DrTrav

V75 lördag 30/03

29 Mars 2019 - 17:31

Det är V75-Finaler på Solvalla med första uttagningsloppet till Olympiatravet som höjdpunkt. Jag spikar i två av loppen dels i V75-1 på nummer 8 Double Exposure som kommer ut här efter en träningsperiod och rapporterna är goda och tränare Daniel Redén är nöjd med sin häst inför återkomsten. Hon har ett dåligt utgångsläge men är snabb iväg och det är inte omöjligt att hon blir släppt till spets om Örjan Kihlström är offensiv men jag tror jag tror hon har bra chans att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas. Hon är en av de bästa märrarna vi har i landet och normalt brukar hon vara huvudet högre än konkurrenterna om hon har form och jag tror hon är starkast i det här gänget.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 3 Global Trust som är snabb från start och är kraftigt gynnad av att gå i ledningen där han vunnit åtta gånger på åtta försök. Senast hade han bakspår och fungerade klart bättre bakifrån än tidigare. Han spurtade vasst via 09,5 sista 800 meterna men fick inte tag i Rushmore Face utan fick nöja sig med andrapriset. Det var första gången med jänkarvagn senast och det blir likadant igen och eventuellt rycktussar för första gången kan ha en bra effekt.

V75-1 8 Double Exposure
V75-2 2,5,10,11
V75-3 1,2,4,5,6,9,10,11
V75-4 2,6,7
V75-5 2,6,9
V75-6 1,3,6
V75-7 3 Global Trust

864 rader x 0,50 = 432 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,3,6
DD2: 3 Global Trust
3 rader x 100 kr = 300 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Pixies Lopp - Stoeliten över 1640 meter och jag har spikat nummer 8 Double Exposure som kommer ut här efter en träningsperiod och rapporterna är goda och tränare Daniel Redén är nöjd med sin häst inför återkomsten. Hon har ett dåligt utgångsläge men är snabb iväg och det är inte omöjligt att hon blir släppt till spets om Örjan Kihlström är offensiv men jag tror jag tror hon har bra chans att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas. Hon är en av de bästa märrarna vi har i landet och normalt brukar hon vara huvudet högre än konkurrenterna om hon har form och jag tror hon är starkast i det här gänget. Det blir barfota runt om och ett öppet huvudlag, vid gardering kan 4 Unrestricted som gjorde ett bra lopp som tvåa från ledningen senast men åkte dit mot en smygkörd Shadow Gar den sista biten. Här tror jag att Johan Untersteiner har siktet inställt på ledningen och skulle hon komma till spets så kan det bli en framskjuten placering här, 2 In Toto Sund har inte riktigt räckt till mot Double Exposure tidigare. Hon har inte startat på ett par månader och kan behöva loppet nu men utgångsläget är bra och hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 8 Double Exposure
Spets efter 500m: 4 Unrestricted
Skrällen: 7 Shadow Gar
Ranking: A 8 B 4,2,9,7 C 6,5,10,3,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Magic Cash kommer med bra form och har gjort det bra efter att han kastrerades. Här har han fått ett dåligt utgångsläge men om det blir överpace på loppet och om Örjan Kihlström som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så kan det bli en framskjuten placering. Rycktussar för första gången nu är mycket intressant, 10 Victory Lee gör det bra från dåliga lägen och står illa till på nytt men om blir bra tempo på loppet så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här, 2 Randemar R.D. har gjort det bra i klassen och han gick en bra slutrunda fram till andraplatsen via 13 tempo sista varvet bakom vinnande Terminator Face senast. Han är kvick iväg och jag tror att Peter Untersteiner har ledningen i sikte här. Han har bra statistik i ledningen med tre vinster på tre möjliga han gått i spets men han är inte beroende av ledningen utan går bra även i ryggar med, 5 Quite A Quality kommer med fyra raka segrar och svarade för en rejäl insats i dödens senast och om Conrad Lugauer som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det bli en ny seger. Det blir barfota om nu samt bike och norskt huvudlag meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 11 Magic Cash
Spets efter 500m: 2 Randemar R.D.
Skrällen: 10 Victory Lee
Ranking: A 11,10 B 2,5,7,6,1 C 12,4,9,8,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 11 Pacific Face var ute i Silverdivisionen senast och går ner i klass här. Här har han ett dåligt spår men han har visat att han duger i Bronsdivisionen fast härifrån måste man ha tur men om det löser sig så är han stark och kan vara intressant till en låg procent på spelet. Skor runt om och jänkarvagn och ett öppet huvudlag meddelar Giuseppe Lubrano, 2 Perfect Dynamite var ute i ett vanligt lopp i den senaste starten när man testade med bike och norskt huvudlag. Han gick undan och vann enkelt och från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till direkt och ska räknas tidigt här, 1 Eelis gjorde comeback senast och trivs väldigt bra i ledningen och är spetsfavorit på nytt och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka till en ny seger här. Norskt huvudlag för första gången kan vara spännande, 4 Illuminati kommer med fin form men han är trög ut och riskerar att bli hängande en bit och kan hamna långt bak men om Joakim Lövgren kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 11 Pacific Face
Spets efter 500m: 1 Eelis
Skrällen: 11 Pacific Face
Ranking: A 11,2,1 B 4,5,9,10,6 C 3,8,7,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Diamantstoet, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Zooropa kommer med två raka segrar och avgjorde säkert via 13,8 sista 800 meterna senast. Hon är stabil i voltstart och kan öppna skapligt, men hon ska ha ryggresa och det är inte aktuellt att köra om ledningen. Det blir barfota bak den här gången och om det klaffar med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 6 La Camilla Pellini imponerade i årsdebuten senast när hon efter lång frånvaro tuggade ner sitt motstånd via 13 tempo sista 800 meterna. Från springspåret här så tror jag att hon kan få en bra start och skulle hon nå ledningen utan någon större strid så är mycket vunnet och hon ska räknas tidigt här, 7 Velegance har gjort två lopp för Peter Untersteiner. Hon gick en stark slutrunda vid andraplatsen bakom vinnande Thanasi Bob senast och gången innan det vann hon enkelt och med sparat så om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon göra sig gällande här. Barfota runt om och norskt huvudlag igen men eftersom det är voltstart så blir det vanlig vagn rapporterar man från stallet.

Min Vinnare: 2 Zooropa
Spets efter 500m: 6 La Camilla Pellini
Skrällen: 7 Velegance
Ranking: A 2 B 6,7,11,3,14,8,5,4,1 C 13,10,9,15,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Vlad Del Ronco svarade för en grym prestation näst senast och vann före Thriller N.P men den senaste insatsen var inte riktigt vad man hade hoppats på fast han fick gå i dödens då. Han gick dessutom med skor och var tränarkörd. Nu blir det barfota runt om och Erik Adielsson upp och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt, 2 Harran Boko kommer från en mycket vass prestation när han kördes till ledningen och drog undan via 13 tempo sista varvet. Han har tagit de flesta av sina tidigare segrar från spets så jag tror att Conrad Lugauer har siktet inställt på ledningen här och om han kan komma till spets utan någon större strid så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 9 Thriller N.P. gjorde det väldigt bra som tvåa bakom vinnande Vlad Del Ronco senast men då var det barfota runt om och nu kan det eventuellt bli så att han måste gå med skor men om det blir bra tempo på tillställningen så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 6 Vlad Del Ronco
Spets efter 500m: 2 Harran Boko
Skrällen: 1 Marvelous
Ranking: A 6,2,9 B 1,3,11 C 5,4,8,7,10
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
C Th Ericssons Memorial - STL Gulddivisionen, Final - Olympiatravet, Deltävling 1 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Elian Web vann enkelt på Bergsåker senast men det blev en promenad i parken. Han är oerhört startsnabb om han maxas med skygglappar och jag tror att Jorma Kontio sitter i spets omgående och om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan det bli en ny seger här. Barfota runt om nu är klart intressant, 6 Milligan's School gjorde årsdebut senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången och om det blir tufft tempo så är han stark till slut och kan blanda sig i segerstriden här, 1 Handsome Brad fick bestämma en del och gick undan säkert från spets via 09,7 sista 800 meterna i årsdebuten senast och är kvick iväg men jag tror att tipsettan är snabbare ut fast det kan lösa sig bra med en lucka till slut om han inte skulle lyckas hålla upp ledningen.

Min Vinnare: 3 Elian Web
Spets efter 500m: 3 Elian Web
Skrällen: 2 Probo O.P.
Ranking: A 3 B 6,1,2,11,4 C 5,10,12,7,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Global Trust som är snabb från start och är kraftigt gynnad av att gå i ledningen där han vunnit åtta gånger på åtta försök. Senast hade han bakspår och fungerade klart bättre bakifrån än tidigare. Han spurtade vasst via 09,5 sista 800 meterna men fick inte tag i Rushmore Face utan fick nöja sig med andrapriset. Det var första gången med jänkarvagn senast och det blir likadant igen och eventuellt rycktussar för första gången kan ha en bra effekt, vid gardering kan 4 Weekend Fun som kommer med formen i zenit. Han fick bestämma i ledningen senast och gick undan till en säker vinst men jag tror inte han kommer till spets här och utvändigt tror jag inte han plockar ner min spik. Barfota runt om samt jänkarvagn och helstängt huvudlag med hål i meddelar man från stallet, 1 Velvet Gio serverades en perfekt resa på barfotabalansen senast och avgjorde på ett bra vis. Han kan öppna bra och kan bli farlig med en eventuell lucka från vinnarhålet men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Global Trust
Spets efter 500m: 3 Global Trust
Skrällen: 5 J.H.Mannerheim
Ranking: A 3 B 4,1,5,8,9,11,12 C 2,7,10,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset mån 17/6 144 kr kr

Livestreaming