DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 onsdag 21/08

21 Augusti 2019 - 14:20

Det är V75 tävlingar ifrån Jägersro ikväll med uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet 2019 och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-5 på nummer 5 Attraversiamo som är förstahästen i det här loppet. Han var inte som bäst senast men vann ändå med tussarna oryckta från ledningen. Gången innan det så slog han svenskt rekord vid vinsten på Solvalla. Nu har man kollat upp hästen efter senast och har gjort ett par justeringar till den här starten. Det blir skor runt om denna gång meddelar Svante Båth och jag tror att han vinner det här loppet från dödens om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 11 Staro McMillan som svepte till spets med varvet kvar senast och gick sedan undan till en lätt seger från den positionen. Han känns väldigt fin för dagen och håller toppform meddelar man från stallet och han är stark och med en fin löpning här så tror jag han visar sig vara starkast över upploppet. Det blir barfota fram den här gången och Erik Adielsson upp i stället för Steen Juul nu är intressant.

V75-1 1,2,8,10,11
V75-2 Alla
V75-3 1,3,5,8
V75-4 1,6,7,9
V75-5 5 Attraversiamo
V75-6 1,7
V75-7 11 Staro McMillan

1600 rader x 0,50 = 800 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,7
DD2: 11 Staro McMillan

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Campo Bahia vann Kungapokalen i maj senast och efter det har han enbart siktats mot Derbyt och har inte startat fast han gick ett väldigt fint banjobb på Jägersro för några veckor sedan. Här har han fått ett spår långt ut så jag tror att Conrad Lugauer tar det lugnt från start och när positionerna är intagna tror jag han sänder framåt och kan då bli släppt till ledningen och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han har galopperat ett par gånger tidigare och som jättefavorit här vill jag ha med ett par hästar till, 11 Viking Brodde kan vara vinnaren om Campo Bahia gör bort sig även om han inte alls fungerade i SprinterMästaren senast. Han hade innan det gjort många starka prestationer och han var mycket duktig vid vinsten på Solvalla i slutet av maj och med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan han bli farlig den sista biten och kan utmana om en framskjuten placering, 10 Sandsjöns Enzo kommer från en seger där han avgjorde på ett bra vis via 13 tempo sista varvet. Han har vunnit över den långa distansen tidigare och om den stora favoriten skulle hamna snett på det eller galoppera så kan han vara intressant här.

Min Vinnare: 8 Campo Bahia
Spets efter 500m: 8 Campo Bahia
Skrällen: 10 Sandsjöns Enzo
Ranking: A 8 B 11,10,2,1 C 6,4,5,7,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 10 Betting Gangster var jättefin vid vinsten i årsdebuten men det finns en del frågetecken kring hästens form då han varit struken inför en tilltänkt start och vid den senaste starten så blev det galopp direkt men han har bra kapacitet och felfri här så fäller han många hästar till slut om Rikard N Skoglund som kör hästen kan servera honom en fin löpning, 2 Ad Hoc fick perfekta förutsättningar med god chans att komma till spets i ett tidigt skede och väl i den positionen så kan han bli svårfångad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det vankas dessutom intressanta ändringar i form av rycktussar samt blinkers och troligen barfota runt om för första gången, 5 Night Brodde har inte startat sedan början av maj men har jobbat på bra inför det här meddelar man från stallet. Han kan öppna bra så jag tror att Conrad Lugauer laddar iväg för att komma ner i en vettig position och med en fin resa här så kan han duga en bit mot det här gänget. Eventuellt barfota runt om nu, 1 Kennedy har innerspår här men han är inte speciellt startsnabb och får svårt att hålla ledningen men med en vilsam löpning så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut. Det kan bli helstängt huvudlag för första gången för att han ska bli lite rappare från start nu.

Min Vinnare: 10 Betting Gangster
Spets efter 500m: 2 Ad Hoc
Skrällen: 1 Kennedy
Ranking: A 10,2 B 5,1,3,4,9,8 C 7,6
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Global Welcome har vunnit 13 av sina 17 starter hittills. Han tog en överlägsen seger i årsdebuten och gången efter det så fastnade han med rubbet sparat och fick nöja sig med sjätteplatsen bakom vinnande Cab Lane. Han är snabb iväg och här tror jag att Erik Adielsson som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och om det inte kostar alltför mycket kraft att nå spets så säljer han sig dyrt från den positionen, 3 Magic Cash var riktigt bra i våras och startade i Harper Hanovers lopp på Solvalla i den senaste starten fast var då inte alls att känna igen utan slutade oplacerad så formen är ett frågetecken men den långa distansen är en plusfaktor då han är stark och har han en bra dag så kan han bli att räkna med här, 8 Alone har ett risigt utgångsläge men han var riktigt bra som trea bakom Cab Lane efter att ha travat en stor del av loppet i dödens senast. Nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen igen och om det löser sig med positionerna så kan det räcka långt här, 1 Moneykeeper var duktig vid vinsten i den senaste starten. Han blir troligen över från start men om en lucka skulle uppstå så kan han ställa till med en rejäl överraskning. Balans och utrustning blir så optimal som möjligt med barfota runt om samt can't see back på vänster sida och jänkarvagn rapporterar André Eklundh.

Min Vinnare: 5 Global Welcome
Spets efter 500m: 5 Global Welcome
Skrällen: 1 Moneykeeper
Ranking: A 5 B 3,8,1,4,6,10,2 C 9,11,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Uttagningslopp Derbystoet 2019 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Fantasia Sisu har gått mycket bra på slutet och utvecklats rejält. Hon avslutade mycket bra fram till seger i försöket till StoChampionatet näst senast. I finalen sedan så flög hon fram över upploppet efter en sen lucka fram till fjärdeplatsen bakom vinnande Activated. Kan Robert Bergh slinka igenom rätt så vettigt här och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 7 Zeta Kronos tog ner sitt motstånd efter en bra avslutning näst senast. Senast så fastnade hon med krafter kvar i finalen av StoChampionatet men om Björn Goop som kör hästen kan servera henne en fin resa så kan hon bli att räkna med här, 6 Aleppo Pine gick en bra avslutning via 08,9 sista 400 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Staro Miami när hon tävlade barfota runt om och i jänkarvagn för andra gången senast. Det blir troligen samma den här gången och då hon är kvick ut så tror jag Örjan Kihlström laddar mot spets och skulle hon få bestämma en del i täten så kan det vara läge för årets första seger, 1 Ilydia Boko kommer med en färsk seger i raden och hon har vunnit fyra utav fem tidigare starter på Jägersro och hon har aldrig varit varit sämre än tvåa på den banan. Här har hon innerspår och kan få en fin löpning i den främre träffen och första gången med rycktussar nu är intressant.

Min Vinnare: 9 Fantasia Sisu
Spets efter 500m: 6 Aleppo Pine
Skrällen: 3 Miss Silver
Ranking: A 9,7 B 6,1,3,5,4 C 2,8,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har spikat nummer 5 Attraversiamo som är förstahästen i det här loppet. Han var inte som bäst senast men vann ändå med tussarna oryckta från ledningen. Gången innan det så slog han svenskt rekord på Solvalla. Nu har man kollat upp hästen efter senast och har gjort ett par justeringar till den här starten. Det blir skor runt om denna gång meddelar Svante Båth och jag tror att han vinner det här loppet från dödens om det inte skulle bli spets här, vid gardering kan 2 Cab Lane som har gjort två starter i år och har vunnit båda dessa vara tänkbar om Jorma Kontio skulle få bestämma i spets här men det är heller inte omöjligt att han släpper om min spik skulle komma tidigt och skulle då kunna lifta med till en final i rygg på tipsettan, 3 Dali Pagadi kommer från två raka segrar i betydligt enklare gäng än detta. Han har ett trevligt spår här och kan få ett bra lopp i den främre träffen men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Attraversiamo
Spets efter 500m: 2 Cab Lane
Skrällen: 3 Dali Pagadi
Ranking: A 5 B 2,3,9,8,7 C 1,10,6,4
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Ett Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Inti Boko spurtade hem Kriteriet ifjol och avslutade fjolåret med att bli tvåa i Breeders' Crown finalen. I årsdebuten som var så sent som i mitten på juli så krånglade han innan start och tappade mycket mark men kördes runt i 12,9 sista 2400 meterna. Med den genomköraren i kroppen nu så tror jag på en förbättrad insats här och felfri nu så kan han bli att räkna med här. Nu hoppar Björn Goop upp i vagnen för första gången och med en fin resa här så kan han blanda sig i segerstriden, 1 Marcello Wibb var ute i Klass I-finalen på Åby senast. Då tog han hand om ledningen initialt och släppte sedan och efter en snäll invändig resa höll han mest farten på open stretchen och fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Short In Cash. Nu har han innerspår och han kan han öppna rätt så vettigt så det kan bära av till ledningen och i spets har hästen vunnit tre segrar på fyra försök och skulle han få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan han rinna undan till seger, vid ytterligare gardering kan 6 Avant Garde som inledde året i bästa stil med seger men efter det har han inte fått till det och har nu två raka galopper i raden vara tänkbar här om han skulle hålla ordning på benen och om Robert Bergh kan servera hästen ett bra lopp.

Min Vinnare: 7 Inti Boko
Spets efter 500m: 1 Marcello Wibb
Skrällen: 10 Global Winner
Ranking: A 7,1 B 6,10,2,3,8,4,9 C 5,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Uttagningslopp - Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har spikat nummer 11 Staro McMillan som svepte till spets med varvet kvar senast och gick sedan undan till en lätt seger från den positionen. Han känns väldigt fin för dagen och håller toppform meddelar man från stallet och han är stark och med en fin löpning här så tror jag han visar sig vara starkast över upploppet. Det blir barfota fram den här gången och Erik Adielsson upp i stället för Steen Juul är intressant, vid gardering kan 10 Forfantone Am som blir allt bättre och när han kördes barfota runt om och i bike för första gången senast så blev han fast i ryggen på ledande och vinnande Cab Lane med sparade krafter. Kan Örjan Kihlström hitta en bra rygg att gå i här så kan han vara långt framme, 8 Pinto Bob överraskade rejält i SprinterMästaren där han vann ett försök och blev sedan tvåa i finalen bakom vinnande Tae Kwon Deo. Det följde han upp med en säker seger i Eskilstuna när han spurtade ner sitt motstånd via 10,5 sista varvet. Här har han ett risigt läge men om det löser sig med positionerna så kan han duga en bit här.

Min Vinnare: 11 Staro McMillan
Spets efter 500m: 7 Ike Schermer
Skrällen: 2 Adde S.H.
Ranking: A 11 B 10,8,7,6,2,1,3 C 9,5,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Carolina - NY Rangers
Ishockey - NHL - 1
2.15
19:00  Örgryte - Västerås
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
1.95
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
19:00  Elfsborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.78
19:00  Brage - Trelleborg
Fotboll - Superettan - X2 / asian +0,5
1.80
20:30  Young Boys - St. Gallen
Fotboll - Super League - 1
1.65
00:30  Vegas - Dallas
Ishockey - NHL - 1
2.27
14:00  Jiangsu Suning - Dalian Pro
Fotboll - Super League - 1
1.75
19:00  Hammarby - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 675 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 200 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 5 Augusti
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming