DrTrav

V75 onsdag 01/05

30 April 2019 - 16:56

Vi inleder maj med V75 tävlingar ifrån Bergsåker och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Magic Cash som kommer med två raka segrar. Han svarade för en fantastisk prestation senast och Jorma Kontio tror jag kommer att kommer avancera framåt mot ledningen direkt ifrån sitt lite krångliga femtespår, för att få överta spets och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

V75-1 1,3,5,9
V75-2 1,2,4,5,10,13
V75-3 2,5
V75-4 2,6,15
V75-5 5 Magic Cash
V75-6 1,2,5,7
V75-7 3,5,11

1728 rader x 0,50 = 864 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2 Master De Pan
DD2: 3,5,11

3 rader x 100 kr = 300 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Hankypanky Rubyred har ännu inte förlorat för nye tränaren Timo Nurmos efter fyra starter. Hon forcerades till ledningen senast och stack ifrån i väldigt enkel stil och kom i mål på 13,3 över full distans. Här tror jag att Jorma Kontio kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede men även om hon skulle få trava i dödens så är hon bra nog att kunna vinna loppet från den positionen, 1 Moses fullföljde bra som trea senast med punktering bakom vinnande Head For Home och med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och från ett bra spår så kan han bli att räkna med en lucka till slut, 9 Lupin Håleryd har vunnit fem av sina sex starter och samtliga dessa vinster är tagna från spets. Dit blir det svårt att komma till från bakspår nu men om Robert Dunder som kör hästen kan få smyga vi med så kan hon bli farlig den sista biten om tempot hålls uppe där framme, 5 Tale Of Jacks trycktes till ledningen efter ett halvvarv senast och rekordsänkte rejält som fyra i ett lopp som Amerindienne vann. Positionen har inte så stor betydelse för hans del för han går hela vägen oavsett. Senast var det 1640 meter och även om han gjorde det bra är det nog en fördel att det är ett halvvarv längre distans nu och han kan sluta i den främre träffen här.

Min Vinnare: 3 Hankypanky Rubyred
Spets efter 500m: 3 Hankypanky Rubyred
Skrällen: 5 Tale Of Jacks
Ranking: A 3 B 1,9,5,8,7,2,4,10,6 C 11,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Diamantstoet, Försök 6 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 13 Global U.S.A. har tagit sina två första vinster i de två senaste loppen. Hon var väldigt bra som rundade till vinst trots en startgalopp senast och om det blir bra tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut och kan bli att räkna med här, 5 Fast And Quick vann knappt men säkert senast på Solvalla när hon tävlade barfota runt om för första gången och har säkert gått framåt med det loppet i kroppen. Hon är inte så kvick ut men om Örjan Kihlström kan hitta ner i tredje ytter så kan hon bli svår att stå emot över upploppet och ska räknas tidigt här, 4 Dixie Brick vann årsdebuten senast efter en fin utvändig resa och har ännu inte förlorat i ett felfritt lopp så skulle hon sköta sig här så kan hon duga en bit här. Eventuellt blir det lättning i balansen och barfota nu meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 13 Global U.S.A.
Spets efter 500m: 2 Miss Silver
Skrällen: 1 Morran
Ranking: A 13,5,4 B 2,1,10,9,15,3,14,11 C 8,12,7,6
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Granit De La Roque gjorde ett kanonlopp vid vinsten på Solvalla näst senast. Gången efter det så trampade han av sig ena skon i provstarten så att man fick sätta på en provisorisk sko precis innan start och han var godkänd som fyra bakom vinnande Acciaio den gången. Här tror jag att Kevin Oscarsson som kör hästen söker sig framåt mot ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Qvidja's Aapo spurtade riktigt vasst till fjärdeplatsen i det Breeders' Crown loppet som vanns utav Custom Colt senast. Här har han ett bra utgångsläge och sitter bra till direkt och Jorma Kontio förstärker i sulkyn den här gången och han ska räknas tidigt, vid ytterligare gardering kan 4 Classics Never Die som blev rädd för bilen senast och det var svårt att få iväg hästen vettigt vara tänkbar här om det skulle klaffa med positionerna här. Det blir en huvudstång på nu för att hästen ska springa rakare och med en fin resa här så kan han vara långt framme men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Granit De La Roque
Spets efter 500m: 5 Granit De La Roque
Skrällen: 4 Classics Never Die
Ranking: A 5,2 B 4,9,1,3,7,8,11 C 6,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Rus Can fick press i ledningen och gav sig över upploppet i ett V75 lopp på Färjestad näst senast men var klart förbättrad på Romme senast. Hon sänkte sitt rekord till mycket fina 22,9 över aktuell distans när hon var tvåa bakom Månprinsen A.M då. Den motståndaren slipper hon här och jag tror att Ulf Eriksson som kör hästen har ledningen i sikte här och om hon skulle komma till spets smärtfritt är mycket vunnet och hon ska räknas tidigt här, 15 Guli Tor kom snett på det senast och han blev fast för länge så den starten kan vi glömma. Får han ett bra lopp i de rätta ryggarna under slutvarvet så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet och skulle så bli fallet så fäller han många hästar till slut, 6 Granetta står bra inne i loppet trots att hon inte startat sedan i september ifjol men hon är inte vässad till den här starten meddelar man från stallet. Från ensam på springspår kan hon bli att räkna med här om Jimmy Jonsson kan slinka ner i ett vettigt slagläge och om hon skulle hålla ordning på benen så kan det räcka en bit här men det har blivit galopp i de fyra senaste loppen så hon är inte att lita på.

Min Vinnare: 2 Rus Can
Spets efter 500m: 2 Rus Can
Skrällen: 6 Granetta
Ranking: A 2 B 15,6,1,8,13,5,10,7 C 11,12,3,4,9,14
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 5 Magic Cash som kommer med två raka segrar. Han svarade för en fantastisk prestation senast och Jorma Kontio tror jag kommer att kommer avancera framåt mot ledningen direkt ifrån sitt lite krångliga femtespår, för att få överta spets och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas. Inga ändringar är planerade så det blir fortsatt barfota runt om och en vanlig vagn samt ett helstängt huvudlag meddelar Timo Nurmos, vid gardering kan 1 Actual Star som galopperade i en trång situation i första sväng senast vara tänkbar. Han är snabb ut i volten men jag tror att man släpper om min spik kommer i ett tidigt skede och kan då lifta med till en framskjuten placering, 9 Fighting Bax stod för en stark insats i årsdebuten näst senast. Han reparerade då en tidig galopp till ett andrapris och var inte långt ifrån att vinna. Gången efter det så mötte han tuffare hästar och avslutade bra som trea och han kan avsluta riktigt vasst om Örjan Kihlström kan hitta bra ryggar under slutrundan men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Magic Cash
Spets efter 500m: 5 Magic Cash
Skrällen: 1 Actual Star
Ranking: A 5 B 1,9,15,7,12,11,13,3,14,4 C 2,10,6,8
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Master De Pan är en segervan norsk gäst som är startsnabb och från ett bra läge här så tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge. Formen kan vara ett frågetecken efter paus sedan februari men man styr knappast kosan till Sverige om inte hästen är i ordning och han har vunnit på Bergsåker med Ulf Ohlsson i sulkyn tidigare och han ska räknas tidigt här, 7 Dardanos har fått en träningsperiod och känns klart uppåt meddelar man från stallet. Han är snabb ut så jag tror att Jörgen Westholm som kör hästen laddar vad som går från start för att komma ner i ett vettigt slagläge och om det klaffar med positionerna så kan han vara långt framme här. Första barfota runt om och jänkarvagn nu är intressant, 1 Okashi Cheri gillar både distans och utgångsläget. Han är startsnabb och har vunnit V75 tidigare tillsammans med Rikard N Skoglund och från ett bra spår här så kan han få en bra löpning och kan blanda sig i segerstriden på nytt. Det blir barfota fram och lätta skor bak och sedan någon form av stängt huvudlag meddelar Fredrik Palm, 5 Sweet Eddie fick ett snällt lopp i comebacken senast och gick i mål med sparade krafter då. Han tål att göra en del grovjobb under slutrundan och kan bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 2 Master De Pan
Spets efter 500m: 2 Master De Pan
Skrällen: 7 Dardanos
Ranking: A 2 B 7,1,5,3,10,11,8,6 C 12,4,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Assar Engbloms lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Ochongo Face gjorde ett bra lopp senast även fast han inte fick vinna men här tror jag att han kommer köra fram i dödens ifall det går för sakta där framme för att hålla tempot uppe för han är stark och rejäl och han går hela vägen in till mål och ska räknas tidigt här. 3 Michelangelo Ås kommer med mycket fin form. Senast så avslutade han riktigt vasst via 08,9 sista 800 meterna utan att hinna ifatt ledande Disco Volante, men gången innan det så räckte spurten ända fram och från ett bra läge här så sitter han fint till och kan blanda sig i segerstriden igen, 11 Angle Of Attack står svårt till men går ner i klass en del. Han höll fullt godkänt som femma i ett tufft sprinterlopp senast och presterade bra på Vincennes i flera starter före det. Skulle det klaffa med positionerna och bli bra tempo på tillställningen har han kapacitet att runda det här gänget.

Min Vinnare: 5 Ochongo Face
Spets efter 500m: 4 Mr Perfect
Skrällen: 4 Mr Perfect
Ranking: A 5,3,11 B 9,4,12,10,1,2 C 8,6,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming