DrTrav

V75 lördag 06/07

5 Juli 2019 - 17:14

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Halmstad med finalen av StoSprintern som dagens höjdpunkt. Det är Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-6 på nummer 2 Zeta Wise As som övertygade rejält vid vinsten senast när hon tuggade ner ledande Felicity Shagwell över upploppet i en snabb avslutning. Från ett fint utgångsläge här så tror jag att Kevin Oscarsson laddar rejält från start då hästen brukar följa bilen och skulle hon hitta till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir svårslagen här men hon kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas. Det blir barfota runt om och öppet huvudlag igen men en jänkarvagn för första gången nu är intressant.

V75-1 1,4,5,11
V75-2 2,7,8,9,10
V75-3 3,6,10
V75-4 4,6,9,14,15
V75-5 1,7,12
V75-6 2 Zeta Wise As
V75-7 1,10

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2 Zeta Wise As
DD2: 1,10

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 3 i Meeting 5 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Zefiro Dei Cedri var ute i ett långlopp på Kalmar senast och kördes invändigt och spurtade då vasst när luckan kom och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Flash Hammering. Spår 4 i volten är inte det bästa men jag tror han kan öppna rätt så vettigt ändå och kan Joakim Lövgren som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här och ska räknas tidigt, 5 Nero Maximus kommer närmast från seger i derbyt i Österrike och han vann från dödens då och kliver han iväg bra från det här utgångsläget så kan han det räcka långt här, 1 Harvey har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han gick med skor och vanlig sulky senast men nu blir det barfota runt om och bike och med spetsläge här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Zizou gjorde det bra i Klass II finalen på Solvalla näst senast och gången efter det så vann han i övertygande stil på Bjerke. Med fina ryggar att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 4 Zefiro Dei Cedri
Spets efter 500m: 1 Harvey
Skrällen: 11 Zizou
Ranking: A 4,5 B 1,11,8,9,12,6,7 C 3,10,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 2 NoLimitJimMit gjorde årsdebut på Axevalla senast. Den gången så tog han över ledningen efter 600 meter och gick då undan till lätt seger via 11,7 sista 800 meterna och skulle Conrad Lugauer som kör hästen få ta över ledningen i ett tidigt skede även här så kan han bli svårslagen, 9 Farlander Am fick ett omöjligt lopp senast och det är bara att glömma. Bakspår här över kort distans är inte det bästa men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan slinka igenom rätt bra så kan han vara intressant till en låg procent på spelet. Eventuellt jänkarvagn för första gången kan vara intressant, 10 Bottnas Fantom har visat gott kunnande med 4 vinster på 9 starter. Senast så satt han fast med sparade krafter i ett lopp där Look Håleryd vann. Nu är läget lite chansartat med bakspår på kort distans men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 2 NoLimitJimMit
Spets efter 500m: 2 NoLimitJimMit
Skrällen: 9 Farlander Am
Ranking: A 2 B 9,10,8,7,1,4 C 6,5,11,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Gulddivisionen över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Coktail Fortuna var synnerligen nära att vinna i Gulddivisionen på Kalmar senast men fick då ge sig den sista biten mot Slide So Easy. Han visade då att han kan attackera bakifrån men han känns effektivast i ledningen så trots medeldistans nu så tror jag att Robert Bergh vill köra i den positionen om han kommer till spets smärtfritt och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan han bli svårfångad, 6 Cyber Lane var ute i försök och final i Sweden Cup på Solvalla senast. Han vann då försöket från spets men i finalen så fick han se sig besegrad av Chief Orlando som knep andraplatsen från dödens och en vasst avslutande Queer Fish som flög fram och avgjorde kort före mål. Han är kvick iväg men om tipsettan vill trava i ledningen så kan det bli tufft att plocka ner denne om han tvingas göra mycket av grovjobbet i dödens men om det löser sig med positionerna så kan han duga, 10 Jairo gjorde ett bra upplopp senast men var utan chans mot vinnande Racing Mange då. Med överpace och en bra rygg att gå i här så kan han avsluta bra och då fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 3 Coktail Fortuna
Spets efter 500m: 3 Coktail Fortuna
Skrällen: 10 Jairo
Ranking: A 3 B 6,10,8,4,7 C 2,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Wången Cup, Final - Lärlings- & Ungdomslopp - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Callmesally är ett segervant sto som avgjorde på ett bra vis från dödens senast. Hon har tidigare gått bäst i ledningen men hon visade för tre starter sedan att hon kan vinna med ett lopp i ryggar med och om Markus Niklasson som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon vara långt framme här, 4 Emmylou har ett perfekt läge här och det lutar mycket åt att ledningen kan nås här. Med en duktig kusk i Emilia Leo nu så kan hon ett bra lopp i ledningen här. Jänkarvagn nu som hon hade vid vinsten för tre starter sedan också nu är intressant, 14 Je'Taime Lucky fick aldrig chansen senast och fick efter det en paus. Man har siktat på det här loppet och kan hon bli fint framdragen under slutvarvet så har hon en härlig speed som biter bra till slut.

Min Vinnare: 9 Callmesally
Spets efter 500m: 4 Emmylou
Skrällen: 14 Je'Taime Lucky
Ranking: A 9,4 B 14,15,6,3,7,1,13 C 10,8,2,11,5
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Wingait C.H. har gott kunnande men har inte visat något extra i de senaste starterna men han vann på 09,9 på Jägersro i slutet av mars över aktuell distans så han kan mycket i sina ljusa stunder och om Stefan Persson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har han en vass avslutning och kan göra sig gällande här, 1 He's A Diffacolt har körts i ryggar nu i tufft sällskap, framför allt näst senast då han var ute i finalen som Heart Of Steel vann från ledningen. Han kan öppna bra men det är inte säkert att det blir ledningen då det finns ett flertal ekipage som kan lägga iväg rejält från start men oavsett så kan få en fin löpning och kan då vara intressant till en låg procent på spelet, 12 Odessa Celeber gjorde en bra avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Gina Schermer senast. Här tror jag att det kan bli ett högt tempo på tillställningen och om Örjan Kihlström kan köra spårsnålt och få smyga med så kan hon dyka upp i den främre träffen här.

Min Vinnare: 7 Wingait C.H.
Spets efter 500m: 3 Ebony Boko
Skrällen: 1 He's A Diffacolt
Ranking: A 7,1,12 B 10,2,6,3,4,9,11 C 8
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
StoSprintern, Final över 1609 meter och jag har spikat nummer 2 Zeta Wise As som övertygade rejält vid vinsten senast när han tuggade ner ledande Felicity Shagwell över upploppet i en snabb avslutning. Från ett fint utgångsläge här så tror jag att Kevin Oscarsson laddar rejält från start då hästen brukar följa bilen och skulle hon hitta till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir svårslagen här men hon kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas. Det blir barfota runt om och öppet huvudlag igen men en jänkarvagn för första gången nu är intressant, Vid gardering kan 10 Felicity Shagwell som vek ner sig mot min spik i ledningen senast vara tänkbar om André Eklundh som kör hästen kan få spara speeden fram till upploppet, 5 Dallas As avgjorde på ett bra vis via 12,2 sista varvet näst senast och gången efter det så sköt hon till godkänt från vinnarhålet bakom vinnande Global Well Off och om Robert Bergh kan servera hästen en bra löpning så fäller hon många hästar till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Zeta Wise As
Spets efter 500m: 2 Zeta Wise As
Skrällen: 5 Dallas As
Ranking: A 2 B 10,5,1,8,3,6 C 9,4
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Sir Henry P.Hill har svarat för bra prestationer en längre tid och var inblandad i en tät upploppstrid på Kalmar senast när han rullade över i galopp kort före mål och blev diskad. Stall Jörgen Westholm går mycket bra för dagen och tas det upp för mycket i täten så tror jag att Jörgen Westholm som kör hästen kan gå fram och avgöra den tunga vägen i dödens om det skulle behövas, 1 Global Undecided var väldigt bra senast och kommer med två raka segrar. Innerspåret är inte det mest optimala men om Jorma Kontio som kör hästen kan hitta ut i andraspår i ett tidigt skede så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, vid ytterligare gardering kan 6 Pastor Power som gjorde en stark upphämtning till tredjeplatsen efter galopp senast vara tänkbar här om han skulle hålla ordning på benen och hitta till spets efter en bit.

Min Vinnare: 10 Sir Henry P.Hill
Spets efter 500m: 6 Pastor Power
Skrällen: 7 Cameron Dream
Ranking: A 10,1 B 6,7,9 C 2,8,11,3,5,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Colorado - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.70
19:00  Brynäs - Linköping
Ishockey - SHL - 2
3.35
19:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
2.25
20:45  Macclesfield - Plymouth
Fotboll - League Two - 2
1.95
21:00  Atletico Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - BLGM Nej
1.80
21:55  Dortmund - PSG
Fotboll - Champions League - PSG ö 1,5 mål
1.71
21:00  Tottenham - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.70
21:00  Wolfsburg - Malmö FF
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
2.05
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.00
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Tisdag 18/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming