DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby 13/2

11 Februari 2021 - 23:16

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Åby. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 1 Bugatti Miles i femte avdelningen och 14 Floris Baldwin i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Åby Lördag 13/2
V75-1 1,2,6,8,15
V75-2 1,2,8,9,12
V75-3 5,6,7,12,13,14
V75-4 2,7,8,12,13
V75-5 1 Bugatti Miles
V75-6 14 Floris Baldwin
V75-7 3,4,13

2250 rader x 0,50 = 1125 kr

DD Tips Åby Lördag 13/2
DD1: 14 Floris Baldwin
DD2: 3,4,13

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
6 Garca är ett femårigt sto som verkar trivas bra med Carl Johan Jepson, hon har nämligen sett klart förbättrad ut i de två senaste starterna när han har kört. Idag har man fått ett fint utgångsläge med springspår på startvolten. Prickar Carl Johan Jepson starten kan man mycket väl sitta i ledningen direkt då Garca är kvick från start. Väl i ledningen är man hästen att slå för övriga, och jag är inne på att första segern kan komma för detta ekipaget idag. Förstahäst.

8 Erin Zet är en intressant fyraåring som idag lottats till ett knepigt utgångsläge. Hon har nu fått ett lopp i kroppen och bör gå framåt en hel del formmässigt med den genomköraren, dessutom nämner tränaren Daniel Redén att det kan bli första gången hon utrustas med rycktussar idag vilket såklart är intressant. Dessutom är det Örjan Kihlström som sitter i vagnen. Firma Daniel Redén och Örjan Kihlström har firat triumfer ihop tidigare och skulle det lösa sig från det knepiga utgångsläget är man segeraktuell idag.

1 Annie Flame är ytterligare en fyraåring under fin utveckling. I den senaste starten gjorde man det bra som tvåa efter fått trava utvändigt om ledaren och gången före satte man nosen först i mål. Idag har man ett intressant smygläge och eftersom möjligheten på Åbytravet finns med Open Stretch så är detta ett tidigt streck på mitt system.

15 Princess S.W. står idag ensam med 40m tillägg. Detta fina sto vann under fjolåret två stycken Diamantstoet-försök. Kapacitetsmässigt står hon för klassen i gänget, men ikväll tvingas man runda ett stort fält för att bärga segern. Klaffar det längs vägen är man i högsta grad segeraktuell, men det finns risk för att problem kan uppstå längs vägen. Givet streck för mig men ingen man vågar luta sig emot i en omgång som detta.

Min Vinnare: 6 Garca
Spets efter 500m: 6 Garca
Skrällen: 1 Annie Flame
Rankingen: A: 6 B 8,1,15,2,11,13,3,10,9,7 C 14,5,4,12

V75-2 2640m auto
2 Bold Heuvelland har gjort det bra för sin tränare Oscar Berglund på slutet, tre segrar på de fyra senaste starterna. Denna femåring lever på sin styrka och med perfekt utgångsläge sitter man bra på det direkt och Magnus A Djuse som sitter i vagnen till loppet kan själv välja taktik och när man ska avancera. Den längre distansen ses som en fördel och Bold Heuvelland kommer bli tuff att stå emot under slutvarvet, det är dessutom aviserat amerikansk vagn till dagens start vilket är intressant. Förstahäst.

8 Lucky Truc är en fyraåring som är under fin utveckling, han stod för en vass avslutning vid segern för två starter sedan. Men Lucky Truc är något osäker och det visade man inte minst i senaste starten när det blev galopp in i första sväng. Spåret idag lämnar en del övrigt att önska, men lyckas man hålla sig till rätt gångart loppet igenom ska man inte nonchaleras trots allt. streckas.

1 Hooper des Chasses kommer med fin form till dagens start, i den senaste starten stod man för ett fint intryck när man satte nosen först över mållinjen efter att tidigt tagit hand om lending. Nu har Hooper des Chasses gjort tre starter för sin tränare Sybille Tinter och han visar sig bara bli bättre och bättre för varje start. Från ett bra utgångsläge kommer man få en fin resa och detta är en häst som är mer stark än snabb. Lyckas man hålla upp ledningen eller hittar lucka längs vägen så kommer man kunna tugga på i ett friskt tempo. Givet streck på min kupong.

Min Vinnare: 2 Bold Heuvelland
Spets efter 500m: 1 Hooper des Chasses
Skrällen: 1 Hooper des Chasses
Rankingen: A: 2,8,1 B 9,12,6,7,4,15,5 C 3,14,13,10,11

V75-3 2140m volt
5 Geronimo Am inledde sin karriär lovande med två raka segrar, men har efter det inte vunnit lopp. Han gjorde comeback och årsdebut i den senaste starten och det såg ut att vara en välmående femåring på banan. Nu med det loppet i kroppen bör bör formen vara framflyttad till dagens start. Man står bra inne i loppet och har de värsta motbuden 20m bakom sig från start. I min bok sitter man i ledningen efter en bit och det var från den positionen de två tidigare segrarna i karriären är togs. Men frågan är vad man gör när tilläggshästarna kommer och ställer frågan nu när det finns tillgång till Open Stretch. Bra segerchans om man lever upp till sitt fulla kunnande. Förstahäst men givet att gardera.

