DrTrav

V75 lördag 07/09

6 September 2019 - 15:51

Lördagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Solänget och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-6 på nummer 3 Shocking Superman som var väldigt bra när han avslutade vasst via 08,2 sista 800 meterna fram till seger näst senast. Gången efter det så var det en trolig andraplats som gick upp i rök när han galopperade in på upploppet. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan få en bra löpning i den främre träffen och kan han göra om avslutningen från den näst senaste starten så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Det blir optimal balans med barfota runt om samt bike och ett goggles huvudlag meddelar Oscar Berglund. Vinnarodds 7.00 bet365

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 3 Global Undecided som aldrig kom in i matchen från ett sämre läge senast. Han var mycket duktig innan det inte minst när han vann Bronsfinalen på Åby på ett överlägset vis gången innan det. Han tar inte riktigt i bakom hästar så här så tror jag att Mika Forss kommer att få order att köra fram till dödens eller ännu bättre till ledningen i ett tidigt skede och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma dit så tror jag han blir mycket svårslagen här. Vinnarodds 2.55 Unibet

V75-1 1,2,3,5,6,9,10
V75-2 1,2,11,12
V75-3 4,6,10,11,12
V75-4 2,14
V75-5 1,6,7,10,12
V75-6 3 Shocking Superman
V75-7 3 Global Undecided

1400 rader x 0,50 = 700 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3,5,6,7,8
DD2: 3 Global Undecided

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 5 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 5 Gold Narva är inte helt att lita på men han flög till spets i den senaste starten från samma läge som nu och från den positionen så vann han sedan mycket lätt med krafter sparade över sprinterdistans som även gäller den här gången. Felfri nu med spetsläge på nytt så kan han rinna undan till en ny seger och Ulf Ohlsson upp nu är intressant, 1 Arras Cando är snabb den första biten men jag tror att han kan få svårt att hålla ut tipsettan i starten om den öppnar lika fort som i den senaste starten men det kan bli en fin löpning i vinnarhålet om det inte skulle bli spets och oavsett så ska han räknas tidigt här, 2 Maximus M.M. är snabb ut och gjorde det bra vid vinsten i den senaste starten. Här sitter han bra till direkt och kan vara långt framme på nytt. Eventuellt barfota runt om nu meddelar Morten Waage, 10 Major Vici gick en vass spurt till seger näst senast men gången efter det så galopperade han in i första sväng fast normalt är han inte osäker. Nu är det ett uselt läge men om det skulle bli ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Gold Narva
Spets efter 500m: 5 Gold Narva
Skrällen: 6 Tempel L.B.
Ranking: A 5 B 1,2,10,9,6,3 C 4,8,12,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Super Ariels lopp - Stolopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Sheilah Laday är ensam från springspår på tillägg och om Erik Adielsson kan komma iväg bra så borde hon kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och med ett bra lopp i ryggar fram till upploppet så har hon en vass spurt och är då intressant till en låg procent på spelet, 1 Dixie Brick var duktig vid segern i den senaste starten och gången innan det så gjorde hon bort sig med segern klar kort före mål. Felfri här så kan hon öppna rätt så vettigt och om Mika Forss som kör hästen kan hålla upp ledningen här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Ginny Weasley gjorde comeback efter en tids frånvaro senast men gjorde då bort sig i ett tidigt skede. Hon går ner i klass nu och hon är ensam på sin volt så det borde underlätta för en felfri avgång och med en fin löpning här så kan hon duga en bit mot det här gänget, 2 Lisa S.E. vinner inte så ofta men hon kommer med fin form. Hon fullföljde starkt i spåren via 12,2 sista 800 meterna till andraplatsen bakom vinnande Bottnas Easy Cash senast. Här tror jag att Magnus A Djuse som kör hästen kan slinka ner i vinnarhålet och skulle hon få en lucka till slut så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 11 Sheilah Laday
Spets efter 500m: 1 Dixie Brick
Skrällen: 2 Lisa S.E.
Ranking: A 11,1 B 12,2,6,3,7 C 8,9,5,10,4
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Klass II, Försök 6 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Istanbul Boko är en klart bra fyraåring som nu möter betydligt enklare motstånd än på sistone. Han gick bra efter startgalopp över lång distans för tre starter sedan och gången efter det så höll han starkt utvändigt om Velten Versailles i en tuff V75-final. Senast var det det Derbyuttagningar och där räckte han inte riktigt till men nu är motståndet lättare och trots att han fick sämsta spåret här så ska han räknas tidigt. Ulf Ohlsson upp nu är intressant, 6 Nisse Sånna kördes till ledningen senast och gick undan till en ohotad seger. Här har hon springspår och med en vass kusk i Erik Adielsson i vagnen här så tror jag det är ledningen som gäller och om han skulle få trolla bort en bit av loppet i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 4 Kahlua Bishop kommer till start med fyra raka segrar förvisso i lite billigare gäng fast om Magnus A Djuse kan servera honom en fin löpning i den främre träffen här så kan han göra sig gällande på nytt. Eventuellt första gången barfota runt om kan ge en extra växel.

Min Vinnare: 12 Istanbul Boko
Spets efter 500m: 6 Nisse Sånna
Skrällen: 10 Staro Mary Lou
Ranking: A 12 B 6,4,10,11,8,2 C 7,9,3,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Säterbests Minne - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 14 Lukas Rauen har fungerat väldigt bra tillsammans med Magnus A Djuse i vagnen. Vid vinsten i den senaste starten så plockade han ner Delsbofaks efter ett lopp i spåren och om det löser sig med positionerna här och han kan hitta en bra rygg att gå i så är han vass om han får spara speeden fram till upploppet och skulle så bli fallet så tror jag han är med och gör upp om segern på nytt, 2 Spang Viktor kördes snällt senast och man har siktat mot det här loppet. Han höll bra till andraplatsen bakom vinnande Proffesor Ö.K. från spets för tre starter sedan och här tror jag att Björn Karlsson är ute efter ledningen på nytt och skulle han ta sig till spets i ett tidigt skede så kan han leda loppet länge och han ska räknas tidigt här. Det finns även vissa möjligheter att man släpper ifrån sig ledningen om man skulle ta sig till täten men isåfall så kan han bli farlig från vinnarhålet om en lucka skulle uppstå. Eventuellt barfota runt om nu kan vara intressant, vid ytterligare gardering kan 6 Delsbofaks som gjorde ett riktigt bra lopp som tvåa bakom tipsettan senast vara tänkbar om Ulf Ohlsson kan ge honom en bra löpning.

Min Vinnare: 14 Lukas Rauen
Spets efter 500m: 2 Spang Viktor
Skrällen: 4 Myrsjös Stalo
Ranking: A 14,2 B 6,10,3,12,4,8,7 C 1,5,9,11,13,15
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Bronsdivisionen, Försök 6 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Corroded hamnade svårt till från kön senast över kort distans men gick ändå en godkänd avslutning fram till sjätteplatsen bakom vinnande All Star. Han kan öppna relativt snabbt fast det finns ett par snabba konkurrenter utvändigt så det är inte säkert att det blir någon ledning här men från ett bra utgångsläge så kan han få en fin resa i den främre träffen och han ska räknas tidigt här, 12 Flaming Ace Sisu var duktig i StoChampionatet där det slutade med en femteplats och gången efter det så gick hon bra efter galopp till fjärdepriset i ett uttagningslopp till Derbystoet. Nu är det ett iskallt läge och annat motstånd mot äldre hingstar men hon är vass med ett lopp i ryggar och skulle tempot bli högt så kan hon smälla till med en rejäl överraskning, 7 From The Mine hade två raka segrar innan det blev en sjundeplats i den senaste starten. Då gick han i mål med mycket krafter sparade och de kan komma väl till hands nu och om Magnus A Djuse kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka långt här. Barfota runt om samt jänkarvagn och helstängt huvudlag precis som senast meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 1 Corroded
Spets efter 500m: 1 Corroded
Skrällen: 7 From The Mine
Ranking: A 1 B 12,7,6,10,5,9,3,4 C 11,8,2
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Silverörnen - Gulddivisionen, Försök 5 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Shocking Superman som var väldigt bra när han avslutade vasst via 08,2 sista 800 meterna fram till seger näst senast. Gången efter det så var det en trolig andraplats som gick upp i rök när han galopperade in på upploppet. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan få en bra löpning i den främre träffen och kan han göra om avslutningen från den näst senaste starten så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Det blir optimal balans med barfota runt om samt bike och ett goggles huvudlag meddelar Oscar Berglund, vid gardering kan 5 Selmer I.H. som nu har fått ett par lopp innanför västen efter en liten tävlingspaus vara tänkbar. Näst senast var han ute i Jubileumspokalen på Solvalla men där gjorde han bort sig med galopp och senast stod han med dryga tillägg och fick aldrig kontakt med fältet. Felfri nu så kan han utmana om en framskjuten placering om det klaffar med positionerna, 7 Usain Henna har gjort två lopp sedan han kom tillbaka till Sverige. Näst senast så gick han en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Policy Of Truth och gången efter det så var han ute i Åby Stora Pris där han slutade oplacerad. Här har han fått ett spår lite långt ut men om Oskar J Andersson kan hitta ner i en hygglig position så kan han vara långt framme här om han får rätt resa men han får ses främst som ett platsbud. Storfavoriten 6 Dreammoko har bara vunnit ett lopp det senaste året, dessutom i skral konkurrens. Han har viss vinstchans men känns väldigt överstreckad.

Min Vinnare: 3 Shocking Superman
Spets efter 500m: 6 Dreammoko
Skrällen: 7 Usain Henna
Ranking: A 3 B 5,7,8,6,1,9,11 C 12,2,4,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 5 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Global Undecided som aldrig kom in i matchen från ett sämre läge senast. På DD spelar jag med fem hästar. Han var mycket duktig innan det inte minst när han vann Bronsfinalen på Åby på ett överlägset vis gången innan det. Han tar inte riktigt i bakom hästar så här så tror jag att Mika Forss kommer att få order att köra fram till dödens eller ännu bättre till ledningen i ett tidigt skede och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma dit så tror jag han blir mycket svårslagen här, vid gardering kan 4 Weekend Fun som är snabb ut och kanske kan sno åt sig ledningen här vara tänkbar om Magnus A Djuse som kör hästen skulle få bestämma en del i spets men han går även bra bakifrån också så ledningen är inget måste, 6 Höwings Star kommer med en mycket fin form och han såg ut att gå mot fjärde raka segern senast men fick nöja sig med andrapriset när Mr Golden Quick tog sig förbi i det sista steget. Han kan öppna rätt så bra och borde kunna hitta ner i en hygglig position men motståndet är tufft så han får ses främst som ett platsbud. 11 Very Kronos har högst kapacitet i loppet men är samtidigt inte att lita på och har ett dåligt läge.

Min Vinnare: 3 Global Undecided
Spets efter 500m: 4 Weekend Fun
Skrällen: 6 Höwings Star
Ranking: A 3 B 4,6,10,11,12,8 C 7,2,5,9,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
16:30  Ararat Yerevan - Urartu
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.98
  Rekatochklart Speltips Odds
16:30  Ararat Yerevan - Urartu
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.98
21:15  Lopp 9: Will I Am
Trav - Färjestad - Plats
2.00
18:00  Dortmund - Bayern München
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
2.95
20:30  Werder Bremen - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.80
20:30  Union Berlin - Mainz
Fotboll - Bundesliga - Över 2,5 mål
1.80
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Färjestad Måndag 25/5
Insats: 560 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad Måndag 25/5
Insats: 180 kr - DrTrav
18:29  Europatipset Tips Tisdag 26 maj
Insats: 512 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla 30/5 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Livestreaming