DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 lördag 14/09

13 September 2019 - 16:37

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Bollnäs och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-6 på nummer 1 Makethemark som radar upp topplopp. Han satt fast med sparat i mål i Sundsvall Open Trot senast och gången innan det så gjorde han en stark avslutning till andraplatsen bakom Propulsion i Åby Stora Pris. Nu har han lottats till innerspår bakom bilen men det hade han även i Elitloppsförsöket på Solvalla i maj och trots startsnabba hästar utvändigt om honom då så höll han ledningen för att sedan släppa till Readly Express. Jag tror övriga hästar får svårt att ta en hel längd på honom här och i spets så blir han svår att plocka ner för övriga ekipage. Vinnarodds 2.80 Unibet

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 5 Esprit Sisu som var strålande vid vinsten på Jägersro näst senast. Han travade då i tredjespår i ett drygt varv men knäckte ledaren och höll även undan för en bra avslutande Comanche Moon den sista biten. Gången efter det hade han ett risigt utgångsläge och hamnade långt ner i kön men fullföljde ändå klart bra till sjätteplatsen bakom vinnande Ural. Här har han fått ett bättre spår och om Erik Adielsson kan servera hästen en fin löpning i den främre träffen så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 6.50 Unibet

V75-1 3,5,6,8
V75-2 1,3,8
V75-3 3,4,10,11
V75-4 5,7,8,10,12,14,15
V75-5 4,6,9,10,12
V75-6 1 Makethemark
V75-7 5 Esprit Sisu

1680 rader x 0,50 = 840 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1 Makethemark
DD2: 1,5,8,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 6 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Majestic Man har varit mycket i Finland på sistone. I uttagningsloppet till det finska Derbyt näst senast så satt han långt ner i kön och han spurtade vasst i vida spår fram till tredjeplatsen bakom vinnande Bosses Lady. Gången efter det i Derbyconsolation så tog han ledningen omgående och vann mycket lätt. Han är orutinerad med voltstart men han är mycket snabb bakom bilen så han ska nog kunna kliva iväg rätt så vettigt i volten med och då tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Det blir troligen norskt huvudlag jämfört med helstängt huvudlag som det var senast och Björn Goop upp för första gången nu är intressant, 5 Wingmaster kommer med fin form och han var mycket bra vid vinsten i den senaste starten. Femtespåret i volten nu är inte bra men om han kan kliva iväg i rätt gångart så kan han duga en bit här om det löser sig med positionerna, 6 Crazy And Quick vann säkert från ledningen senast och visade bra startsnabbhet bakom bilen. Han har aldrig gått i svensk voltstart tidigare men om han kan kliva iväg rätt så dugligt med Erik Adielsson i vagnen från springspåret här så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 8 Global Winner var duktig i senaste start när han klev runt sitt motstånd på ett bra vis via 12 tempo sista varvet. Nu är läget lurigt med stängt spår men om det löser sig så kan han bli farlig över upploppet. Troligen barfota runt om som senast och även en vanlig vagn meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 3 Majestic Man
Spets efter 500m: 3 Majestic Man
Skrällen: 5 Wingmaster
Ranking: A 3 B 5,6,8,4,10,11,1 C 7,9,2,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Cactus gjorde comeback efter lång frånvaro senast och med den genomköraren i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Hon är lägesgynnad den här gången och jag tror hon håller upp ledningen och skulle så bli fallet så tror jag att Rikard N Skoglund drar i ett jämnt hårt tempo där framme och det kan räcka långt här, 3 Patricks Princess är en orutinerad treåring som endast gjort fem starter hittills men hon har vunnit tre gånger och har aldrig varit sämre än trea. Hon kördes till ledningen efter ett halvvarv och höll bra via 10 tempo sista 500 meterna till andraplatsen bakom Djokovic senast. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon bli att räkna med när det ska avgöras, 8 Hankypanky Peyton har vunnit 7 av 8 starter hittills. I den senaste starten så kom den första förlusten men hon var ändå bra då när hon höll tappert till tredjeplatsen bakom vinnande Saga Doc efter att hon fått trava en stor del av loppet i dödens. Det finns risk att hon tvingas till en del grovjobb även den här gången fast oavsett så ska hon räknas tidigt här.

Min Vinnare: 1 Cactus
Spets efter 500m: 1 Cactus
Skrällen: 13 Quarcia
Ranking: A 1,3,8 B 13,15,9,11,12,7,4,6 C 5,2,14
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Klass II, Försök 7 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 No Limit Royalty har nu två lopp i kroppen efter ett litet uppehåll och han var duktig vid vinsten från ledningen senast. Han kan öppna rätt så vettigt vid laddning och han har blivit nerstruken ett hack nu så jag tror att Janne Korpi laddar mot spets här och om det inte kostar alltför mycket krut att nå ledningen så kan han bli svårfångad från den positionen, 10 Mellby Granat har tidigare haft skadebekymmer och startat sparsamt men har varit fin i årets båda starter som båda har slutat med segrar. Han lever på sin styrka så här tror jag att Robert Bergh tar ett tidigt initiativ och sänder framåt när positionerna är intagna och då kan han reglera det här fältet från dödens, 3 Lotusjasmine var mycket bra vid vinsten i den näst senaste starten och gången efter det så fick hon en jobbig löpning i tredjespår men höll ändå starkt till femteplatsen bakom vinnande Trilly Of Nando. Hon är snabb ut och kanske kan snuva tipsettan på ledningen men oavsett så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 11 Jeppas Sputnik kommer med en fin rad. Han hängde med bra till andraplatsen bakom vinnande Crazy And Quick från vinnarhålet senast. Kan Claes Sjöström hitta en bra rygg att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på loppet så fäller han många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 No Limit Royalty
Spets efter 500m: 4 No Limit Royalty
Skrällen: 11 Jeppas Sputnik
Ranking: A 4,10 B 3,11,1,6,5,8,7 C 9,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Jon Olssons Minne - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 12 Husnäs Elving är inte att lita på och har nära till galoppen och vann trots galopp näst senast. Gången efter det så höll han ordning på benen och via 24,3 sista 800 meterna fångade han in sitt motstånd till en ny seger. Felfri nu så kan han öppna rätt så dugligt och om Erik Adielsson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med över upploppet här, 14 Lukas Rauen gick till en tidig attack senast och såg fin ut innan han rullade över i galopp med varvet kvar till mål men det kan ha berott på att banan var lite stum och han fungerade mycket bättre på Bollnäs gången innan meddelar Magnus A Djuse som kör hästen. Trots tufft utgångsläge här så ska han räknas tidigt i det här sammanhanget, 5 Optandsfröken hängde på fullt godkänt till fjärdeplatsen i det loppet tipsettan segrade i senast. Kan Björn Goop som sitter upp bakom hästen komma iväg bra så kan hon få en fin löpning i den främre träffen eventuellt i ledningen och kan då vara spännande till en låg procent på spelet. Eventuellt blir det blinkershuvudlag för första gången.

Min Vinnare: 12 Husnäs Elving
Spets efter 500m: 5 Optandsfröken
Skrällen: 8 Klocksve Sprinten
Ranking: A 12,14 B 5,8,7,10,15,3,4,11,1,2 C 13,6,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Bronsdivisionen, Försök 7 i Meeting 6 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Marrakesh har bara startat åtta starter i karriären men inledde starkt med fem raka segrar innan det har gått sämre i de tre senaste loppen. I årsdebuten näst senast så fullföljde han starkt till andraplatsen bakom vinnande Zanzibar Wise As och gången efter det var han hårt betrodd i ett försök till det finska Derbyt men galopperade då bort sig i ett tidigt skede av loppet. Det troliga är att Jorma Kontio skickar hästen till spets och från den positionen så kan han bli svårfångad, 10 Magic Cash tog en lätt spetsseger över aktuell distans senast. Han är stark och rejäl och kan visa sig vara starkast över upploppet om Örjan Kihlström kan servera honom en bra löpning, Han är i bra ordning och han kommer troligen att tävla som senast med barfota runt om samt ett helstängt huvudlag och i en jänkarvagn meddelar Timo Nurmos, 9 All Star avslutade starkt fram till seger i ett V75 lopp på Bergsåker senast. Han går över alla distanser och är vass när han får anfalla bakifrån och med en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han göra sig gällande här.

Min Vinnare: 6 Marrakesh
Spets efter 500m: 6 Marrakesh
Skrällen: 12 Zinco Jet
Ranking: A 6 B 10,9,4,12,2,5 C 3,11,1
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Gulddivisionen, Försök 6 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Makethemark som radar upp topplopp. Han satt fast med sparat i mål i Sundsvall Open Trot senast och gången innan det så gjorde han en stark avslutning till andraplatsen bakom Propulsion i Åby Stora Pris. Nu har han lottats till innerspår bakom bilen men det hade han även i Elitloppsförsöket på Solvalla i maj och trots startsnabba hästar utvändigt om honom då så höll han ledningen för att sedan släppa till Readly Express. Jag tror övriga hästar får svårt att ta en hel längd på honom här och i spets så blir han svår att plocka ner för övriga ekipage. Öppet huvudlag samt barfota runt om och jänkarvagn meddelar man från stallet, vid gardering kan 4 Sorbet som vann en lite billigare Gulddivision i Rättvik näst senast och gick i mål med sparade krafter i Sundsvall Open Trot senast vara tänkbar. Han kan öppna fort men jag tror inte han tar sig förbi min spik i starten och skulle han få göra mycket av grovjobbet så kan det bli tuffare att vinna loppet, 7 Nadal Broline avslutade vasst via 08 tempo sista 800 meterna fram till tredjeplatsen bakom vinnande Ringostarr Treb i Sundsvall Open Trot senast. Nu fick han ett dåligt läge och riskerar att hamna på vingel men om det klaffar med positionerna så kan han bli farlig den sista biten med en liknande avslutning som senast.

Min Vinnare: 1 Makethemark
Spets efter 500m: 1 Makethemark
Skrällen: 2 Coktail Fortuna
Ranking: A 1 B 4,7,2,5,3,6 C 8,9,10,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 6 i Meeting 6 över 2640 meter och jag har spikat nummer 5 Esprit Sisu som var strålande vid vinsten på Jägersro näst senast. Han travade då i tredjespår i ett drygt varv men knäckte ledaren och höll även undan för en bra avslutande Comanche Moon den sista biten. Gången efter det hade han ett risigt utgångsläge och hamnade långt ner i kön men fullföljde ändå klart bra till sjätteplatsen bakom vinnande Ural. Här har han fått ett bättre spår och om Erik Adielsson kan servera hästen en fin löpning i den främre träffen så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 9 Perfect Dynamite som fick ett tungt lopp näst senast och gången efter det så snubblade han till och galopperade med ett halvvarv kvar av loppet vara tänkbar om han kan hålla ordning på benen den här gången. Han gick bra efter galoppen senast och med en vettig rygg att gå i så har han en vass speed till slut och kan då utmana min spik över upploppet, 1 Exclamation Mark fick ett tufft lopp senast och orkade inte ifrån ledningen. Här tror jag att Ulf Ohlsson kan hålla upp ledningen initialt men det är inte omöjligt att man vill ha ett rygglopp men från spets eller vinnarhålet här så kan få en bra resa och kan då ta en framskjuten placering men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 1 Exclamation Mark
Skrällen: 9 Perfect Dynamite
Ranking: A 5 B 9,1,8,2,4,7,11,10 C 3,12,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.10
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
17:30  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.09
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 864 kr - DrTrav
16:55  DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming