DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 söndag 08/09

8 September 2019 - 10:02

Det är V75 tävlingar ifrån Bjerke denna söndag med mycket fina lopp och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-3 på nummer 13 Roli Eld som svarade för en mycket vass slutrunda senast på Bollnäs även om han fick nöja sig med andrapriset bakom en tapper Odd Herakles som höll undan från ledningen. Kan Adrian Solberg Akselsen som kör hästen hitta en bra rygg att gå i och om han kan bli fint framdragen under slutvarvet här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Barfota fram samt jänkarvagn och helstängt huvudlag meddelar man från stallet. Vinnarodds 2.75 Unibet

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 2 Nordsjö Odin som krossade samtliga i det Svenska Derbyt när han kom i mål på 22,0 över medeldistans tidigare i somras. Han var helt överlägsen i försöket och visade att lång distans fungerar bra också. Här tror jag att han sitter i ledningen runt första sväng och från den positionen så tror jag han blir mycket svårfångad. Vinnarodds 1.25 Unibet

V75-1 1,8,11,14
V75-2 1,2,3,5,9
V75-3 13 Roli Eld
V75-4 1,2,3,4,5,6,12
V75-5 2 Nordsjö Odin
V75-6 1,2,4,5,11
V75-7 1,4

1400 rader x 0,50 = 700 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,4,5 
DD2: 1,4

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Per Ulvens Äreslopp - Stayerlopp över 3100 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 N.Y. Coeur De Soleil fick en tuff inledning senast och var slagen i ett tidigt skede i finalen av Bronsdivisionen på Åby där Global Undecided var starkast. Det visade sig att han hade problem med halsen då men det är åtgärdat nu och han har gjort det bra vid ett par vinster i Sverige innan det och mot ett lämpligt motstånd här så ska han räknas tidigt, 1 Gentle Design har ingen vidare rad men hon är ensam på startvolten och förstärks med Björn Goop i sulkyn. Får hon dra på i ett jämnt hårt tempo där framme i ledningen så kan det räcka långt här. Skor runt om samt öppet huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stallet, 14 Captain Morgan vann över distansen på Solvalla näst senast. Gången efter det så svek han som hårt betrodd men om Åsbjörn Tengsareid som kör hästen nu kan servera honom en bra löpning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 8 C Nu Gilbak var duktig som tvåa bakom vinnande Troja Face senast. Innan det hade han två raka segrar så formen är god. Han går bra över alla distanser och här tror jag att Per Oleg Midtfjeld kommer vara offensiv och söka sig framåt i ett tidigt skede och kan då vara med och göra upp om segern igen.

Min Vinnare: 11 N.Y. Coeur De Soleil
Spets efter 500m: 1 Gentle Design
Skrällen: 4 Easy To Win
Ranking: A 11,1 B 14,8,4,2,10,13,9,7,6 C 3,5,12,15
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Norskt Travkriterium - Kallblodslopp över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Grisle Odin G.L. svek som jättefavorit i det Svenska Kriteriet näst senast där Öystein Tjomsland valde att starta från bricka åtta fast han gjorde det ändå bra som slutade trea bakom vinnande Bäcklös Uriel. Han vann försöket lätt och har ett bra utgångsläge men det är inte säkert att han kan nå ledningen och då kan han få vandra i dödens i stället. Han är väldigt stor favorit och man får bra betalt på andra hästar här om han skulle göra bort sig så jag plockar med ett par hästar till på systemet, 3 Eldborken hakade på godkänt till andraplatsen bakom tipsettan senast. Han är mycket kvick den första biten så jag tror att Ulf Ohlsson som kör hästen sitter i ledningen initialt och får då en bra resa i antingen spets eller vinnarhålet om man skulle vilja släppa till den klara favoriten, 1 Havglimt har inlett karriären i fin stil och är fortsatt obesegrad efter tre raka segrar. Han vann utan problem från utvändigt ledaren senast och om Vidar Tjomsland kan servera honom en bra löpning och den stora favoriten har en sämre dag så kanske han kan utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 2 Grisle Odin G.L.
Spets efter 500m: 3 Eldborken
Skrällen: 3 Eldborken
Ranking: A 2 B 3,1,5,9 C 4,6,10,7,8,12,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Trygve Diskeruds Minneslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 13 Roli Eld som svarade för en mycket vass slutrunda senast på Bollnäs även om han fick nöja sig med andrapriset bakom en tapper Odd Herakles som höll undan från ledningen. Kan Adrian Solberg Akselsen som kör hästen hitta en bra rygg att gå i och om han kan bli fint framdragen under slutvarvet här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Barfota fram samt jänkarvagn och helstängt huvudlag meddelar man från stallet, vid gardering kan 12 Ulsrud Tea som gjorde det godkänt över tre varv senast vara tänkbar. Nu är det ett varv kortare och det borde passa henne bättre och får hon lite draghjälp så är hon vass på speed, 2 G.Jerken står bra till här och kanske kan hitta till spets smärtfritt och skulle han få bestämma en del i täten så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Roli Eld
Spets efter 500m: 2 G.Jerken
Skrällen: 1 Will Prinsen
Ranking: A 13 B 12,2,7,1,11 C 8,3,4,9,6,5,10,14
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Norskt Travkriterium över 2100 meter och jag har streckat sju hästar, 2 Iggy B.R. kördes till spets efter 600 meter i försöket och fick sedan bestämma där framme och gick undan till en enkel seger seger. Han har vunnit fyra av sex starter hittills och är obesegrad felfri så om han kan hålla ordning på benen här så kan det bli tidig ledning på nytt och skulle så bli fallet så kan det bli en ny seger men med tanke på orutinen så vill jag ha med ett par hästar till, 3 Ivan B.R. har vunnit fyra av fem lopp och han var godkänd som tvåa från utvändigt ledaren näst senast. Han tog över ledningen och vann sedan på ett bra vis senast och från ett trevligt utgångsläge här så ska han räknas tidigt, 5 Thai Eros är snabb den första biten och kan vara den som tar ledningen inledningsvis och vad Dag Sveinung Dalen som kör hästen gör sedan när de mer betrodda ställer frågan återstår att se men till en låg procent på spelet är han intressant. Första gången barfota runt om kan ge en extra växel, 6 Chinetti kommer med fin form och han var mycket bra senast. Örjan Kihlström förstärker i sulkyn den här gången och om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han duga en bit här. Barfota runt om för första gången är spännande.

Min Vinnare: 2 Iggy B.R.
Spets efter 500m: 5 Thai Eros
Skrällen: 1 Easy Winner
Ranking: A 2,3 B 5,6,12,1,4 C 8,9,11,7,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Norskt Travderby - Kallblodslopp över 2600 meter och jag har spikat nummer 2 Nordsjö Odin som krossade samtliga i det Svenska Derbyt när han kom i mål på 22,0 över medeldistans tidigare i somras. Han var helt överlägsen i försöket och visade att lång distans fungerar bra också. Här tror jag att han sitter i ledningen runt första sväng och från den positionen så tror jag han blir mycket svårfångad, vid gardering kan 3 Tangen Trygg som höll bra från ledningen som tvåa i försöket bakom vinnande Rappstjernen vara tänkbar. Kan Jan Roar Mjölneröd servera honom en fin resa i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 12 Våler Nikolai var duktig som tvåa bakom min spik i det Svenska Derbyt näst senast. Dåligt utgångsläge nu men kan vara en rejäl överraskning om Björn Goop som får chansen i vagnen nu kan få till styrningen fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Nordsjö Odin
Spets efter 500m: 2 Nordsjö Odin
Skrällen: 12 Våler Nikolai
Ranking: A 2 B 3,12,1,4,5 C 8,9,10,11,6,7
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Karsten Buers Äreslopp över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Always On Time såg ut att ha mycket sparade krafter senast och hade nog kunnat vinna om inte kusken lämnat ledarryggen i sista kurvan. Han är mycket kvick den första biten och sitter troligen i spets initialt och det är inte säkert att Tom Erik Solberg släpper ifrån sig ledningen men om han skulle göra det så kan han bli farlig från vinnarhålet med en lucka till slut, 4 Patent Leather fick gå i tufft tempo i ledningen senast och orkade inte hela vägen men han hade en halsinfektion då och var ursäktad. Han kan lägga iväg bra från start så han kanske kan få ta över ledningen från tipsettan och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en seger, 5 Lionel hade väldigt långt fram senast men vann med knapp marginal. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och han kan blanda sig i segerstriden igen, 11 Ferrari B.R. har haft skadeproblem men gjorde ett positivt slutvarv som trea bakom Lionel senast. Kan han få lite draghjälp och det blir bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 1 Floris Baldwin fick ge sig med en nos mot Lionel i den senaste starten. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan han få sin revansch.

Min Vinnare: 2 Always On Time
Spets efter 500m: 4 Patent Leather
Skrällen: 2 Always On Time
Ranking: A 2,4,5 B 11,1 C 8,6,7,3,9,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Norskt Travderby över 2600 meter och jag har streckat två hästar, 4 Max Brady vann sitt försök enkelt från ledningen och här tror jag han trycker sig till spets i ett tidigt skede och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Noble Superb krigade sig till segern efter ett lopp i dödens senast. Han har endast varit sämre än trea vid ett tillfälle på sina 14 starter hittills och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han bli att räkna med på nytt. Till skillnad mot försöket så åker jänkarvagnen på meddelar man från stallet, vid gardering kan 3 Stoletheshow som skrällvann det Norska Kriteriet ifjol vara tänkbar. Han stack undan till en enkel seger från ledningen i försöket men nu tror jag att det är upptaget i den positionen och skulle han få göra mycket av grovjobbet nu så är han sårbar.

Min Vinnare: 4 Max Brady
Spets efter 500m: 4 Max Brady
Skrällen: 6 Cry Wolf
Ranking: A 4,1 B 3,5,2,10,6,8 C 7,11,9,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Norwich - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.37
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
16:00  Leicester - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - Lei ö 15,5 skott
2.37
17:00  Mikkel Michelsen
Speedway - EM - Vinnare
13.00
17:15  Juventus - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.06
17:27  Lopp 8: Ies Juvel
Trav - Halmstad - Plats
2.00
17:30  Brage - Halmstad
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.95
18:30  Wolves - Arsenal
Fotboll - Premier League - Ars ö10,5 frisparkar
1.61
20:00  Leverkusen - Bayern M
Fotboll - Tyska cupen - 2 asian hcp -1,5
1.82
21:00  Chelsea - Watford
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.15
21:45  Lazio - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
22:00  Granada - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 -1.5 mål
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips 4/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4 juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 4/7 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback

Livestreaming