DrTrav

V75 lördag 17/08

16 Augusti 2019 - 16:31

Lördagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Örebro med de korta E3 finalerna och DubbelJackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-2 på nummer 3 Mascate Match som är kullens drottning så här långt och hon var helt överlägsen i den långa upplagan av E3 i slutet av juni. I försöket till denna final lekte hon sig till vinst från ledningen och det är helt klart hästen att slå här. Hon har endast en förlust på 9 starter och här tror jag att Pekka Korpi sitter i ledningen i ett tidigt skede och väl där så blir hon mycket svårslagen.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 11 Global Undecided som vann finalen av Bronsdivisionen på Åby för en vecka sedan och har nu gått upp en klass. Han har utvecklats rejält på sistone och den långa distansen är passande och jag tror på ett tidigt avancemang framåt då hästen trivs klart bäst utan ryggar och från dödens här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

V75-1 1,3,5,8,9,11
V75-2 3 Mascate Match
V75-3 1,2,3,6,8
V75-4 1,4,7
V75-5 2,3,4,8,11
V75-6 2,3,9,10
V75-7 11 Global Undecided

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,3,9,10
DD2: 11 Global Undecided

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Bo C. kommer med formen i topp då han har fyra segrar på de fem senaste starterna. Här har han ett chansartat utgångsläge men om det löser sig för Carl-Erik Lindblom som kör hästen så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här, 3 Zaire Wise As kom igenom fint och plockade ner sitt motstånd på ett bra vis via 10,4 sista 600 meterna senast. Nu är det voltstart och det är första gången på svensk mark men Ulf Ohlsson ersätter Alessandro Gocciadoro i vagnen nu och det är inte direkt någon nackdel och han tål att göra en del grovjobb här om det skulle behövas och kan då blanda sig i segerstriden igen, 1 Shorthanded Jag vann från ledningen näst senast och Björn Goop gör nog ett rejält försök att hålla spets här och skulle han lyckas hålla upp ledningen så är mycket vunnet och då tror jag han säljer sig dyrt från den positionen.

Min Vinnare: 8 Bo C.
Spets efter 500m: 1 Shorthanded Jag
Skrällen: 11 Global Unlimited
Ranking: A 8,3,1 B 5,9,11,2,4 C 6,7,10,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
E3 Final - Ston över 1609 meter och jag har spikat nummer 3 Mascate Match som är kullens drottning så här långt och hon var helt överlägsen i den långa upplagan av E3 i slutet av juni. I försöket till denna final lekte hon sig till vinst från ledningen och det är helt klart hästen att slå här. Hon har endast en förlust på 9 starter och här tror jag att Pekka Korpi sitter i ledningen i ett tidigt skede och väl där så blir hon mycket svårslagen, vid gardering kan 2 Global Anarchy som galopperade i finalen av långa E3 näst senast vara tänkbar. Hon var duktig när hon svepte fältet i försöket och från ett bra spår här så kan hon få en fin resa i den främre träffen och ska räknas tidigt bakom min spik, 4 Global Allegiance kommer med två raka andraplatser i raden och löser det sig med positionerna här så kan hon vara med långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Mascate Match
Spets efter 500m: 3 Mascate Match
Skrällen: 4 Global Allegiance
Ranking: A 3 B 2,4,1,7,11,5,9 C 8,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Express Gaxes lopp - STL Gulddivisionen, Försök 2 i Meeting 6 över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Vainqueur R.P. har gjort fyra starter för Björn Goop och näst senast så gick han en bra upphämtning efter galopp och senast så kom den första segern när han vann utan bekymmer från spets. Efter vinsten senast så var han klar för Jubileumspokalen men kretsen kring hästen valde att tacka nej. Här tror jag att det kan bli spets på nytt och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen, 3 Charrua Forlan laddas troligen tufft den första biten av Emila Leo för att komma först ner till sargen och skulle han ta sig förbi tipsettan så kan det vara han som sitter i spets men han tål även en utvändig löpning om det inte skulle bli spets, 8 Volnik Du Kras var ute i ett sjuhästarsfält på Solvalla och gick då i dödens i ett hårt tempo över kort distans och det blev för tufft och han kunde inte rå på ledande och vinnande Exclamation Mark och fick även se sig besegrad av en bra avslutande Vienvia Font den sista biten senast men om det löser sig med positionerna här så kan han vara långt framme, 2 Evaluate kommer från en seger där han avgjorde säkert den sista biten. Nu handlar det om debut i den högsta klassen men från ett trevligt utgångsläge här så sitter Örjan Kihlström som kör hästen bra till i andraspår omgående och med en fin löpning så kan han duga en bit här. Eventuellt barfota runt om nu meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 1 Vainqueur R.P.
Spets efter 500m: 1 Vainqueur R.P.
Skrällen: 6 Montdore
Ranking: A 1 B 3,8,2,6, C 9,5,7,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Klass II, Försök 3 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 The Real Face kommer med en färsk spetsseger i raden. Han hade då precis som nu innerspår i volten och jag tror att Erik Adielsson kan hålla upp ledningen och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka till en ny seger här, 4 Inspector avslutade mycket vasst till andraplatsen bakom vinnande Stole The Show efter galopp senast. Här har han ett knepigt fjärdespår i volten men om Björn Goop som kör hästen kan lösa det orosmomentet så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Västerbo Pokerface har varit borta från tävlingsovalen i 11 månader men Timo Nurmos tränade hästar brukar sällan behöva lopp i kroppen och från springspåret här så kan det bli en vettig start och om Örjan Kihlström kan hitta ner i en hyfsad position så kan han utmana om en framskjuten placering direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 1 The Real Face
Spets efter 500m: 1 The Real Face
Skrällen: 2 Ara
Ranking: A 1,4,7 B 12,3,2,6 C 5,11,9,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I, Försök 2 i Meeting 6 över 3100 meter och jag har streckat fem hästar, 2 S.G.Charpentier gick en stark avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Andre Ward senast och framförallt så travade han betydligt bättre än vanligt. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Jorma Kontio som kör hästen bra till omgående och eventuellt i ledningen och han ska räknas tidigt i det här sammanhanget, 3 Tsar Brodde har blivit bättre sedan man började köra med norskt huvudlag för nu är han mer fokuserad i loppen och han är stark och går alltid hela vägen in i mål. Han kommer att lättas i balansen den här gången meddelar Björn Röcklinger och med en bra löpning i den främre träffen så kan han bli att räkna med här, 8 Burning Man kommer med tre raka segrar och över tre varv här så har Peter Untersteiner gott om tid att hitta ett vettigt slagläge och om det löser sig med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 11 Arapaho Ghostdance gick en bra avslutning fram till seger via 09,8 sista 800 meterna i försöket till Midnattsloppet. I finalen sedan så slutade det med en tidig galopp. Han är oprövad på distansen men har vunnit över 2640 meter tidigare så om det blir bra tempo på tillställningen och Erik Adielsson kan ge hästen en fin resa så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 S.G.Charpentier
Spets efter 500m: 2 S.G.Charpentier
Skrällen: 11 Arapaho Ghostdance
Ranking: A 2,3,8 B 11,4,12,7 C 9,10,5,1
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
E3 Final - Hingstar/Valacker över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Aetos Kronos sänkte sitt eget världsrekord, som sattes i Treåringseliten under Elitloppshelgen med en tiondel när han segrade i långa E3-finalen på 11,8 över medeldistans näst senast. I uttagningen till dagens korta E3-final tog han över ledningen varvet kvar och vann plättlätt. Från ett bra läge här så kan Johan Untersteiner välja taktik och oavsett så ska han räknas tidigt här, 2 Global Adventure har vunnit 11 av 13 starter hittills. Näst senast så kunde han stå emot den press som Power utsatte honom och de båda hästarna lämnade övriga fältet med många längder. I kvalet vann han enkelt och här kanske han kan ta över ledningen från startkatapulten Usain Töll och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hårt tryck under vägen, 9 Zola Key höll bra till andraplatsen efter att ha fått trava i dödens senast men kunde inte hålla Belker bakom sig då. Med en bra startrygg här så borde han kunna komma igenom rätt så vettigt och om det blir bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut. Eventuellt första barfota runt om kan ge en extra växel, 10 Alien Kronos hade ingen chans mot tipsettan senast fast han höll farten bra till tredjeplatsen. Kan Ulf Ohlsson hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Aetos Kronos
Spets efter 500m: 2 Global Adventure
Skrällen: 9 Zola Key
Ranking: A 3 B 2,9,10,1,11,4,5 C 6,12,7,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 6 över 2609 meter och jag har spikat nummer 11 Global Undecided som vann finalen av Bronsdivisionen på Åby för en vecka sedan och har nu gått upp en klass. Han har utvecklats rejält på sistone och den långa distansen är passande och jag tror på ett tidigt avancemang framåt då hästen trivs klart bäst utan ryggar och från dödens här så tror jag han bli svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 2 Very Kronos som är en segervan häst men han är inte att lita på vara tänkbar. Nu gör han comeback efter lång frånvaro och det är knappast tal om toppform men om han skulle hålla ordning på benen och lyckas hålla sig lugn så kan han vara långt framme, 8 Vienvia Font avslutade sylvasst fram till andraplatsen bakom vinnande Vainqueur R.P. senast. Här har han ett dåligt läge men en invändig strykning underlättar en del och om Pietro Gubellini som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så fäller han många hästar till slut med en liknande spurt som senast men han får ses som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Global Undecided
Spets efter 500m: 3 Perfect Dynamite
Skrällen: 8 Vienvia Font
Ranking: A 11 B 2,8,9,3,6,12 C 1,4,10,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
18:00  Lyngby - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.70
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Bröndby - Sönderjyske
Fotboll - Superligan - 1
1.74
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Poolspel
20:55  DD Tips Mantorp Måndag 1/6
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2 Juni
Insats: 1152 kr - USandeback

Livestreaming