DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 lördag 20/07

19 Juli 2019 - 16:52

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Axevalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-4 på nummer 6 Callmesally som gjorde det bra vid vinsten näst senast och gången efter det så blev hon rejält störd men hon flög fram den sista biten och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Fantasia Sisu som fyra i mål. Slipper hon att göra alltför mycket av grovjobbet här så fäller hon många hästar till slut om Iina Aho som kör hästen kan servera hästen en bra löpning så tror jag hon blir svår att stå emot över det långa upploppet här.

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 5 Bullyoung som inte har startat på ett tag men han rapporteras ha tränat på väldigt bra hemma. Han är inte så snabb från start men med ett bra lopp i ryggar här så tror jag han spurtar bra till slut och då tror jag han blir svår att stå emot över det långa upploppet här. Björn Goop upp för första gången nu är mycket intressant.

V75-1 1,3,6,7,8,10
V75-2 3,6,8,11,12,13,14
V75-3 2,3,6,7,11
V75-4 6 Callmesally
V75-5 5 Bullyoung
V75-6 4,8
V75-7 1,3,9,10

1680 rader x 0,50 = 840 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,8
DD2: 1 Marcello Wibb

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Randemar R.D. kommer med mycket bra form och han svarade för en stark insats i dödens som tvåa bakom vinnande Zalie Gar senast. Han har öppnat bra i voltstart tidigare och om Peter Untersteiner kan komma iväg bra från springspåret här så kan han bli farlig om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge och han ska räknas tidigt här. Vanlig vagn nu istället för bike som det var senast meddelar man från stallet, 1 B.B.S.Jhonny gjorde sin tredje start efter en lång frånvaro senast och han gjorde det bra som trea bakom vinnande Liam Dana senast. Han har fått ett trevligt utgångsläge och kan få en bra löpning på innerspår här och med en lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden här, 10 Pastor Power kördes till ledningen i ett tidigt skede och gick undan till en säker seger via 09,5 sista 700 meterna senast. Med en bra rygg att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här, 6 Grandfather Bill har travat i ledningen sex gånger tidigare och har tagit fem segrar från den positionen och skulle Björn Goop komma till ledningen in i första sväng så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 7 Randemar R.D.
Spets efter 500m: 6 Grandfather Bill
Skrällen: 1 B.B.S.Jhonny
Ranking: A 7,1 B 10,6,3,8 C 11,4,12,2,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Femåringslopp för Ston över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 13 Global Upper Style hade ett bra fjolår och var med i flera av årgångsfinalerna. I årsdebuten senast så fastnade hon med sparade krafter och med det loppet i kroppen nu så kan hon var klart förbättrad till den här starten och löser det sig med positionerna här så kan hon blanda sig i segerstriden här, 8 Emmylou fick nöja sig med en tredjeplats bakom vinnande Fantasia Sisu från ledningen senast. Bakspår här är inte optimalt men om Björn Goop som får chansen för första gången kan hitta loss så kan hon bli farlig om hon kan få smyga med i ryggar fram till upploppet, 6 Ambon Degato gick en bra avslutning via 12,6 sista 800 meterna och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Stardust Melody. Från springspåret här så tror jag att Johan Untersteiner har ledningen i sikte och om han skulle hitta till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och han ska räknas tidigt här, 12 Gloria Web har segrat i tio av sina 18 starter hittills. Hon har fått två lopp i kroppen efter vila nu och om Jorma Kontio kan servera hästen en bra löpning så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 13 Global Upper Style
Spets efter 500m: 6 Ambon Degato
Skrällen: 14 Normandie Royal
Ranking: A 13,8 B 6,12,14,11,3,7,9,1 C 5,4,10,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 5 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Ivory Di Quattro spurtade jättebra i skymundan senast. Han är stark och rejäl och om det blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 6 Istanbul Boko har inlett karriären vasst med fyra vinster på sex starter och han har ännu inte varit sämre än trea. Han kan öppna bra och med en offensiv Jorma Kontio i sulkyn så tror jag på tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 McGarret fastnade senast och gick i mål med sparade krafter och nu är det debut över distansen men det tror jag kommer fungera bra. Nu är strykningen av nummer 1 inte så bra då han inte kan öppna så fort men om Micael Stjernström som kör hästen kan hitta loss från innerspåret så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 7 Digital Science är inte att lita på men om han skulle hålla ordning på benen så kan han göra sig gällande här. Han är väldigt stark och kan utmana om en framskjuten placering, 3 Ediego har inte startat på ett tag och kan behöva loppet men han är klart gynnad av den långa distansen och med en fin resa här så kan duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 11 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m: 6 Istanbul Boko
Skrällen: 2 McGarret
Ranking: A 11,6,2 B 7,3,8,12,10 C 4,9,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Callmesally som gjorde det bra vid vinsten näst senast och gången efter det så blev hon rejält störd men hon flög fram den sista biten och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Fantasia Sisu som fyra i mål. Slipper hon att göra alltför mycket av grovjobbet här så fäller hon många hästar till slut om Iina Aho som kör hästen kan servera hästen en bra löpning så tror jag hon blir svår att stå emot över det långa upploppet här, vid gardering kan 13 Smevikens Cruiser som har varit riktigt bra på sistone vara tänkbar. Han övertygade stort vid vinsten i Halmstad senast och gången före satt han fast med allt sparat och om Henna Halme kan bli fint framdragen under slutrundan så kan han vara långt framme, 14 Rafiki Fri avslutade vasst och fångade in Admirer den sista biten i Visby senast. Med bra tempo på tillställningen så kan han bli farlig över det långa upploppet om han får spara speeden fram till upploppet.

Min Vinnare: 6 Callmesally
Spets efter 500m: 2 Mill Zorn
Skrällen: 2 Mill Zorn
Ranking: A 6 B 14,13,9,5,4,7,11,2,15,12 C 1,8,10,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Bullyoung som inte har startat på ett tag men han rapporteras ha tränat på väldigt bra hemma. Han är inte så snabb från start men med ett bra lopp i ryggar här så tror jag han spurtar bra till slut och då tror jag han blir svår att stå emot över det långa upploppet här. Björn Goop upp för första gången nu är mycket intressant, vid gardering kan 11 Ural som spurtade bra som trea under Elitloppshelgen för tre starter sedan och han har efter det fortsatt att göra riktigt fina lopp vara tänkbar. Han vann på ett bra vis senast men bakspår nu är ett minus fast om Jorma Kontio kan servera hästen en bra löpning så fäller han många hästar till slut, 12 Hazard Boko fick press i ledningen senast och kunde inte stå emot Esprit Sisu den sista biten utan fick nöja sig med andraplatsen då. Här står han illa till men om det bli överpace på loppet så kan han vara långt framme men det är tufft att runda samtliga hästar och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Bullyoung
Spets efter 500m: 4 Master Crowe
Skrällen: 5 Bullyoung
Ranking: A 5 B 11,12,6,4,1,10 C 9,3,7,8
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Axevallalöpning - STL Gulddivisionen över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 8 Hachiko De Veluwe gör debut i högsta klassen här men han vann det finska derbyt ifjol och ståtar nu med 10 raka segrar. Han är väldigt stark och är obesegrad över den långa distansen. Åttondespåret är inte bra då han är startsnabb men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med här även om det är tufft motstånd nu, 4 Milligan's School kom inte riktigt till i Årjängs Stora Sprinterlopp för en vecka sedan men här är det mer passande distans och han kan öppna bra så det kan bli tidig ledning här och skulle Ulf Eriksson som kör hästen få bestämma lite som han vill i spets så kan det räcka till vinst här, vid ytterligare gardering kan 7 Baron Gift som gick en vass avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Slide So Easy senast vara tänkbar om det löser sig med positionerna här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Hachiko De Veluwe
Spets efter 500m: 4 Milligan's School
Skrällen: 7 Baron Gift
Ranking: A 8,4 B 7,11,12,3,1 C 6,5,9,2,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 6 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Marcello Wibb gick mycket bra som trea bakom vinnande Cab Lane senast. Han visade prov på bra startsnabbhet då och från det här utgångsläget så tror jag han får en bra löpning i antingen spets eller vinnarhålet och han ska räknas tidigt här, 10 Beyblade kommer från ett galoppmisslyckande och det var en framskjuten placering som försvann i det skedet och nu är det mer passande medeldistans och med ett uppskruvat tempo på loppet så fäller han många hästar till slut om Flemming Jensen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet, 9 In Love Boko gick en vass avslutning vid skrällsegern för tre starter sedan och om Örjan Kihlström kan få smyga med och spara speeden fram till upploppet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 3 Global Winner var riktigt bra som fyra med galopp näst senast och fortsatt duktig som trea senast. Med en fin resa här så kan han duga en bit mot det här gänget. Rycktussar för första gången kan var intressant.

Min Vinnare: 1 Marcello Wibb
Spets efter 500m: 1 Marcello Wibb
Skrällen: 10 Beyblade
Ranking: A 1 B 10,9,3,5,6,2,7,8 C 4,11,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Östersund - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
1.91
19:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.73
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.40
21:00  Tottenham - Everton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.75
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:00  Degerfors - Umeå
Fotboll - Superettan - 1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 6/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming