DrTrav

V75 lördag 11/05

10 Maj 2019 - 17:34

Det är V75 tävlingar ifrån Åby i eftermiddag med Jackpot. Det är fina lopp med Drottning Silvias Pokal & Konung Gustaf V:s Pokal som höjdpunkter. Jag spikar i två av loppen dels i V75-6 på nummer 6 Whipped Eggs som var mycket fin när han tävlade barfota runt om för första gången senast. Han tog då en överlägsen seger från ledningen över lång distans via 13,4 sista varvet. Utgångsläget här är inte det bästa men jag tror att Örjan Kihlström har spets i sikte på nytt och om han kan få ta över ledningen i ett andraskede så är mycket vunnet och då tror jag att han blir svårslagen här.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 2 Attraversiamo som är mycket kapabel och har segrat i 9 av 13 starter hittills. Han vann enkelt senast och har ett fint läge och jag tror att han kan öppna bättre än vad han har visat och skulle Erik Adielsson lyckas hålla ut de betrodda hästarna utvändigt så kan han nå ledningen här men oavsett så tror jag han får en fin resa här och då tror jag han är med i segerstriden på nytt. Eventuellt första gången i bike nu är intressant.

V75-1 2,3,4,6
V75-2 1,2,3,6,7,9,12
V75-3 4,5,8
V75-4 1,3,5,6,7,10,11
V75-5 3,5,6
V75-6 6 Whipped Eggs
V75-7 2 Attraversiamo

1764 rader x 0,50 = 882 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Whipped Eggs
DD2: 2 Attraversiamo

1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Drottning Silvias Pokal över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Conrads Rödluva var jättefin senast i uttagningsloppet när hon vann med krafter kvar via 10,5 sista 700 meterna. Hon har två lopp i kroppen nu men det är är tuffare motstånd nu när det är final fast så bra som hon varit så ska hon räknas tidigt här, 2 Racing Brodda har inlett året i bästa stil med två raka segrar. Här tror jag att Rikard N Skoglund som kör hästen kan servera henne en bra löpning och om den stora favoriten skulle ha en sämre dag så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 6 Zourane Kronos har inlett karriären med sex segrar på åtta starter. Hon spetsade senast och släppte sedan till Conrads Rödluva och hängde sedan med till andraplatsen bakom denne då. Här tror jag att Jorma Kontio kör till ledningen initialt och från den positionen så kanske hon släpper om favoriten kommer tidigt och kan då bli farlig via open stretchen till slut, 4 Felicity Shagwell återkom efter lång frånvaro senast och blev då nerspeedad på open stretchen och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Zeta Wise As. Hon är kvick ut och från ett bra utgångsläge här så sitter hon fint till omgående och kan vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 6 Zourane Kronos
Skrällen: 4 Felicity Shagwell
Ranking: A 3 B 2,6,4,5,1,11 C 10,9,7,12,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Bronsdivisionen, Försök 8 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 12 Martin De Bos serverades ett snällt lopp i comebacken senast men med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut och kan blanda sig i segerstriden här, 6 Pastor Power spurtade piggt via 10,2 sista 800 meterna fram till tredjeplatsen bakom vinnande Vincero' Gar senast. Här kan han kan få en bra start från springspåret och då tror jag han kan slinka ner i ett vettigt slagläge och eventuellt nå ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge för det är en position han är obesegrad i efter tre gånger han gått i spets, 9 Promo Kemp gjorde det bra som tvåa efter uppehåll näst senast och gången efter det så blev det en kort startgalopp men han gick bra till fjärdeplatsen efter det. Med fina ryggar under slutvarvet så kan det räcka en bit mot det här gänget, 3 Vlad Del Ronco gjorde bort sig med galopp senast. Han har innan det mestadels svarat för bra prestationer och senast Björn Goop körde honom så blev det seger så om det klaffar med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 12 Martin De Bos
Spets efter 500m: 6 Pastor Power
Skrällen: 2 It's Showtime Zaz
Ranking: A 12,6 B 9,3,7,2,1 C 11,8,5,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Algot Scotts Minne - Gulddivisionen, Försök 6 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Montdore kommer från en seger över kort distans och även motståndet är tuffare den här gången så ska han räknas tidigt från ett fint utgångsläge, 8 Day Or Night In har visat fin form i två starter efter att han kom tillbaka från Frankrike. Senast var han ute i finalen av Olympiatravet och avslutade då bra via 10,5 sista 800 meterna fram till fjärdeplatsen. Han kan öppna rätt så vettigt men det kan kosta att komma till ledningen men om Johan Untersteiner som kör hästen kan slinka ner i en hygglig position så kan han bli farlig över upploppet, 5 Bahia Questnot har tävlat mot tufft motstånd i Frankrike och hon spurtade bra på open stretchen till tredjeplatsen bakom Propulsion senast. Hon är inte så kvick ut men om Junior Guelpa som kör hästen kan ge henne ett bra lopp så kan hon blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 4 Montdore
Spets efter 500m: 3 Lionel N.O.
Skrällen: 4 Montdore
Ranking: A 4 B 8,5,2,10,3,1 C 6,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Klass II, Försök 7 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 1 Gambit Brodde är fortsatt är obesegrad i ledningen efter tre försök. Han kan öppna rätt så vettigt och från ett utgångsläge här så tror jag att det kan bli spets eller vinnarhålet och han ska räknas tidigt här. Det blir förmodligen jänkarvagn och sannolikt så fortsätter man även med skor runt om meddelar Conrad Lugager, 10 Victoria Lane avslutade sylvasst när hon vann mot ett billigare gäng näst senast. Med bra tempo på tillställningen och de rätta ryggarna under slutrundan så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 3 Viking Brodde höll tappert till andraplatsen från dödens bakom vinnande Taiga Woodland näst senast. Här kan hon få en bra löpning och om hon slipper att göra alltför mycket av grovjobbet under slutrundan här så kan han vara långt framme på nytt, 6 Dallas Brick vann från spets senast och med en offensiv Jorma Kontio i sulkyn så kan det bli ledningen på nytt och skulle så bli fallet är mycket vunnet men om det istället vankas svar invändigt så kan det bli ett uppskruvat tempo på loppet och det kan öppna upp för en överraskning.

Min Vinnare: 1 Gambit Brodde
Spets efter 500m: 1 Gambit Brodde
Skrällen: 7 Look Håleryd
Ranking: A 1,10 B 3,6,5,7,11 C 4,2,8,12,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 6 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Island Life avslutade strålande via 09,2 sista 800 meterna från långt ner i kön och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Varieta' Luis senast. Med Christoffer Eriksson upp nu så tror jag siktet är inställt på ledningen här och om han skulle få ta över spets från nummer 2 Mr Lindy i ett tidigt skede är mycket vunnet och då kan han bli en svår nöt att plocka ner från övriga ekipage, 5 Lesperanza har gjort det bra i samtliga tre starter för Björn Goop. Vid vinsten i senaste starten så svepte hon fältet efter en vass sista bortre långsida via 08,3 sista 800 meterna. Nu är det dock betydligt tuffare motstånd och då jag inte tror att tipsettan vill släppa ledningen så riskerar hon en tung löpning och som klar favorit är hon sårbar här men om hon skulle få spets gratis så kan hon duga mot det här gänget. Eventuellt jänkarvagn nu kan vara intressant, 6 Master Crowe är en segervan häst som har vunnit 20 av karriärens 42 starter och kommer nu från en säker seger. Han kan öppna hyggligt och borde kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och med en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet. Kevin Oscarsson upp för första gången nu kan vara spännande.

Min Vinnare: 3 Island Life
Spets efter 500m: 3 Island Life
Skrällen: 7 Hawk Cliff
Ranking: A 3 B 5,6,10,7,1,11 C 2,4,8,9,12
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Klass I, Försök 8 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Whipped Eggs som var mycket fin när han tävlade barfota runt om för första gången senast. Han tog då en överlägsen seger från ledningen över lång distans via 13,4 sista varvet. Utgångsläget här är inte det bästa men jag tror att Örjan Kihlström har spets i sikte på nytt och om han kan få ta över ledningen i ett andraskede så är mycket vunnet och då tror jag att han blir svårslagen här, vid gardering kan 1 Bear Hope som avslutade bra till andraplatsen i ett lopp där Joe Frazier Boko vann från spets vara tänkbar här om Björn Goop kan hålla upp ledningen för det är en position han trivs bra i, 8 Gustavsson Be var klart bra när han trots galopp 1 200 meter från mål kunde vinna på Jägersro näst senast. Här är spåret dåligt men om det klaffar med positionerna så fäller han många hästar till slut men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Whipped Eggs
Spets efter 500m: 6 Whipped Eggs
Skrällen: 3 Panamera
Ranking: A 6 B 1,8,3,7,10,5,4,9 C 11,2,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Konung Gustaf V:s Pokal över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Attraversiamo som är mycket kapabel och har segrat i 9 av 13 starter hittills. Han vann enkelt senast och har ett fint läge och jag tror att han kan öppna bättre än vad han har visat och skulle Erik Adielsson lyckas hålla ut de betrodda hästarna utvändigt så kan han kanske nå ledningen här men oavsett så tror jag han får en fin resa här och då tror jag han är med i segerstriden på nytt. Eventuellt första gången i bike nu är intressant, vid gardering kan 3 Campo Bahia som endast har slutat sämre än tvåa vid ett tillfälle på sina åtta starter vara tänkbar. Andraplatsen för tre starter sedan togs i finalen av Kriteriet och han vann trots galopp näst senast och felfri nu så kan han utmana min spik från dödens här, 4 Evaluate är ännu obesegrad efter tre starter på svensk mark. Han vann mycket lätt efter tidig ledning senast. Här har han ett passande utgångsläge och kan få en fin resa men om han tvingas till mycket grovjobb under slutrundan så kan det bli tufft att ta en ny seger.

Min Vinnare: 2 Attraversiamo
Spets efter 500m: 2 Attraversiamo
Skrällen: 1 Thrust Control
Ranking: A 2 B 3,4,1 C 11,5,8,10,6,9,7,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Villarreal - Valladolid
Fotboll - La Liga - Villarreal ö1,5 mål
1.68
13:30  Yekaterinburg - S Moskva
Ishockey - KHL - 1
1.64
14:00  Medvedev - Gerasimov
Tennis - ATP St. Petersburg - Med -4,5 games
1.90
15:00  Udinese - Brescia
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.97
15:15  Linköping - Rögle
Ishockey - SHL - Över 5.5 mål
2.55
16:00  IFK Norrköping - Örebro
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.79
18:00  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.35
18:00  Oskarshamn - Djurgården
Ishockey - SHL - 2
1.83
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League  - 1 -1,5 hörnor
2.00
21:00  Granada - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 & håller nollan
2.35
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
18:00  Juventus - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 kort
2.00
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72
  Rekatochklart Poolspel Insats
15:15  Powerplay lör 21/9 162 kr
16:00  Stryktipset 21/9, 2019 216 kr
16:00  Stryktipset lör 21/9 144 / 864 kr
16:20  V75 lördag 21/09 768 kr

Livestreaming