DrTrav

V75 söndag 29/09

29 September 2019 - 08:38

Söndagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Solvalla när Svenskt Trav-Kriterium och Trav-Oaks ska avgöras och dessutom finalen av Gulddivisionen och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-4 på nummer 11 Mellby Harissa som ännu är segerlös efter sex tidigare starter. I uttagningsloppet så hamnade hon långt bak i fältet och hon blev dragen bland de sista av en kall rygg men hon lyckades sedan hitta ut och avslutningen var sylvass även om hon inte fick tag i vinnande Alaska Kronos utan fick nöja sig med andraplatsen. Med det loppet i kroppen nu så tror jag hon är klart förbättrad till den här starten och med en bättre löpning och en vettig rygg att gå i under slutrundan så tror jag hon städar av det här gänget under slutrundan och spikar till en låg procent på V75 spelet. Vinnarodds 8.25 Unibet

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 13 Callmesally som har gjort åtta starter i sin nya regi för Mikko Aho och hälften av dessa har slutat med segrar. Hon var mycket fin när hon senast spurtade till seger på Jägersro och vann med krafter kvar. Nu har hon springspår på tilläggsvolten så om Örjan Kihlström kan hitta ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet om hon inte tvingas göra alltför mycket grovjobb på egen hand. Vinnarodds 4.00 Unibet

V75-1 1,4,10,11
V75-2 1,3,4,14,15
V75-3 1,2,3,7,11,12
V75-4 11 Mellby Harissa
V75-5 1,2,5,7
V75-6 1,3,5
V75-7 13 Callmesally

1440 rader x 0,50 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,3,4,5,9
DD2: 13 Callmesally

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Giant Diablos lopp - Stoeliten över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Une Etoile Gar hade bakspår över aktuell distans men hon kom igenom fint och svarade för en sylvass avslutning via 07 tempo sista 600 meterna fram till seger senast. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt och hon ska räknas tidigt här, 1 Dear Friend fick trava en stor del av loppet som först i andraspår men hon kunde inte plocka ner en duktig Shadow Gar utan hon fick nöja sig med andraplatsen senast. Hon är kvick den första biten så jag tror hon sitter i ledningen här och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon leda loppet länge, 11 Shadow Gar höll undan till seger från ledningen senast. Här har hon lottats till ett risigt utgångsläge men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen, 10 Dibaba har gått rätt bra på slutet och hon är bättre än raden. Hon gjorde bort sig med galopp i slutkurvan senast och felfri nu så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Une Etoile Gar
Spets efter 500m: 1 Dear Friend
Skrällen: 10 Dibaba
Ranking: A 4,1 B 11,10,9,2,6,7 C 8,3,5,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Stig H Akademiens lopp - Lärlingslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Got To Dash har visat upp gott kunnande och han är snabb ut och verkar trivas bra i spets. Hans senaste insats var mycket fin när han vann enkelt från ledningen och skulle han komma till spets även här så kan han leda loppet länge och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 3 Global Wizard kördes till ledningen senast och höll sedan undan till en knapp seger. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han kan bli att räkna med här från ett fint läge, 1 Eclipse Am har varit mycket bra i två raka segrar efter en tids frånvaro. Innerspår nu är dock inte optimalt då han inte är så snabb den första biten men om Dante Kolgjini som kör hästen kan hitta loss i god tid före mål så kan han bli farlig över upploppet, 15 Victory Topline fullföljde bra till andraplatsen bakom vinnande Chapuy senast. Här har han ett chansartat utgångsläge men om det löser sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget, 14 U.R.Amazing kördes till ledningen med två varv kvar av loppet näst senast och gick sedan undan till en ohotad seger. Gången efter det så spurtade han fint till tredjeplatsen bakom vinnande Tzatziki. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och kan då utmana om en framskjuten placering. Emilia Leo upp nu är intressant.

Min Vinnare: 4 Got To Dash
Spets efter 500m: 4 Got To Dash
Skrällen: 3 Global Wizard
Ranking: A 4,3 B 1,15,14,8,5,12,7,6 C 9,13,10,11,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Frances Bulwarks lopp/Olle Anderssons lopp - Gulddivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Policy Of Truth har varit mycket bra på slutet och ståtar nu med två raka segrar i den högsta klassen. Senast så serverades han en fin resa i andra utvändigt innan han satte in attacken med halvvarvet kvar av loppet och via 08,1 sista 700 meterna så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis. Med en fin löpning i den främre träffen nu så kan han blanda sig i segerstriden på nytt och han ska räknas tidigt här, 2 Nadal Broline gick en sylvass avslutning senast och hann fram till seger precis på linjen. Här sitter han bra till i andraspår omgående och med en liknande spurt som senast så kan han bli att räkna med över upploppet, 1 Global Trustworthy gjorde årsdebut senast och kan vara klart förbättrad till den här starten med det loppet i kroppen nu. Han kan öppna bra och Jorma Kontio brukar ofta vilja köra i ledningen om han kommer dit så om så skulle bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Sorbet var väldigt tapper senast när han stred mycket bra från utvändigt ledaren senast men fick se sig nerspeedad av Nadal Broline i det sista steget. Här har han fått ett spår lite långt ut på vingen men om Örjan Kihlström kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 3 Policy Of Truth
Spets efter 500m: 1 Global Trustworthy
Skrällen: 12 Shocking Superman
Ranking: A 3,2 B 1,7,12,11 C 4,6,5,8,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Svenskt Trav-Oaks över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Mellby Harissa som ännu är segerlös efter sex tidigare starter. I uttagningsloppet så hamnade hon långt bak i fältet och hon blev dragen bland de sista av en kall rygg men hon lyckades sedan hitta ut och avslutningen var sylvass även om hon inte fick tag i vinnande Alaska Kronos utan fick nöja sig med andraplatsen. Med det loppet i kroppen nu så tror jag hon är klart förbättrad till den här starten och med en bättre löpning och en vettig rygg att gå i under slutrundan så tror jag hon städar av det här gänget under slutrundan och spikar till en låg procent på V75 spelet, vid gardering kan 6 Dontlooseallmoney som satt långt bak senast men gick med i ryggar med 850 meter kvar av loppet och spurtade vasst fram till seger senast vara tänkbar om Jim Oscarsson kan servera henne en fin löpning, 2 Diana Zet visade mycket fin inställning när hon vann sitt försök ifrån dödens senast. Här har hon ett fint läge och Örjan Kihlström kan kanske få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att nå spets så kan hon vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 11 Mellby Harissa
Spets efter 500m: 2 Diana Zet
Skrällen: 11 Mellby Harissa
Ranking: A 11 B 9,2,5,4,3,1 C 12,6,10,8,7
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Il Duce Boko debuterade senast för Conrad Lugauer och var då jättefavorit på spelet men infriade förtroendet och plockade en överlägsen seger från ledningen. Det var första starten efter mer än ett års frånvaro så med det loppet i kroppen nu så kan vara klart förbättrad till den här starten. Femtespåret i volten nu kan dock ställa till det men om han kliver iväg i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Goldenboy De Chenu har tagit två vinster på fyra lopp hittills. Han vann på ett bra vis från dödens näst senast och nu har han innerspår så om Björn Goop kan få en bra start så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 J.H.Respons gjorde debut i ny regi för Robert Bergh senast och stack då till ledningen men tappade stilen och galopperade i segerstriden med 50 meter kvar av loppet då. Kan han hålla ihop travet hela vägen den här gången så kan han bli farlig över upploppet och är intressant till en låg procent på spelet, 2 Nova Effe vann från spets senast men det är inte säkert att hon kan komma till ledningen här men med en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara långt framme igen.

Min Vinnare: 5 Il Duce Boko
Spets efter 500m: 1 Goldenboy De Chenu
Skrällen: 7 J.H.Respons
Ranking: A 5 B 1,7,2,9,11,10,13,4 C 12,8,14,3,6,15
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Svenskt Trav-Kriterium över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Power kommer med mycket fin form och han vann med mycket krafter kvar från ledningen senast. Han är stark och skulle han hitta till ledningen på nytt så säljer han sig dyrt från den positionen men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle vara upptaget i ledningen och oavsett så ska han räknas tidigt här, 5 Aetos Kronos vann Treåringseliten på Solvalla i maj och har efter det radat upp segrarna och han har vunnit så väl långa och korta E3 under sommaren. I kvalet senast så kunde han vinna lätt trots att han blev het i ledningen. Kan Örjan Kihlström servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot den sista biten, 1 Upset Face är en segervan häst som har vunnit sju av tio starter hittills. Han galopperade i starten senast men ställde sig och kördes fram i dödens efter 1250 meter och från den positionen så plockade han ner den ledande Djokovic över upploppet. Nu har han innerspår bakom bilen vilket han har haft två gånger tidigare och har då tagit hand om ledningen båda gångerna så felfri nu så tror jag att Adrian Kolgjini sitter ledningen omgående och skulle så bli fallet så tror jag han kör i den positionen så länge lampan lyser.

Min Vinnare: 3 Power
Spets efter 500m: 1 Upset Face
Skrällen: 4 Ubiquarian Face
Ranking: A 3,5,1 B 9,4,10,2 C 6,7,12,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Diamantstoet, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 13 Callmesally som har gjort åtta starter i sin nya regi för Mikko Aho och hälften av dessa har slutat med segrar. Hon var mycket fin när hon senast spurtade till seger på Jägersro och vann med krafter kvar. Nu har hon springspår på tilläggsvolten så om Örjan Kihlström kan hitta ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet om hon inte tvingas göra alltför mycket grovjobb på egen hand, vid gardering kan 4 Dixie Brick som har gjort en fin comeback och ståtar nu med två raka segrar vara tänkbar. Spår fyra i volten är inte bra så galopprisken är överhängande men om hon skulle kliva iväg i rätt gångart så har hon kapacitet som duger en bit mot det här gänget, 3 Betting Queen kommer från en seger men har efter den vinsten bytt regi och gör nu första starten för Robert Bergh och med en fin resa i den främre träffen här så kan hon vara långt framme fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Callmesally
Spets efter 500m: 1 A Nice Gift S.H.
Skrällen: 3 Betting Queen
Ranking: A 13 B 4,3,10,1,9,7,14,6,8 C 2,12,5,15
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  RB Leipzig - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.97
20:30  Union Berlin - Mainz
Fotboll - Bundesliga - Över 2,5 mål
1.80
20:30  Fortuna D - Schalke
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
1.94
18:42  Harper Hanovers Vinnare
Trav - Solvalla lopp 11 - Moni Viking
2.20
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Tae Kwon Deo
9.00
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
  Rekatochklart Poolspel
18:29  Topptipset Tips Onsdag 27 Maj
Insats: 288 kr - USandeback
20:30  V86 Tips Åby & Örebro 27/5
Insats: 756 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Örebro Onsdag 27/5
Insats: 180 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 1125 kr - TravTipster

Livestreaming