6 Quantum Roc vann näst senast i överlägsen stil trots att man drog på väl mycket framme i ledningen. I den senaste starten såg man mer harmonisk ut, det blev ledningen igen men då fick man se sig besegrad med kort bit till mål. Han besitter högt kunnande och står sig bra i klassen. Nu har man spår ett på bakvolten, styrkan finns för att göra endel själv i loppen och ikväll handlar det om att ta sig ut i ett andraspår primärt. Givet streck på kupongen.

7 Conrads Janne är en högkapabel femåring som idag fått ett besvärligt andraspår i volten. Reder man tillsammans med skickliga kusken Carl Johan Jepson ut startmomentet och tar sig iväg vågar inte jag lämna dem utanför kupongen. Till 5% tycker jag streckvärdet är högt.

Nämner även 12 Darlington som gjorde det bra näst senast när man vann enkelt från ledningen. Han är kvick från start och idag har man fått ett passande springspår på bakvolten och jag tror man är den som är först framme av tilläggshästarna och ställer frågan om ledningen. Från stallet är man optimistiska. Skulle man hitta till ledningen är mycket vunnet. Streckas.

Min Vinnare: 5 Geronimo Am
Spets efter 500m: 5 Geronimo Am / 12 Darlington
Skrällen: 7 Conrads Janne
Rankingen: A: 5,6,7,12 B 13,14,11,8,15 C 10,1,2,9,4,3

V75-4 2140m volt
2 Lilo Love är orutinerad och har bara startat fem gånger i karriären hittills, men denna Love You avkomman har redan nu visat upp prov på hög kapacitet. Det troliga är att Lilo Love kommer klättra upp i klasserna framöver. Hon kommer med en färsk seger i bagaget med sig till dagens start, då tryckte man sig till ledningen med 500m kvar till mål och gick sen undan på lätta ben tillslut. Ikväll hoppar Stefan Persson upp i vagnen och det troliga är att man sitter i ledningen direkt. Därifrån är dem sedan ekipaget att slå för övriga. Förstahäst.

12 NothingLike Malena avslutade fjolåret på bästa sätt med två raka segrar. I den senaste starten var det årsdebut och man var tvåa efter sen lucka. Man kommer till dagens start med fin form och även om man kanske är som bäst över den korta häcken så ska man inte nonchaleras ikväll om det skulle bli en speeduppgörelse tillslut. Tidigt streck till 15%.

7 Keepsake Boko är van att möta tufft motstånd och kapacitet finns som duger gott för klassen. Vid senaste segern avslutade denna fyraåring 11,4 sista 700m. I den senaste starten gjorde man det klart godkänt bakom Marion Fouty Bon som vann. Lämnar henne inte utanför min kupong idag.

Skrällen är 13 Tour Eiffel, utgångsläget är inte optimalt då man normalt sätt inte är speciellt kvick från start. Men ikväll har man springspår och skulle man komma iväg okej och hitta ner i en vettig position så finns både kapacitet och styrka för att vara med långt framme i dagens start. I den senaste starten imponerade Tour Eiffel när man gick undan säkert från ledningen till en enkel seger. Pass upp.

Min Vinnare: 2 Lilo Love
Spets efter 500m: 2 Lilo Love
Skrällen: 13 Tour Eiffel
Rankingen: A: 2,12 B 7,13,8,14,11,10,6,1 C 3,5,15,9,4

V75-5 3140m volt
Här hittar vi dagens första spik, 1 Bugatti Miles. Han vann direkt i debuten för tränaren Daniel Redén även om motståndet var överkomligt i den starten, vilket 1,36 på toton skvallrar om. Men ingen kan ta ifrån honom intrycket i loppet, han såg väldigt fin och välmående ut för dagen och nu med den genomköraren i kroppen lär man vara ytterligare förbättrad till dagens start. Ikväll är det tre varv som står på menyn och även om det inte varit Bugatti Miles favoritdistans tidigare så räknar jag med att skickliga Daniel Redén vet vad han gör när han anmäler hit. Jag kommer ta ställning och spika då jag tror man sitter i ledningen tidigt och att sen de tuffaste motbuden som står 20m sämre till får för långt fram. Spik.

Motbud
10 Oracle Tile kommer med toppform till dagens start, två raka segrar har man med sig i bagaget. Detta är en segervan herre som kommer ge min spik en rejäl match. Man har springspår och kanske Sveriges bästa springspårskusk i form av Erik Adielsson i sulkyn. Känslan är att man kommer få en pangstart och tidigt vara ikapp starthästarna. Det troliga är sen att man kommer få göra jobbet i andraspår och att vi kommer få skåda en spännande kuskmatch mellan Erik och Örjan Kihlström som kör min spik.

För den som garderar ska man inte nonchalera 6 Ready Doc på systemet. Jörgen S Erikssons hårding är nämligen obesegrad tillsammans med Peter Ingves som kör ikväll. Denna sexåring har även levererat bra direkt efter vila tidigare. Från ett bra spår kommer man kunna smyga med längs vägen och skulle de bli trötta ben i den främre träffen kommer Ready Docs avslutning bita bra. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 1 Bugatti Miles
Spets efter 500m: 1 Bugatti Miles
Skrällen: 6 Ready Doc
Rankingen: A: 1 B 10,6,14,4,9,8,7,5 C 12,3,11,15,13,2

V75-6 2140m volt
Här hittar vi kvällens andra spik, 14 Floris Baldwin. Han är bara streckad på 26% i skrivande stund så spelvärdet på spiken är högt. Han har haft en del otur på slutet och denna nioåring står verkligen på tur för seger i min bok. I den senaste starten såg man väldigt pigg ut i ryggar och när väl luckan kom kort före mål avslutade man mycket rappt. Idag med bara fem hästar på andravolten kommer vi troligen få se ett offensivare upplägg från kusken Magnus A Djuse. Borde vara toppchans att kunna runda samtliga ikväll. Spelvärd spik.

6 Morotai Degato har stått för ett par bra prestationer på slutet. Han har två segrar och två andraplatser på de fyra senaste starterna. Formen är bra men denna sexåringen har nu fått snabba pengar på sig och som favorit i loppet måste jag gardera. Även om såklart kunnande och form finns för att man mycket väl ska kunna bättra på den fina resultatraden även ikväll, så är Morotai Degato ingen jag vill luta mig emot som favorit.

Nämner även 5 Deede Star som jag gillar själv. Han vann direkt efter vila för två starter sedan, den prestationen följde han sen upp med att vara lite sämre senast. Han står perfekt inne i loppet på pengar och studsar man tillbaka igen och presterar efter sin förmåga är man med och utmanar om segern här.

Söker man ytterligare streck är 2 Upper Face tidig. Han stod för ett mycket vasst slutvarv i den senaste starten även om man stumnade något tillslut och var slagen med 100m kvar till mål. Kommer sitta bra på det direkt från ett bra utgångsläge. Kan man sätta in en liknande avslutning ikväll igen men med något kortare kvar till mål så kommer man fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 14 Floris Baldwin
Spets efter 500m: 6 Morotai Degato
Skrällen: 5 Deede Star
Rankingen: A: 14 B 6,5,2,3,10,7,15,11 C 12,1,9,8,13,4

V75-7 2140m auto
4 Broadway Sun har imponerat vid sina två raka segrar på slutet, båda segrarna är tagna på bra sätt från ledningen. Nu är jag dock inte inne på att man lika enkelt kommer komma till ledningen och så anser jag att man som omgångens största favorit är något sårbar. Även om kapacitet och kunnande finns och att man mycket väl kan vinna loppet på andra sätt än från ledningen, så känns det som orosfaktorer som man inte vill ha på en häst spelad till 62% om man ska gå på den. Given förstahäst även om det finns två kraftigt mer spelvärda i loppet jag även kommer betala för.

13 Oxidizer stod för ett mycket vasst upplopp i senaste starten, och som tack fick man även segerdefilera. Detta är en individ som verkligen lyft sig sedan han kom till tränaren David Persson. Med formen på topp är jag inne på att vi kommer få se en ny bra insats ikväll. Till dagens start hoppar dessutom Carl Johan Jepson upp i vagnen för första gången, vilket är intressant. Spår 13 i en spårtrappa låter sämre än vad det är och kan man komma fram smidigt från start är mycket vunnet. Skulle det bli högt tempo på loppet kommer Oxidizers vassa avslutning bita bra och det finns även på kartan att man blåser ner samtliga. Till endast 9% tycker jag man är en given skräll i omgången.

3 Laradja Vrijthout stod för en bra debut för tränaren Conrad Lugauer i den senaste starten. Man vann då enkelt från ledningen. Tränaren själv tror detta är en ny klassklättrare och får bara hästen vara hel och frisk kommer han tjäna bra pengar framöver. Man är kvick från start och det är upp till kusken Marc Elias hur loppet blir kört. Jag hoppas man provar i ledningen och att vi får ett lopp av detta. Jag streckar och hoppas man kör som man har bästa hästen.

Min Vinnare: 4 Broadway Sun
Spets efter 500m: 3 Laradja Vrijthout / 4 Broadway Sun
Skrällen: 13 Oxidizer
Rankingen: A: 4,13,3 B 15,9,11,6,5,1,8 C 2,7,10,14,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Nizhny Novgorod - Traktor
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.74
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
20:45  Venezia - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2.5 mål
1.88
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - BLGM
1.95
21:00  Celta Vigo - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
02:15  Cowboys-Eagles
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.68
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Topptips Mån 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp 27/9
Insats: 504 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming