V75 söndag 07/07

Publicerad på 7 Jul 2019 - 13:00

DrTrav

DrTrav

7 Jul 2019 - 13:00

Det är V75 tävlingar ifrån Jarlsberg med Ulf Thoresen Grand International som höjdpunkt denna söndag.

Jag spikar i tre av loppen dels i V75-2 på nummer 7 Zaire Wise As som har gjort två starter på svensk mark och har vunnit båda. I detta lilla fältet med endast sex motståndare så tror jag att Pietro Gubellini som kör hästen har siktet inställt på ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet men han är bra nog att vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V75-6 på nummer 5 Velvatter som gjorde det mycket bra vid vinsten i den senaste starten. Hon öppnade då bra och tog ledningen initialt men sedan kom Princess Corner och tog över och den hästen drog efter det på i ett bra tempo där framme och in på upploppet så tog sig Velvatter ut och avgjorde i fin stil med krafter kvar. Hon är rätt kvick iväg så jag tror att Frode Hamre skickar hästen till spets och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen här.

Den tredje spiken kommer i V75-7 på nummer 6 Vitruvio som imponerade när han vann Oslo Grand Prix senast. Han körde upp i en vagn och tappade fart med 450 meter kvar av loppet senast men kom tillbaka och via en vass avslutning fångade han in en duktig Bahia Quesnot till en klar seger. Han är inte så snabb ut men om Jorma Kontio som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och kan få en bra rygg att gå i under slutvarvet så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

V75-1 1,5,13,15
V75-2 7 Zaire Wise As
V75-3 3,4,5,6,7,10
V75-4 1,3,4,5,11,12
V75-5 1,2,4,5,6,7
V75-6 5 Velvatter
V75-7 6 Vitruvio

864 rader x 0,50 = 432 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5 Velvatter
DD2: 6 Vitruvio

1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Stayerlopp över 3100 meter och jag har streckat fyra hästar, 15 Montdore är härdad mot hårt motstånd i Gulddivisionen. Han travade en stor del av loppet utvändigt ledaren senast och höll godkänt till femteplatsen bakom vinnande Milligan’s School. Nu är det klart enklare motstånd och trots 60 meters tillägg här så ska han räknas tidigt, 13 Juan vann ett långlopp på Jägersro senast och om Joakim Lövgren kan servera honom en bra löpning här så kan det räcka långt, 1 C Nu Gilbak fastnade med sparade krafter senast men här har han ett bra läge och han kan öppna bra så jag tror Per Oleg Midtfjeld kör i ledningen så länge lampan lyser, 5 Harley D.E. har gjort två riktigt fina lopp på slutet och den långa distansen nu tror jag kommer passa honom bra och skulle han få spara sin speed fram till upploppet så kan han duga mot det här gänget.

Min Vinnare: 15 Montdore
Spets efter 500m: 1 C Nu Gilbak
Skrällen: 12 Come Vacation
Ranking: A 15,13 B 1,5,12,11,4,3,7 C 14,9,8,2,6,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett lopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 7 Zaire Wise As som har gjort två starter på svensk mark och har vunnit båda. Näst senast så satt han långt bak innan han fick luckan och avslutade då mycket bra och hann fram till seger. Gången efter det så blev det tidig ledning och från den positionen var han sedan ohotad. I detta lilla fältet med endast sex motståndare så tror jag att Pietro Gubellini som kör hästen har siktet inställt på ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet men han är bra nog att vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 6 Faust Boko som spurtade bra och nådde andraplatsen bakom vinnande Baxo Epice senast vara tänkbar om Magnus Teien Gundersen kan servera honom en bra löpning.

Min Vinnare: 7 Zaire Wise As
Spets efter 500m: 7 Zaire Wise As
Skrällen: 6 Faust Boko
Ranking: A 7 B 6,4 C 3,5,1,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Moveslikejagger var tvåa bakom Actual Star på Romme för tre starter sedan och det har han följt upp med två raka segrar. Han är startsnabb och jagar ledningen men det finns flera hästar invändigt som kan öppna bra så det kan kosta att komma till spets men om han skulle lyckas så är mycket vunnet och han ska räknas tidigt, 3 M.S. Triple J. vann från ledningen senast och kan få en bra löpning i den främre träffen och kan då vara långt framme på nytt, 10 Thai Highway har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Med en bra rygg att gå i så kan han avsluta vasst och kan då blanda sig i segerstriden här om det blir ett uppskruvat tempo på loppet. Örjan Kihlström upp är intressant.

Min Vinnare: 5 Moveslikejagger
Spets efter 500m: 5 Moveslikejagger
Skrällen: 7 Madelen L.T.C.
Ranking: A 5,3,10 B 4,6,7,2,8 C 9,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Digital Bronze avslutade vasst senast till en knapp seger senast och såg fin ut. Han kan öppna bra och kommer han till ledningen utan någon större strid så kan han bli svårfångad, 5 Credicone gjorde årsdebut senast och besegrade då tipsettan. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu bättre den här gången och han ska räknas tidigt även om det finns risk att han får göra mycket av grovjobbet själv, 1 Joe Comet återkom efter en tids frånvaro senast och avslutade då positivt till tredjeplatsen efter en sen lucka. Här kan han få en bra löpning på innerspår och med en lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 4 Digital Bronze
Spets efter 500m: 4 Digital Bronze
Skrällen: 1 Joe Comet
Ranking: A 4,5 B 1,3,11,12 C 8,9,6,7,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Volnik Du Kras var ute i Jämtlands Stora Pris senast. Han fick då svar vid attack fram utvändigt ledaren och efter att ha lagt en rejäl speed så fick han backa sig sist och så var den dagen förstörd. Här är det enklare motstånd och från ett bra utgångsläge här så ska han räknas tidigt, 6 Gigant Invalley kommer från en seger efter en vass avslutning. Han är mycket startsnabb och om han skulle få bestämma lite som han vill i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 7 Son Of God var utan chans mot vinnande Spartan Kronos senast. Han är stark och kan utmana om en framskjuten placering här om det blir bra tempo på tillställningen, 4 Ferrari B.R. vann ett billigt lopp i årsdebuten näst senast men gången efter det så svek han som storfavorit men om Per Oleg Midtfjeld kan servera honom en bra löpning här så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 2 Volnik Du Kras
Spets efter 500m: 6 Gigant Invalley
Skrällen: 1 Mellby Drake
Ranking: A 2 B 6,7,4,5,1 C 3,10,8,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet , LeoVegas

V75-6
Ett Stolopp över 1609 meter och jag har spikat nummer 5 Velvatter som gjorde det mycket bra vid vinsten i den senaste starten. Hon öppnade då bra och tog ledningen initialt men sedan kom Princess Corner och tog över och den hästen drog efter det på i ett bra tempo där framme och in på upploppet så tog sig Björn Goop som körde Velvatter den gången ut och avgjorde i fin stil med krafter kvar. Hon är rätt kvick iväg så jag tror att Frode Hamre skickar hästen till spets och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen men hon är bra nog att vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas, vid gardering kan 3 Galaxy W. som kommer med fin form vara tänkbar. Hon är inte så snabb från start men om Eirik Höitomt som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en vass spurt att tillgå men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 5 Velvatter
Spets efter 500m: 5 Velvatter
Skrällen: 9 Dayenne Lane
Ranking: A 5 B 3,9,1,2,11,6 C 12,7,10,4,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Ulf Thoresen Grand International över 2100 meter och jag har spikat nummer 6 Vitruvio som imponerade när han vann Oslo Grand Prix senast. Han körde upp i en vagn och tappade fart med 450 meter kvar av loppet då men kom tillbaka och via en vass avslutning fångade han in en duktig Bahia Quesnot till en klar seger. Han är inte så snabb ut men om Jorma Kontio som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och kan få en bra rygg att gå i under slutvarvet så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 3 Makethemark som höll starkt till andraplatsen bakom vinnande Propulsion i Norrbottens Stora Pris senast vara tänkbar. Från ett bra utgångsläge här så kan han få en fin resa och kan vara långt framme, 5 Racing Mange var mycket bra vid vinsten i Kymi Grand Prix senast. Han travade då i dödens men plockade ner sitt motstånd över upploppet och om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet här så kan han duga en bit mot det här gänget också men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Vitruvio
Spets efter 500m: 2 Ringostarr Treb
Skrällen: 7 Handsome Brad
Ranking: A 6 B 3,5,8,7,2,4 C 9,1,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto