DrTrav

V75 lördag 10/08

9 Augusti 2019 - 16:58

Det är V75 finaler på Åby med Jackpot och Åby Stora Pris som höjdpunkt denna lördag. Här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-4 på nummer 9 Short In Cash som har svarat för två fina lopp på sistone där han efter att han har tagit sig till spets efter en bit har gått undan till två säkra segrar. Han är inte att lita på men från bakspåret här tror jag kan han kan hålla sig lugn och om han kan kliva iväg rätt så vettigt så tror jag att Björn Goop kan servera honom en bra löpning även om det kan bli många hästar att runda men han är stark och han kan vinna loppet från dödens om det skulle behövas och löser det sig med positionerna här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 9 Propulsion som är regerande mästare i Åby Stora Pris efter målfotosegern mot Readly Express ifjol. Han var senast ute i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro och satt då för långt bak men formligen flög fram på upploppet via 07,7 sista 700 meterna och även om han inte hann fram till Ringostarr Treb så var det en mycket bra prestation. Här är det dubbla distansen och när Örjan Kihlström tar ett tidigt initiativ och sänder framåt så ser jag ingen som kan tänkas svara ledningen och då sitter han i spets efter ett varv och väl där så blir han mycket svårslagen.

V75-1 1,4,5,10
V75-2 3,5,6
V75-3 1,2,3,4,5,6,9,10,11
V75-4 9 Short In Cash
V75-5 2,6,9,10,11
V75-6 5,8
V75-7 9 Propulsion

1080 rader x 0,50 = 540 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5,8
DD2: 9 Propulsion

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Global Undecided kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. Senast så fick han ta över ledningen med 1350 meter kvar av loppet och vann sedan lätt via 11,8 sista 800 meterna. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Örjan Kihlström har spets i sikte och om han skulle få ta över ledningen i ett tidigt skede så kan det räcka långt här, 1 N.Y.Coeurdesoleil var ute i Norskt Mästerskap senast och galopperade bort sig där. Innan det så var han duktig vid seger på Årjäng när han plockade ner sitt motstånd efter en vass avslutning. Han är kvick ut och från innerspåret här så kan Jorma Kontio som kör hästen få ett bra lopp i vinnarhålet och kan då vara intressant via open stretchen till slut, 5 Staro Leonardo gick barfota runt om för första gången senast och avslutade då mycket vasst fram till andraplatsen bakom vinnande Lord Flax. Kan Bernardo Grasso som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så fäller han många hästar till slut, 10 Sevilla tog ledningen senast och såg slagen ut i början på upploppet men kontrade tillbaka sedan värsta hotet Sir Henry P.Hill galopperat i slutskedet då. Han är stark och med en bra löpning här så kan han bli att räkna med över upploppet och att Jörgen Westholm ersätter Joakim Lövgren i sulkyn är nog ingen nackdel.

Min Vinnare: 4 Global Undecided
Spets efter 500m: 4 Global Undecided
Skrällen: 8 Pastor Power
Ranking: A 4 B 1,5,10,11,8,9,2,7 C 6,12,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Istanbul Boko kom med två raka segrar inför sin senaste start på Axevalla. Han var senast ute över tre varv och trots en liten galopp på vägen så blev det en stark tredjeplats bakom vinnande McGarret efter att han körts tufft. Med lopp i kroppen nu så kan han bli att räkna med här om Jorma Kontio kan servera honom en bra löpning, 3 Velten Versailles har imponerat och är ännu obesegrad efter sex starter. Han vann enkelt i årsdebuten senast trots att han fick trava först i andraspår. Han kan lägga iväg rätt bra från start så jag tror att Rick Ebbinge sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det bli en ny seger här, 5 Ready To Roll avslutade starkt fram till seger via 11,8 sista varvet meterna senast och kommer med formen på topp. Han är inte så snabb till en början men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så han en vass avslutning om han får spara speeden fram till upploppet.

Min Vinnare: 6 Istanbul Boko
Spets efter 500m: 3 Velten Versailles
Skrällen: 5 Ready To Roll
Ranking: A 6,3 B 5,8,12,1 C 11,9,2,10,7
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat nio hästar, 2 Ragazzo Da Sopra svarade för en strålande insats när han knäckte den ledande Eldorado B. från dödens men fick snöpligt se sig avslagen kort före mål av Apapmand senast. Här sitter Björn Goop som kör hästen bra till i andraspår direkt och med en fin resa i den främre träffen här så ska han räknas tidigt, 11 Apapmand har gjort fyra starter i sin nya regi och har gjort det bra i samtliga dessa starter. Han drog tåget ensam i tredjespår senast och tog sig förbi till en knapp seger då. Här är utgångsläget inte det bästa men med en bra rygg att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 4 Eldorado B. vann säkert från spets senast och han är mycket kvick den första biten så jag tror att Torbjörn Jansson som kör hästen kan hitta till ledningen här och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till en ny seger, 1 Rushmore Face kan öppna hyggligt och borde kunna få ett bra lopp på innerspår och kan då bli farlig via open stretchen den sista biten. Det blir troligen jänkarvagn den här gången meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 2 Ragazzo Da Sopra
Spets efter 500m: 4 Eldorado B.
Skrällen: 1 Rushmore Face
Ranking: A 2 B 11,4,1,10,6,9,5,3 C 12,7,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Short In Cash som har svarat för två fina lopp på sistone där han efter att han har tagit sig till spets efter en bit har gått undan till två säkra segrar. Han är inte att lita på men från bakspåret här tror jag kan han kan hålla sig lugn och om han kan kliva iväg rätt så vettigt så tror jag att Björn Goop kan servera honom en bra löpning även om det kan bli många hästar att runda men han är stark och kan vinna loppet från dödens om det skulle behövas och löser det sig med positionerna här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 3 Marcello Wibb som kommer med mycket fin form vara tänkbar. Han vann från spets på Axevalla senast och om Johan Untersteiner kan hitta till ledningen utan någon större strid här så kan han leda loppet länge. Eventuellt jänkarvagn är intressant nu, 10 Tale Of Jacks avgjorde enkelt via 09,7 sista 800 meterna efter en fin resa senast. Med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 9 Short In Cash
Spets efter 500m: 3 Marcello Wibb
Skrällen: 4 Zizou
Ranking: A 9 B 3,10,4,11,6 C 5,1,7,2,8,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Ragnar Thorngrens Minne - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Patent Leather har problem med att gå felfritt. Han galopperade i ledningen in i första sväng på Jägersro under Hugo Åbergs kvällen senast. Han är mycket kvick den första biten och felfri här så tror jag att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och väl i spets så kan han bli svårfångad. Första gången med Björn Goop upp är intressant, 6 Zlatan galopperade dubbelt i Sverigedebuten senast men såg bra ut mellan galopperna. Felfri nu med en offensiv Alessandro Gocciadoro i vagnen så kan han bli svår att stå emot över upploppet och han ska räknas tidigt här, 9 Missle Hill vann i ohotad stil från ledningen senast och med rygg på en startsnabb häst här så borde Örjan Kihlström som kör hästen kunna komma igenom rätt så vettigt och skulle så bli fallet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 2 Patent Leather
Spets efter 500m: 2 Patent Leather
Skrällen: 10 Zarenne Fas
Ranking: A 2,6 B 9,10,11,1,3 C 12,7,5,4
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Stora Sprinterpriset över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Coktail Fortuna som har varit med i två toköppningar i de två senaste loppen. Han vann på ett bra vis på 09,8 över aktuell distans på Eskilstuna senast men han var inte lika bra senast men om Robert Bergh kan hitta till spets utan att det kostar lika mycket kraft den här gången så kan han leda loppet länge för det är en position han trivs bra i, 8 Baron Gift startade så sent som för en vecka sedan i Ego Boys Minne på Rättvik där han gick en bra avslutning via 09,2 men fick inte tag i den ledande Sorbet som vann enkelt. Han har ingen tur med spårlottningen fast om Rickard Svanstedt som kör hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med här, vid ytterligare gardering kan 1 Virginia Grif som höll bra till tredjeplatsen men var utan chans mot vinnande Double Exposure senast vara tänkbar. Hon kan troligen inte hålla upp ledningen men med en vilsam löpning på innerspår så kan hon bli farlig via open stretchen till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Coktail Fortuna
Spets efter 500m: 5 Coktail Fortuna
Skrällen: 4 Justice Ås
Ranking: A 5,8 B 1,4,2,6 C 10,7,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Åby Stora Pris 2019 över 3140 meter och jag har spikat nummer 9 Propulsion som är regerande mästare i Åby Stora Pris efter målfotosegern mot Readly Express ifjol. Han var senast ute i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro och satt då för långt bak men formligen flög fram på upploppet via 07,7 sista 700 meterna och även om han inte hann fram till Ringostarr Treb så var det en mycket bra prestation. Här är det dubbla distansen och när Örjan Kihlström tar ett tidigt initiativ och sänder framåt så ser jag ingen som kan tänkas svara ledningen och då sitter han i spets efter ett varv och väl där så blir han mycket svårslagen, vid gardering kan 4 Milligan's School som gick undan till en överlägsen seger från spets senast vara tänkbar. Här tror jag att Ulf Eriksson tar hand om ledningen initialt men jag tror han släpper välvilligt när min spik kommer och ställer frågan och skulle så bli fallet så kan han lifta med till andrapriset i rygg på Propulsion.

Min Vinnare: 9 Propulsion
Spets efter 500m: 4 Milligan's School
Skrällen: 8 Makethemark
Ranking: A 9 B 4,8,5 C 12,1,7,2,6,3,10,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
  Rekatochklart Speltips Odds
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
18:30  Borussia Dortmund - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 (asian -1,5)
1.98
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Torsdag 4/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming