att det finns snabba konkurrenter utvändigt tror jag att Joakim Lövgren som kör hästen vinner spetsstriden vilket jag tror fäller avgörandet i det här loppet.

V75-1 3,9
V75-2 4 Campo Bahia
V75-3 3 Racing Mange
V75-4 2,3,6,7,9,11,12,15
V75-5 6,8,9,11,12
V75-6 1,2,6,7,8
V75-7 5,6,8,9

1600 rader x 0,50 = 800 kr

Dagens Dubbel
DD1: 7 Pastor Power
DD2: 5,6,8,9
4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass II, Försök 2 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 9 Gambit Brodde har tagit tre av sina fyra vinster från ledningen men han rundade sitt motstånd från andra ytter till seger senast via 11 tempo sista 700 meterna. Här har han en bra startrygg och kan sitta rätt bra till direkt och den korta distansen borde fungera bra då det är en kvick häst och om Conrad Lugauer som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det bli en framskjuten placering igen och han ska räknas tidigt här, 3 Adde S.H. var väldigt bra i årsdebuten senast när han plockade ner sitt motstånd efter en perfekt resa via 12,4 sista varvet. Här tror jag att Peter Untersteiner har siktet inställt på ledningen och om han kan komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Nu blir det jänkarvagn och även urryckare för första gången meddelar man från stallet, vid gardering kan 2 It's Time som kommer från en seger och är kvick ut och om Stefan Persson kan nå ledningen initialt här så kanske han vill köra i den positionen vara tänkbar men annars så kanske han släpper till någon mer betrodd och kan då lifta med till en plats.

Min Vinnare: 9 Gambit Brodde
Spets efter 500m: 3 Adde S.H.
Skrällen: 2 It's Time
Ranking: A 9,3 B 2,7,10,6,5,11 C 1,8,4,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Fyraåringslopp - Derby Trial 2019 över 2640 meter och jag har spikat nummer 4 Campo Bahia som imponerade stort som treåring ifjol. Hans senaste insats resulterade i en andraplats bakom Inti Boko i Kriteriet. Det rapporteras att han inför den här uppgiften har gått ett provlopp efter 12,7 full väg. Här tror jag att Conrad Lugauer som kör hästen hittar till ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir han mycket svårslagen här men han kan vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas, vid gardering kan 1 Flight Dynamics som är stark och rejäl så den långa distansen är positiv. Från ett bra utgångsläge här så tror jag att han kan få en bra löpning men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Campo Bahia
Spets efter 500m: 4 Campo Bahia
Skrällen: 1 Flight Dynamics
Ranking: A 4 B 1,3,2,6,5 C 7
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
L.C. Peterson-Broddas Minne 2019 - Olympiatravet, Deltävling 2 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Racing Mange som har ett lopp i kroppen nu. Han visade i årsdebuten när han var ytterst nära att sno ledningen från Handsome Brad att han kan öppna rejält fort den första biten och trots att det finns snabba konkurrenter utvändigt tror jag att Joakim Lövgren som kör hästen vinner spetsstriden vilket jag tror fäller avgörandet här, vid gardering kan 7 Cyber Lane som gör en mycket intressant årsdebut här vara tänkbar. Han kan lägga iväg bra från start men Johan Untersteiner meddelar att han inte kommer att ladda från start och backar han ner i banan så är han sårbar och då blir det svårt att plocka ner min spik här. Skor runt om får ses som ett minus, 1 Rajesh Face avslutade bra fram till femteplatsen bakom vinnande Handsome Brad via 09,4 sista 800 meterna i årsdebuten senast men innerspåret är mindre bra men om det skulle lösa sig så kan han duga en bit här.

Min Vinnare: 3 Racing Mange
Spets efter 500m: 3 Racing Mange
Skrällen: 6 Takethem
Ranking: A 3 B 7,1,5,4 C 6,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 6 Melissa Montoya var riktigt bra ett par gånger under fjolåret och kan bli att räkna med direkt i årsdebuten här och med en fin resa i antingen spets eller vinnarhålet här så kan det bli en framskjuten placering, 15 Tropicana Ås gör en intressant årsdebut efter ett bra fjolår nu. Hon kan lägga iväg bra från start och med en vass Carl Johan Jepson i sulkyn här så kan hon göra sig gällande direkt i comebacken om det blir bra tempo på tillställningen, 9 Queen Of Sand har noterat elvatider i de två senaste loppen och kan runda till vinst fast innerspåret på tillägg kan ställa till det en del men om det skulle lösa sig så kan hon duga en bit här. Det blir troligen barfota runt om för första gången meddelar Camilla Jonasson och det kan ge en extra växel över upploppet, 7 Zefira Kronos testades med jänkarvagn senast och var då fin från ledningen när hon plockade sin första vinst och skulle Adrian Kolgjini pricka starten så kanske hon kan nå ledningen på nytt och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Melissa Montoya
Spets efter 500m: 7 Zefira Kronos
Skrällen: 12 Roly Poly
Ranking: A 6,15,9 B 7,2,12,11,3,8,10,4 C 14,1,5
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I, Försök 2 i Meeting 3 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Mellby Club gjorde en bra comeback efter långt uppehåll näst senast som tvåa bakom Harran Boko. Inför finalen senast hade man vässat till honom med barfota runt om och bike men då galopperade han bort sig. Han trivs annars bra över den långa distansen och kan blanda sig i segerstriden här, 12 Norton Commander återkommer nu efter en tids frånvaro och om Conrad Lugauer som kör hästen kan hitta de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut, 6 Adrian's Fight tjänade mycket pengar när han vann ett Margareta lopp efter en vass avslutning senast. Har efter det fått en paus men han kommer väl förberedd och om Jeppe Juel kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka långt här, 9 Panamera håller fin form och är ute över optimal distans och om det klaffar med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering här. Hon kommer troligen gå barfota fram och eventuellt med jänkarvagn meddelar man från stallet, 8 Xanthis Coktail gjorde comeback senast och spurtade då piggt via 12,3 sista 800 meterna fram till tredjeplatsen bakom vinnande R.G.'s Thunderbolt. Här är utgångsläget inte bra men det är lång distans och det kan lösa sig med positionerna och som helt ospelad i nuläget kan han vara intressant.

Min Vinnare: 11 Mellby Club
Spets efter 500m: 3 Victory Island
Skrällen: 8 Xanthis Coktail
Ranking: A 11,12 B 6,9,8,3,1 C 2,10,4,5,7
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Pastor Power hamnade illa till och galopperade bort sig med 250 meter kvar av loppet senast men om han skulle sköta sig nu så kan han bli att räkna med här. Han kan öppna hyggligt i volten även om han inte är någon raket men om Peter Ingves som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 8 Minnestads El Paso gjorde en klart bra årsdebut när han plockade ner sitt motstånd via 12,3 sista 800 meterna och kan vara vassare med det loppet i kroppen nu. Har ett intressant smygläge här och skulle det klaffa med positionerna så har han en vass avslutning som fäller många hästar till slut, 2 Staro Leonardo vann ohotad senast och var ännu bättre gången innan det och här sitter Joakim Lövgren som kör hästen bra till direkt och kan blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Harran Boko galopperade bort sig i första sväng senast när han tävlade barfota runt om. Nu blir det skor runt om och felfri här så tror jag att Conrad Lugauer försöker att hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage men annars så kan det lösa sig bra från vinnarhålet med en lucka till slut, 6 Vikings Preacher har varit struken för hälta efter den senaste starten och det är ett litet frågetecken. Han kan öppna bra från springspåret och kan hitta till ledningen här och skulle så bli fallet så kan han rinna undan över nerförsbacken på Jägersro.

Min Vinnare: 7 Pastor Power
Spets efter 500m: 6 Vikings Preacher
Skrällen: 7 Pastor Power
Ranking: A 7 B 8,2,1,6,3,4,9,10 C 11,5,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 1 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Rafiki Fri startade i Silverfinalen i lördags som Velvet Gio vann och gick i mål med sparat och såg bra ut. Här möter han inte lika tufft motstånd och ska räknas tidigt här om Anna Isabelle Karlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning för då har han en vass avslutning, 9 Stonewashd Diamant höjde sig rejält när skorna rycktes ifjol. Hon rapporteras träna strålande fast nu möter hon hingstar och valacker men hon ska nog kunna ge dem en match om det klaffar med löpningsförloppet. Det blir jänkarvagn och barfota runt om meddelar Peter Untersteiner, 8 Partizan Face har visat en strålande form på sistone. Han höll bra till andraplatsen bakom vinnande Wingait C.H. senast via 09,4 sista 800 meterna senast. Han kan lägga iväg bra från start om Lutfi Kolgjini laddar och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så är han vass till slut och är intressant till en låg procent på spelet, 5 Olle Rols har inte visat den rätta toppformen på ett tag men om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet den här gången så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Rafiki Fri
Spets efter 500m: 3 Global Takeover
Skrällen: 8 Partizan Face
Ranking: A 6,9 B 8,5,1,7,2,3,10 C 4,12,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming