DrTrav

V75 lördag 13/07

12 Juli 2019 - 16:30

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Årjäng och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-2 på nummer 1 Deede Star som endast har gjort sju starter i karriären fast han har segrat i fem av dessa. Han gick en vass avslutning via 11,7 sista varvet fram till seger senast. Han är ovan med voltstart men om han inte håller upp ledningen initialt så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen söker sig ut för att ta över ledningen i ett andraskede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här. Eventuellt barfota runt om för första gången är mycket intressant.

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 4 Charlock Wiking som galopperade bort sig i spetskörningen näst senast men gången efter det så var han ute i ett lite billigare lopp på Axevalla och kördes då till ledningen och gick undan till en säker seger från den positionen. Här tror jag att Magnus Jakobsson kan trycka sig till spets in i första sväng och skulle han lyckas med det så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage då han har fem vinster på fem försök han har travat i spets.

V75-1 1,6,7
V75-2 1 Deede Star
V75-3 5,10,12,13,14
V75-4 1,2,11,14,15
V75-5 4 Charlock Wiking
V75-6 1,2,4,11
V75-7 1,2,3,5,6

1500 rader x 0,50 = 750 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,4,11
DD2: 5 Milliondollarrhyme

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Ragazzo Da Sopra var utan chans från ett hopplöst läge i Kalmar senast så den starten kan vi glömma. Gången innan det så tog han över ledningen med varvet kvar och gick undan till lätt seger via 11,5 sista varvet då. Det är en bättre distans nu och med en bra löpning här så fäller han många hästar till slut och kan då utmana om en framskjuten placering. Det blir barfota runt om och jänkarvagn nu meddelar man från stallet, 1 Eldorado B. var mycket duktig när han vann från ledningen i Östersund över kort distans näst senast. I finalen senast så hade han bakspår fast han gick en bra avslutning fram till femteplatsen bakom vinnande Bucks To Burn då. Han är mycket explosiv den första biten och i ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Virginia Grif har vunnit i hälften av hennes 32 tidigare starter och hon vann lätt efter tidig ledning näst senast och gången efter det så spurtade hon bra och kopplade greppet på upploppet men blev avslagen på linjen av en smygkörd Lolo Lee. Nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen för första gången och klaffar det med positionerna så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Ragazzo Da Sopra
Spets efter 500m: 1 Eldorado B.
Skrällen: 8 Antonio Trot
Ranking: A 6 B 1,7,8,2,10,3 C 4,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Deede Star som endast har gjort sju starter i karriären fast han har segrat i fem av dessa. Han gick en vass avslutning via 11,7 sista varvet fram till seger senast. Han är ovan med voltstart men om han inte håller upp ledningen initialt så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen söker sig ut för att ta över ledningen i ett andraskede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här. Eventuellt barfota runt om för första gången är mycket intressant, vid gardering kan 4 Great Winner som avgjorde lätt senast trots en tung resa vara tänkbar. Spår 4 i volten här är inte optimalt och det blir nog ingen snabbare start om han skulle kliva iväg i rätt gångart men om Magnus Jakobsson skulle lyckas få iväg honom så kan han duga en bit mot det här gänget. Rycktussar nu för första gången kan ge en extra växel över upploppet, 2 The Real Star var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Han fick inte travet att flyta helt till slut och fick nöja sig med sjätteplatsen bakom vinnande Eppur Si Muove efter ett kortare galoppinslag från start senast. Han är van vid att möta hårt motstånd och om Adrian Kolgjini som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Deede Star
Spets efter 500m: 1 Deede Star
Skrällen: 2 The Real Face
Ranking: A 1 B 4,2,6,8,3,7,5 C 10,11,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Erik Perssons Memorial - DubbelCupen, Final - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 13 Lukas Rauen har tre vinster och två andraplatser på årets fem starter. Han har tagit två lätta segrar i de två senaste loppen och för tre starter sedan i Östersund så fick han en sen lucka och gick då en bra avslutning via 23 tempo sista 500 meterna. Här har han springspår på 20 meters tillägg och om Magnus A Djuse som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här. Eventuellt barfota runt om nu är mycket intressant, 10 Pyrmo ståtar med två raka segrar och han var okörd senast via 23 tempo sista rundan. Han är redo för en rejäl rekordsänkning meddelar Martin Lundahl som tränar och skulle tempot bli för lågt där framme så tror jag Ulf Ohlsson som kör hästen söker sig framåt för han tål att göra en del grovjobb och kan då vara långt framme på nytt. Barfota runt om nu är intressant, 5 Spik Loke har vunnit 7 av årets 10 starter. Spåret här är inte optimalt så det blir nog ingen snabbare start men om han kliver iväg så är det inte omöjligt att Jimmy Jonsson kan få ta över ledningen efter ett varv och skulle så bli fallet så kan det bli en ny seger här.

Min Vinnare: 13 Lukas Rauen
Spets efter 500m: 6 Myrsjös Stalo
Skrällen: 12 Björs Viking
Ranking: A 13 B 10,5,14,12,1,6,8,15,7 C 2,11,3,4,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Dallas As var ute i finalen av StoSprintern senast och travade då 12,5 sista 700 meterna bakom vinnande Zeta Wise As. Här har hon springspår på tilläggsvolten och om Robert Bergh som kör hästen kan få en bra start så kan hon få en fin löpning och kan då blanda sig i segerstriden här, 2 Lady Nadine återkom efter lång frånvaro senast och svarade då för en mycket bra prestation när hon tog en överlägsen seger. Hon har tidigare galopperat mycket men felfri här så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 15 Hope And Dreams avgjorde på ett bra vis vid vinsten i Boden senast. Här har hon dubbla tillägg och många hästar att runda men om Emilia Leo som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon bli att räkna med över upploppet. Barfota runt om nu är intressant meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 11 Dallas As
Spets efter 500m: 2 Lady Nadine
Skrällen: 1 Timotejs Godis
Ranking: A 11,2 B 15,1,14,6,10,3 C 13,9,8,7,4,5
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Charlock Wiking som galopperade bort sig i spetskörningen näst senast men gången efter det så var han ute i ett lite billigare lopp på Axevalla och kördes då till ledningen och gick undan till en säker seger från den positionen. Här tror jag att Magnus Jakobsson kan trycka sig till spets in i första sväng och skulle han lyckas med det så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage då han har fem vinster på fem försök han har travat i spets, vid gardering kan 5 Macelleria som ståtar med tre raka andraplatser vara tänkbar. Han är kvick iväg men jag tror inte att han kan ta sig förbi min spik i starten och då finns det en klar risk att han får göra mycket av grovjobbet här och från dödens kan det bli tufft att vinna, 10 Mellby Frodo hakade på fullt godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Zalie Gar i Klass I finalen på Eskilstuna senast. Här är det bakspår men om Kristian Malmin som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Charlock Wiking
Spets efter 500m: 4 Charlock Wiking
Skrällen: 10 Mellby Frodo
Ranking: A 4 B 5,10,6,1,2,9,11,3 C 7,12,8
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Bronsdivisionen över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 N.Y.Coeurdesoleil utrustades med jänkarvagn och helstängt huvudlag på Solvalla näst senast och blixtrande till ledningen och vann på ett bra vis och det blir samma utrustning här och om Magnus Teien Gundersen kan nå ledningen även här så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage, 1 Visa As var med i samma lopp som tipsettan på Solvalla och felade då på upploppet. Senast så höll hon mycket starkt till andraplatsen bakom vinnande Global Undecided efter en jobbig löpning. Innerspåret är inte optimalt i Årjäng så det kan bli tufft att hålla ledningen men om Björn Goop skulle lyckas ta sig loss så är hon bra nog att blanda sig i segerstriden här, 4 Jaques Noir har ofta dragits med tråkiga lägen men står fint till denna gång. Han gick en rejäl avslutning via 09,6 sista 800 meterna till tredjeplatsen bakom vinnande Hierro Boko senast och klaffar det med löpningsförloppet här så kan det vara läge för en seger, 11 Zio Tom Jet står svår placerad och hårt inne i loppet och behöver en del tur från det här läget men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 N.Y.Coeurdesoleil
Spets efter 500m: 2 N.Y.Coeurdesoleil
Skrällen: 11 Zio Tom Jet
Ranking: A 2,1 B 4,11,5,6,7 C 12,3,9,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Årjängs Stora Sprinterlopp - Gazza Degatos Minneslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Milliondollarrhyme avslutade mycket bra bakom Propulsion i Norrbottens Stora Pris i Boden senast. Här tror jag att Fredrik B Larsson som kör hästen kan trycka sig till ledningen och skulle han lyckas med det så kan han rinna undan till seger om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Nadal Broline var mycket bra i debuten för Björn Goop men i Oslo Grand Prix senast så stod han inte att känna igen men han verkade inte trivas på Bjerkes bana den dagen. Han har tränat bra nu och från ett bra spår här så kan han få en bra löpning och kan då blanda sig i segerstriden här, 1 Dante Boko är kvick iväg men innerspåret i Årjäng är inte det bästa så jag tror att tipsettan kan ta sig förbi i starten men oavsett så kan han få en bra löpning på innerspår här och kan då vara långt framme med en lucka till slut.

Min Vinnare: 5 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 5 Milliondollarrhyme
Skrällen: 3 Uza Josselyn
Ranking: A 5 B 2,1,3,6,7,8 C 4,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Colorado - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.70
19:00  Brynäs - Linköping
Ishockey - SHL - 2
3.35
19:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
2.25
20:45  Macclesfield - Plymouth
Fotboll - League Two - 2
1.95
21:00  Atletico Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - BLGM Nej
1.80
21:55  Dortmund - PSG
Fotboll - Champions League - PSG ö 1,5 mål
1.71
21:00  Tottenham - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.70
21:00  Wolfsburg - Malmö FF
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
2.05
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.00
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Tisdag 18/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming