DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby 5/12

3 December 2020 - 20:01

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Åby. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 5 Digital Races i tredje avdelningen och 3 Behind Bars i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Åby Lördag 5/12
V75-1 1,2,3,4,6,7,9,10,11
V75-2 1,3,4,5,6,7,9,12,14
V75-3 5 Digital Races
V75-4 3 Behind Bars
V75-5 1,10
V75-6 1,5,9
V75-7 2,4,5,10,12

2430 rader x 0,50 = 1215 kr

DD Tips Åby Lördag 5/11
DD1: 9 Speedy Tilly
DD2: 2,4,5,10,12

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
2 Spartak Face står inför en passande uppgift idag. Denna sexåring är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Den korta distansen som är vid dagens start ses också som ett plus för Spartak Face då man vunnit sex gånger på nio starter. Blir min förstahäst i ett öppet garderingslopp. Från stallet tror man på en bra segerchans. Anmäld öppet huvudlag och hybridvagn.

4 Redneck Woodland gav sig själv inte riktigt chansen i den senaste starten när man dummade sig i början av loppet och tappade värdefulla positioner. Men detta är en kapabel fyraåring som varvar topprestationer med lite plumpar då och då. Man kan öppna kvickt från start men frågan är om man kommer ladda iväg honom när man vet att konkurrenterna innanför också öppnar vasst. Skotvånget som infördes 1 december är inget som missgynnar Redneck Woodland som gått en 11 tid över distanse med skor. Tidig på systemet. Anmäld norskt huvudlag och murphy samt hybrid vagn.

3 Barista Oak är rejäl herre som trivs med skor och under vinterhalvåret. Idag blir det täta starter vilket har varit positivt för denna femåring tidigare. Man står även med ett bra startspår på förhand. Jag vill inte nonchaleras honom rots att man bara har ett lopp innanför västen efter lite vila. Anmäld öppet huvudlag och hybridvagn.

10 Sweetman är skrällen för mig. Han har gjort det bra i tuffa sällskap på slutet och kommer med formen på topp till dagens start. Utgångsläget är såklart inte optimalt men löser det sig bara härifrån fäller han många över upploppet. Anmäld helstängt huvudlag med hål och hybrid vagn.

Min Vinnare: 2 Spartak Face
Spets efter 500m: 2 Spartak Face
Skrällen: 10 Sweetman
Ranking: A 2,4,3 B 10,7,1,6,9,11 C 5,12,8

V75-2 2140m auto
4 Bring Me Money har varit ute och mött de bästa i årgången under större delen av året. Har även stått för endel fina insatser utan att kunnat få sätta nosen först. I den senaste starten gick man ut i enklare lopp och testa helstängt huvudlag för första gången och det blev effekt direkt. Hon fick sätta nosen först och en fin seger in på kontot. Nu med formen på topp och dessutom läge för ledningen så är segerchansen hög i dagens start. Förstahäst. Endast spelad till 5% i skrivande stund.

6 Alhambra Mail gjorde comeback i den senaste starten, fick då en bra genomkörare och gick i mål som tvåa. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad och en bra prestation är att vänta idag. Skulle Carl Johan Jepson som sitter i vagnen hitta en vettig position från start är med med långt framme i segerstriden här. Tidig för mig.

7 Kantens Rose har ett fint staket i resultatraden, fem raka segrar. Prestationerna i sig har också varit väldigt bra, och segrarna är tagna på olika sätt vilket visar att man inte är beroende av något speciellt läkningsförlopp här idag. Men som favorit i detta öppna lopp väljer jag ändå att inte gå på henne rakt ut.

Min Vinnare: 4 Bring Me Money
Spets efter 500m: 4 Bring Me Money
Skrällen: 6 Alhambra Mail
Ranking: A 4,7,6,9 B 14,5,12,3,1 C 8,2,15,10,3,11,13

V75-3 2140m auto
I denna avdelning hittar vi omgångens första spik, 5 Digital Races. Han fungerade inte riktigt i senaste starten och galopperade dubbelt, men det säger Christoffer Eriksson som både kör och tränar berodde på att banan var för hård för honom. Christoffer meddelar fortsatt att Digital Races annars kändes fin och formen är bra inför dagens start. Detta är en treåring som Christoffer håller högt och han tror på en bra segerchans i dagens start. Jag håller med och tror vi kommer få se en mycket bra Digital Races. Han är dessutom min tidiga ledare av loppet och från den positionen tror jag övriga kommer få kämpa om andrapriset. Spik för mig. Anmäld öppet huvudlag och hybridvagn.

