DrTrav

V75 lördag 23/03

22 Mars 2019 - 17:40

Det är V75 ifrån Momarken och här följer min analys av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V75-4 på nummer 6 Roli Eld som har mött hästar som Odd Herkules och Ulsrud Tea på slutet och varit positiv som tvåa bakom dessa. Motståndare av den klassen slipper han nu och jag tror att Adrian Solberg Akselsen som kör hästen kan servera hästen en bra löpning och då tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet.

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 1 M.S. Triple J. som var bländande fin senast vid sin seger när han hade lättats i balansen från järn- till aluminiumskor för första gången och han vann enkelt trots att det var rejäl körning inledningsvis. Här tror jag att han håller upp ledningen och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag på spets och slut. Frode Hamre låter väldigt uppåt och nu blir det barfota runt om för första gången och det kan ha en bra effekt här.

V75-1 2,3,6,10,12,15
V75-2 1,3,4,5,6,10,11,13
V75-3 1,2,5,10
V75-4 6 Roli Eld
V75-5 1 M.S. Triple J.
V75-6 1,2,4,9,10
V75-7 3,8

1920 rader x 0,50 = 960 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4 Pastore Bob
DD2: 3,8
2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , LeoVegas, Unibet , MrGreen

V75-1
Vi inleder V75 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sex hästar, 15 Jet Voice trivs bra med den dryga distansen och han är van att möta bra hästar och trots att han står med 40 meters tillägg här så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här, 2 Moruga varvade upp ­efter omstarten senast och det gick inte och han galopperade. Han känns fin i jobben meddelar man från stallet och den långa distansen är inget problem och han kan öppna bra och felfri här så tror jag att Lutfi Kolgjini som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och väl där så kan han leda loppet länge. Det blir barfota bak precis som senast meddelar man från stallet, 10 Sphinx D'Inverne fungerade inte på brodd senast men om det löser sig med positionerna nu så kan det räcka en bit här. Det blir även barfota runt om nu till skillnad från senast meddelar Thomas Madsen, 12 Wayne Brogård kördes fram i dödens senast på en bra häst och höll bra till tredjeplatsen då. Han ska ha gått framåt med loppet i kroppen och brukar gilla att starta tätt. Distansen nu är en fördel eftersom han är mer stark än snabb så om Eirik Höitomt som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 15 Jet Voice
Spets efter 500m: 2 Moruga
Skrällen: 3 Soros Kronos
Ranking: A 15,2,10 B 12,6,3 C 8,9,5,4,11 C 7,1,13
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 5 Livi Memory har inte fått till det mot tufft motstånd på sistone. Här tror jag att Eirik Höitomt som kör hästen är ute efter ledningen och skulle hon komma till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge. Spännande ändringar med barfota bak med lättare balans fram samt svensk jänkarvagn och rycktussar för första gången, 6 In Håleryd satt fast med gott om krafter sparade i den senaste starten och de krafterna kan komma väl till pass nu och om hon får spara speeden fram till upploppet så kan hon bli svår att stå emot och ska räknas tidigt här, 11 Miss Åslanda har varit på Momarken tidigare och vunnit lopp så hon har inget emot de lite snäva svängarna. Hon har bra fart och med de rätta ryggarna under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och kan blanda sig i segerstriden här, 10 Tourmalet avslutade godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Balotelli senast och kan vara förbättrad till den här starten och om det löser sig med positionerna så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Livi Memory
Spets efter 500m: 5 Livi Memory
Skrällen: 13 Lady Lane
Ranking: A 5,6,11 B 10,3,1,13,4,12,14 C 7,8,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Bronsdivisionen, Försök 1 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 American Cheque slog på en oväntad galopp senast och tappade en framskjuten placering på det men felfri nu så kan han vara intressant till en låg procent på spelet. Eventuellt barfota runt om nu kan vara spännande, 1 Adiago Trot kommer från en seger på V75 i Halmstad senast när han avgjorde på linjen via 12,1 sista 800 meterna. Nu är det lång distans men det borde gå bra och jag tror att Adiago Trot håller upp ledningen här och om Erlend Rennesvik som kör hästen får bestämma lite som han vill där framme så kan han bli svårslagen här. Det blir troligen jänkarvagn nu meddelar Marcus Lindgren som tränar, 2 Global Takeover har svarat för ­fina insatser på sistone. Han har ett intressant utgångsläge här och han är riktigt snabb den första biten och skulle kunna snuva Adiago Trot på ledningen men det är långt ifrån säkert. Distansen är lite oprövad men ska nog gå bra, 10 Annie's Boy var duktig vid vinsten näst senast fast såg inte som bäst ut gången efter det i ett lopp som vanns utav Madelene L.T.C. men med bra tempo på tillställningen så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 5 American Cheque
Spets efter 500m: 1 Adiago Trot
Skrällen: 10 Annie's Boy
Ranking: A 5,1 B 2,10,7,3,6,8 C 9,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Roli Eld som har mött hästar som Odd Herkules och Ulsrud Tea på slutet och varit positiv som tvåa bakom dessa. Motståndare av den klassen slipper han nu och jag tror att Adrian Solberg Akselsen som kör hästen kan servera hästen en bra löpning och då tror jag att han blir svår att stå emot här, vid gardering kan 1 Tripsson Ö.K. som står perfekt inne och man har siktat mot det här loppet. Han kan öppna bra och jag tror att Cato Antonsen som kör hästen håller upp ledningen och då kan han leda loppet länge. Han kommer att lättas från skor runt om till barfota bak den här gången, vilket är en klar fördel men jag tror att min spik är starkare den sista biten, 11 Ådne Odin vann på V75 i Färjestad i sin näst senaste start så han duger bra i klassen och om Tom Erik Solberg kan servera hästen en bra löpning med bra ryggar under slutrundan så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Roli Eld
Spets efter 500m: 1 Tripsson Ö.K.
Skrällen: 1 Tripsson Ö.K.
Ranking: A 6 B 1,11,3,10,2,8,9,15,4 C 13,7,5,12,14
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I, Försök 1 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 M.S. Triple J. som var bländande fin senast vid sin seger när han hade lättats i balansen från järn- till aluminiumskor för första gången och han vann enkelt trots att det var rejäl körning inledningsvis. Här tror jag att han håller upp ledningen och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag på spets och slut. Frode Hamre låter väldigt uppåt och nu blir det barfota runt om för första gången och det kan ha en bra effekt här, vid gardering kan 12 My Dream Art som imponerade senast vara tänkbar men utgångsläget nu drar ner möjligheterna här, 9 Amazing Dream gjorde årsdebut senast och ska ha gått framåt rejält med genomköraren i sig. Bakspår nu borde inte vara några problem och om det blir bra tempo där framme så kan han vara långt framme här men får ses främst som ett platsbud. Eventuellt blir det barfota runt om för första gången i karriären om det blir bra bana och det kan vara intressant.

Min Vinnare: 1 M.S. Triple J.
Spets efter 500m: 1 M.S. Triple J.
Skrällen: 9 Amazing Dream
Ranking: A 1 B 12,9,5,8,10,11,3,2,7 C 6,4
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Steinlagers Äreslöp STL Gulddivisionen, Försök 1 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Pastore Bob har årsdebuten avklarad och den löste han elegant när det blev en enkel seger från spets i en billig omgivning mot endast tre motståndare så det sa inte så mycket. Han är kvick ut och skulle Johan Untersteiner nå ledningen utan någon större strid så kan det räcka till en ny seger, 2 Donatomite kan lägga iväg bra från start men det kan bli tufft att komma till spets här men det kan lösa sig bra med positionerna ändå och han ska räknas tidigt bakom den stora favoriten, 1 Clemenza Am tränades tidigare av Lutfi Kolgjini och debuterade i Geir Vegard Gundersens regi senast. Han avslutade bra till andraplatsen bakom vinnande Cokstile då och till en låg procent på spelet här så kan han vara intressant om tipsettan skulle göra bort sig, Det blir vanlig vagn eftersom det fungerar bättre på Momarkens snäva kurvor, 9 Lionel har inte startat sedan Prix d'Amerique i slutet av januari fast om Göran Antonsen som kör hästen kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka en bit här, 10 Target Kronos var inte bra senast men om det skulle bli bra tempo på tillställningen så han bli farlig över upploppet. Det blir norskt huvudlag istället för helstängt rapporterar man från stallet.

Min Vinnare: 4 Pastore Bob
Spets efter 500m: 4 Pastore Bob
Skrällen: 1 Clemenza Am
Ranking: A 4 B 2,1,9,10 C 6,5,3,8,7
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass II, Försök 1 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Derby Simoni var mycket bra då han vann från dödens näst senast. Gången efter det så höll han bra från utvändigt ledaren senast och enbart besegrad av smygkörd Adde S.H. Nu blir det förmodligen bike och helstängt huvudlag och det kan ge extra växlar och om Kim Eriksson kan hitta ner i vettigt slagläge så kan han bli svår att stå emot över upploppet, 3 Gigolo N.L. har gjort två starter i regi Sigbjörn Kolnes och har vunnit båda dessa. Han är kvick iväg och jag tror att Lars Anvar Kolle som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och om han skulle få trolla bort en bit av loppet i spets så kan det räcka till en ny seger, vid ytterligare gardering kan 9 Ecu De Mieloui som har vunnit sju av åtta starter hittills vara tänkbar och med bra ryggar under slutrundan här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 8 Derby Simoni
Spets efter 500m: 3 Gigolo N.L.
Skrällen: 7 Tassen H.
Ranking: A 10,3 B 9,4,2,7,1,11 C 10,5,12,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
17:50  Lopp 9: S.G.Charpentier
Trav - Färjestad - Plats
2.55
18:00  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.35
18:00  Juventus - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö 2,5 kort
2.00
18:00  Oskarshamn - Djurgården
Ishockey - SHL - 2
1.83
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League  - 1 -1,5 hörnor
2.00
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - Över 21,5 frisparkar
1.83
20:45  Milan - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.30
21:00  Granada - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 & håller nollan
2.35
04:30  LA Galaxy - Montreal
Fotboll - MLS - 1 asian hcp -1
1.83
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72
  Rekatochklart Poolspel Insats
16:20  V75 lördag 21/09 768 kr

Livestreaming