DrTrav

V75 lördag 08/06

7 Juni 2019 - 17:22

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Östersund med Jämtlands Stora Pris som höjdpunkt och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V75-3 på nummer 7 Global Winner som hittills har vunnit hälften av sina starter. Han fullföljde bra till tredjeplatsen bakom vinnande Falcon Am via 12 tempo sista varvet från dödens senast på Gävle. Nu blir det helstängt huvudlag och eventuell jänkarvagn och med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag att han kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag att han blir svårfångad här.

V75-1 6,7,8
V75-2 1,3,6,8,9,10
V75-3 7 Global Winner
V75-4 3,4,6,13
V75-5 5,6,7,11
V75-6 2,4
V75-7 5,7,12

1728 rader x 0,50 = 864 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,4
DD2: 5,7,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Kövras So Far höll starkt till andraplatsen bakom vinnande Track Angle efter ett tufft upplägg senast. Han kan vara lite osäker i voltstart men från det här läget så tror jag att han kliver iväg och med ett bra lopp i ryggar så kan han bli farlig med en lucka till slut, 6 Jaques Noir kommer till start med idel starka prestationer i bagaget och har samlat ihop till en seger nu. Senast så blev det en femteplats över sprinterdistans men nu är det mer passande medeldistans och Erik Adielsson är mycket vass på att pricka från springspår så jag tror på tidig ledning här och om så skulle bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Leader Brodde gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och spurtade då godkänt till femteplatsen bakom vinnande Spickleback Face med Yannick Gingras i sulkyn och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han kan lägga iväg rätt bra från start i volten men Mattias Djuse vill helst se hästen i ryggar så om det blir bra tempo på loppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 8 Kövras So Far
Spets efter 500m: 6 Jaques Noir
Skrällen: 9 Heading Reference
Ranking: A 8,6,7 B 9,4,3,12 C 1,5,10,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Wångens Stora Lärlingspris - Diamantstoet, Försök 5 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Walkie Talkie har två lopp i kroppen och gjorde ett bra slutvarv som tvåa i ett lopp som vanns av Lullaby S.I.R. senast. Hon är inte så kvick iväg från start men om det klaffar med positionerna här så har hon en stark avslutning och ska räknas tidigt här, 9 Au Pair Girl har visat mycket fin form på sistone och från det här utgångsläget med rygg på startsnabb häst så kan hon få en fin löpning och med ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut och kan blanda sig i segerstriden här, 3 Elsa Mearas är snabb ut och trivs på innerspår så jag tror att Wiktor Kylin-Blom som kör hästen har siktet inställt på ledningen och om hon skulle komma till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 6 Walkie Talkie
Spets efter 500m: 3 Elsa Mearas
Skrällen: 10 Sahara Sun
Ranking: A 6,9,3 B 1,8,10,11,4,13,7,2 C 12,15,5,14
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Klass II, Försök 4 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Global Winner som hittills har vunnit hälften av sina starter. Han fullföljde bra till tredjeplatsen bakom vinnande Falcon Am via 12 tempo sista varvet från dödens senast på Gävle. Nu blir det helstängt huvudlag och eventuell jänkarvagn och med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag att han kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag att han blir svårfångad här, vid gardering kan 6 Eskimo Brother som var bra vid segern senast vara tänkbar men han har varit sjuk efter det och det är ett litet orosmoment men han kan öppna bra och borde kunna slinka ner i ett vettigt slagläge här och kan då vara långt framme, 4 Yrwing fick bestämma i ledningen senast och tog en ohotad seger då och om Mattias Djuse som kör hästen kan ge honom en bra löpning här så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Global Winner
Spets efter 500m: 7 Global Winner
Skrällen: 6 Eskimo Brother
Ranking: A 7 B 6,4,3,2,9 C 10,1,11,5,8,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Sjunga Best Minne - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 13 B.W.Sture tjänade fina pengar ifjol och hade framgångar inom V75-spelet där han t.ex. vann det här loppet. Nu handlar det om årsdebut här men från ett passande springspår på tilläggsvolten så tror jag att Örjan Kihlström som kör hästen kan få en bra start och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här, 6 U.R.Faxe har två lopp i kroppen och har haft sparade krafter i båda dessa. Han är bäst med ett lopp på rulle men har två vinster från ledningen och det är inte omöjligt att Ulf Ohlsson som kör hästen kan få ta över spets efter en bit och då kan det bli en ny seger från den positionen, 4 Faks Nils tävlade barfota runt om senast och tog då en välförtjänt seger efter en optimal löpning. Spåret klarar han och om han slipper att göra alltför mycket grovjobb så kan det räcka en bit här, 3 Minelli gillar att smyga med och spela ut speeden till slut som vid segern i den näst senaste starten och med ett bra lopp i ryggar här så kan hon bli farlig med en lucka till slut.

Min Vinnare: 13 B.W.Sture
Spets efter 500m: 6 U.R.Faxe
Skrällen: 3 Minelli
Ranking: A 13,6 B 4,3,8,11,1,15,14,7,5 C 2,10,12,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I, Försök 3 i Meeting 4 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Sweet Eddie har inte fungerat i de två senaste starterna när han har tävlat barfota runt om så nu återgår man till skor runt om. Han var strålande efter galopp näst
senast och felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Torbjörn Jansson som kör hästen kan servera honom en bra löpning, 7 Twinkle Kronos fick inte helt fritt senast men gjorde en bra avslutning via 10,5 sista 800 meterna i ett lopp där Bizzi Blizz vann. Han är kvick iväg och trots ett spår långt ut här kan det bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge. Den långa distansen är ingen fördel men om Ulf Ohlsson som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här, 6 Findus M. har gjort det bra varje gång i årets tre starter och efter att ha suttit fast näst senast så höll han starkt bakom vinnande Sanda Love gången efter det. Han klarar distansen och får han smyga med i ryggar så spurtar han förbi många hästar till slut, 11 Grammofon är härdad över lång distans och gick en bra slutrunda i ett lopp där Yrwing vann senast. Här är spåret inte det bästa men om Örjan Kihlström som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan han bli att räkna med över det långa upploppet.

Min Vinnare: 5 Sweet Eddie
Spets efter 500m: 7 Twinkle Kronos
Skrällen: 3 Viktor Barsk
Ranking: A 5,7 B 6,11,10,12,9,4,1 C 3,2,8
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Jämtlands Stora Pris 25 år över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Milligan's School startgalopperade i finalen av Olympiatravet som Propulsion vann näst senast. Gången efter det så var han ute i Elitloppsförsöket som Aubrion Du Gers vann och där slutade han oplacerad efter att ha fastnat i en kall rygg. Här tror jag på tidig ledning och i den positionen så tror jag han kan bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Medeldistans nu är en fördel och Carl Johan Jepson upp i vagnen för första gången är intressant och dessutom barfota runt om nu, 4 Double Exposure fick en jobbig löpning i Elitloppsförsöket som Readly Express vann senast fast hon var inte heller som bäst för dagen utan var slagen tidigt då. Daniel Redén tror den sämre insatsen berodde på magproblem i samband med den dåliga banan. Här tror jag att det finns en klar risk för dödens igen och då kan det bli tufft att vinna loppet men skulle Örjan Kihlström som kör hästen servera henne en bra löpning så kan hon bli farlig den sista biten, vid ytterligare gardering kan 10 Volnik Du Kras som gav ett fint formbesked vid vinsten på Vermo i början på maj vara tänkbar. Med bra ryggar under slutrundan och ett uppskruvat tempo så kan han duga en bit här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Milligan's School
Spets efter 500m: 2 Milligan's School
Skrällen: 10 Volnik Du Kras
Ranking: A 2,4 B 10,5,7,9,3 C 6,1,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Storsjöpokalen - STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 4 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Sign Me Up Too höll mycket bra till andraplatsen bakom vinnande Bucks To Burn näst senast. Gången efter det så avgjorde han säkert i ett montélopp. Här är han upp en klass men om Emilia Leo som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han bli att räkna med över upploppet, 7 Eldorado B. var ute i ett försök till Sweden Cup senast och fick då trava i dödens och höll bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Lexus Dream. Här det ett spår lite långt ut men jag tror det kan bli en bra körning om ledningen till en början så om Torbjörn Jansson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så fäller han många hästar till slut över det långa upploppet, 12 Flash Hammering står jobbigt till här över kort distans men är bättre än raden. Här tror jag att han kan profitera på ett tufft tempo och med en nyttig invändig strykning så ökar hans chanser att komma in matchen och dessutom så är det Örjan Kihlström upp i vagnen den här gången och med bra ryggar under slutvarvet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Sign Me Up too
Spets efter 500m: 1 Nobel Amok
Skrällen: 12 Flash Hammering
Ranking: A 5 B 7,12,2,1,4,6,8,9 C 3,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Edmonton - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.97
13:00  Real Madrid - Espanyol
Fotboll - La Liga - BLGM
2.02
13:30  Everton - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp +0,5
1.96
15:15  Skellefteå - Leksand
Ishockey - SHL - 2
4.70
16:00  Tottenham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.89
18:00  Brynäs - Växjö
Ishockey - SHL - 1
2.40
18:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - BLGM
1.88
21:00  Barcelona - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 + håller nollan
1.80
14:00  Betis - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.90
15:00  Aston Villa - Leicester
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
2.09
21:00  Osasuna - Sevilla
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
21:00  West Ham - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
1.94
  Rekatochklart Poolspel
15:15  Powerplay Tips Lördag 7/12
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset 7/12, 2019
Insats: 64 kr - Aston
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7 december
Insats: 128 / 1024 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7/12
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7 dec
Insats: 972 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7/12
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Färjestad Söndag 8/12
Insats: 648 kr - DrTrav

Livestreaming