Motbud
3 Borups Umami har stått för mina prestationer på slutet och utvecklingskurvan för denna treåring pekar uppåt. Dock har man startat de sju senaste starterna barfota runt om och det finns ett visst frågetecken hur han nu ska fungera med skor runt om som det är tvång på nu. Borups Umami är kvick iväg från start och jag gissar på att man gärna får rygg på min spik då det finns tillgång till open stretch in på upploppet på Åbytravet. Tidig för den som garderar. Anmäld norskt huvudlag och jänkarvagn.

1 Lucifer Sam kommer inte kunna utnyttja det annars så fina innerspåret. Men är det någon bana som är mer känd än andra för att luckor kan uppenbara sig på olika sätt så är det på Åbytravet. Detta är en treåring som kommer kunna avsluta rappt med lucka i tid och ska inte nonchaleras vid gardering. Anmäld vanlig vagn och can’t see back.

Min Vinnare: 5 Digital Races
Spets efter 500m: 5 Digital Races
Skrällen: 3 Borups Umami
Ranking: A 5 B 3,1,9,7,4,6,10 C 11,8,12,2

V75-4 2640m volt
Här hittar vi kvällens andra spik, 3 Behind Bars. Han fick visserligen inkassera sin första förlust i den senaste starten då man “bara” blev två i mål. Dessförinnan hade denna fyraåringen hos Johan Untersteiner tre raka segrar för tränaren. Även om man blev tvåa i den senaste starten kanske det ändå var Behind Bars bästa prestation. Detta är en rejäl sort som bara blir bättre och bättre för varje start och tränaren själv Johan meddelar att detta borde vara en av stallets bästa chanser på V75 på väldigt länge. Bara det räcker långt för mig. Dessutom har man ett bra spår idag och kommer troligtvis köras offensivt från start. Trots stor favorit kommer jag spika 3 Behind Bars. Anmäld öppet huvudlag och vanlig vagn.

Motbud
11 Ol Dono Lengai är en segervan kille som bara varit sämre än tvåa en gång och då ägnade man sig åt galopp i sista sväng. I den senaste starten avgjorde Ol Dono Lengai lätt efter att ha gått utvändigt om ledaren sista varvet. Denna fyraåringen har gjort två starter i Sverige, och det har resulterat i en seger och ett andrapris. Ol Dono Lengai är det främsta motbudet till min spik för den som garderar.

5 Stenson har är verkligen iögonfallande när han kommer ut på travbanorna. I den senaste starten var man tvåa på V75 bakom Opulent Tile. Med formen på topp tycker jag inte man ska nonchalera denna treåring vid bredare gardering. Dock ska tilläggas att man har fyra andraplatser och enbart en seger vilket kanske talar för sig.

Min Vinnare: 3 Behind Bars
Spets efter 500m: 3 Behind Bars
Skrällen: 11 Ol Dono Lengai
Ranking: A 53 B 11,7,6,5,12,10 C 2,1,9,4,8

V75-5 2140m auto 
10 Very Kronos är en av Sveriges allra bästa hästar och har verkligen både sett fin och formstark ut på slutet. Även har denna Ready Cash-hingsten uppträtt stabilt och moget under den senaste tiden. Tränaren Svante Båth har verkligen fått till honom och satt Very Kronos i fin författning. Han har tagit fyra segrar och en andraplats på sina fem senaste starter och formen är på topp för dagen. Läget är inte optimalt idag men han ska ändå räknas tidigt på kapacitet. Från stallet meddelar man att allt känns bra inför dagens start. Förstahäst.

1 Disco Volante känner vi många till kapaciteten hos, till kvällens start kommer man med tre lopp i kroppen vilket borde flyttat fram formen på denna snabba sjuåring. Han trivs som bäst i ledningen, vilket vi fick se senast när han dundrade på i högt tempo och såg mycket fin ut när han satte nosen först över mållinjen. Räknas tidigt här idag om det skulle strula för favoriten på något sätt. Man meddelar från stallet att taktiken är bestämd att ladda iväg vad som grå från start för att sen köra i ledningen. Anmäld barfota fram och jänkarvagn.

Vill även nämna 11 Nadal Broline som gör comeback och han har trots sina tio år mycket kvar att ge på tävlingsbanan, bara han får vara skadefri. Det blir troligen inte ett passivt upplägg härifrån men skulle det klaffa längs vägen är man med långt framme här direkt.

Min Vinnare: 10 Very Kronos
Spets efter 500m: 1 Disco Volante
Skrällen:11 Nadal Broline
Ranking: A 10 B 1,11,3,2,9,4,12 C 7,5,8,6

V75-6 2140m auto 

9 Speedy Tilly var ute i klass I-final i lördags och levererade då ett starkt slutvarv som klockades till under 1.10 sista 800m, det räckte till en andraplats bakom Västerbo Pokerface. Nu blir det täta starter, vilket Speedy Tilly har två segrar på fem försök som facit. Att det nu blir skotvång ser jag som ett plus då det inte missgynnar denna femåring, utan snarare försämrar för motståndet. Robert Bergh som tränar har verkligen fått fin snurr på Speedy Tilly som bara känns bättre och bättre för varje start. Från stallet meddelar man att det är toppform för dagen och att detta är en av stallets bästa chanser i omgången. Förstahäst för mig.

1 He's Marvelous har verkligen fått det att lossna nu på slutet, med perfekt utgångsläge lär Björn Goop som både tränar och kör ha siktet inställt på ledningen. Från den positionen har man vunnit sju av åtta starter. Dock känns skor runt om som ett minus då samtliga segrar för He's Marvelous är tagna med barfota bak. Tidig på systemet.

5 Amerindienne är skrällen i loppet för mig. Denna femåring har tagit samtliga åtta segrar för sin gamla tränare Timo Nurmos. Men Nu har man fått fyra lopp efter skadeproblematik och kapacitet finns för att utmana här. Stefan P Pettersson som nu tränar Amerindienne verkar börja hitta rätt och Amerindienne närmar sig toppform. I den senaste starten gick man i mål med massor sparat och i fin stil. Blev en nästagångare i min bok då. Jag vågar inte nonchalera Amerindienne på mitt system. Streckad på endast 5% i skrivande stund.

2 Beartime vek ner sig från ledningen i det senaste starten. Men nu är det återigen Carl Johan Jepson som sitter upp i vagnen och från ett bra utgångsläge lär man söka ryggresa denna gången. Skulle man hitta ner i rygg på ledaren så vet vi att det finns ett open stretch att tillgå på Åby där man kan skjuta till bra ifrån. Tidig den som har råd.

Min Vinnare: 9 Speedy Tilly
Spets efter 500m: 1 He's Marvelous
Skrällen: 5 Amerindienne
Ranking: A 9,1 B 5,2,7,3,4,10,6 C 11,8,12

V75-7 2640m auto
2 Night Brodde kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget, det var en riktig topprestation man stod för då. Marc Elias körde med gasen i botten hela loppet igenom. Denna femåring är som allra bäst när han får trava på i spets, har nio segrar på tolv försök. En position jag tror man tar hand om ikväll ifrån ett perfekt utgångsläge. Idag är det dock distansen längre vilket jag tror missgynnar Night Brodde. Men ska trots detta ha goda chanser att segerdefilera ifrån ledningen. Förstahäst.

Draget i loppet för mig är utan tvekan 12 Staro Leonardo, han kommer från två mycket fina prestationer på V75. I den senaste starten gick man 12,5 sista 800 ute i såren. Distansen idag ser jag som en fördel och kommer man bara till från detta utgångsläget så är man högst segeraktuell i dagens start. Tidig på systemet
.
4 Vikens High Yield kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. Varav insatsen näst senast var i värsta laget. Robert Bergh som tränar håller denna sexåring högt men säger att det finns en viss osäkerhet nu med skor på hovarna.

5 Ad Hoc kördes mycket tufft i den senaste starten och höll farten heroiskt hela vägen in i mål som trea. Detta är en femåring med en otrolig löpskalle, han har även visat att kapaciteten är det heller inget fel på. Formen är på topp för dagen och jag tror Carl Johan Jepson kommer försöka hitta ner i en fin rygg för att sen skjuta till vasst över upploppet. Kommer med på systemet.

Min Vinnare: 2 Night Brodde
Spets efter 500m: 2 Night Brodde
Skrällen: 12 Staro Leonardo
Ranking: A 2,12,4 B 5,10,3,11,6,1 C 8,7,9

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Elfsborg - Velez
Fotboll - Conference League - 1 asian -1,5
2.08
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
21:00  Cukaricki - Hammarby
Fotboll - Europa Conference League - Under 2.5 mål
1.70
02:00  Steelers-Cowboys
Amfotboll - NFL - Ö33,5 poäng
1.90
04:00  Sverige dam - Kanada dam
Fotboll - OS - 1
1.90
21:00  Monaco - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.83
17:30  Örebro - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.88
04:00  Luque - Chiesa
Annat - UFC - Chiesa vinnare
2.10
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:59  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
18:29  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Torsdag 5/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby 5/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 5/8
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming