DrTrav

V75 lördag 28/09

27 September 2019 - 16:28

Lördagen bjuder på V75 finaler från Solvalla och dessutom två uttagningslopp till Grand Prix de l'UET 2019 och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-3 på nummer 3 Betting Gangster som har två lopp i kroppen nu. Senast så blev han störd och galopperade men efter det så flög han fram över upploppet och nådde andraplatsen bakom vinnande Maxus. Han är inte så snabb från början men om Rikard N Skoglund kan servera honom en fin löpning så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Han är bra i ordning och kommer tävla barfota runt om precis som senast meddelar man från stallet. Vinnarodds 3.60 Unibet

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 3 Milliondollarrhyme som har varit ute i flera av de stora loppen under året med bland annat Elitloppet och Jubileumspokalen som höjdpunkter. Han har gjort det bra mot eliten och är nu tillbaka i en lägre klass. Han var ute i silver för tre starter och då blev det också seger efter en vass avslutning. Ulf Ohlsson upp nu istället för Fredrik B Larsson är mycket intressant och han kan öppna bra men går även bra bakifrån så oavsett löpningsförlopp så tror jag han har bra chans att ta en ny seger. Vinnarodds 2.20 Unibet

V75-1 6,10,12
V75-2 1,4,5,7
V75-3 3 Betting Gangster
V75-4 2,3,4,5,8,9,12,14
V75-5 4,5
V75-6 1,2,4,5,6,7,10,11
V75-7 3 Milliondollarrhyme

1536 rader x 0,50 = 768 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,6,11
DD2: 3 Milliondollarrhyme

4 rader x 50 kr = 200 kr ( blir för klent odds med 4 Marrakesh i DD-1 så därför spelar jag utan den på DD )

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Ike Schermer satt fast med sparade krafter i uttagningsloppet till Derbyt näst senast. Senast så var han tillbaka i vinnarcirkeln när han gick på med 650 meter kvar av loppet och plockade ner sitt motstånd via 10,4 sista 700 meterna. Här tror jag att Rick Ebbinge är ute efter ledningen och skulle han få ta över spets utan någon större strid så kan han rinna undan till en ny seger men skulle han istället få svar av nummer 2 Arras Cando som jag tror spetsar initialt så kan det bli tuffare att vinna loppet. Eventuellt barfota runt om för första gången nu är intressant, 10 Burning Man har radat upp segrarna på slutet och ståtar nu med fyra raka segrar. Nu har han inte startat på fem veckor men det är ett medvetet val av Petri Puro då han brukar prestera sämre med täta starter. Han är stark och även om distansen kanske är i kortaste laget nu så ska han räknas tidigt här, 12 Guillaume Boko blev fint framdragen och avgjorde på ett bra vis vid segern i den senaste starten. Iskallt läge här men om Björn Goop kan hitta en vettig rygg att gå i och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 6 Ike Schermer
Spets efter 500m: 6 Ike Schermer
Skrällen: 12 Guillaume Boko
Ranking: A 6,10 B 12,7,5,4,8 C 9,1,2,3,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Uttagningslopp till Grand Prix de l'UET 2019 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Zeus Bi är ännu segerlös i år men han har varit ute mot tufft motstånd. Man har siktat mot det här loppet sedan SprinterMästaren i somras och senast så gick han bra efter galopp. Nu får Björn Goop chansen i vagnen för första gången så tror jag siktet är inställt på att leda det här loppet från start till mål och han ska räknas tidigt här, 7 Global Welcome har hela 14 segrar på 19 starter. Senast var han ute i finalen av Derbyt och där fungerade han inte helt hundra. Nu har han blivit åtgärdad och om Erik Adielsson kan servera honom en fin löpning så kan det räcka långt här, 4 Forfantone Am avslutade bra via 10,5 sista 800 meterna fram till andraplatsen men var inget hot mot vinnande Missle Hill senast. Han kan öppna fort så Örjan Kihlström gör säkert ett allvarligt försök att nå ledningen men det är inte säkert att han kan ta sig förbi tipsettan och skulle han få vandra utvändigt så blir det tuffare att vinna loppet, 5 Noble Superb fick aldrig riktigt chansen i det norska Derbyt senast utan fastnade med sparade krafter. Kan Magnus Teien Gundersen hitta en fin rygg att gå i och få spara speeden fram till upploppet så kan det bli en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 1 Zeus Bi
Spets efter 500m: 1 Zeus Bi
Skrällen: 5 Noble Superb
Ranking: A 1,7 B 4,5 C 8,6,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Ett Uttagningslopp till Grand Prix de l'UET 2019 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Betting Gangster som har två lopp i kroppen nu. Senast så blev han störd och galopperade men efter det så flög han fram över upploppet och nådde andraplatsen bakom vinnande Maxus. Han är inte så snabb från början men om Rikard N Skoglund kan servera honom en fin löpning så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Han är bra i ordning och kommer tävla barfota runt om precis som senast meddelar man från stallet, vid gardering kan 1 Cab Lane som har ett perfekt läge då han öppnar kvickt vara tänkbar och skulle Jorma Kontio lyckas hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Graceful Svamp kommer närmast från en seger i det finska Derbyt. Han är startsnabb så jag tror att Ari Moilanen har siktet inställt på att försöka nå ledningen här och skulle han lyckas med det så kan det räcka långt här fast det kan även bli ett uppskruvat tempo vilket skulle vara gynnsamt för min spik här.

Min Vinnare: 3 Betting Gangster
Spets efter 500m: 1 Cab Lane
Skrällen: 5 Kennedy
Ranking: A 3 B 1,7,2 C 5,6,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Walter Lundbergs Memorial över 3140 meter och jag har streckat åtta hästar, 3 Mellby Granat har gjort tre lopp efter långt uppehåll och har vunnit alla loppen. Senast körde Robert Bergh offensivt och kom till ledningen med 1200 meter kvar till mål och gick sedan undan till seger från den positionen. Han kan öppna rätt bra ur volten så jag tror på tidig ledning även här och om han skulle få bestämma i spets så kan han rinna undan till en ny seger, 14 Makethemark var ute över aktuell distans när han blev tvåa bakom Propulsion i Åby Stora Pris för tre starter sedan. Senast var han blek efter att ha travat i ledningen. Här står han tufft placerad med 60 meters tillägg men om Ulf Ohlsson kan sitta i ett bra slagläge inför upploppet så kan han avsluta loppet vasst och då kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Valiant Dream segrade i sin första start i Sverige senast fast nu är det tuffare motstånd men om Mika Forss kan servera honom en fin löpning i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Tengil Face galopperade bort sig när tussarna flög ut i starten senast. Den långa distansen är ett plus och skulle han kliva iväg i rätt gångart så har han kapacitet att dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 3 Mellby Granat
Spets efter 500m: 3 Mellby Granat
Skrällen: 12 Doctor Doxey Zenz
Ranking: A 3,14 B 2,5,9,4,8,12 C 13,11,1,7,6,10,15
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Highspeed Dynamite har varit mycket bra i tre raka segrar. Han imponerade när han kördes offensivt från bakspår och via dödens så malde han ner sitt motstånd till seger i försöket näst senast. Gången efter det så kördes till ledningen med 2000 meter kvar av loppet senast och gick sedan undan till en säker seger via 13,2 sista varvet även om travet inte var det bästa. Han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och han ska räknas tidigt här, 5 Deede Star har inlett karriären bra med sex vinster på tio starter. Näst senast så avgjorde han till seger i säker stil över upploppet och senast så satt han i femte utvändigt innan han satte in attacken med 900 meter kvar till mål och fick göra en del grovjobb under slutrundan och fullföljde bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Au Gratin. Första gången med Örjan Kihlström i sulkyn nu är intressant och med rätt resa så har han en bra avslutning, vid ytterligare gardering kan 10 Istanbul Boko som kommer från en seger vara tänkbar. Han visade fin inställning senast när han avgjorde på styrka efter att ha nått fram utvändigt om ledaren efter 750 meter. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 4 Highspeed Dynamite
Spets efter 500m: 1 Mellby Galanga
Skrällen: 3 Zlatan Knick
Ranking: A 4,5 B 10,1,6,3,2,8 C 9,7,11
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 2 Reverend Wine kommer med fin form. Han vann försöket via bra avslutning näst senast och gick även bra som tvåa senast bakom vinnande Royal Navy Neo. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Carl Johan Jepson som kör hästen bra till omgående och han ska räknas tidigt här, 11 Track Angle såg ut att gå mot en klar seger näst senast men blev upphunnen av en vasst avslutande All Star och fick nöja sig med andraplatsen. Senast hade han ett dåligt läge och gick med skor runt om men nu kan det eventuellt bli barfota runt om och om Anders Eriksson kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen och är intressant till en låg procent på spelet, 4 Marrakesh kördes till ledningen efter ett drygt halvvarv senast och hade sedan full kontroll och vann sedan enkelt från den positionen. Kan Jorma Kontio få ta över ledningen i ett tidigt skede på nytt så kan det bli en ny seger från spets, 1 Falcon Am kan lägga iväg rätt bra den första biten och skulle Claes Sjöström lyckas hålla upp ledningen så är mycket vunnet och då tror jag inte han släpper men oavsett så kan han få en fin löpning även om det inte skulle bli spets och kan blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 2 Reverend Wine
Spets efter 500m: 1 Falcon Am
Skrällen: 11 Track Angle
Ranking: A 2,11 B 4,1,6,7,10,5 C 3,12,8,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Milliondollarrhyme som har varit ute i flera av de stora loppen under året med bland annat Elitloppet och Jubileumspokalen som höjdpunkter. Han har gjort det bra mot eliten och är nu tillbaka i en lägre klass. Han var ute i silver för tre starter och då blev det också seger efter en vass avslutning. Ulf Ohlsson upp nu istället för Fredrik B Larsson är mycket intressant och han kan öppna bra men går även bra bakifrån så oavsett löpningsförlopp så tror jag han har bra chans att ta en ny seger, vid gardering kan 5 Gina Schermer som satt fast med sparade krafter i vinnarhålet näst senast och gick en godkänd avslutning till andraplatsen bakom vinnande Partizan Face gången efter det vara tänkbar om Rick Ebbinge kan servera henne en fin löpning, 2 Global Undecided kördes fram till ledningen efter 700 meter senast och gick sedan undan till en överlägsen seger. Här sitter han bra till i andraspår omgående och Jorma Kontio kommer troligen söka sig fram mot dödens så fort tillfälle ges då hästen trivs allra bäst utan rygg och då kan han duga en bit här men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 3 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 3 Milliondollarrhyme
Skrällen: 6 Esprit Sisu
Ranking: A 3 B 5,2,10,6,11,1,12 C 8,9,7,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
  Rekatochklart Speltips Odds
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
18:30  Borussia Dortmund - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 (asian -1,5)
1.98
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Torsdag 4/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming