DrTrav

V75 lördag 29/06

28 Juni 2019 - 16:48

Lördagen bjuder på V75 finaler ifrån Eskilstuna och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-2 på nummer 4 Global Winner som är riktigt bra för klassen. Han gick en rejäl upphämtning efter galopp via 12,5 sista 1300 meterna som fyra bakom vinnande Eskimo Brother senast. Nu förstärker Örjan Kihlström i sulkyn för första gången och felfri här så tror jag att han kan få ta över ledningen av nummer 1 Quito Lane i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här. Han är bra nog att vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas och det blir sannolikt både barfota runt om och jänkarvagn nu.

V75-1 3,8,10
V75-2 4 Global Winner
V75-3 1,3
V75-4 1,4,10,13,15
V75-5 3,9
V75-6 1,2,3,4,10
V75-7 1,2,3,5,8,10

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,3,4,10
DD2: 3 M.T.Joinville

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Eelis skrällde rejält när han tämligen enkelt tog hem Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen på Solvalla i slutet av maj. Sedan så slutade han oplacerad i Kymi Grand Prix men spurtade ändå bra från ett svårt läge då. Här tror jag att Björn Goop som kör hästen siktar in sig på att hålla ut nummer 4 Reigning Moni i startögonblicket och då tror jag att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 8 Martin De Bos svarade för en vass avslutning via 09,7 sista 700 meterna och nådde andraplatsen bakom vinnande Vienvia Font senast. Här är utgångsläget inte det bästa men om Kim Eriksson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för årets första seger, 10 Coogan kom aldrig riktigt in i loppet senast men avslutade klart bra via 10,5 sista 800 meterna till tredjeplatsen bakom vinnande Mellby Club. Med en bra rygg att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 3 Eelis
Spets efter 500m: 3 Eelis
Skrällen: 5 Vienvia Font
Ranking: A 3 B 8,10,4,5,1,9,6,7 C 2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Global Winner som är riktigt bra för klassen. Han gick en rejäl upphämtning efter galopp via 12,5 sista 1300 meterna som fyra bakom vinnande Eskimo Brother senast. Nu förstärker Örjan Kihlström i sulkyn för första gången och felfri här så tror jag att han kan få ta över ledningen av nummer 1 Quito Lane i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här. Han är bra nog att vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas och det blir sannolikt både barfota runt om och jänkarvagn nu, vid gardering kan 6 Macelleria som gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast vara tänkbar. Då höll han farten starkt till andraplatsen bakom vinnande Quito Lane och med en fin resa här så kan han vara långt framme på nytt, 7 Sandsjöns Enzo hade två raka segrar på barfotabalansen innan han senast tävlade med skor. Då gick han en godkänd avslutning till fjärdeplatsen bakom vinnande Staro McMillan. Nu fick han ett tufft utgångsläge som givetvis drar ner möjligheterna en del men om det klaffar med positionerna här så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Global Winner
Spets efter 500m: 4 Global Winner
Skrällen: 7 Sandsjöns Enzo
Ranking: A 4 B 6,7,12,5,1,3,2 C 11,8,10,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
E3 Final - Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Mascate Match har segrat i sex av sina sju starter hittills och den enda gången hon förlorade var när hon blev fyra i Treåringseliten för Ston under Elitloppshelgen på Solvalla. Hon vann lekande lätt i försöket från ledningen senast. Spets är inget måste men om hon skulle få ta över ledningen efter en bit är mycket men hon kan blanda sig i segerstriden även från andra positioner, Hon var utrustad med rycktussar i försöket, men de behövde aldrig ryckas så det blir första gången nu, 1 Award Kronos avslutade klart bra via 10,3 sista 800 meterna vid vinsten i försöket senast. Hon är ännu obesegrad felfri men det är inte säkert att hon kan hålla upp ledningen här men om hon skulle hitta loss så kan hon bli farlig här. Det blir nog så att man lättar henne fram och barfota bak och i övrigt blir det helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast meddelar man från stall Daniel Redén, vid ytterligare gardering kan 9 Zolly som har radat upp segrarna vara tänkbar. Hon har rygg på startsnabb häst så Mattias Djuse som kör hästen borde kunna slinka igenom rätt så bra och skulle det bli ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon göra sig gällande även här.

Min Vinnare: 3 Mascate Match
Spets efter 500m: 2 Grande Diva Sisu
Skrällen: 7 Ies Elisabeth
Ranking: A 3,1 B 9,2,7,4,6,10 C 5,11,8,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Mälarpriset över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 13 Mindyourvalue W.F. startade i Norrbottens Stora Pris i Boden senast men då slutade det med en startgalopp och gången före det så höll han farten bra till femteplatsen bakom vinnande Milligan's School i Jämtlands Stora Pris. Enligt Robert Bergh så kändes hästen i sitt livs form senast och felfri här så kan han bli svår att stå emot över den långa distansen här, 15 Reckless har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han gick en bra avslutning fram till andraplatsen bakom vinnande Global Undecided senast och med fina ryggar att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar till slut, 4 Actual Star gjorde ett riktigt bra lopp i Boden där han blev tvåa bakom vinnande Mellby Club senast. Han trivs bäst i ledningen så jag tror att Jörgen Westholm laddar för att komma till spets och skulle han komma till ledningen utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir barfota runt om samt ett halvstängt norskt huvudlag och bike rapporterar man från stallet.

Min Vinnare: 13 Mindyourvalue W.F.
Spets efter 500m: 4 Actual Star
Skrällen: 1 Triomphe Ferm
Ranking: A 13 B 15,4,10,1,9,2,11,14,5,6 C 8,7,12,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Zalie Gar har radat upp segrarna och ståtar med fem segrar. Hon är bara fyra år men kommer hävda sig väl i högre klasser än det här och från spår 9 här så tror jag att Rene Legati som kör hästen sänder framåt när tempot har bedarrat där framme och kan då bli svår att stå emot över upploppet och hon ska räknas tidigt här, 3 Randemar R.D. svepte till ledningen på sista bortre långsidan senast och vann på ett bra vis. Från ett fint utgångsläge här så sitter han bra till omgående och med en bra löpning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Jänkarvagn för första gången nu är intressant, vid ytterligare gardering kan 10 Fleet Admiral som föll med flaggan i topp senast när hon blev avslagen på linjen av Littleredcorvette vara tänkbar om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en bra löpning.

Min Vinnare: 9 Zalie Gar
Spets efter 500m: 6 Tale Of Jacks
Skrällen: 5 Elcamino Dimanche
Ranking: A 9,3 B 10,5,2,6,7,11 C 4,8,12
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
E3 Final - Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Aetos Kronos var gynnad av ett högt tempo när han vann Treåringseliten på Solvalla näst senast. I uttagningsloppet senast så var han chanslös på att hålla upp ledningen men gick bra när luckan kom och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Global Adventure. Här är han gynnad av en strykning och jag tror det kan bli bra tempo på tillställningen och om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en fin resa så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Belker har 8 vinster på 13 starter hittills och han har aldrig varit sämre än trea. Från innerspåret här så kan han öppna raskt och är loppets spetsfavorit och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka till en ny seger, 2 Bythebook tågade enkelt undan från ledningen i uttagningsloppet senast. Nu tror jag inte att han kommer till ledningen men han kan ändå få ett bra lopp i den främre träffen och ska räknas tidigt här. Barfota runt om för första gången är mycket intressant.

Min Vinnare: 10 Aetos Kronos
Spets efter 500m: 1 Belker
Skrällen: 5 Ubiquarian Face
Ranking: A 10,1 B 2,3,4,5,6 C 11,12,7,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Chapel Hill - Håkan "Hockey" Erikssons lopp - STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 M.T.Joinville körde sig till ledningen med 1350 meter kvar av loppet senast och höll godkänt till andraplatsen bakom vinnande Mack Dragan. Här kan han bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och om Adrian Kolgjini som får chansen nu kan servera honom en bra löpning, 1 Nobel Amok gjorde det bra vid spetsseger i Boden senast. Han är kvick iväg och jag tror att Robert Bergh kan hålla upp ledningen här och skulle han lyckas med det så är mycket vunnet då han har fin statistik från ledningen. Det kan lösa sig bra från vinnarhålet med om han skulle bli av med ledningen, 2 Stepping Spaceboy kopplade greppet kort före mål vid vinsten näst senast. Gången efter det så debuterade han i Gulddivisionen och såg fin men rullade över i galopp i sista sväng men banan passade inte honom riktigt den dagen. Nu är det sista starten i Silver och från ett perfekt utgångsläge här så sitter han bra till direkt och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Eldorado B. var mycket duktig senast när han flög till spets och stegade undan till seger. Nu handlar det om bakspår men om Torbjörn Jansson som kör hästen kan hitta bra ryggar att gå i och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och kan utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 3 M.T.Joinville
Spets efter 500m: 1 Nobel Amok
Skrällen: 8 Minnestads El Paso
Ranking: A 3 B 1,2,10,5,8,4,12 C 6,11,9,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Colorado - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.70
19:00  Brynäs - Linköping
Ishockey - SHL - 2
3.35
19:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
2.25
20:45  Macclesfield - Plymouth
Fotboll - League Two - 2
1.95
21:00  Atletico Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - BLGM Nej
1.80
21:55  Dortmund - PSG
Fotboll - Champions League - PSG ö 1,5 mål
1.71
21:00  Tottenham - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.70
21:00  Wolfsburg - Malmö FF
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
2.05
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.00
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Tisdag 18/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming