DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 söndag 01/09

31 Augusti 2019 - 19:00

Söndagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Jägersro med finalerna av Svenskt Travderby och Derbystoet som höjdpunkter.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-2 (lopp 7) på nummer 2 True Devotion som höll riktigt bra till tredjeplatsen via 12,7 sista varvet från dödens i ett uttagningslopp till Derbystoet som vanns av Staro Miami senast. För tre starter sedan var hon duktig vid seger från vinnarhålet. Här har hon ett perfekt utgångsläge och med en offensiv Jorma Kontio i sulkyn här så tror jag på tidig ledning och om hon slipper att utstå alltför hård press i täten så tror jag hon har bra chans till en ny seger. Vinnarodds 4.65 Unibet

Min andra spik kommer i V75-5 (lopp 10) på nummer 5 Minnestads Ecuador som svarade för en strålande comeback i regidebuten för Stefan P Pettersson senast. Han kördes då till ledningen efter ett halvvarv och gick undan till seger via 12,3 sista varvet och med det loppet i kroppen tror jag på en ännu vassare insats här och kan han komma till spets på nytt så är mycket vunnet. Han går bra även med ett lopp i ryggar om han skulle få spara speeden fram till upploppet och jag tror på en bra chans. Vinnarodds 4.25 bet365

V75-1 3,4
V75-2 2 True Devotion
V75-3 3,4,5,9
V75-4 Alla
V75-5 5 Minnestads Ecuador
V75-6 3,4,6
V75-7 7,9,10,11

1152 rader x 0,50 = 576 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3,4,6
DD2: 10 Reckless

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Good as Golds Derbyminne över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Heart Of Steel var senast ute i Jubileumspokalen och gjorde det då bra som fyra. Gången innan det så vann han enkelt från ledningen och i ett litet fält här med endast sex motståndare så tror jag att Johan Untersteiner är ute efter ledningen och skulle han ta sig till spets utan någon större strid så kan det bli en ny seger här men det är inte säkert att det blir spets och skulle det istället bli dödens så kan det bli tuffare att vinna loppet. Det blir barfota runt om samt ett norskt huvudlag och en jänkarvagn som senast meddelar man från stallet, 3 Rushmore Face var ute i finalen av Silverdivisionen på Åby senast och tog då hand om ledningen omgående och såg stark ut fram till upploppet men galopperade när han såg en vattenpöl. Formen är bättre än raden och kan Adrian Kolgjini snuva den stora favoriten på ledningen här så tror jag inte han släpper och då kan det bli en efterlängtad seger från den positionen, vid ytterligare gardering kan 1 Mellby Drake som avslutade fint i sin senaste start till andrapriset bakom Baron Gift. Från ett fint utgångsläge här så tror jag han kan få en bra löpning på innerspår och skulle en lucka uppenbara sig så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Heart Of Steel
Spets efter 500m: 3 Rushmore Face
Skrällen: 1 Mellby Drake
Ranking: A 4,3 B 1,5,7 C 6,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Diamantstoet, Försök 6 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 True Devotion som höll riktigt bra till tredjeplatsen via 12,7 sista varvet från dödens i ett uttagningslopp till Derbystoet som vanns av Staro Miami senast. För tre starter sedan var hon duktig vid seger från vinnarhålet. Här har hon ett perfekt utgångsläge och med en offensiv Jorma Kontio i sulkyn här så tror jag på tidig ledning och om hon slipper att utstå alltför hård press i täten så tror jag hon har bra chans till en ny seger här, vid gardering kan 6 Loser On Loser som hoppade bort en framskjuten placering senast i ett lopp där Conrads Rödluva vann vara tänkbar. Hon gick väldigt snabbt ute i fjärdespår när galoppen kom och utan den så hade det kunnat bli en finalplats i Derbystoet. Hon kan öppna rätt så vettigt men jag tror inte hon tar sig förbi min spik i starten och skulle hon få trava utvändigt så kan det bli tufft att vinna loppet, 9 Stardust Melody galopperade bort sig senast men innan det så hade hon två raka segrar och felfri här så kan hon komma igenom rätt så vettigt till en början och med bra ryggar att gå i under slutvarvet här så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 True Devotion
Spets efter 500m: 2 True Devotion
Skrällen: 1 Miss Duffy
Ranking: A 2 B 6,9,4,7,8,12,1 C 3,5,11,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Derbystoet 2019 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Staro Miami såg länge seg ut i uttagningsloppet men bet i rejält när det var dags att avgöra och hann fram till seger på linjen. Nu blir det barfota runt om och från ett fint utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och ska räknas tidigt här. Hon hade rest dåligt och man kom sent till banan vilket påverkade förberedelserna för henne. Efter försöket så har hästen stått kvar hos Per Nordström så nu slipper man långresa och jag tror på en klart förbättrad prestation här, 5 Activated har vunnit såväl Drottning Silvias Pokal och StoChampionatet under året och är på jakt efter en ny triumf här. Kan Carl Johan Jepson servera henne en fin löpning så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 4 Conrads Rödluva fick korsförlamning efter Stochampionatet men hon har tränat på hela tiden och allt verkar bra och hon var jättefin vid vinsten i kvalet och det är inte omöjligt att Örjan Kihlström kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en ny storloppseger, 9 Racing Brodda blev avslagen kort före mål av Activated i StoChampionatet näst senast. Senast blev det seger i uttagningsloppet när hon plockade ner den ledande Twinkle Face från utvändigt ledaren. Med överpace på loppet här så kan hon komma in i matchen och bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 3 Staro Miami
Spets efter 500m: 4 Conrads Rödluva
Skrällen: 9 Racing Brodda
Ranking: A 3 B 5,4,9,2,6,1 C 12,11,10,7,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 4 Quick Vald höll bra till andraplatsen bakom vinnande Moneykeeper från ledningen för tre starter sedan. Han kan öppna rätt så vettigt och jag tror att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det snackas om någon typ av förändring av huvudlaget vilket är intressant, 10 Quite A Quality galopperade bort sina möjligheter senast. Nu har han bakspår över kort distans men om Conrad Lugauer kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden här, 8 Hurricane River fick senast en fin löpning i uttagningsloppet till Derbyt men var inte riktigt som bäst då och fick nöja sig med en fjärdeplats bakom vinnande Global Wise Guy. Här är det ett risigt utgångsläge men med hjälp av den vinklade startbilsvingen så kanske han kan få en bra start och om Carl Johan Jepson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här, 7 Victoria Lane gick en bra avslutning till andraplatsen bakom vinnande Taiga Woodland senast. Hon har tränat bra efteråt och man tror från stallet att hon kommer att göra ett bra lopp och hon är stark och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas.

Min Vinnare: 4 Quick Vald
Spets efter 500m: 4 Quick Vald
Skrällen: 7 Victoria Lane
Ranking: A 4,10 B 8,7,5,2,1,11,9 C 12,6,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
K.G. Bertmarks Minne - Amatörlopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Minnestads Ecuador som svarade för en strålande comeback i regidebuten för Stefan P Pettersson senast. Han kördes då till ledningen efter ett halvvarv och gick undan till seger via 12,3 sista varvet och med det loppet i kroppen tror jag på en ännu vassare insats här och kan han komma till spets på nytt så är mycket vunnet. Han går bra även med ett lopp i ryggar om han skulle få spara speeden fram till upploppet och jag tror på en bra chans till en ny seger här. Eventuellt blir det jänkarvagn nu meddelar man från stallet, vid ytterligare gardering kan 4 Infinitus som skrällde rejält vid sin seger i uttagningsloppet när han tuggade ner Man Of Steel via 10,3 sista 700 meterna senast vara tänkbar om Thomas Linder kan servera hästen en bra löpning, 11 Pelle Barosso avslutade bra på dubbla open stretchen senast men fick inte tag i vinnande Panther Face utan han fick nöja sig med andraplatsen då. Här har han ett dåligt läge men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Minnestads Ecuador
Spets efter 500m: 5 Minnestads Ecuador
Skrällen: 11 Pelle Barosso
Ranking: A 5 B 4,11,1,2,3,7,12 C 8,9,10,6
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Svenskt Travderby 2019 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Campo Bahia har radat upp segrarna och såg mycket fin ut vid segern i uttagningsloppet senast. Här tror jag dock att han kommer att få göra en del grovjobb eftersom jag tror att nummer 1 Global Wise Guy spetsar initialt för att sedan släppa till stallkamraten nummer 4 Inti Boko men han är bra nog att han kan vinna loppet även med en tyngre löpning och han ska räknas tidigt här. Det blir ett öppet huvudlag samt en vanlig vagn och skor precis som senast meddelar man från stallet, 4 Inti Boko såg bländande ut vid vinsten i försöket när han vann i överlägsen stil helt okörd. Här tror jag att Björn Goop får ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kanske han kan bjuda upp till match mot den stora favoriten, 6 Attraversiamo fick se sig nerspeedad av en vasst avslutande Ferrari Sisu i uttagningsloppet senast. Han har varit mycket bra tidigare och jag tror han kommer att göra en bra insats på nytt och kan då utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 3 Campo Bahia
Spets efter 500m: 4 Inti Boko
Skrällen: 6 Attraversiamo
Ranking: A 3,4,6 B 9,5,11,12,1 C 2,10,7,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Bo W Takters Tribute - Derbystayern 2019 över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Reckless fick segern i Malmö Stads Pris när Illuminati galopperade bort segern kort före mål näst senast. Efter det var han ute i Åby Stora Pris och höll då farten godkänt till en fjärdeplats. Han trivs över den långa distansen och han ska räknas tidigt här, 11 Coktail Fortuna var inte som bäst senast men har gått bra på lång distans tidigare nere i Frankrike och om Robert Bergh kan servera honom en fin löpning här så kan han göra sig gällande igen, 7 Sevilla gick bra i finalen av Bronsdivisonen på Åby senast där det blev en tredjeplats bakom vinnande Global Undecided. Voltstart är inget problem och han är både stark och snabb och löser det sig med positionerna här så kan han blanda sig i segerstriden, 9 Monark Newmen har kommit tillbaka i full form. Vid vinsten i näst senaste starten kördes han fram i dödens med dryga varvet kvar och plockade ner sitt motstånd via 10,8 sista varvet. Gången efter det så gick han en stark avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Food Money. Kan Fredrik Persson som kör hästen bli fint framdragen under slutvarvet så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 10 Reckless
Spets efter 500m: 5 Crown Wood
Skrällen: 5 Crown Wood
Ranking: A 10 B 11,7,9,5,8,6 C 1,3,4,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
17:30  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
2.09
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 -1.5 mål
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 864 kr - DrTrav
16:55  DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming