DrTrav

V75 söndag 09/06

9 Juni 2019 - 09:45

Det är V75 tävlingar ifrån Bjerke i eftermiddag med Oslo Grand Prix som höjdpunkt. Jag spikar i två av loppen dels i V75-3 på nummer 3 Zalie Gar som har radat upp segrarna inför detta loppet. Hon verkar hantera de flesta upplägg och övertygade stort vid vinsten på Solvalla senast när hon kom i mål på 10.8 över sprinterdistans. Hon kan öppna snabbt så jag tror att Rene Legati som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och väl där så blir hon mycket svårstoppad även om det är ett halvvarv längre distans den här gången.

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 3 Peace Of Mind I.T. som kommer från en fin insats på Solvalla som tvåa bakom vinnande Mellby Free. Hon är kvick ut fast även stark till slut och jag tror ingen tar en längd på henne från start här och de hästarna innanför tar hon sig förbi och från ledningen här så tror jag att hon blir svårslagen.

V75-1 5,9,13
V75-2 1,6,7
V75-3 3 Zalie Gar
V75-4 3,7,8,9
V75-5 3 Peace Of Mind I.T.
V75-6 2,3,6,9,10,11
V75-7 2,4,7,8,9

1080 rader x 0,50 = 540 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2 Alcoy
DD2: 2,4,7,8,9

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 13 Ochongo Face vann långloppet på Charlottenlund under Copenhagen Cup dagen senast. Han är stark och rejäl och han ser faktiskt fräschare ut nu än inför senaste starten meddelar Fredrik Palm som tränar hästen. Med fina ryggar att gå i under slutrundan här så tror jag att han blir farlig över upploppet och ska räknas tidigt här, 9 N.Y.Coeur De Soleil vann ett sprinterlopp från ledningen under Elitloppshelgen senast. Här är det helt andra förutsättningar med lång distans och voltstart men om det klaffar med löpningsförloppet här så kan det bli en framskjuten placering på nytt. Det blir vanlig vagn nu när det är voltstart och även ett norskt huvudlag istället men barfota fram som senast meddelar man från stallet, 5 Bear Hope avslutade vasst via 11,5 sista 800 meterna och nådde andraplatsen i ett lopp där Joe Frazier Boko ledde från start till mål näst senast och starten efter det är bara att glömma då han blev dragen bakåt när framförvarande häst tröttnade. Han är stark och kan bli att räkna med här om Björn Goop kan servera honom en bra löpning.

Min Vinnare: 13 Ochongo Face
Spets efter 500m: 2 Outstanding O.
Skrällen: 3 Red Bar
Ranking: A 13,9,5 B 2,10,11,3,12,7,1 C 4,8,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Fyraåringseliten över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Patent Leather gjorde debut för Frode Hamre senast. Han fick då en tung inledning fram till dödens och var slagen tidigt. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en klart förbättrad insats här och här tror jag att han kan få en resa på innerspår även om det kanske inte blir spets så kan det lösa sig bra ändå med en lucka till slut, 6 Mister F.Daag gjorde årsdebut senast och imponerade då vid seger på Charlottenlund när han plockade ner sitt motstånd från dödens. Han är inte så snabb från start men jag tror att Robin Bakker är offensiv och söker sig framåt mot dödens här och kan då visa sig vara starkast i det här gänget, 7 Missle Hill har gjort två starter i ny regi för Daniel Redén. Det blev en fin debut på Vermo och ännu bättre senast på Solvalla när han vann Fyraåringseliten efter en bra löpning i vinnarhålet. Han är både snabb både från start och till slut och kan bli att räkna med här.

Min Vinnare: 1 Patent Leather
Spets efter 500m: 2 Samo Different Day
Skrällen: 5 Zelig Kronos
Ranking: A 1,6,7 B 2,5 C 8,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Klass 1, Försök 4 i Meeting 4 över 2100 meter och jag har spikat nummer 3 Zalie Gar som har radat upp segrarna inför detta loppet. Hon verkar hantera de flesta upplägg och övertygade stort vid vinsten på Solvalla senast när hon kom i mål på 10.8 över sprinterdistans. Hon kan öppna snabbt så jag tror att Rene Legati som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och väl där så blir hon mycket svårstoppad även om det är ett halvvarv längre distans den här gången, vid gardering kan 4 Ofelia O.E. som galopperade senast men har gått jättebra innan vara tänkbar och hon har en fin avslutning att tillgå och felfri här så kan hon duga en bit mot det här gänget, 7 Beyblade gjorde comeback efter väldigt lång frånvaro senast och kan vara klart förbättrad till den här starten och om Flemming Jensen som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Zalie Gar
Spets efter 500m: 3 Zalie Gar
Skrällen: 4 Ofelia O.E.
Ranking: A 3 B 4,7,2,12,10,6,1 C 9,5,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Alm Svartens Äreslöp - Kallblod över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Josveis flög till spets och höll ut startkatapulten Lome Brage från start i Elitkampen senast och efter en tuff öppning så höll han mycket bra och fick endast se sig besegrad av en smygkörd Tangen Haap. Här är det spår långt ut och det är inte säkert att han kan komma till spets igen men om Jorma Kontio som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Polara blev dragen bakåt i Elitkampen senast fast spurtade bra till slut. Nu har han fått ett bra spår och kanske kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 9 Ulsrud Tea har en härlig speed att tillgå och med de rätta ryggarna under slutvarvet här så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 7 Odd Herakles blev det helt fel för senast när han fick trava en stor del av loppet i tredjespår fast han är kvick iväg och borde kunna hitta ner i en hygglig position och då kan han få sin revansch här. Skor runt om nu är dock ett klart minus.

Min Vinnare: 8 Josveis
Spets efter 500m: 3 Polara
Skrällen: 7 Odd Herakles
Ranking: A 8,3 B 9,7,6,5 C 2,1,4,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett Stolopp över 1609 meter och jag har spikat nummer 3 Peace Of Mind I.T. som kommer från en fin insats på Solvalla som tvåa bakom vinnande Mellby Free. Hon är kvick ut fast även stark till slut och jag tror ingen tar en längd på henne från start här och de hästarna innanför tar hon sig förbi och från ledningen här så tror jag att hon blir svårslagen, vid gardering kan 6 Gina Schermer som har vunnit i 14 av 22 starter hittills och är ofta med långt framme vara tänkbar om Rick Ebbinge kan servera henne en bra löpning, 10 Viscarda Jet galopperade bort sina möjligheter innan bilen släppte fältet senast men felfri nu så tror jag hon kan komma igenom rätt bra från bakspåret här och med bra ryggar under slutvarvet så kan hon dyka upp i den främre träffen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Peace Of Mind I.T.
Spets efter 500m: 3 Peace Of Mind I.T.
Skrällen: 10 Viscarda Jet
Ranking: A 3 B 6,10,11,5,2,7 C 12,8,1,9
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Europamatch - Fyra, - Femåringslopp över 2100 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Alcoy har radat upp fina prestationer nere i Frankrike och från ett fint utgångsläge här så tror jag att han kan få en bra löpning och han ska räknas tidigt här, 10 Tsunami Diamant var ute i Copenhagen Cup senast och blev störd till galopp i utgången av sista kurvan. Det var inte slutsålt i det läget och om Robin Bakker som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden här, 6 Heart Of Steel vann finalen av Silverdivisionen under Elitloppshelgen senast efter att tidigt ha kommit till ledningen. Peter Untersteiner som kör hästen tror jag gör ett försök att nå ledningen på nytt och skulle han lyckas ta sig till spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Vincero' Gar fick öppna fort för att nå ledningen senast och fick då se sig besegrad den sista biten av Bucks To Burn. Nu hoppar Jorma Kontio upp istället och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 2 Alcoy
Spets efter 500m: 6 Heart Of Steel
Skrällen: 10 Tsunami Diamant
Ranking: A 2 B 10,6,9,11,3,8,5,4 C 1,7
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Oslo Grand Prix över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Nadal Broline svarade för en strålande årsdebut senast då han efter en våldsam speed sista 600 meterna kom i mål på vassa 09,1 över sprinterdistans. Här får han förlita sig på speeden igen då han fick bakspår men om Björn Goop som kör hästen kan bli fint framdragen under slutrundan så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 4 Vitruvio vann sitt försök i Lotterian på ett bra sätt fast i finalen så förstörde en punktering hans chanser. Här har han ett bra utgångsläge och om Jorma Kontio som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan det räcka långt här, 2 Perfect Spirit var inte som bäst senast men kan bättre och här tror jag att han tar hand om ledningen och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Uza Josselyn missade att ta sig finalen av Elitloppet senast men om Gabriele Gelormini som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon få sin revansch här, 7 Valokaja Hindö kommer med en fin rad och löser det sig med positionerna så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 9 Nadal Broline
Spets efter 500m: 2 Perfect Spirit
Skrällen: 7 Valokaja Hindö
Ranking: A 9,4 B 2,8,7 C 6,5,3,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
19:00  Bröndby - SönderjyskE
Fotboll - Superligan - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Bröndby - SönderjyskE
Fotboll - Superligan - 1
1.74
22:15  Famalicao - Porto
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.95
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Tisdag 2 Juni
Insats: 1152 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Eskilstuna Tisdag 2/6
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Eskilstuna Tisdag 2/6
Insats: 180 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster

Livestreaming