DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 onsdag 14/08

14 Augusti 2019 - 14:08

Det är V75 tävlingar ifrån Solvalla ikväll när Jubileumspokalen ska avgöras och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-5 på nummer 4 Ecurie D. som som är ett obesegrat löfte som inlett tävlandet med fem raka segrar. Hästen verkar kunna det mesta och får fortsatt Björn Goop i vagnen. Han har vunnit enkelt varje gång men nu är det lurigt fjärdespår i volten fast om han reder ut det momentet så tror jag han blir svårstoppad här.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 10 Sobel Conway som har lämnat Peter Untersteiners träning och återfinns numera i Finland där han har imponerat med två raka segrar över sprinterdistans. Nu är det tre varv istället men det tror jag han klarar och kan han få ett bra rygglopp fram till upploppet så har han en vass speed och kan bli svår att stå emot den sista biten.

V75-1 2,5,7,8,10,11,12
V75-2 2,3,4,8,10,11,14,15
V75-3 2,4,6,9
V75-4 1,3
V75-5 4 Ecurie D.
V75-6 1,2,9
V75-7 10 Sobel Conway

1344 rader x 0,50 = 672 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,9
DD2: 10 Sobel Conway

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Queen L.:s lopp - Stolopp över 2640 meter och jag har streckat sju hästar, 7 Ultimaluna Grif hade fem raka segrar innan hon senast blev fast med sparade krafter. Här har hon lottats till ett spår långt ut men två invändiga strykningar har förbättrat läget och med en offensiv Alessandro Gocciadoro i vagnen här så tror jag hon laddas mot ledningen och om hon kan hitta till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Stonewashd Diamant var blek senast men gör nu comeback här fast hon har blivit uppfräschad efter senaste loppet och hon har varit fin i ett banjobb inför det här meddelar man från stallet. Hon är ingen startraket men från ett fint läge här sitter hon bra på det och den långa distansen klarar hon och med en fin löpning i den främre träffen här så ska hon räknas tidigt, 8 Hope And Dreams gick ett starkt slutvarv senast men stumnade lite till slut och blev fyra bakom vinnande Timotejs Godis. Hon gjorde ändå ett topplopp och precis som tipsettan gynnas hon av två invändiga strykningar och distansen borde passa henne och om Emilia Leo kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en vass avslutning och kan bli att räkna med här.

Min Vinnare: 7 Ultimaluna Grif
Spets efter 500m: 7 Ultimaluna Grif
Skrällen: 5 Catch My Love
Ranking: A 7,2 B 8,5,10,11,12 C 1,6,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Jäntungens Lopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 8 Troll Solen hade tre raka segrar innan han senast var ute mot tufft motstånd i Norskt Mästerskap där det blev en tredjeplats bakom vinnande Odd Herakles. Nu är motståndet mer passande och han tål att gå en repa ut i spåren och han ska räknas tidigt här, 4 Granetta blev lite för ivrig senast bakom bilen och galopperade men innan det så hade hon tre raka segrar. Här har hon ett knepigt fjärdespår i volten men om hon kliver iväg i rätt gångart så tror jag att Jimmy Jonsson siktar mot ledningen och om hon skulle få ta över spets efter en bit så kan hon bli svårfångad från den positionen, 15 G.Jerken är i fin form och fullföljde godkänt till femteplatsen i det Norska Mästerskapet senast. Det är lite enklare emot den här gången fast han har ett tufft utgångsläge här men om det löser sig med positionerna här så kan han utmana om en framskjuten placering, 11 U.R.Faxe gjorde det bra vid segern näst senast och gick i mål med sparade krafter gången efter det. Han kan öppna rätt så vettigt och från det här läget så borde han kunna få en bra löpning och med en fin rygg att gå i under slutrundan här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 8 Troll Solen
Spets efter 500m: 4 Granetta
Skrällen: 15 G.Jerken
Ranking: A 8,4 B 15,11,2,3,10,14 C 12,9,6,13,7,1,5
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Prix Maharajah - European Championship for Mares över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Uza Josselyn var mycket bra vid vinsten i Årjängs Stora Sprinterlopp näst senast. Gången efter det var hon ute i Hugo Åbergs Memorial och öppnade i ett skyhögt tempo då och höll sedan godkänt till femteplatsen bakom vinnande Ringostarr Treb. Här tror jag hon körs till spets i ett tidigt skede och om om slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon rinna undan till en ny seger trots att det är ett halvvarv längre distans nu, 6 Mellby Free har fem raka segrar och har aldrig varit sämre än trea efter 17 starter hittills men hon har inte startat på ett tag och har varit struken efter den senaste starten. Nu har hon ett spår lite långt ut och det finns risk att hon får göra mycket av grovjobbet här men oavsett så ska hon räknas tidigt här. Eventuellt barfota runt om och jänkarvagn den här gången, 4 Bahia Quesnot avslutade okej i skymundan i Hugo Åbergs Memorial senast. Kan Junior Guelpa servera henne en bra löpning så har hon en vass avslutning och kan då dyka upp i segerstriden, 9 Dear Friend travade i ledningen senast men kunde inte stå emot Double Exposure över upploppet och fick nöja sig med andraplatsen. Med en bra startrygg här så tror jag att Johan Untersteiner kan komma igenom rätt så vettigt och med ett bra lopp på rulle här så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 2 Uza Josselyn
Spets efter 500m: 2 Uza Josselyn
Skrällen: 4 Bahia Quesnot
Ranking: A 2 B 6,4,9,5,10 C 1,3,12,11,7,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Berndt Lindstedts lopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Bear Bahareh vann enkelt från ledningen senast och gav ett fint intryck. Hon är rätt snabb ut och kan lyckas hålla upp ledningen från sitt innerspår men det är inte säkert och skulle hon bli överflyglad så tror jag att Ulf Ohlsson försöker ta sig loss för att inte sitta fast i rygg ledaren. I ledningen är hon ännu obesegrad efter tre tidigare gånger hon har travat i den positionen så spets vore att föredra även om hon duga även från andra positioner också, 3 Fixi Mearas har varit bort länge för en svår skada i ett bakben och gör nu första starten sedan november ifjol men jag tror hon kommer väl förberedd till den här starten och trots avsaknaden av lopp i kroppen så ska hon räknas tidigt från ett perfekt utgångsläge på sin höga grundkapacitet här, vid ytterligare gardering kan 11 Vive Le Vent vara tänkbar. I den senaste starten så satt Rick Ebbinge kvar lite märkligt och hon fastnade med sparade krafter i ett lopp som vanns av Norma B. Med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig över upploppet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Bear Bahareh
Spets efter 500m: 1 Bear Bahareh
Skrällen: 11 Vive Le Vent
Ranking: A 1,3 B 11,5,2,7,10,12,9,4 C 8,6
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Big Noon-Pokalen - Tre-/Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Ecurie D. som är ett obesegrat löfte som inlett tävlandet med fem raka segrar. Hästen verkar kunna det mesta och får fortsatt Björn Goop i vagnen. Han har vunnit enkelt varje gång men nu är det lurigt fjärdespår i volten fast om han reder ut det momentet så tror jag han blir svårstoppad här, vid gardering kan 2 Upset Face som höll bra efter hård press i Treåringseliten på Solvalla för tre starter sedan vara tänkbar. Senast så fick han bestämma i ledningen och gick undan till en säker seger och felfri här så tror jag att Lutfi Kolgjini har ledningen i sikte och om han skulle nå spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge, 6 Zabul Fi fick en smörresa senast men var ändå chanslös på segern utan fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Classichap. Med en fin smygare här så kan han ha vissa möjligheter men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Ecurie D.
Spets efter 500m: 2 Upset Face
Skrällen: 6 Zabul Fi
Ranking: A 4 B 2,6,7,1 C 8,5,11,10,9,12,3
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Jubileumspokalen - Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Norton Commander har ett intressant läge och kan hålla upp ledningen även om det inte är säkert men då tror jag att det kan bli vinnarhålet istället och med en lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden här. Innerspår hade han på Vincennes näst senast och det var inga problem och han har en vass speed om det skulle behövas. Barfota runt om för andra gången i karriären är intressant och han ska räknas tidigt här, 9 Who's Who kommer med två raka segrar och har matchats mot det här loppet en längre tid. Med en bra startrygg här så tror jag att Örjan Kihlström kan komma igenom rätt så vettigt och om han kan bli fint framdragen under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 2 Gretzky B.R. var inte som bäst senast fast han har varit ute mot världseliten och har gjort det rätt bra. Han är snabb ut och skulle han komma till ledning här vill man att han ska köras där med tanke på att han är bäst i den positionen och skulle han få bestämma en del i ledningen så kan han rinna undan till seger och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Norton Commander
Spets efter 500m: 2 Gretzky B.R.
Skrällen: 10 Hachiko De Veluwe
Ranking: A 1 B 9,2,6,8,4,5 C 11,7,12,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 10 Sobel Conway som har lämnat Peter Untersteiners träning och återfinns numera i Finland där han har imponerat med två raka segrar över sprinterdistans. Nu är det tre varv istället men det tror jag han klarar och kan han få ett bra rygglopp fram till upploppet så har han en vass speed och kan bli svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 6 Global Unspoken som har varit struken inför en tilltänkt start på Axevalla för ett par veckor sedan vara tänkbar. Här har han springspår så jag tror man laddar mot spets och om ledningen skulle nås utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 13 Generaal Bianco tog hand om ledningen senast och gick undan till en säker seger i en snabb avslutning då. Han har gjort en del långlopp i Frankrike tidigare så det ska nog gå bra och om det blir ett uppskruvat tempo på loppet så har han en vass spurt som biter bra till slut.

Min Vinnare: 10 Sobel Conway
Spets efter 500m: 6 Global Unspoken
Skrällen: 8 Uppohoppa
Ranking: A 10 B 6,13,1,12,2,8,3,11,9,8,15,5 C 14,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Carolina - NY Rangers
Ishockey - NHL - 1
2.15
19:00  Örgryte - Västerås
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
1.95
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
19:00  Elfsborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.78
19:00  Brage - Trelleborg
Fotboll - Superettan - X2 / asian +0,5
1.80
20:30  Young Boys - St. Gallen
Fotboll - Super League - 1
1.65
00:30  Vegas - Dallas
Ishockey - NHL - 1
2.27
14:00  Jiangsu Suning - Dalian Pro
Fotboll - Super League - 1
1.75
19:00  Hammarby - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 675 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 200 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 5 Augusti
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming