DrTrav

V75 lördag 31/08

30 Augusti 2019 - 18:01

Det är Derbyhelg på Jägersro med V75 tävlingar både lördag och söndag. Här följer min lösning av lördagens omgång som kryddas med en Jackpot.

Jag spikar endast i V75-1 på nummer 6 Royal Navy Neo som var lite sämre i Klass I finalen på Åby senast fast dessförinnan hade han tagit tre raka segrar på ett övertygande vis. Han tog ledningen på ett par steg från springspår vid sin seger på Rättvik näst senast och när han nu har springspår på nytt så tror jag att Örjan Kihlström som får chansen här hittar till ledningen i ett tidigt skede och skulle han få bestämma en del i täten här så tror jag att han blir svårfångad från den positionen. Det kan bli så att det blir dödens för Royal Navy Neo här om nummer 1 Night Brodde skulle lyckas hålla upp ledningen men han kan vinna även från dödens om det skulle behövas.

V75-1 6 Royal Navy Neo
V75-2 4,5,8,9
V75-3 3,6,11
V75-4 1,3,6,9,10
V75-5 3,4,6
V75-6 3,7,8,12,15
V75-7 3,4

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 7 Dallas
DD2: 3,4

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 6 över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Royal Navy Neo som var lite sämre i Klass I finalen på Åby senast fast dessförinnan hade han tagit tre raka segrar på ett övertygande vis. Han tog ledningen på ett par steg från springspår vid sin seger på Rättvik näst senast och när han nu har springspår på nytt så tror jag att Örjan Kihlström som får chansen här hittar till ledningen i ett tidigt skede och skulle han få bestämma en del i ledningen här så tror jag att han blir svårfångad från den positionen. Det kan bli så att det blir dödens för Royal Navy Neo här om nummer 1 Night Brodde skulle lyckas hålla upp ledningen men han kan vinna även från dödens om det skulle behövas, vid gardering kan 4 Staro Leonardo som gick fantastiskt bra efter galopp senast vara tänkbar. Voltstart nu är inget plus och spåret är inte det bästa men en strykning av nummer 5 Rigel Face underlättar även om det inte lär bli någon snabbstart men felfri här så kan han duga en bit mot det här gänget, 10 O'Sunday håller fin form och är stark och rejäl men han har inte vunnit på länge fast första gången barfota runt om nu kan ge en extra växel men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Royal Navy Neo
Spets efter 500m: 6 Royal Navy Neo
Skrällen: 10 O'Sunday
Ranking: A 6 B 4,10,7,8,1,3,11,9 C 2,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Borups Racing kommer med fin form och ståtar med två raka segrar. Han avgjorde på ett bra vis senast och om Jörgen Sjunnesson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så har han en vass spurt som biter bra till slut och han ska räknas tidigt här, 5 Zlatan Knick kan öppna rätt kvickt bakom bilen och skulle ledningen nås utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir troligen barfota runt om för första gången och dessutom eventuellt en svensk jänkarvagn meddelar Christoffer Eriksson, 4 Upload var senast ute i ett kval till Derbyt men räckte inte till där trots att han travade 13,5 över den långa distansen. Innan det så var han duktig vid en seger på Solvalla och från ett fint utgångsläge här så sitter Örjan Kihlström som kör hästen bra till omgående och kan då göra sig gällande här, 8 Beartime vann enkelt från spets näst senast och gången efter det så höll han bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Very Charming. Här är det ett uselt utgångsläge men om Carl Johan Jepson kan slinka ner i en fin position så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 9 Borups Racing
Spets efter 500m: 5 Zlatan Knick
Skrällen: 8 Beartime
Ranking: A 9,5 B 4,8,6,12,1,7,3 C 11,2,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Birger Bengtssons Minne 2019 - Gulddivisionen, Försök 4 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Disco Volante kommer ut efter lite vila nu. De senaste två loppen har varit från kön och där gör han inte alls lika bra lopp som i ledningen så här tror jag att siktet är inställt på ledningen och skulle han få styra och ställa som han vill i täten så kan bli svårfångad och han ska räknas tidigt här, 6 Policy Of Truth svarade för en mycket vass insats när han plockade ner sitt motstånd på ett bra vis via 08 tempo sista 800 meterna vid vinsten senast. Kan Erik Adielsson hitta ner i en bra utvändig position så kan han bli att räkna med över nerförsbacken på Jägersro här, 11 Baron Gift var klart bra när han vann Stora Sprinterpriset på Åby senast från dödens. Bakspår nu är mindre bra men om det löser sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen för han har en mycket vass avslutning.

Min Vinnare: 3 Disco Volante
Spets efter 500m: 3 Disco Volante
Skrällen: 1 Speedy Foxy Vicane
Ranking: A 3 B 6,11,1,10,7 C 12,2,9,8,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Au Pair Girl testade att kvala till Derbystoet i sin senast start och hon gjorde inte bort sig då hon fastnade med sparade krafter men missade finalen då hon blev fyra bakom vinnande Hankypanky Rubyred. Här står hon med 20 meters tillägg men om Robert Bergh kan servera henne en fin löpning så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 3 Anna S.H. har nu fått två lopp innanför västen och här förstärker Ulf Ohlsson i sulkyn och hon duger bra i klassen och hon går bra både bakifrån och i spets och hon ska räknas tidigt här från ett fint läge, 1 Evoque har ännu ingen seger efter 28 starter hittills men hon var positiv som trea i ett uttagningslopp till Derbystoet senast. Här kan hon få ett bra lopp i rygg ledaren och skulle en lucka uppenbara sig så kan det vara läge för karriärens första vinst.

Min Vinnare: 10 Au Pair Girl
Spets efter 500m: 6 Digital Class
Skrällen: 1 Evoque
Ranking: A 10,3 B 1,9,6,15,4,11,5 C 14,13,7,12,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Norton Commander var senast ute i Jubileumspokalen och svarade för ett topplopp och var inte så stort slagen som trea bakom Who´s Who och Milliondollarrhyme. Från ett passande läge här så är det inte omöjligt att han blir släppt till spets efter ett halvvarv av startkatapulten nummer 1 M.T.Insider och skulle så bli fallet så är mycket vunnet här men det finns fler hästar med i loppet som vill till ledningen här så det kan bli en rejäl körning där framme. Norton Commander är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det inte skulle bli spets, 6 Gina Schermer har 17 vinster på 26 starter fast hon vann inte senast när hon var ute i EM för ston. Då satt hon fastlåst i rygg på ledande och vinnande Uza Josselyn men det såg ut att finnas mycket krafter kvar. Hon kan öppna bra och om Rick Ebbinge kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon få sin revansch här, 3 Exclamation Mark kommer med mycket fin form och han var helläcker i spets på Solvalla när han travade 10,2 över aktuell distans vid vinsten näst senast. Från ledningen här så kan han nog trava ännu snabbare än så men det kan kosta mycket kraft att komma till spets då det finns startsnabba hästar både invändigt och utvändigt men från ett trevligt utgångsläge här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 4 Norton Commander
Spets efter 500m: 1 M.T.Insider
Skrällen: 5 Aron Palema
Ranking: A 4,6,3 B 5,9,2,1,11,10 C 8,7
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Ett Fyraåringslopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Dallas var sjuk näst senast men senast på Åby var han tillbaka i gott slag när han vann från ledningen. Här är det debut över den långa distansen men det tror jag ska gå bra och får han gå med i vettiga ryggar under slutvarvet här så kan han ställa till med en jätteskräll. Det blir skor bak samt ett öppet huvudlag och vanlig vagn precis som senast meddelar man från stallet, 15 Damien Hanover har gjort fyra starter för Magnus Dahlen och efter en andraplats i debuten har det nu blivit tre raka segrar. Utgångsläget är mindre bra men med en vass kusk i Carl Johan Jepson så ska han räknas tidigt här, 3 Give You All Of Me har varit ute mot betydligt tuffare motstånd än det här på sistone och med 20 meters försprång på tilläggshästarna så kan han få en fin löpning i den främre träffen. Felfri här så är det inte omöjligt att Michel F Rothengatter som kör hästen kan komma till spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet är han mycket spännande till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Dallas
Spets efter 500m: 3 Give You All Of Me
Skrällen: 7 Dallas
Ranking: A 7 B 15,3,8,12,10,6,13,11,5 C 1,4,9,14,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 4 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Ike Schermer fastnade med krafter kvar i derbyuttagningarna senast bakom Staro McMillan som tröttnade på upploppet. Han kan öppna bra från start utan att vara någon blixt iväg men om Rick Ebbinge är på hugget så kan han nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från spets, 3 Get Ready On Tour har vunnit tre av de fyra senaste starterna. Han vann på ett överlägset vis från ledningen senast och om Johan Untersteiner som kör hästen kan svara ut tipsettan i starten så kan det vara han som sitter i spets här men oavsett så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 5 Rudisha som återkom efter en tids frånvaro som valack senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om det löser sig med positionerna här så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Ike Schermer
Spets efter 500m: 4 Ike Schermer
Skrällen: 6 Tony Afrika
Ranking: A 4,3 B 5,1,6,2,9 C 10,11,7,8,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  RB Leipzig - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.97
20:30  Union Berlin - Mainz
Fotboll - Bundesliga - Över 2,5 mål
1.80
20:30  Fortuna D - Schalke
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
1.94
18:42  Harper Hanovers Vinnare
Trav - Solvalla lopp 11 - Moni Viking
2.20
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Tae Kwon Deo
9.00
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
  Rekatochklart Poolspel
18:29  Topptipset Tips Onsdag 27 Maj
Insats: 288 kr - USandeback
20:30  V86 Tips Åby & Örebro 27/5
Insats: 756 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Örebro Onsdag 27/5
Insats: 180 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 1125 kr - TravTipster

Livestreaming