DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 lördag 21/09

20 September 2019 - 15:36

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Färjestad då Unionstravet mellan Sverige & Norge ska avgöras och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-7 på nummer 1 Perfect Spirit som har ett perfekt utgångsläge här. Han hade ett dåligt läge i Jubileumspokalen senast men han gjorde det bra där och han höll jämna steg med Heart of Steel över upploppet och såg bra ut som femma bakom vinnande Who's Who. Han trivs mycket bra på innerspår och har bra statistik i ledningen så här tror jag att han sitter i spets omgående och från den positionen så tror jag han säljer sig dyrt om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Vinnarodds 2.10 bet365

V75-1 3,6,10,11
V75-2 1,4,5,6,9,10
V75-3 2,3
V75-4 1,5
V75-5 1,3,4,9
V75-6 2,5,12,14
V75-7 1 Perfect Spirit

1536 rader x 0,50 = 768 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,5,12,14
DD2: 1 Perfect Spirit

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 1 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Expensive River har vunnit fyra av sex starter i år. Senast så gjorde han comeback efter lång frånvaro fast han kom då till ledningen och gick undan till seger på ett bra vis. Nu blir det kanske ingen ledning då det finns flera startsnabba hästar invändigt men om Per Nilsson kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 3 Marcello Wibb borde nog ha vunnit från ledningen senast men fick stryk då Infinitus tog sig förbi den sista biten trots att han fick göra jobbet utvändigt. Han är snabb den första biten så jag tror på tidig ledning på nytt och nu är det kort distans istället vilket passar bra så om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till en seger, 11 Lord Flax har tre vinster på lika många starter i år. Här blev det ett risigt utgångsläge men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och kan då utmana om en framskjuten placering på nytt, 10 Lexington Hall gick en bra avslutning efter en tidig galopp till andraplatsen bakom vinnande Falcon Am näst senast. Här har han en bra startrygg så han borde kunna komma igenom rätt så vettigt och om Örjan Kihlström kan servera honom en fin löpning så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 6 Expensive River
Spets efter 500m: 3 Marcello Wibb
Skrällen: 10 Lexington Hall
Ranking: A 6,3 B 11,10,7,2,5,12 C 1,4,8,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 1 i Meeting 7 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Djarpur Dry har startat sex gånger tidigare i år och har ännu inte varit sämre än trea. Han är väldigt stark och den långa distansen här tror jag kommer passa bra och han kan visa sig vara starkast i den här gänget och ska räknas tidigt här, 9 Giordano Soa har verkligen inlett karriären starkt med fyra segrar på fem försök. Nu är det debut över lång distans men det tror jag han ska klara av och löser det sig med positionerna här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Corleone D.K. har varit mycket duktig och ståtar nu med tre raka segrar. Han är mer stark än snabb så distansen är optimal så om det klaffar med löpningsförloppet så kan han bli farlig över upploppet. Rycktussar för första gången nu kan ha en bra effekt, 5 Victory Road har lyft sig ett snäpp i sin nya regi för Ulf Stenströmer och har nu tre segrar på lika många starter för sin nya tränare. Han kan öppna rätt så vettigt så om Carl Johan Jepson kan hitta till spets i ett tidigt skede så kan han bli svårfångad från den positionen. Första gången barfota runt om i karriären nu kan ge ytterligare en växel.

Min Vinnare: 6 Djarpur Dry
Spets efter 500m: 5 Victory Road
Skrällen: 7 Ibra Boko
Ranking: A 6 B 9,10,5,4,1 C 7,8,2,3,12,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Silverdivisionen, Försök 1 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Partizan Face verkar ha hittat en ordentlig formtopp. Han avslutade vasst på open stretchen som knappt slagen tvåa bakom vinnande Ragazzo Da Sopra näst senast och gången efter det så hade han ett dåligt utgångsläge men spurtade ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Här tror jag att Adrian Kolgjini kommer ladda vad som går för att försöka nå ledningen och skulle han ta sig till spets smärtfritt så kan det räcka långt och han ska räknas tidigt här, 2 Martin De Bos var mycket bra som tvåa bakom Eelis i Bronsfinalen näst senast. Senast så återkom han efter en tids frånvaro och då gick han en vass avslutning i vida spår från långt ner i kön till fjärdeplatsen bakom vinnande Wild Love. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och här sitter han bra till i andraspår omgående och kan bli farlig över upploppet, vid ytterligare gardering kan 6 Araw Hoss som har fått två lopp i kroppen efter lång vila vara tänkbar om Carl Johan Jepson kan servera honom en fin resa fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Partizan Face
Spets efter 500m: 3 Partizan Face
Skrällen: 6 Araw Hoss
Ranking: A 3,2 B 6,10,8,4,5,11,12 C 9,1,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Unionskampen - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Odd Herakles är i sitt livs form. Han avslutade mycket vasst till en andraplats i Finland senast. Före det så hade han fyra raka segrar och han följer bilen från start så jag tror han sitter i spets in i första sväng och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Roli Eld kommer från två bra insatser. Näst senast var han mycket duktig som tvåa bakom tipsettan efter en tung löpning och gången efter det så tog han en klar seger. Här tror jag det kan bli vinnarhålet och skulle en lucka uppenbara sig så kanske han kan utmana den klara favoriten över upploppet, vid ytterligare gardering kan 7 Troll Solen som har övertygat på slutet och har tagit två raka vinster vara tänkbar. Här har han ett spår lite långt ut men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan han ha vissa möjligheter fast han får ses främst som ett platsbud. Första gången i jänkarvagn nu kan vara intressant.

Min Vinnare: 5 Odd Herakles
Spets efter 500m: 5 Odd Herakles
Skrällen: 7 Troll Solen
Ranking: A 5,1 B 7,8,2,3,4,6 C 10,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I, Försök 1 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 S.G.Charpentier har innerspår här och om han kan hålla upp spets är mycket vunnet och han kan bli svårfångad för det är en position han trivs bra i men det är inte säkert att han lyckas med det. Han såg stark ut innan galoppen kom senast och från ett fint läge så ska han räknas tidigt här, 3 Exit Angot har gjort en start i ny regi för Timo Nurmos och galopperade då bort sig. Felfri nu så sitter Örjan Kihlström som kör hästen bra till omgående och eventuellt kan han bli släppt till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 9 Dexter Brick ståtar med tre raka segrar och om han kan komma igenom rätt så vettigt och kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Första gången med Carl Johan Jepson upp nu är intressant, 4 Moneykeeper var ute i ett uttagningslopp till Derbyt senast och släppte då ifrån sig ledningen och liftade med till en tredjeplats bakom vinnande Global Welcome. Han är snabb den första biten så om han kan hitta ner i en bra position så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 S.G.Charpentier
Spets efter 500m: 1 S.G.Charpentier
Skrällen: 12 Sandsjöns Enzo
Ranking: A 1,3 B 9,4,12,6,5 C 7,10,11,8
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Unionsstayern över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Bo C. kommer med mycket fin form. I den senaste starten så fick han fritt för sent och hann inte ikapp Reverend Wine som hade skaffat sig längder ner till sina konkurrenter utan han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan kliva iväg rätt bra i volten så om Carl Johan Jepson kan servera honom ett bra lopp så kan han bli svår att stå emot den sista biten och han ska räknas tidigt här, 14 Vincent As är stark och rejäl och löste en liknande uppgift till seger i den senaste starten. Nu ska han hämta in 20 meter på tipsettan men har god tid på sig att göra det fast han är inte helt att lita på men om han kan hålla ordning på benen så kan han bli att räkna med över upploppet, 2 Bossy Alley gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och tog då hand om ledningen i ett tidigt skede och gick sedan undan till en klar seger från den positionen. Han har lyft sig ett snäpp på barfotabalansen och från ett fint läge här så sitter bra till omgående och även om distansen är ny nu så kan han vara långt framme här, 5 Tengil Face galopperade bort sig senast när Adrian Kolgjini ryckte tussarna på hästen. Han är normalt sett stabil från start så trots ett femtespår i volten här så tror jag att han kan kliva iväg rätt bra och skulle han göra det så tror jag han har ledningen i sikte och om det inte kostar alltför mycket kraft att nå spets så kan han få sin revansch här.

Min Vinnare: 12 Bo C.
Spets efter 500m: 5 Tengil Face
Skrällen: 2 Bossy Alley
Ranking: A 12,14 B 2,5,15,1,9,10,11,3,6,13 C 8,7,4
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Uno Sweds Minneslopp - Gulddivisionen, Försök 1 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Perfect Spirit som har ett perfekt utgångsläge här. Han hade ett dåligt läge i Jubileumspokalen senast men han gjorde det bra där och han höll jämna steg med Heart of Steel över upploppet och såg bra ut som femma bakom vinnande Who's Who. Han trivs mycket bra på innerspår och har bra statistik i ledningen så här tror jag att han sitter i spets omgående och från den positionen så tror jag han säljer sig dyrt om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid gardering kan 10 Racing Mange som gjorde sin senaste start i Hugo Åbergs Memorial vara tänkbar. Där fick han gå först i tredjespår och mot det motståndet blev för tufft så han slutade oplacerad. Efter det har han fått en paus och i träningen känns han fin meddelar man från stallet som tror han kommer att göra ett bra lopp, 7 Heart Of Steel var riktigt bra som senast kunde vinna trots en inledande galopp och en tung resa. Han är snabb från början så om han kan undvika galoppen nu och hitta en vettig position så kan han duga en bit här.

Min Vinnare: 1 Perfect Spirit
Spets efter 500m: 1 Perfect Spirit
Skrällen: 4 Ferrari Sisu
Ranking: A 1 B 10,7,2,4,6,8,9,11 C 3,5,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
13:30  Everton - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.92
16:00  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:27  Lopp 8: Jaxon V.S.
Trav - Färjestad - Vinnare
4.65
17:30  J Södra - Öster
Fotboll - Superettan - 1
2.05
18:30  Dortmund - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 1
1.67
20:45  Verona - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.06
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.30
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.05
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål + BLGM
1.83
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Årjäng Fredag 18/9
Insats: 600 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 18/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 850,50 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming